I Skyggen Af En Negertøs – Del 14

E mail: safranpigen@gmail.com

 

Tidligere afsnit 1-13

Negertøsen er fortsat på ferie hos min mand og jeg, julen er veloverstået og foran os ligger nytårsaften. Til stor ærgrelse for mig bestod vores juleaften kun af min mand, hans mørke teenager elskerinde og jeg. Dansen om juletræet blev afløst at en lapdance fra en sort tøs og hendes velskabte brune julekugler fik noget mere opmærksomhed end mine skinnende røde dyrt indkøbte Magasin julekugler.

Hele dagen stod jeg i køkkenet og hvis ikke jeg havde udsyn til den lille halvnøgne negertøs der rendte rundt og gjorde sig til, så kunne jeg hører hende klynke over Daddys faste hånd eller hårde pik. Daddy strålede, han havde vist fundet sin anden ungdom. Beundrende kunne han nyde synet og følelsen af dukken i timevis, den ellers så travle business mand havde taget flere uger fri og nød nuet i fulde drag.

Jeg havde uden undtagelser sovet i det lille pigekammer, – der ellers var gjort klar til tøsen, siden hun kom midt i december. Min krop og især min fisse legede med mine følelser, for når jeg lå i den bløde seng og lyttede til sengegavlens banken mod væggen inde fra soveværelset skyllede liderlige bølger gennem min krop og fik safterne til at drive. Stønnende lagde jeg øret mod væggen og som en lille uartig pige lagde jeg hovedpuden mellem mine ben og gned min forsømt fisse til lyden af Daddy der knepper en lille mørk skønhed. De færreste vil forstå det, men de orgasmer jeg gned mig til var uhyggeligt dybe, intense og massive og gispende efter vejret faldt jeg i søvn, som et lille barn der blev beroliget af sin mors godnat sang.

Daddy vogtede over sin prinsesse, han efterlod mig ikke alene med dukken så meget som 10 min. Jeg havde ellers mange fantasier om en svirpende pisk der danser på en velskabt brun krop og min flotte tykke nyindkøbte strap-on skulle også prøves i den lille negertøs. Når frustrationerne blev for store, kørte jeg ind til byen hentede den lille unge blondine Sofie, der naivt og tudene lod sig misbruge i langebaner for sølle 500 kr.

Jeg yndede at ligge pengene på hovedpuden foran hende inden jeg med min strap-on voldtog hendes skønne lille numsehul groft og grundigt. Nød at ligge mig på ryggen og opfordre hende til at kravle op og kneppe løs på den tykke gummi pik, de gyngende teenager patter der dansede for mine øjne og hendes anstrengte ansigt der så sødt afslørede at hun arbejdede hårdt for sine lommepenge, fik mine fisse til at eksplodere i voldsomme kramper. Et par timers leg med den lille tæve var nok til at holde de største frustrationer for døren.

Jeg savnede at have familien omkring mig, for mig var julen forbundet med familie og glade børn der pakker gaver op og her imellem jul og nytår blev der så afventende tomt. Daddy havde hårdt fejet alle invitationer om julefrokoster af bordet med en undskyldning om at han var så træt og trængte til at hvile sig. Alle vidste at Daddy var en hårdt arbejdende mand og alle både venner og familie havde den dybeste forståelse for hans trang til at slappe af. Ingen vidste at han var alt andet end afslappet, pulsen var på sit højeste, hjertet arbejdede hårdt og pikken stod rank og stenhård ud fra hans krop nærmest i døgndrift.

Det var ikke nogen hemmelighed at negertøsen var hos os, min mand havde blot præsenteret hende som en “studerende fra Afrika, der skulle bo hos os et stykke tid..” Tit overhørte jeg hvordan han i telefon fortalte at: “jeg var så glad for lidt selskab”, “at det var en af mine skøre påfund, at have hende boende” m.m. Andre mennesker har fomodentlig ikke stillet nogle spørgsmålstegn ved den forklaring. Min søde, empatiske og troværdige Daddy efterlod ikke nogen mistanke om at han var en dominerende og liderlig satan der lige nu havde sin pur unge afrikanske elskerinde boende under samme tag som hans hustru.

