I Skyggen Af En Negertøs – Del 12

E mail: safranpigen@gmail.com

Tidligere afsnit 1-11

Min mand, Herre og Daddy havde ydmyget mig sig groft og fortsatte. Det er efterår, snart et år siden vi sammen var i Afrika, en ferie der må mange måder bød på oplevelser ud over det sædvanlige. Min mand har inviteret, en af vores fælles oplevelser – en ganske ung afrikansk tøs, til at komme på besøg – opleve en dansk jul. Jeg føler mig ikke så velinformeret omkring dette visit, ved kun at Daddy der plejer at lide hårdt under efterårets mørke og bladenes fald, lystigt fløjter og små nynner for sig selv. Han er ikke træt og uoplagt når han kommer hjem fra arbejde, han er glad, smilende og fuld af energi.

Han har stadig sine daglige video opkald til tøsen, misbruger i den grad sin position som “den rige hvide mand”, tvinger tøsen til at posere nøgen for ham og lege med sig selv, imens han lystigt – enten har pikken i munden på mig, eller selv spiller sin pik, til synet at den frække, velskabte dukketøs. Iskoldt, kan han kysse mig både inden og efter hans samtaler med hende og ellers lade som om det er helt normalt.

Jeg havde ydmygende, tigget min mand om lov til at lege med en lille blond tøs, Sofie på 17 år, der havde svaret på en annonce vi havde på nettet, hvor vi søgte en legetøs, “en ung villig dukke, der ville være “niece” hos et gavmildt på på 40″ Sofie havde overset eller ignoreret den linje, hvor vi skriver at mørke, gerne Afrikanske tøser ville blive foretrukket. Hun var alt andet end mørk – lys dog stadig med en ung og sexet krop.

Jeg havde en go’ mavefornemmelse omkring den lille blondine og indrømmet jeg havde en skjult agenda. Jeg ville virkelig gerne, presse den lille dukke ned over Daddys store pik, se hans hænder på hendes skønne ungpige bryster, og sidst men ikke mindst, ville jeg gerne filme det. Afspille det for Afrikas stjerne, negertøsen! Daddys helt store fascination – håbede på at jeg kunne kile en lille blond tøs, ned mellem Daddy og negertøsen.

Min mand virkede uengageret i mit lille projekt omkring Sofie, knurrende havde han fejet mig af, ved at sige: “hvis du kan kneppe tøsen med en strap on, ved jeres første møde, så kan hun få lov til at mærke Daddys kæp”

Jeg havde skrevet lidt frem og tilbage med Sofie, hun virkede lidt barnlig, måske naiv? Men stadig kær og villig til at sende billeder. Jeg havde travlt og det hev utålmodigt i mig, for at få arrangeret det første møde. Vi mødtes på en cafe inde i byen, en tidlig formiddag. Bevidst valgte jeg et bord længst tilbage lidt afsides og satte mig med ansigtet mod døren. Jeg var fuld af forventning og selvtillid, havde skruet mig op til at være den styrende og havde mange bitre frustrationer inden i mig og fra vores ferie – havde jeg gode erfaringer med at lade disse frustrationer, ramme en lille tøs.

Sofie havde om morgenen sendt mig en sms, hvor hun skrev at hun glædede sig til at mødes med mig. Der havde ikke været tale om andet end at mødes og snakke, men jeg indrømmer da gerne at planen var lidt anderledes fra min side, Sofie skulle forkæles hun skulle ha’ en smagsprøve på at være niece i huset og ikke mindst hendes lille teen fisse skulle afprøves, så Daddy kunne få en ung tøs.

Jeg blev noget overrasket da en meget ung pige stod ved mit bord og rakte hånden ud, lille meget lille og spinkel og med en usædvanlig stor barm for denne kropstype. Hun så frisk og smilende ud og satte sig overfor mig, da vi havde givet hånd. Fredeligt sad vi og spiste brunch og snakkede om vejr og vind. For folk der gik forbi, har vi højst sandsynligt lignet mor og datter. Der var noget der ikke helt stemte overens omkring den lille tøs, hun var kær bevares, men virkede dog noget naiv, grænsende til det lidt små dumme. Stille og roligt lagde jeg min hånd oven på hendes. Sofie kiggede en smule nervøst på mig, flakkede lidt med øjnene og kunne ikke holde en direkte øjenkontakt.

