I Skyggen Af En Negertøs – Del 10

E mail: safranpigen@gmail.com

Læs afsnit 1-9

Min mand og jeg er begge 40 år, vi har været gift i 15 år og er sammen på ferie i Afrika. Vi har haft fantastiske oplevelser både sammen og hver for sig.Min mand og jeg, har netop haft en fræk omgang sex. Negertøsen blev brugt som et frisk pust, en ungdommelig opvarmning for os begge. Jeg havde gennem denne ferie erfaret at min største frygt og værste mareridt gav mig de vildeste aggressive og brusende orgasmer. Min mands stærke og veltrænede krop, der legede med en unge mørk tøs, hans store stolte pik der voldsomt trænger ind i hendes lyserøde fisse, knepper hende hårdt. Det tændte mig, tændte mig at kigge ham i øjnene mens hans stive pik blev forkælet i en stram ung grotte. Følelserne omkring dette var svære at acceptere, især når det stod på. Når Daddys store hænder varmede en fast fyldig tøse røv, skar det i mit hjerte og dunkede i min fisse.

Da vi kommer tilbage til vores bungalow, opdagede jeg til min store glæde at min taske lå på sengen, sidst jeg så den hang den over skulderen på den lille grædende negertøs, der løb ned af skrænten og hjem til sin mor med de varer, der skulle bruges til vores middag hos hendes forældre i aften. Delvis lettet, stormede jeg hen og åbnede tasken. Øreringene lå der endnu, de fine blanke skinnende diamant øreringe, som Daddy lige havde ofret på mig. Lettet smed jeg mig på sengen og kiggede på dem, nød at være ejer af de smukke, funklende sten.

Min mand smed sig på sengen, ved siden af mig grinende sagde han: “ja skat, du er ikke ligefrem en billig luder, nok nærmere en dyr tæve” jeg puffede lidt til ham og fnisede som en genert skoletøs, i bund og grund var jeg ligeglad hvad han kaldte mig i dette øjeblik, var jeg mest optaget af de fine dyre øreringe. Vi lå og snakkede lidt om i aften, prøvede at forestille os forskellige scenarier omkring hvordan Daddy skulle få lidt alene tid med negertøsen, så han kunne tjekke om hun stadig havde “Daddys” skrevet henover sin frække røv.

Blidt æggede jeg Daddy, fodrede ham med frække forestillinger omkring den lille dukke, hendes store faste patter, frække røv og indbydende lille fisse. Fortalte ham hvor våd og liderlig jeg blev af at kigge på hans tykke pik, i hendes lille fisse. Hvor frækt det havde været da tøsen og hendes lillesøster kyssede imens han legde med deres små stramme numsehuller, hvordan jeg havde nydt at se den lille pige der nærmest blev kvalt i hans pik. Min mand brummede tilfreds og knurrede: “når vi kommer hjem til Danmark, finder du en lille negertøs som Daddy kan lege med forstået?” Forskrækket kiggede jeg på min mand og forvirret sagde jeg: “jamen hvordan, Daddy?”

Jeg havde ikke forestillet mig at dette ferie eventyr skulle udmunde i en livsstil, troede han havde fået sit behov for små faste tøser dækket, i hvert tilfælde for et stykke tid. Men han var grådig, kunne ikke få nok af små stramme negertøser. Tænkerne kværnede rundt i hovedet på mig, hvordan skulle jeg få kontakt? Og hvad skulle jeg sige? Min mand kyssede mig lidenskabeligt og hviskede: “hvordan det finder du nok ud af”. Tankerne kværnede rundt i hovedet på mig, “en ung negertøs..” Hmm det var nok ikke umuligt at opdrive i Danmark, men det vrimlede jo heller ikke ligefrem med dem og Daddy han var kræsen stillede høje krav til udseende, bryster og fisse skulle også være lige efter hans smag. Det var åbenbart ikke længere nok at jeg red hans pik og bad ham forestille sig at det var nabotøsen eller vores egen niece der sad og red ham. Ikke længere nok at jeg havde rottehaler og tudene kaldte ham far mens han skampulede mit røvhul.

