I Skyggen Af En Negertøs – Del 11

E mail: safranpigen@gmail.com

Tidligere afsnit 1-10

Hjemvendt fra en ferie i Afrika, har min mand jeg en masse oplevelser med i bagagen. Jeg er blevet groft ydmyget og har måtte erkende at det tændte mig afsindigt. Jeg elskede min mand, Herre og Daddy som behandlede mig groft og beskidt. Jeg elsker når han knepper mig på stuegulvet og nærmest ignorerer mig, bruger mig kun som et hul imens han dybt optaget kigger på sit kæmpe tv, hvor billeder og video klip, af ham og små velskabte negertøser nyder hinanden. Jeg nød at mærke, hvordan hans tykke pik bankede løs i min fisse, imens han stønnende fantaserede om den lille frække mørke tøs, vi begge havde fingrene i under vores ferie.

Jeg ville ikke for alt i verden opgive mit liv, min penge og det skønne hus i boede i. Jeg ville følge og indrette mig efter min mand, uanset hvad han forlangte af mig. Indrømmet, jeg var jaloux. Når min mand sendte penge, til negertøsen, når han snakkede i telefon med hende, skypede og smilende kaldte hende Daddys prinsesse. Min mand havde foræret hende, telefon, pc, engelsk kurser, stort set alt, han forsørgede hele familien i Afrika.

Ofte måtte jeg overhøre video opkald mellem min mand og tøsen, video opkald der indebar at Daddy perverst opfordrede den lille tøs, til at vise sine store mørke patter og lille yndige fisse, villigt viste hun sig frem klædte sig af med en fnisende kælen killing attitude, der provokerede mig voldsomt. Jeg så som oftest ikke når hun viste sig frem, hørte det kun for jeg sad enten inde i stuen eller under min mands skrivebord og suttede hans pik. Men min mand, plejede at optage disse samtaler og om det var nysgerrighed eller selvpineri ved jeg ikke, men jeg kunne ikke dy mig for at kigge på de optagelser, når Daddy var taget på arbejde. Tændt over den lille mørke killing, der klynkede efter Daddy sad jeg ofte og spillede min fisse til de optagelser. Daddy dirrede når han var i kontakt med tøsen, allerede når dukken tonede frem på skærmen rejste hans pik sig og hans vejrtrækning blev hurtigere.

Lidt efter lidt blev der længere imellem opkaldene, eller rettere sagt det blev kun til en gang dagligt og ikke i flere timer. Min mand havde en høj stilling, der krævede meget af ham og mit lod i livet var at passe hus og hjem og derud over nurse om ham. Om formiddagen gik jeg til yoga, elskede at mærke min krop og den styrke og spændstighed det gav. Når jeg var i humør til det, var der særlige stillinger eller vejrtrækningsøvelser jeg med vilje udførte forkert, det fik ofte den unge blonde yoga instruktør, til at hjælpe mig med at placere min krop i rette stilling. Når instruktørens stærke hænder, rettede på min ryg, røv eller lår -når hun hold sin hånd på mit mellemgulv og jeg samtidig havde frit udsyn til hendes velskabte krop, var det forspillet for mig.

Forspillet til at skynde mig hjem, tænde Daddys film fra ferien med ham og negertøsen og onanere mig frem til nogle heftige og aggressive orgasmer. Klimaks var når scenerene hvor jeg sidder mellem Daddys ben og filmer at han trænger ind i tøsen, kommer frem. Præcis der hvor en snæver sort teenager fisse, bliver penetreret af en fuldvoksen mandepik, må jeg overgi’ mig og lade orgasmen rulle gennem min krop. Man kunne ikke se det på filmen, men jeg husker hvordan hun tappert bed sig i underlæben og klynkede da hun gled ned over Daddys tykke pæl, jeg huskede min mands hænder på den lille slanke mørke krop og det tændte mig sindssygt meget.

Daddy spurgte tit om jeg kiggede på filmen alene, men naivt benægtede jeg. Han smilede som oftest men relativt tit afkrævede han teenager-tøs leg i forbindelse med spørgsmålet. Legen indebar at jeg iførte mig skolepige uniform og rottehaler, når jeg havde sat mig overskrævs på Daddy og pikken var velplaceret i min fisse, skulle jeg bede ham lukke øjnene og forstille sig hvordan det ville være at kneppe naboens datter, eller venners teenagetøs. Det var en ydmygende leg for mig, især efter vi var kommet hjem fra ferie. Daddy ville gerne have mig til at spille den pur unge negerprinsesse, han havde taget mødommen på eller negertøsens 15-årige lille søster, men aldrig negertøsen! Hun var nærmest hellig for ham.