“Hvor gammel ER du lille skat?” Spurgte jeg smilende, “sy-sytten” stammede den lille blondine, jeg lænede mig tilbage i stolen, betragtede den nervøse tøs og spurgte hende: “hvilket år er du født?” Det kværnede rundt i hovedet på tøsen og det var ihvert tilfælde meget uklart for hende hvornår hun var født. Sofie bøjede hovedet og nærmest lydløst hviskede hun:” 15, jeg er 15 år..” Jeg smilede ved tanken om at det simple regnestykke, kunne hyle hende så meget ud af den, der var ægte tøse potentiale i den lille dukke.

Jeg havde ikke på noget tidspunkt nogen moralske skrupler, der skulle fejes af skulderen. Ikke engang da lille Sofie fik fremstammet at hun var jomfru men gerne ville miste sin mødom til en voksen og erfaren mand. Ophidset til fantasien om, at det var en stor sort voksen “mand” der ville sidde på mig, der ville gøre hende til kvinde, sad jeg blot og var forstående overfor hende. Mit underliv dunkede, gad vide om tøsen vidste hvad hun havde rodet sig ud i?

Da jeg havde betalt gik vi ud på strøget, det var tidligt på dagen og der var behageligt mennesketomt. Vi var i utallige tøjbutikker, shoppede som var det en hobby, Sofie strålede som en lille sol over de fine gaver. Når hun prøvede tøj, havde jeg helt bevidst lettet på forhænget til prøverummene og fulgt med i både hendes af og påklædning. Hun havde været genert men rødmende havde hun ladet mig tjekke hendes lille yndige figur ud. Så ung og fast, uskyldig og alligevel fastbesluttet på at miste sin mødom. Et øjeblik overvejede jeg, om Daddy skulle have æren af at få krænget en lille, stram jomfru fjams ned over sin tykke pik, min fisse drev af safter over tanken og på den anden side, han havde jo bedt mig om at kneppe tøsen til, inden hun fik lov til at mærke ham.

Vi manglede kun at købe undertøj og badetøj, fuld af bagtanker trak jeg den noget forvirrede teenagepige ind i en eksklusiv undertøjsforretning, ekspedienten kiggede grådigt på alle vores poser, ingen tvivl om at hun øjnede en mulighed for at hæve dagens omsætning. Smilende trådte hun hen mod os, spurgte om hun kunne hjælpe? En køn, velplejet kvinde der absolut gerne ville yde en service. Smilende fortalte jeg hende at vi både skulle have noget frækt undertøj og en bikini til den lille dukketøs.

Ekspedienten, bad Sofie om at tage jakken af og så overrasket ud, da hun krængede et målebånd rundt om tøsen for at tage hendes mål, brystmålet var enormt i forhold til talje og hofte. Sofie fik alt, lige fra søde men barnlige bomulds hipsters til minimale g-strenge. Det var fantastisk at betragte den lille pige, prøve den ene bh efter den anden, uden at skjule det stod jeg med hovedet helt inde i omklædningsrummet og slugte hendes lille krop. Sofie var tavs, genert men villig til at vise sig frem også når jeg trak gardinet til side og viste hende frem til søde dame der hjalp os. Uden at spørge Sofie, snakkede vi om hvordan de forskellige bh’er sad, pegede, løftede op i barmen og drejede hende rundt. Kvinden i butikken, snakkede ud fra et professionelt syn, jeg udelukkende fra et smask liderligt syn.

Da Sofie slutteligt skulle prøve en bikini jeg havde fundet, en virkelig trashy porno dulle bikini i guld, smuttede jeg med ind bag forhænget. Jeg kunne ikke dy mig og måtte hjælpe tøsen med at få den på. Reddet af døren der gik op og flere kunder der kom ind, stak jeg smilende hovedet ud og sagde til kvinden at vi sagtens kunne klare det og hun bare kunne hjælpe de andre kunder. I mit stille sind, takkede jeg de kunder og krydsede fingre for at de var rigtig besværlige.