Klokken var blevet mange, vi skulle ha pakket det sidste og gøre os klar til i aften. I morgen formiddag, går turen hjem til hverdagen igen. Daddy og jeg gik i bad sammen, kælede og sæbede hinandens kroppe ind fra top til tå. Nøgne gik vi rundt og pakkede det sidste i vores kuffert og klædte os på til middagen. Jeg faldt over den lille korte røde kjole, som negertøsen havde taget på, den dag hun var på tur med Daddy. Forsigtigt lod jeg det glatte stof glide gennem mine hænder, den var plettet og duftede af sex, Daddy og tøsens safter blandet sammen. Min mand kiggede på mig og hviskede: “tøsen var så røv fræk i den kjole, lignede en rigtig lille sort ludertøs, ingen trusser og ingen bh. Bare klar til din mand, skat” det gibbede i mig, da Daddy stønnende hviskede hvor dejlig hendes lille glatte fisse var, hvordan han havde suttet på hendes store patter, havde spermet ud over hendes flade brune mave og efterfølgende gnedet hendes mørke krop med sand.

Min mand listede en hånd op under min kjole, med brummende tilfredshed konstaterede han at jeg ikke havde trusser på som han havde bedt mig om. Uden hensyn, pressede han to af sine store mandfingre op i min våde fisse og stønnede: “du bliver så våd, når Daddy fortæller om de små legetøser, du er en lille pervers so der nyder at din mand knepper små negertøser, nyder at se din mands store pik inde i en lille lyserød fisse” Daddy kørte sine fingre ind og ud af mig, og fortsatte med at fortælle hvor meget han nød de unge pigers spændstige kroppe, deres faste bryster og små stramme fisser. Han ydmygede mig groft og jeg elskede det, min fisse sejlede i liderlige safter. Daddy trak sine fingre ud og førte den op til min mund “sut din lille luder, smag dine egne liderlige safter” stønnede han. Jeg suttede og slikkede Daddys store fingre, helt rene for min safter og var ved at gå til’ af liderlighed da vi gik ud af døren og begav os afsted til middag.

Aftenen hos negertøsens forældre gik godt, stemningen var god. Forældrene virkede rolige og tilbagelænet, deres små kønne døtre opvartede os. Daddy forsøgte et par gange at hjælpe til med at bærer tallerkner ud, blot for at få to minutter alene med tøsen. Men det var ganske uhørt at en gæst og så en mand skulle hjælpe til, så tallerknerne blev nærmest flået ud af hånden på ham. Missionen mislykkedes. Jeg godtede mig egentligt lidt, havde det fint med at han ikke kunne komme til at befamle den unge tøs og tjekke om hun havde “Daddy” stående henover røven. Bag ryggen af sine forældre, sparede tøsen ikke på frække blikke og trutmund rettet direkte mod min mand, kælent suttede hun på sin finger og kærtegnede sine store bryster så snart hun havde mulighed for det.

Ejeren Jim, spurgte os om vi havde haft en go’ ferie om vi kunne forstille os at komme igen? Min mand var hurtig til at svarer at vi ville bestemt komme igen og bo på netop dette resort, han skamroste landet, maden og oplevelserne. Undlod heller ikke at fortælle Jim, at hans absolut bedste ferie minde, var den tur de to havde været på ud til den lille landsby, at det ville han gerne opleve igen. Jim smilede og henvendte sig til mig: “har han fortalt dig om landsbyen?” Jeg smilede lidt forlegen og bekræftede af at han havde delt sine oplevelser med mig. Det var tydeligt at mærke at Jim ikke i sin vildeste fantasi kunne forstille sig at min mand netop, havde fyldt mig med detaljer om hvordan han tog mødommen på en ungtøs, forgreb sig på hende en hel nat med både hendes forældre og landsbyens beboere som tilskuer. Jim smilede indforstået til min mand, imens jeg vred mig lidt på stolen, det tændte mig afsindigt at min store mand havde taget mødommen på en lille spinkel pige, Daddys liderlige beskrivelser af hele seancen kværnede rundt i mit hoved og plantede sig i mit dunkende underliv. Jim grinede og fortalte min mand, at der lå massere af oplevelser til ham ude i landsbyen, når han var klar. Jeg kogte af jalousi og liderlighed, blandet sammen i en stor pærevælling.