Fyldt op af en voldsom trang til en aften hvor Daddy var min, hvor han kærligt var tvunget til at ligge armen om mine skuldre og kysse mig blidt, inviterede jeg både mine og Daddys forældre over til middag den 27. december. Hans øjne lynede da jeg hen af formiddagen offentliggjorde min invitation. Flirtende, med en hånd på hans store brystkasse og kælen mis attitude havde jeg fortalt ham det og som forventet tog han ikke kærligt imod oplysningen. Hovedrystende var han kørt afsted med tøsen et par timer og da de kom hjem, havde han taget hende hen over køkkenbordet, lige ved siden af hvor jeg stod og viklede laks om grønne asparges til en lækker forret.

Jeg havde svært ved at holde øjnene fra de flotte slanke brune ben der formede sig langs mine hvide køkkenlåger, og hendes store brune patter der frækt blev mast ned mod den kolde stål på vores køkkenbord. Daddy der ikke engang havde ulejliget sig med at smide tøjet, men blot havde åbnet gylpen i sin bukser og presset sin store pik ind i den lille fine negerfisse og nu stod og pumpede løs i tøsen. Han lignede en lille dreng der afprøver sin bedste julegave, glad, stolt og dybt optaget messende gryntede han: “ta’ den lille pige, ta’ Daddys fede pik” igen og igen, inden han med et fast tag i hendes hår trak hendes hoved bagover og spermede langt oppe i hende.

Forpustet satte han sig på en køkkenstol og betragtede det lækre stykke kød, der stod lige op i hovedet på ham. Tøsen havde igen lagt hovedet ned mod køkkenbordet og små klynkende rystede hun sin velskabte røv for Daddy der smilende og opmuntrende gejlede hende op til at fortsætte. Med lidt rystende hænder og våde trusser, fortsatte jeg med at tilberede forretten, da jeg mærkede Daddy bag mig. Ud af øjenkrogen kunne jeg se at han havde lagt sin store hånd på tøsens runde balle, den anden hånd lagde han på min skulder. “Jeg syntes du ryster, er du nervøs” hviskede min mand blidt men lidt sjofelt og uden at afvente svar, tog han en grøn asparges fra køkkenbordet og tog en bid.

Jeg kunne ikke se det, men jeg kunne fint fornemme at han førte den grønne asparges ind mellem tøsens ben, gned den i hendes tilspermede fisse og førte den op til min mund, “spis din lille luder” hvæsede han og fortsatte “det her er kun forretten…” Ydmygt tog jeg en bid af den sprøde asparges dyppet i både sæd og fissesafter. Daddy smilede for hver gang han dyppede asparges’en for herefter få mig til at tage endnu en bid -og endnu en. Da han var færdig bukkede han sig og løftede lidt op i tøsens brune, glatte baller “yeahh” stønnede han tungt og kiggede kampliderligt på det klare sæd der løb ned af benene på dukken, lystigt fangede han et par dråber og fodrede mig med dem fra hans finger.

Koldt og ydmyget blev jeg efterladt i køkkenet da Daddy tog tøsen i hånden og gik i bad. Liderlig og uforløst fortsatte jeg med at tilberede maden inden gæsterne ville komme. Det var en bitter sød, fornemmelse at ridse den røde steg og gnide den med salt, alt imens Daddy ridsede og gned et helt andet stykke kød. Jeg kunne hører vandet løbe ude på badeværelset og sagte fnisende glade stemmer. Da vandet slukkede, ebbede stemmerne også langsomt ud.