Irriteret over at tøsen ikke var kommet videre, åbnede jeg hægterne i hendes bh og trak den af hende. De smukke runde og faste patter stod nærmest som et par silikone bryster, højt siddende faste perfekt afrundet, med en lille kær og fristende brystvorte. Mere roligt end jeg egentligt havde lyst til, greb jeg om dem krammede dem blidt og hviskede: “kan du li’ at være min lille niece?” Sofie nikkede, men var stadig forlegen over at en kvinde stod og legede med hendes yndige bryster. Jeg strøg hende over kinden og hviskede: “ta’ resten af tøjet af lille pige, vis mig din krop”

Sofies kinder blussede, som havde hun fået de første 10 lussinger, men smidigt og nærmest stående på samme spot på gulvet fik hun krænget sine bukser og strømper af, der var jo virkelig tøsen- potentiale i lille Sofie, genert og forlegen og alligevel så villig. Tøsen var som håbet på, helt glat forneden.
Den skønneste lille revne var aftegnet mellem de slanke lår, hurtigt snurrede jeg hende rundt fik tjekket den lille faste røv – blidt strøg jeg min hånd ned over den ene af de små runde baller. Det kriblede i mine fingre for at sprede de små faste skamlæber, bare lige mærke og snitte tøsens klit. Visuelt, slog jeg mig selv over fingrene og besluttede at vente.

Uden at hun prøvede den, besluttede jeg at bikinien var for stor, tøsen skulle have en str. Mindre, så de store patter dårligt kunne dækkes. Jeg havde travlt nu, ville hjem og lege med den lille dukke, “tag dit tøj på, lille skat” smilede jeg og gik ud i butikken, ekspedienten kiggede åndssvagt på mig, da jeg fortalte hende at bikinien var for stor og først da jeg kiggede ordentligt efter, så jeg at trusserne og toppen var hægtet sammen, så tøsen kunne umuligt ha’ prøvet den. Smilende bad jeg om en str. Mindre og var egentligt så våd og liderlig, at jeg var ligeglad hvad hun tænkte.

Da vi kom ud fra butikken, slæbte Sofie på endnu en pose. Meget målrettet gik jeg mod bilen, dog uden at fortælle det til Sofie. På vejen spurgte jeg hende om hun havde nogle spørgsmål? Om hun stadig ville være tøs/niece i huset? Om hun ville med hjem og se hvor vi boede? Overvældet og beruset af gaveregnen, svarede Sofie bekræftende på alle spørgsmål og selv havde hun ingen spørgsmål. Hun var bare naiv og glad for sit nye tøj, ganske som de fleste andre 15 årige.

Hun blev overrasket over bilen og ligeså spærrede hun øjnene op da hun så vores hus. Der var vist ingen tvivl om at hun var en ægte stenbros unge, der sjældent kom udenfor sit eget postnummer. Jeg blev også overrasket da jeg parkerede bilen og opdagede at min mands store direktør bil var parkeret. Jeg kan ikke huske hvornår han sidst har været hjemme så tidligt og ok. Jeg havde da sendt ham en sms, hvor jeg skrev at jeg havde tænkt mig at tage den lille jomfru tøs med hjem, men det var mere for informationens skyld og ikke en invitation. Jeg smilede lidt for mig selv, Daddy havde alligevel ikke kunne modstå fristelsen, efter min sms om en storbarmet 15 årige jomfru.

Vi slæbte poserne ind og forventningsfuldt kaldte jeg på min mand, han svarede ikke. Undrende viste jeg Sofie rundt i huset og ledte samtidig efter min mand. Tøsen var dybt imponeret, forblændet af at nogle boede på denne måde og så, så tæt på byen. Det sidste sted jeg manglede at kigge var ved vores lille indendørs pool, ikke en pool på størrelse med en fodboldbane ikke engang en halv, men en lille lækker opvarmet pool med spa hjørne og en sauna i rummet. “Woww” udbrød Sofie, da jeg åbnede døren ind til poolen, hvor min mand faktisk opholdte sig. Han vinkede smilende til os og satte hænderne kanten og trak sig op, uhaa hvor min sexede muskuløse mand spillede Tarzan.