En enkelt gang havde jeg vovet pelsen, liderligt hviskede jeg i hans øre, at jeg var Daddys lille negerdukke, reaktionen kom prompte. Med et svup trak han sig ud af mig, placerede mig på gulvet og brutalt voldtog han mig analt. Jeg skreg, græd og tiggede ham om at stoppe, men skånselsløst kneppede han min røv med sin tykke pik, til han sprøjtede langt oppe i mig. Han smilede da han efterfølgende sagde: “Daddys negerdukke, havde bare taget imod og sagt tak efterfølgende” jeg har ikke siden, taget initiativ til at spille en bestemt tøs. Havde accepteret at hun var hans lille sjældne diamant.

Da vi var på ferie i Afrika, havde Daddy hvæsende beordret mig til at finde en lille negertøs han kunne lege med herhjemme, et plaster på såret, en lille hore han kunne bruge i mangel på bedre. Opgaven var umulig! Ikke tilslutningen, henvendelserne var der nok af men de var for tykke, tynde, for mørke, for lyse, ikke kønne nok ingen matchede Afrikas stjerne, Daddy var kræsen og krævende, han forkælede ikke sin pik i hvilken som helst dåse. Næsten dagligt, kørte jeg en tur i det område hvor gadetøser stod på hvert hjørne og faldbød sig. Men der var ingen match, ingen havde den samme slanke og alligevel stærke, spændstige krop, de perfekte store mørke bryster og skinnende mørke hud. Ingen evnede at ligne et sexet vamp og en yndig Lolita, på en og samme tid.

Jeg havde opgivet at finde en mørk legetøs til Daddy og en mail fra en ung tøs, Sofie på 17 år fik mig til at tænke i anderledes baner. Hun havde reageret på en af de utallige annoncer på div. Sex dating sider, hvor vi stod som “et frækt, gavmildt velholdt par på 40 år, der søgte en fræk ung tøs…” Længere nede i annoncen havde vi påpeget at mørke tøser, gerne afrikanske ville blive fortrukket. Den linje, havde Sofie ikke læst, eller blot ignoreret for hun var absolut alt andet end en mørke tøs. Hun var dog solarie brun, men lyshåret, blå øjne en lille sexet krop med flad mave og nogle store flotte runde ungpige bryster, fyldige og faste, lige til at bide i.

Jeg lod billedet af Sofie stå på skærmen og lænede mig tilbage i stolen, med et smil om læberne forstillede jeg mig Daddys hænder på den unge krop, hans tunge der gled henover de frække brystvorter. Jeg så for mit indre, hvordan Daddy ville trænge ind i den lille tøs, kneppe hende med sin store stolte mandepik. Hendes fine lyserøde mund, der lukker sig om Daddys pik. For mit inde så jeg, Daddys hænder varme den lille faste røv, hans livrem der efterlader røde striber på hendes hud. Stønnende onanerede jeg til billedet af den blonde tøs, der blev brugt.

Jeg skyndte mig at svare Sofie, rose hende og gøre det klart at vi var krævende i høj grad. Da Daddy kom hjem, stod jeg klar i skolepige uniform og håret sat i rottehaler. Jeg var klar til at forføre ham, i rollen som lille blonde Sofie på 17 år. Min mand smilede overrasket da han kom ind af døren, kælent knurrede han: “hvad er det for en lille godte til Daddy?” Og lod sin hånd glide ned over min røv. Barnligt og skabet fortalte jeg ham at jeg var lille blonde Sofie, -at min skolelærer havde sendt mig op til rektor, for at blive straffet for ikke at ha trusser på. Daddy indfandt sig lynhurtigt i rollen, som rektor der straffer en lille billig skoletøs og inden længe lå jeg henover hans knæ.

Daddy var ikke blid da han smækkede min røv, og slet ikke da han opdagede hvordan min fisse sejlede i liderlige safter. Han vekslede imellem at kæle for mine baller og når jeg mindst ventede det løftede han hånden og ramte min røv med gevaldige klap. Til stor fryd for Daddy, klynkede jeg at jeg nok skulle være sød og aldrig mere gå uden trusser. Min mand var tændt, jeg kunne mærke hans stive pik gennem buskerne men samtidig hvæsede han: “Daddy er ikke til blondiner, jeg har fortalt dig hvad jeg vil ha’, din lille luder” klynkende gled jeg ned af hans lår og sad nu på knæ foran ham, ydmygt begyndte jeg at spille min fisse imens jeg fortalte ham, at den 17 årige gymnasie godte var både smuk, velskabt og fræk nok til at rette henvendelse til os -som bonus, så hun faktisk yngre ud end hun var.