Draget af den nærmest larmende stilhed, listede jeg ud i gangen og selvfølelig var badeværelses døren på klem. Min mand var jo ikke utro bag min ryg, han var det lige op i ansigtet på mig og det var ikke hemmeligt at han legede med en lille mørk hore. Daddy sad i badekarret, tøsen var placeret mellem hans ben, det hvide sæbe skum i vandet omkransede og kærtegnede deres kroppe, fik tøsen til at fremstå som en lille gudinde på en sky. Hun hvilede sit hoved på Daddys muskuløse bryst, så så lille og fin ud ved siden af min store mand. Daddy havde hænderne formet omkring hendes fyldige runde ungpige bryster, med nakken hvilende på badekarrets kant lå han blot og kærtegnede en ganske ung tøs.

Det dunkede i mit underliv da jeg listede tilbage til køkkenet, uhh hvor jeg trængte til at forløse mit krampende underliv, safterne drev fra min oversete fisse der trængte så hårdt til at mærke min Daddy. Jeg vidste godt at han var sur på mig og udsigten til hans hårde pik, var vist ikke lige om hjørnet. Tilbage til virkeligheden begyndte jeg at dække bord og tilberede det sidste mad. Daddy og tøsen brugte de næste timer i hinandens selskab, forskellige steder i huset bla. i vores sauna, mit soveværelse og ved tæppet foran pejsen. Desværre var jeg al for travl til at følge dem, men lyden af små suk, støn og messende sætninger fulgte mig overalt.

En halv time før gæsterne var inviteret nåede jeg lige at tage et hurtigt bad, klæde mig på og ligge en smuk make-up, på trods af dagens mange ydmygelser og udfordringer, følte jeg mig ovenpå. Jeg var 25 år ældre end tøsen, men jeg var stadig smuk og veldrejet,  og ved hjælp fra  gode bh’er sad mine tunge store bryster også højt, jeg drejede mig og kiggede i det store spejl fra siden, -jo jeg var lækker. Smilende tog jeg mine sorte stiletter på og gik stolt og rank ned i stuen.

Daddy sad nyvasket og velklædt inde på sit kontor alene, jeg stoppede op i døren og afventede en reaktion. Smilende løftede han hovedet fra skærmen og sagde: “du ser godt ud skat”, stadig mild og smilende rejste han sig og gav mig et blidt kys. Tøsen var ikke at se nogle steder og jeg nåede ikke at tænke mere over det før det ringede på døren. Mine forældre var altid i god tid og med favnen fuld af blomster og en whisky til Daddy indtog de vores hjem. I det øjeblik da jeg hørte min mors larmende og gennemtrængende stemmer, fortrød jeg bittert min invitation, men Daddy klappede mig blidt på røven og hvislede: “det var dit initiativ” inden han smilende gik ud og tog imod.

Alt var som det plejede, min mands forældre kom altid lidt senere på mig virkede det som om “dronningen” -hans mor, elskede at gøre sin entre når alle var mødt op så der var størst opmærksomhed. Smilende skålede vi og ønskede hinanden en glædelig jul, det var lige som jeg ønskede det, familien i et smukt pyntet hus, ild i pejsen og Daddys arm omkring min skulder. Igen formåede tøsen at bryde denne idyl, der blev helt stille -selv min larmende mor blev helt stille da en lille afrikansk skønhed gjorde sin entre i en kort kropsnær rød kjole. Den’ røde kjole, min røde kjole! Den kjole hun havde på første gang Daddy tog hende ud, da vi var på ferie sidste år. Den kjole Daddy så tit har fortalt mig at hun var så fræk og sexet i, imens han havde pikken i min mund.