Sofie snød sig til at kigge på Daddy, da han dryppende gik hen imod os, selv med lidt nedslået hoved var der ingen tvivl om at hun tjekkede ham ud. Men det var formodentlig også ham, hun regnede med skulle tage hendes mødom. Lille Sofie, kunne jo ikke vide at det var en stor, hård, sort gummipik, der skulle kværne sig op gennem hendes lille fisse og prikke hul. “Hej skat” sagde jeg og gik hen imod Daddy og kyssede ham, han lagde armen om min talje og rakte hånden ud mod Sofie. Meget formelt præsenterede de sig, men uden overdrivelse stod der “mini fisse” i øjnene på Daddy.

Jeg var åbenbart ikke den eneste, der stadig syntes at Daddy var en flot og sexet mand, han kunne tilsyneladende stadig charmere sig ind på de unge tøser, men havde Sofie kendt hans sande jeg og voldsomme ego, havde hun formodentlig snuppet sine poser og løbet ind til sit beskidte hood blandt ludere og lommetyve hvor hun følte sig tryg og hjemme. Daddy inviterede os til en svømmetur og en tur i sauna’en, på det tidspunkt tvivlede jeg på hans motiv, set i bakspejlet var det oplagt! Sofie smilede, som en 7 årig, der var inviteret i Lalandia, så invitationen blev hurtigt til realitet.

Hurtigt gik vi tilbage til alle shoppe poserne og rodede det hele igennem for at finde den lille guld bikini, de små trusser sad som limet til hendes runde røv, afslørede nærmest mere end de dækkede, pseudo omsorgsfuldt rettede jeg på trusserne flere gange, lod mine fingre glide ind under dem og kærtegnede hendes lille glatte venusbjerg. Sofie fnisede forlegent, men nød absolut mine kærlige hænder der blidt mærkede hendes krop. Jeg måtte se den lille fisse, kunne ikke slå mig til tåls med at jeg ikke endnu havde spredt de små skamlæber og undersøgt hende.

Tøsen så forvirret ud, da jeg satte mig på hug og krængede de stramme trusser ned om knæene på hende, men villigt blev hun stående. Mine hænder dirrede da jeg spredte de små stramme skamlæber, blottede hendes indre og hendes frække rosenknop. Den lille, helt uberørte fisse var så fin og hel. Fristet kyssede jeg den blidt og strejfede blidt hendes klit med tungen. Toppen var alt alt for lille, dækkede kun lige det yderste af de svulmende ungpige patter, det morede mig ophidsede mig sindssygt at betragte og berøre den lille uskyldige teentøs, klædt ud som en lille luder. Med vilje bandt jeg stropperne til toppen meget løst på ryggen, forventede at vandet ville hjælpe den med at glide til side, så Daddy kunne få syn for sagen. Jeg bad Sofie om at knappe min skjorte op, imens jeg flettede hendes lange lyse hår i siden, det skulle jo nødigt være i vejen. Hun fumlede nervøst med knapperne, men tålmodigt brugte jeg tiden på at “rette” på hendes top, efter at havde flettet hendes hår stramt.

Sofie stirrede fascineret på min krop og stille hviskede hun: “du er rigtig flot”, smilende tog jeg hendes hånd og gik ud til poolen, jeg havde valgt at bade nøgen. Vidste at min mand ville fortrække det, på den måde. Daddy kiggede sultent på den lille teen luder jeg kom gående med. “Kan du li’ Sofies nye bikini? Skat” spurgte jeg og på kanten af poolen, drejede jeg hende rundt, viste den lille godte frem for min mand. jeg blinkede til ham, da jeg lod min hånd glide ned over den lille piges røv og kommenterede at trusserne sad rigtig godt på hende. “Lig dig ned på alle fire, lille skat! Lad min mand se dig fra siden” hviskede jeg kærligt til Sofie. Blussende rød i hovedet, lagde hun sig lydigt med siden til Daddy og poserede. Hun startede virkelig godt ud, med at være en rigtig lydig dukketøs.