Min mand kneb øjnene sammen og smilende sagde han: “hvis du kan kneppe tøsen med en strap-on dildo, på det første møde, så får hun en chance for at prøve Daddys kæp” suk, tænkte jeg, det var jo bare en lille nysgerrig tøs der skulle prøve sig selv af, havde egentligt forstillet mig at hun langsomt skulle forføres til at være vores lille hore, ikke at hun skulle kneppes som en tøjte allerede ved første møde. Men smilende og kælent, gned jeg mig op at Daddys ben og forsikrede ham om at det kunne jeg. Med største glæde skulle jeg da holde en lille godte om hofterne og mærke hendes krops reaktioner, når jeg trængte ind i hende.

Daddy lynede sine bukser ned, ondskabsfuldt tog han fat i min ene rottehale, snoede den et par gange rundt om hånden. Det strammede sindssygt og trak tårer i mine øjne, “hmm” sukkede han, ” er det Daddys lille tude dukke?” Desperat åbnede jeg munden, forsøgte at nærme mig hans pik han måtte mildnes lidt og et blowjob plejede at gøre ham bare lidt blød i knæene. Som en sulten fugleunge gabte jeg efter hans store fyldige pik, Daddy snoede begge sine hænder rundt om mine rottehaler, han grinede af mit desperate forsøg på at snappe efter hans pik, inden han voldsomt trak mig ned over den og fyldte min mund. Det strammede, snerrede og trak tårer at han havde så godt fat i mit hår imens han tvang mit hoved frem og tilbage over sin pik. En gang imellem, løftede han mit ansigt og kiggede smilende men ondskabsfuldt på mig.

Min mand tog fat om hans vidunderlige pik og trak sig ud af min mund, kælent hviskede han: “skal du ha’ lov til at kneppe en lille gymnasie luder, tøs?”, jeg slog øjnene ned, den mand fik mig altid bragt hen til at være en lille underdanig tæve, men spagt fik jeg hvisket:” ja tak, Daddy”.
Smilende rejste han sig, han så sgu altid så faretruende stor ud når man så ham helt nede fra gulvet. Med et hårdt greb i min arm, slæbte han mig ind på sit kontor og placerede mig op af væggen, uden nogen hensyn flåede han min skjorte op og blottede min store barm, eller sagt med hans ord: “slap de store tæve patter fri”

Jeg stod som forstenet op af væggen, han satte sig i sin kontorstol tændte sin computer og ringede op til prinsessen, den lille negertøs. Hurtigt, smilende og glad tonede tøsen frem på skærmen. Kælent og indladende, fortalte hun Daddy at hun netop var kommet hjem, efter at ha’ handlet for sin mor, på det lokale marked. Min tanker fløj lynhurtigt tilbage, til den dag vi mødte hende på Marked, uhhh tøsen var blevet godt ydmyget, hendes fisse, røv og store brune patter kværnede rundt i hovedet på mig. Jeg hørte ikke rigtig Daddys samtale med tøsen, optaget i min egen liderlige verden og oplevelserne med den lille kønne negertøs, stod jeg blot op af væggen og mærkede min fugtige fisse. Mon nogle af drengene havde hjulpet hende med at slæbe varer hjem? Og hvad havde hun ydet til gengæld? Sin hånd..mund? Havde den lille tæve, ligget på knæ og suttet en stor tyk sort pik? Eller havde de unge knægte efterhånden taget sig sammen og krævet hendes lille stramme lyserøde fisse?

En syngende lussing bragte mig tilbage til virkeligheden, tilbage til min mands kontor og flere store computerskærme hvor en smilene og halvgrinende negertøs fyldte det hele. Min mand havde rettet computeren mod mig og underholdningen for tøsen havde været den lussing min mand netop havde plantet på min kind. “Hun ligner en lille pige” langt væk hørte jeg negertøsens henrykt tale om at jeg lignede en lille-pige luder. “Slå hende igen” tøsen var ikke ked af det, så fandens langt væk kunne hun sagtens sidde og spille smart. Daddys hånd ramte den samme kind som før, den blussende varme følelse bredte sig i mit ansigt og automatisk løftede jeg hånden op og tog mig til kinden. Tøsens latter, ydmygede mig i den grad. Lille, ung, yndig og sexet sad hun og morede sig på min bekostning.