Min far brød stilheden, da han kækt sagde: “sikke nogle nisser i har i huset i år” og latteren brød ud, kærligt og venligt hilste de alle på den lidt betuttet, kønne negertøs, der på trods af sit look formåede at spille lille og uskyldig. Da vi satte os til bords, fortalte tøsen hvor glad hun var for at være her og om hvordan jeg var god til at lærer hende at lave mad og dække smukt op. Villigt sprang hun rundt og hjalp til med at servere forretten. Jeg havde set hvordan både min far og svigerfar fulgte den lille tæve med øjnene, selv to halvgamle mænd kiggede sultent på den lille tøs, på alder med min søsters børn. Det forargede mig dybt, men blev druknet i min mor og svigermors kvidrende stemmer.

Daddy havde lusket anvist tøsen til at sidde ved siden af min far og mig lige overfor, jeg kunne ikke undgå at se hvordan min far slugte de mørke teenager patter via hendes kavalergang og hvordan han lidt forfjamsket tabte servietten i et forsøg på at være tilstede, selvom det var tydeligt at han drømte sig langt ind i en lille dukketøs. Min mand sad for bordenden og morede sig kosteligt i takt med at jeg blev mere og mere irriteret. De sprøde, knasende grønne asparges, som jeg normalt elskede smagen af havde idag en speciel bismag. For hver bid, blev jeg henført til tidligere på dagen hvor Daddy smilende havde dyppet en asparges i tøsens tilspermede fisse og fordret mig med den.

Min mad blev rost til skyerne og Daddy havde grundigt instrueret tøsen i at være en dygtig pige. Hun pendlede frem og tilbage mellem køkken og spisestue. Hendes vippende faste bryster og gyngende numse, var nærmest konstant synlig under den røde kjole. Daddy underholdte familien, med hvor stor en hjælp tøsen var og om hvordan hendes forældre var så taknemmelige for at hun kunne være hos os. Hvis jeg kunne nå ham under bordet, havde jeg sparket ham over benet, nu måtte jeg nøjes med at tie og samtykke.

Da vi var færdige med hovedrettet, skulle desserten anrettes. Smilende fulgte den kære og hjælpsomme tøs, med ud i køkkenet. Livlige diskussioner om aktier, urolighederne i Ferguson og Ebola kørte heftigt og højlydt inde fra stuen. Halvtræt generelt og hel træt af at opvarte overså jeg at jeg egentligt havde lidt tid alene med den lille hore, først da hun med strakte ben bukkede sig forover for at samle en tabt gaffel op og kjolen gled lidt op, blev jeg opmærksom.

Jeg løftede lidt mere op i kjolen og kunne se at Daddy havde plantet en fin lille guldfarvet buttplug i numsen på hende, smilende kneb jeg tøsen i de runde fast baller og blev vandvittig tændt af at den lille dukke nok så fint fik sit lille stramme røvhul udvidet. Uden et ord kørte jeg en finger op i den lille fisse og kneppede hende først med en finger og derefter med to. Hun drev den lille luder, fik aldrig nok, altid var den lille villige negerfisse klar, lyserød fugtig og indbydende. Hun stønnede svagt og blev stående foroverbøjet indtil jeg rejste hende op, grådigt og uden omtanke greb jeg om hendes to store patter og klemte hårdt sammen om dem og mødte hendes tykke læber i et vådt og liderligt kys.

Forpustet slap jeg dukken, da jeg hørte min svigerfars stemme i gangen. Gudskelov gik han bare ud på toilettet. Lidt befippet og ude af takt hvæsede jeg: “vent til vi to er alene.. Så bliver det sjovt” tøsen bed kælent i sin pegefinger og hviskede spagt: “det ser jeg frem til..” Uhh den lille killing, hun var sgu ikke den eneste der så frem til det og noget helt andet er, jeg tror hun kommer til at fortryde sine ord. I bedste køkkenchefs stil uddelte jeg opgaver til hende så vi kunne få anrettet desserten. Min svigerfar stak hovedet ud i køkkenet og spurgte om vi havde tjek på det? Eller manglede hjælp? Jeg kiggede smilende op og sagde at vi havde styr på det.