Da tøsen lå der – så fint strittede med røven, hev jeg i sløjfen til toppen. “Den dækker ikke noget i forvejen” hviskede jeg og løftede den over hovedet på hende. Forlegent satte hun sig op på knæ og krydsede sine arme hen over brystet. I guder hvor var hun dog kær og indbydende, Det lille naive pigebarn. Is koldt tog jeg fat om tøsens spinkle håndled og tvang hendes arme til siden, flashede de velskabte ungpige patter for min elskede mand. Sofie var ved at gå til af skam, over at blive blottet på den måde, hvilket fik det til at krible endnu mere i mig. Daddy stod som forstenet i poolen, hans eneste bevægelse var når han indimellem tørrede sit ansigt for vand, ellers stirrede han fristet på byttet.

Stemningen blev anderledes da jeg slap Sofie og kækt sagde: “kom lad og hoppe i” fnisende svømmede jeg hen til Daddy og kyssede min meget stak åndet mand. Igen opfordrede jeg Sofie til at komme ned i vandet, med et let plask gled den lille spinkle pige ned i vandet og følte sig allerede bedrer tilpas og lidt dækket af det helt klare vand. Vi hyggede os, grinede og pjattede skabte en perfekt stemning for den lille “niece”. Som den gode onkel, hjalp min mand, Sofie med at lærer at flyde. Blidt holdt han den spinkle pige på ryggen, bad hende lukke øjnene og slappe af, han ænsede ikke andet end de to store teenage kloder der frækt tittede op fra vandet. Jeg med gir ham, det var et fristende og frækt syn, en lille teentøs’ store faste patter der skød op fra vores pool, var ikke hverdagskost.

Smilende og liderlig gned jeg mig op af Daddy, kælede for hans nosser og spillede hans kampstive pik imens han labbede den lille pige i sig. Havde hun dog bare vidst hvad denne idyl ville udmunde i.. Men det gjorde hun gudskelov ikke! Blidt trak jeg badebukserne af Daddy og fortsatte med at kæle for hans pik, indimellem kiggede jeg Daddy over skulderen og tjekkede lille blonde Sofies krop ud. Min mand havde på ingen måde virket engageret i mit lille projekt omkring tøsen, nu stod han med godten i hænderne og savlede. Det havde åbenbart været for fristende da jeg diskret havde sendt ham en sms, informeret ham om både hendes alder og uskyld.

Daddys øjne blev mørkere og mørkere, djævlen i ham var vist ved at tage over. Fra min synsvinkel så det ud som om han havde flyttet sin store hånd, ned omring Sofies lille faste røv. Åhh hvor jeg dog tændte på hans cravings efter disse pur unge tøser, min fisse reagerede voldsomt på den ydmygende situation, jeg elskede hans sultne liderlige blik, når han havde en ung tøs mellem hænderne.

“Skal vi gå i saunaen?” Hviskede jeg kælent til Daddy, Sofie reagerede ved at åbne øjnene og blev dybt forlegen da hun opdagede, hendes bryster nærmest stod helt op i ansigtet på Daddy. Desperat forsøgte hun at slippe fri fra min mands greb, vandet plaskede om ørene på tøsen, men han holdt ubarmhjertigt fast i godten. Smilende løftede han Sofie lidt højere op i vandet, flashede det meste af hendes yndige lille krop. Sofie råbte og skreg, nærmest hysterisk. Som en lille gadetøs, spyttede og slog hun rundt med sine arme og råbte: “så slip mig dog, dit klamme svin” Daddy var forbavsende rolig, som en kat der leger med sit byttet inden den bliver indtaget, legede han med den råbende tøs, vekslede mellem at sænke hende ned i vandet og op over overfladen.

Mine tanker kredsede om den lille pige, der snart skulle mærke en pik for første gang. Inden længe ville jeg ifører mig en strap on og langsomt glide ind og åbne hende for Daddy. Det var jo det han havde krævet, hvis jeg kunne kneppe dukken med en strap on på vores første møde, ville han engagere sig i legen. Jeg kiggede ned mod Sofies skød, der stadig var dækket af de billigt udseende guld hotpants der sad som malet på hende. De strammede over det lille teenage skød, dækkede hendes fine lille blomst. Jeg glædede mig som et lille barn til juleaften, til at pakke hende ud.