Da jeg kiggede hen mod computerskærmen, så jeg tøsen havde blottet sin overkrop, to store mørke kloder med frække stive brystvorter sad nok så fint og kiggede med. Daddy opfordrede hende til at lege med sine patter, instruerede hende i at klemme om de stive brystvorter og fortalte hende hvordan han ville lege med hende. Forkæle hendes lille stramme fisse med sin stive pik. Jeg var ved at gå til af jalousi, Daddy blev så skrækkelig liderlig når han snakkede med den lille mørke tøs og hans pik var så rank og stiv, lignede en der kunne eksplodere hver andet øjeblik.

Daddy havde sat sig i kontorstolen igen, symbolsk med ryggen mod mig og fronten mod den lille dukke. De var længe optaget af hinanden og Daddy krævede af hende. “Vis Daddy din lille smukke blomst” hviskede han nærmest, tøsen lod sin telefon glide ned over sin krop, spredte sine ben og med fingrene spredte hun de velkendte faste mørke skamlæber og afslørede hendes lille yndige fisse. Den lille lyserøde fisse omkranset af al den smukke brune hud, skabte en perfekt kontrast og fik hendes lille fisse til at stå sexet og glinsende frem. Min mand stønnede tungt over synet og fik tøsen til at gnide sin fisse i hårde roterende bevægelser, det virkede så autentisk næsten som at være der selv.

Min mand drejede kontorstolen halvt rundt, han slap ikke synet på skærmen, men famlede blot efter mig. Uden ord, trak han mig hen foran sig, løftede op i den lille skolepige nederdel og plantede mig med ryggen mod ham og lod sin stive pik, glide ind i mig. Jeg nåede lige at mærke glæden over at den lille tøs, nu skulle vidne at det var mig der fik Daddys store pik, mig der som en kælen mis fik lov til at gnide min våde fisse ned over Daddys stolte pik. Men glæden varede kort, for langsomt drejede han stolen rundt så han sad med ansigtet mod skærmen og pressede på min ryg. Han nærmest tvang mig til at bukke mig ind under skrivebordet og rullede stolen længere ind under bordet. Jeg var gemt væk, men havde dog stadig en funktion.

Det var en akavet stilling, her sad jeg nærmest krøllet sammen, min mand havde sin pik begravet i min fisse imens han sultent kiggede på en ganske ung negertøs der spillede sin fisse på en skærm. Åhh jeg følte mig ydmyget, men min fisse den lille kujon, drev af liderlige safter. Daddy havde godt fat i mine hofter og i takt med at han gav negertøsen ordre, hev han mig frem og tilbage over sin pik, brugte mig som en lille kneppe dukke. Da jeg hørte ham give tøsen besked på at kneppe sit lille numsehul med en finger, mærkede jeg hvordan det gav nogle heftige ryk i hans pik og hans stemme var hæs og knurrende. Uundgåligt var jeg svimlende liderlig, Daddys jern hårde pik der blidt kørte frem og tilbage i min fisse satte sine spor og tanken om den lille tøs’ der så langt væk, lå og kneppede sin røv for at please Daddy, fik mig til at klynke af liderlighed.

Til stor ærgrelse, trak min mand sig ud af mig. Netop som jeg havde vænnet mig til -og affundet mig med at sidde foroverbøjet under hans skrivebord og agere kneppedukke, trak han sig bare ud! Med et hårdt pres, mod hans ben markerede han, at jeg blot skulle blive siddende. Daddy spurgte flere gange tøsen om hun var hans lille pige?, hans dukke? Hans lille mørke prinsesse? Hver gang, svarede den lille dulle kælent og bekræftede at hun var Daddys. Det nev lidt i mig, men trøstende fokuserede jeg på at hans iver og engagement omkring negertøsen, forhåbentlig ville dale når jeg om kort tid ville plante en lille lys hore på hans store pik og forkæle ham med en mere tilgængelig tøs. En lille stram 17 årig, med en fantastisk lille og fin krop.

Jeg var ikke i tvivl om Daddys mørke øjne, da jeg hørte ham stønnende sige: “knep din lille frække røv, med to fingre baby” jeg kunne ikke hører hvad tøsen svarede, men kunne forstå at hun tøvede, da Daddy koldt sagde:”nu!”. Min mand satte hans pik, mod mit numsehul lagde an til at presse sig ind men ventede pænt udenfor. Havde han været sød, kunne han da godt lige ha’ fugtet mig lidt, men det er Daddy ikke og det er det der tænder mig så fandens meget, Daddy knepper lige præcis kun for sin egen skyld, han er hård og krævende.