Min svigerfar kørte øjnene op og ned af tøsen og små lummert sagde han: “-og hus nissen har i også styr på?” Han dvalede ved tøsens bryst og lidt overrasket mumlede han: “ja det kan jeg se i har..”  Inden han vendte om og gik ind i stuen. Undrende kiggede jeg på tøsen og til min store forfærdelse så jeg at mine våde fingre var tydeligt aftegnet på den røde kjole omkring hendes bryst. Hurtigt sendte jeg hende op for at skifte kjole og nervøst hældte jeg kaffen på termokanden. Jeg undlod at få øjenkontakt med min svigerfar, da jeg gik ind i stuen og skænkede kaffe. Daddy der kender mig så godt, genkendte min nervøsitet og hans stirrende blik, gav ikke min krop mere ro.

Tøsen trådte ind i stuen i et par løse bukser og en stram ærmeløs top, hun var kær og naturlig lignede meget mere en pige på hendes egen alder, end den Lolita i høje hæle som Daddy gerne ville ha hende. Min mand var ved at få kaffen i den gale hals da han så hende og undrende spurgte han hende, hvorfor hun havde skiftet tøj. Hun smilede fortalte ham at hun havde spildt vand ned af sig. Daddy nikkede forstående, men med sit stirrende blik undlod han ikke at fortælle mig at han godt vidste at jeg havde en finger med i spillet.

Resten af aftenen gik helt stille og roligt, da vi havde sagt farvel og vinket ude fra trappen som et helt normalt ægtepar, med armene rundt om hinanden, skyndte vi os ind til den varme pejsestue. Jeg var tosset på min mand, sur over at han ydmygende både mig og min mor ved at plante tøsen med nærmest blottet barm foran min far. Han grinede da jeg rasende hvæsede til han at han var streng. Han kiggede blot på mig, listede hånden op under min nederdel og stak en finger op, hæst hviskede han: “din mor tænder lige så meget på ydmygelser, som du gør din lille luder” jeg blev helt tavs, salig over hans fingre der arbejdede intenst i min fisse og forfærdet over hans ytringer om min mor, mon han havde ret? Daddy tog tilløb til at fortsætte, da han blev afbrudt af en klynkende og opmærksomheds krævende negertøs der gned sig op af ham.

“Daddy” stønnede hun svagt og afventede hans opmærksomhed, inden hun fortsatte: “hun gjorde min kjole våd” -og pegede på mig. Jeg smilede af hendes småbarnlige sladder, hvad havde hun forventet? At Daddy sagde fy? Mit smil stivnede, da en hård lussing ramte min kind. Daddy fortsatte med at fingerkneppe min drivvåde og liderlige fisse samtidig varmede han mine kinder med hårde lussinger.

Hans øjne var små og mørke da han hvæsede: “du bliver så jaloux når Daddy knepper en lille fræk tøs og du under ikke din gamle far at få et lækkert stykke kød at fantasere om, i aften når din fine luder mor er pisket til blods, vil han stikke pikken ind i hende.. Kneppe hende grundigt med tankerne om en lille negertøs i hovedet” Daddys ord var krænkende, mekanisk løftede jeg hænderne og holdt mig for ørene. Det fik blot Daddy til at råbe endnu højere: “hører du? I aften vil han sperme oppe i din underdanige ludermor imens han fantaserer om en lille afrikansk skønhed, i aften vil han ikke tømme sig op i mor mens han hvisker hendes navn, en anden har taget den plads”

Tårene løb fra mine øjne og min fisse trak sig rytmisk sammen om Daddys store finger. Han var så beskidt og krænkende og det gjorde mig smask liderlig, safterne drev fra mig. I min trance tilstand, kunne jeg skimte tøsens glade og tilfredse ansigt, små jublende stod den lille hore bag Daddy og nød hans hårde behandling af mig. Min mand vendte sultent ansigtet mod tøsen og sagde blidt: “klæd dig af baby, vis Daddy din frække krop” han pressede to fingre op i min sultne fisse, kneppede mig voldsomt men hans fokus var kun på den lille yndige negertøs.