Kælent hviskede jeg ind i min mands øre: “jeg henter lige min strap-on, skat”, han vendte ansigtet mod mig, strirrede med sine hårde mørke øjne og knurrede: “JEG, har værktøjet til den lille opgave”. Skuffelsen må ha’ bredt sig i mit ansigt, for Daddy smilede nærmest halvgrinede og sagde: “men du kan lukke munden på den larmende tøs” – og nikkede ned mod mine bryster. Blidt tog jeg fat i Sofies ansigt og vendte tøsen mod mit bryst, hun var slet ikke villig til at sutte på min mørke stive brystvorte, vendte og drejede sit kønne ansigt og sparede ikke på gadesproget.

Hvad Daddy lavede under vandet med hendes lille krop ved jeg ikke, men med et blev den lille dukke helt overbevist om at sutte løs på mine bryster og oven i købet gi’ signal af at hun kunne li’ det. Det dunkede i min liderlige fisse, tøsen suttede og sugede som en gal. Stønnende kælede jeg for hendes faste bryster, nappede i de frække små og stive brystvorter. Daddy stønnede tungt og kiggede mig i øjnene, han bukkede sig ind over tøsen og kyssede mig blidt. Diskret gav han et kast med hovedet, imod sauna’en, jeg nikkede forventningsfuldt og liderligt. Samtykkede til at det snart måtte være tid til at Daddys pik, skulle forkæles med endnu en lille stram jomfru fisse.

Daddy gav slip på Sofie, der hurtigt kæmpede sig hen til kanten og lynhurtigt var det lille nips oppe på kanten og hen mod døren. Sofies yndige krop, så fantastisk ud da hun løb gennem rummet, de faste bryster vippede lækkert og den lille runde røv tirrede mig. Min mand grinede da han, med et’ tryk på en fjernbetjening låste dørene i hele huset. Sofie hev i håndtaget, hamrede løs på døren og råbte. Jeg hørte at Daddy i et stille, men knurrende tonefald sagde: “det er den forkerte dør lille Fie, saunaen er her” – inden jeg gik hen til bruseren og skyllede klorvandet af mig. Da jeg åbnede øjnene stod Sofie foran mig, hendes spinkle krop var dækket af gåsehud. Jeg trak hende med ind under den varme bruser, sæbede tøsens fine krop ind og trak de små stramme trashy trusser af. Sofie var forholdsvis passiv – eller måske skal man kalde det samarbejdsvillig?

Da jeg var færdig med hende, viste jeg hende ind i saunaen imens Daddy skyllede sig. Sofie snøftede og uskyldigt sagde hun: “jeg troede ikke det var sådan..” Til spørgsmålet om hvad det var der ikke var sådan, kunne hun ikke rigtig svare på. Blidt aede jeg hende på kinden – fortalte hende, at hun skulle kalde min mand for “Daddy” tøsen så forfærdet ud og udbrød: “ad hvor er det ulækkert” De blide strøg på hendes kind, blev afløst af en syngende lussing – aggressivt placerede jeg tøsen i hjørnet, på den højeste bænk, med hårde bevægelser spredte jeg hendes ben, helt ud til siden og spurgte hende hvad min mand skulle kaldes?

Den lille, – der var en skøn blanding mellem barn og voksen, sad med bøjet hoved. De store struttende bryster, fristede med de små hårde brystvorter. Jeg lod øjnene løbe ned af hendes krop, den smalle talje, det yndige faste – nærmest barnlige skød, og de slanke ben. Med benene spredt helt ud til siden, stod den lille fisse, fin let glinsende og åben. Mine fingre bevægede sig kælent hen over hendes fisse, hvilede på hendes klit, da jeg gentog mit spørgsmål, om hvad min mand skulle kaldes. Uden at løfte hovedet, hviskede Sofie: “Daddy”