Det tilfredsstillede mig, da jeg hørte Daddy på dansk mumle: “kom nu igang, din lille sorte luder”, lettet over at tøsen ikke kun var forbundet med nærmest kærlige og ømme ord og sætninger. Men jeg stivnede da jeg hørte ham true tøsen med at hun ikke kunne komme til jul, hvis ikke hun legede efter hans spilleregler, komme til jul? Det var sgu ikke noget han havde involveret mig i! Skulle den lille tøs holde jul i mit hjem? -og hvor længe? Frustreret pressede jeg min røv bagud, inviterede hans pik indenfor, frustrationerne skulle kneppes ud af mig. Irriteret gav Daddy mig et dask på ballen, han tog fat om sin pik og kørte den pirrende rundt om mit røvhul.

Jeg kunne hører tøsen klynkende tigge min mand, hun burde kende ham godt nok til at han yderst sjældent veg fra sin ordre. Jeg fornemmede hans ondskabsfulde smil i stemmen, da han sagde: “du bestemmer selv.. om du vil være Daddys pige” henvendt til tøsen. Af gode grunde kan jeg ikke vide, hvordan det så ud da tøsen lod to fingre glide ind i sit lille numsehul, men at bedømme på min mands brøl og hans voldsomme indtrængen i min røv, var det frækt! Sjofelt, perverst og slesk roste han hende i ømme, kærlige vendinger. Fortalte hende at om par måneder, ville det være hans store pik der fyldte i hendes smukke numse, imens han brutalt bankede den ind i røven på mig. Han udnyttede den lille tøs hårdt, mellem linjerne var der ingen tvivl om at hun pleasede ham for at opretholde den levestandard de havde, Daddy finansierede hele familien og han elskede det, elskede den magt der er forbundet med penge.

Negertøsen vrælede, jeg snøftede klynkende og Daddy havde en fest! Han var ligeglad med at mit hoved bankede mod skrivebordet, i takt med at han hårdt og brutalt bankede pikken ind i røven på mig. Om det var mig eller tøsen han snakkede til da han knurrede: “kom så din lille luder” ved jeg ikke, men der var ingen tvivl om at han havde det skønt da han pryglede min røv og slugte den velskabte tøs med øjnene samtidig.

Daddy krævede at se tøsens fisse, blidt og blødt faldt han i svime over den lille revne, kærligt hviskede han: “åhh hvor er du våd, lille skat. Spil din fisse for Daddy” i samme omgang blev han lidt blidere i min røv, med små glidende stød kørte han pikken ind og ud af min røv og stønnede til synet at den frække negertøs, der stønnende og nærmest hysterisk gned sin lille våde fisse, Åhh hvor følte jeg mig ydmyget og sindssygt liderlig. Mine tanker kredsede om tøsen og jul, den lille blonde gymnasie pige og Daddys store pik, der blidt arbejdede i min røv.

Misundeligt lyttede jeg til negertøsens halvskrigende orgasme, klynkende hylede hun op om at hun trængte til at mærke Daddy, hun ville være Daddys lille fisse m.m. Daddy stønnede tungt over tøsen og bad hende sutte på sine våde fisse fingre, hun kunne dårligt have suttet ret meget inden han med et brøl pumpede sin varme sperm op i mig, flere gange mærkede jeg de voldsomme trækninger i hans pik. Jeg følte mig lidt snydt, især da Daddy slap sit greb om mine hofter og nærmest hjalp mig med at glide ned fra hans skød og ned på gulvet.

Passivt blev jeg liggende på gulvet og lyttede til at Daddy afsluttede samtalen med tøsen, jeg var i tvivl om hans fascination af negertøsen udelukkende var seksuel, eller om han reelt var forelsket i hende. Men jeg skammede mig over at være så sindssygt tændt på at være den ydmygede hustru. Da jeg kort efter gik ud i bad, stod jeg længe under den varme bruser. Vandet kærtegnede min ømme krop og dampen fyldte tæt. Uventet åbnede Daddy glasdøren til kabinen og trådte nøgen ind.

Han løftede mine arme over hovedet på mig, med en hånd holdt han begge mine arme fast, ind mod de kolde fliser. Hans øjne var varme og smilende, da han løftede mit ene ben op omkring hans hofte og pressede sin store pik ind i min sultne fisse. Kærligt men med fast hånd, kneppede han mig til jeg skrigende eksploderede i en voldsom orgasme. Hans læber mødte mine i et langt og inderligt kys, inden han blidt hviskede: “har jeg husket at fortælle dig, vi får en gæst til jul?”

Del dette indlæg