Med frække, elegante og smidige bevægelser fik dukken smidt alt sit tøj, hun smilede kælent til Daddy kaldte ham den store hvide mand og strejfede hans stenhårde bule i bukserne. Da hun lagde sig på alle fire og skubbede sin fyldige runde røv bagud, var han solgt. Helt fortabt i hendes velskabte krop slap han taget om min hals og lod sine fingre glide ud af mig. “Yeahh baby” hviskede Daddy da han satte sig på knæ bag hende, kyssede hendes baller, æltede dem og kiggede betaget på den lille fine guldfarvet buttplug der sad så frækt og pyntede i hendes lille numsehul. “Du har været en dygtig pige” hviskede han og kælede for tøsens mørke krop. Blidt trøstede jeg mig selv med tanken om, at tøsen var godt øm i sin stramme røv, hun havde nok tudet da Daddy pressede den op i hende.

Det var ved at blive en slem vane for min mand, men han nød at få mig til at klæde ham af inden han skulle kneppe tøsen, nød min rystende hænder og bedene blik og som oftest skulle jeg tigge ham om at kneppe tæven og lige inden han pressede sin spændte pik ind i en skøn, stram fisse skulle jeg lukke døren og forsvinde ind i det lille pigeværelse.

Idag var det anderledes, Daddy bøjede sig ind over tøsen hviskede hende i øret og som en lydløs mis forsvandt hun ud af stuen. Min mand satte sig i den store bløde, hvide lænestol. Tavst betragtede han mig i noget der føltes som uendelig lang tid inden han sagde: “spil din fisse for Daddy, på knæ og spil din fisse..” Jeg krængede min nederdel op om livet, satte mig på knæ på gulvtæppet foran pejsen, langsomt lod jeg hånden glide ned og kærtegnede blidt min klit og skamlæber. Daddy kiggede smilende men ondskabsfuldt, og hvæsede: “gnid den våde fisse, kom så fars lille pige gnid din liderlige fisse” det gøs i mig, da han kaldte mig fars pige, men med hårde roterende bevægelser gned jeg min fisse for Daddy.

Daddy rejste sig fra stolen, blidt tog han fat om min nakke og tvang mit hoved ned mod gulvtæppet og bad mig stoppe med at gnide min fisse, han lod hænderne glide ned af ryggen og ned over min røv, kærtegnede min krop med en ømhed jeg ikke lige havde forventet men gladeligt tog imod. Da jeg hørte tøsen træde ind i stuen igen, spændte jeg alle muskler forventede at Daddy ville blive hård igen. Men ligeså blidt satte hun sig på den anden side af mig og kærtegnede også min krop og ok det var ikke kærlighed og blid romantik, selvom de begge kælede blidt kunne jeg stadig hører dem kysse vildt, vådt og liderligt hen over mig og jeg er ikke i tvivl om at Daddy sultent har slugt den lille tøs med øjnene.

Jeg kunne tydeligt fornemme at det var tøsens spinkle fingre der blidt kærtegnede mit røvhul, hun kørte fingrene fra min fisse og op mellem ballerne og stoppede gnidende omkring mit numsehul, blidt pressede hun en finger halvt ind og kørte den behageligt stille frem og tilbage. Min fisse dunkede og jeg var lige ved at overgi’ mig til deres blide kærtegn, da Daddy hviskede: “du har fået forret, har selv taget hovedret – nu er det tid til dessert, luder” han klappede mine baller markerende, for at afslutte sin sætning.