Lille Sofie, blev rost i overstrømmende vendinger, jeg sparede ikke på at fortælle hende at hun var en lille dygtig pige, imens jeg muntrede mig med hendes krop. Den fine dukketøs, svedte i sauna’ens fugtige hede – det gjorde hende ikke mindre fræk, at små sved perler gled ned af hendes krop. Jeg lagde mig på knæ, på bænken under hende og kyssede blidt det lille skød. Indimellem løftede jeg hovedet, stønnende og liderligt fortalte jeg hende, at hun selv havde lagt op til det her – havde taget imod, mange fine gaver, for at være Daddys lille kneppetøs. Alle de vulgære ord der haglede ned over tøsen – min mund der blidt nappede i de faste skamlæber, fik hendes kønne ansigt til at fremstå mut og livløst.

Det gav et sæt i både tøsen og jeg, da døren smækkede. Daddy var trådt ind, stor mægtig og kampstiv stod han smilende, men med kolde og mørke øjne. Han gik over bag mig, der stadig sad på knæ foran den lille pige, uden ord pressede han sin store pik ind i min fisse –  hvor han dog fyldte, en saglig følelse bredte sig i min krop, “fortsæt, med at gøre hende klar til Daddy” hviskede han hæst og pegede mod Sofie. Lydigt satte jeg munden mod den lille fisse – lod min tunge danse, i den lille fjams. En skøn lille fisse, fortjener at blive forkælet. blidt, liderligt cirklede jeg rundt om hendes klit – prøvende pressede jeg tungen ind imellem de faste skamlæber, åhh hvor den lille fjams, snart ville komme på hårdt arbejde. Sofie små klynkede, det virkede som om hun ville sige noget, men ingen ord kom fra den lyserøde mund.

Når det passede Daddy, rakte han ud – daskede til Sofies fristende patter, imens han grotesk hårdt, kneppede min våde og liderlige fisse. Jeg var i himmelen, Daddys pik arbejdede bag mig og en lille yndig fisse foran mig, kunne ikke ønske mig et bedre scenarie. Min tur i himmelen, varede dog alt for kort, med et lille svup trak min mand sig ud og satte sig på bænken. Knurrende sagde han: “få den lille tæve tøs herned” – pegede på sin glinsende pik.

Sofie så skræmt på hans tykke pik, der rank og stolt stod så flot. Da jeg tog fat i armen på hende gjorde hun modstand, stille pippede hun: “nej, jeg vil ikke og jeg kan ikke få vejret!” Barskt tog jeg fat i hendes små kære brystvorter og nappede i dem, nulrede dem mellem pege- og tommelfinger – nød hendes forpinte, svedige ansigt. Ondskabsfuldt sagde jeg: “så følg med og få det overstået, du vil jo så gerne miste din mødom til en voksen mand, ikke lille pige?” Daddy trommede utålmodigt i bænken, med sine fingre, det fik mig til at gribe hårdt fat i armen på Sofie og trække hende ned til ham.

Sveden perlede af godten, da jeg plantede hende overskrævs på Daddy, med ansigterne mod hinanden. Daddys pik der hvilede imellem dem, så uhyggelig stor ud, ved siden af den lille barnlige glatte revne, selv Daddy stønnede liderligt over synet. Med blide bevægelser, plantede jeg hendes fodsåler mod bænken, løftede op i hendes faste røv og tog fat om min mands kæp – satte den afventende mod den lille bitte jomfru fisse.

“Hold fast om Daddys nakke og tig ham om at gi dig pikken” hviskede jeg liderligt i tøsens øre. Rød i hovedet, svedene og grådlabil hviskede lille Sofie: “gi’ mig pik, Daddy..” Daddy smilede ondskabsfuldt – pressede hende til at gentage, igen og igen. Tårene løb ned af kinderne på det lille kære pigebarn, men hun hiksede: “gi mig pik, Daddy” i en lind strøm. Åhh hvor var jeg tændt, min fisse drev over den lille pige, der med løftet underliv sad og ventede på at blive kvinde. Daddys sprængfarlige pik, stod rank og klar til at spidde en lille blond jomfru.

Jeg havde hænderne plantet på Sofies hofter, klar til at presse imod når Daddy bestemte sig for at løfte sit underliv. Han smilede ondskabsfuldt, aede den grædende tøs på kinden og knurrede: “sådan en fin lille tøs, skal da få hvad hun beder om” han udstødte et brøl, der overdøvede Sofies skrig da han løftede sit underliv og banede sig vej gennem den lille tøse fisse. Synet var obskurt, den lille piges lår var dårligt tykkere end Daddys overarme og her sad hun kilet fast på Daddys tykke pik. Snøftende hamrede hun sine små knytnæver ind i brystet på Daddy – tiggede ham om at slippe hende. Daddy smilede tilfreds og overlegent af tøsens modstand – nød hendes kønne, forpinte ansigt.

Jeg holdt fast om hendes velskabte patter – hjalp hende, med at finde en tilpas rytme at ride Daddy i. Han nød den lille darling, der klynkende og små tudene fik sit lille hul udvidet af hans pik. Hæst og perverst sagde han: “kom så din lille luder, malk Daddys pik” Daddy bad mig slippe hende – overtog selv styringen, med sine store hænder rundt om hendes talje, førte han hen op og ned af sin fyldige mandepik i et barskt tempo. Jeg satte mig på knæ, på bænken ved siden af ham, kyssede ham og nussede hans bryst og stærke overarme, alt imens jeg nød synet af at min elskede mand havde sin pik solidt plantet, i en yndig lille jomfru fisse.

Jeg listede hånden ind imellem Sofie og min mand, søgte det lille skød og kælede blidt for tøsens klit. Sofie havde langsomt vænnet sig til følelsen af Daddy’s indtrængen og hendes tuderi var langsomt gået over i dybe suk og små søde klynk. Det var lige før hun så ud som om hun nød det. Det gjorde mig uhyggeligt liderlig, at se den lille pige, spiddet på min mands pik. De store patter der pirrende, vippede op og ned – hendes lille krop der så groft blev kneppet. Jeg glemte alt om at kæle for Daddy, men søgte min egen liderlige fisse – gned den, gned den til musikken, fra en lille pige der bliver forkælet af min mand.

I samme sekund, Daddy sprøjtede langt oppe i en lille dukketøs, ramte en voldsom orgasme mit underliv. Jeg gned hårdere og hårdere på min opsvulmede klit – hulkede nærmest, indtil de sidste orgasme kramper havde forladt mit underliv. Sofie kiggede forskrækket ned mod sit eget underliv, den lille naive tøs havde mærket en stor velvoksen mandepik tømme sig langt oppe i hendes lille fjams for første gang.

Jeg kyssede Sofie inderligt og hviskede: “en lille pige, er nu blevet lille tøs” Sofie smilede forlegent. Jeg trak hende med ud i badet, vaskede hendes ømme krop og senere da vi havde leget lidt mere med den lille tøs, kørte jeg hende hjem med lidt af hendes nye tøj, fortalte hende at hun kunne komme forbi når hun ville ha’ resten, hun smilede forlegent – gav mig et kram da jeg sagde, på gensyn. Jeg var glad og fuld af forventning da jeg kørte hjem, var sikker på at vi nu havde fået en lille tilgængelig niece i huset, måske en der kunne udkonkurrere den lille negertøs!

Men jeg blev klogere, allerede da jeg kom hjem og listede forbi Daddys kontor kunne jeg hører hvordan han liderlig, optændt og dominerende pressede den lille negertøs, til at ydmyge sig selv i alle huller, vise sig frem for ham og klynkende tigge ham om pik. Den lille blonde 15 årige jomfru havde vist bare været et forspil for ham, et alternativ til min mund eller hans egen hånd. Med tankerne om at jeg levede i skyggen af en negertøs, gik jeg i seng. Daddy skruede helt op for lyden af deres samtale og tøsens stønnende, klynkende og tiggende stemme der plager Daddy om at mærke hans pik, skar i mine ører, men fik min fisse til at dunke.

Jeg VAR i skyggen af en negertøs..

Del dette indlæg