Min puls hamrede løs, da mine ben blive spredt og fornemmede at tøsen satte sig imellem dem. Liderlig og sulten efter at mærke Daddy i min våde fisse og nervøs og usikker på hvad desserten bestod af, stønnede jeg svagt. Daddy grinede og snoede sin hånd rundt om mit lange hår og hviskede hæst: “tig farmand om at kneppe din lille luder røv” jeg var helt blokeret kunne ikke få mig selv til at nævne min far i denne sammenhæng, men Daddy markerede hårdt med den ene hånd om min nakke og den anden snoet rundt om håret, at han mente hvad han bad mig om. Tudene og stille hviske jeg: “knep min lille røv, farmand” Min mand helmede ikke før jeg gentog sætningen igen og igen og til sidst skreg det højt.

Daddy var pervest tilfreds, da han sagde: “uhh sådan en dygtig lille pige, der tigger sin far om at mærke ham i sin lille numse..” Negertøsen fnisede da jeg mærkede den kolde hårde fornemmelse af en stor dildo der blev presset mod mit numsehul og trængte ind i mig. Halvtudene indså jeg at hun havde min fine strap-on på og nu havde fået æren af at bore sig ind i mit numsehul, imens jeg sagde: “tak far..” For fanden hvor var jeg ydmyget og smask liderlig.

Som i så mange andre situationer, kunne tøsen virkelig bruge sine hofter, hendes lille krop klaskede mod min da hun kneppede mig som et vildt dyr, med dybe voldsomme stød bankede min mands unge elskerinde en kæmpe gummi pik langt op i min røv og der var ingen tvivl om at hun elskede at ydmyge mig på denne måde.

“Så så, rolig” hviskede Daddy beroligende og strøg mig over håret, inden han greb min hånd og fortsatte: “holdt din mor dig i hånden, imens far tømte sig oppe i dig baby?” Han grinede inden han proppede pikken ind i min mund og kneppede mit svælg uden nogen form for hensyn. Ydmygelserne haglede ned over mig, tøsen bankede løs i min røv, Daddy i min mund og grinende snakkede de om hvor meget jeg nød at blive taget hårdt og tænke på min far.

Det var så nederdrægtigt og billederne af min far nægtede at forlade mit hoved, ligeså snart jeg evnede at skubbe dem lidt i baggrunden stønnede Daddy: “sig tak, til farmand” og opfordrede tøsen til at smække mine baller. Tøsen havde en entusiasme og ungdommelig energi ud over det sædvanlige, hun var virkelig i sit es når hun kunne få lov at ydmyge mig. Da hendes spinkle finger, fandt vej til min klit og med hårde gnidende bevægelser gned og masserede min fisse var det uundgåeligt. Jeg suttede hulkende på Daddys store pik da jeg mærkede orgasmen bruse gennem min krop, endnu engang følte jeg mig forrådt af min krop da jeg eksploderede i en voldsom og krampende orgasme. Nærmest hysterisk sugede og suttede jeg på Daddys dunkende pik, tiggede med min varme mund om at fodre mig med hans sperm.

Daddy stønnede hæst: “yeahh sut din lille tæve” inden han med et ryk trak sig ud og gned sin pik rundt i mit ansigt, med hårde bevægelser kørte sin hånd op af skaftet på sin vidunderlige stolte pik og pumpede hans varme sæd ud i ansigtet på mig. Daddy smilede, snoede mit hår rundt om sine fingre og sagde: “du kan jo godt være en lille dygtig pige, fars dygtige pige der nu har fået den opmærksomhed hun ønskede” tøsen trak sig langsomt ud af min ømme røv, men kun for at bore den langt op i mig i et sidste stød inden hun grinende kaldte mig en luder, en hvid hore og med et stort klask på min ømme baller trak hun sig ud og forlod stuen med min elskede mand i hånden.

Da jeg lå i sengen i det lille pige værelse og lyttede til den velkendte og taktfaste lyd af min egen ægteseng der bankede mod væggen, sendte jeg er sms til Sofie, en lille blond teenager skulle stå mål for mine indestængte vrede og min krops hårde ydmygelser.
Øm, brugt og ydmyget faldt jeg i søvn.

Del dette indlæg