Daddy afbrød, den lidt akavede stemning da han væltede et glas hvidvin. Set med mine øjne så det ud som om han gjorde det med vilje og han sprang da også op for at hente en klud i køkkenet. Jim’s kone smilede og bad ham om at sætte sig igen, hun kaldte på tøsen og bad hende tørre op. Lydigt kravlede hun ind under bordet og begyndte at tørre gulvet, vi snakkede videre om alt og ingenting og glemte egentligt alt om den lille dukke der kravlede rundt på gulvet, indtil Daddy tog min hånd og placerede den på hans store bule i bukserne. Der var noget mellem min hånd og bukserne og det var ikke kun stof, tøsens lille spinkle hånd var solidt plantet i skødet på Daddy, hun æltede og kærtegnede Daddys store bule imens hun tørrede gulvet. Den lille luder var imellem os igen, jeg kogte indvendigt. Magen til flabet og udfordrende tøs, skulle man fandme’ lede længe efter.  Vildt at hun ligefrem turde sidde under bordet og gnide min mands store pik. Daddy lænede sig lidt tilbage i stolen og lagde kærligt armen rundt om mig.

Jeg vidste at mit næste træk ville få konsekvenser, men tanken om at den lille dukketøs sad under bordet og gned på Daddys store pik, var uudholdelig. Kækt rykkede jeg min stol ud og spurgte tøsen om hun var ok? Hendes øjne lynede, men hendes fyldige suttemund formede sig i et venligt “yes miss” imens hun smilende kravlede ud. Jeg mærkede både vreden og irritationen fra min mand, da han rejste sig og undskyldte at han var nødt til at gå ned til vores bungalow for at skifte bukser, da de var blevet våde. Tøsen forsvandt lynhurtigt ud i køkkenet og kom tilbage med en masse mad, sørgede for at vi ikke ville mangle noget det næste stykke tid. Jeg var nu efterladt, med Jim og hans kone, som i bedste vært stil bombarderede mig med spørgsmål og small talk.

Jeg forsøgte høfligt at være tilstede i vores samtale, men mine tanker kværnede rundt i hovedet på mig. Jeg så de blikke min mand og tøsen udvekslede inden han gik, hendes hånlige smil da hun sikrede sig at der ville være mad nok i lang tid og herefter forsvandt fra stuen. Mon hun var løbet efter Daddy? Stod de nu og kyssede? Eller fyldte Daddy hendes mund med sin store pik? Er tøsen igen blevet Daddys prinsesse?

Tankerne kværnede rundt i mit hoved, samtidig med at jeg forsøgte at svarer på alle de spørgsmål ejerne havde omkring Danmark, vores livsstil og vejret. Nysgerrigt spidsede jeg øre da konen fortalte mig at de gerne ville have at deres døtre kom et år til Europa, blot for at lærer om livet og kulturen. Hun fortalte at det var for dyrt og de ville mangle hjælpen på hotellet men hun ønskede inderligt at de kunne komme til et land i Europa hvor de kunne lære. Et stort smil bredte sig om mine læber, da jeg tilbød at den ældste kunne bo hos os et par måneder, jeg fortalte at jeg gik hjemme da min mand tjente godt og dermed havde god tid til at vise hende Danmark og dansk kultur. Vi legede lidt med tanken, dog uden at lave en konkret aftale.

Min mand kom smilende tilbage og afbrød vores snak. Kærligt kyssede han mig på kinden og satte sig. Vi fortsatte med hyggelig snak og lækker mad. Daddy tog min hånd under bordet, kærtegnede den blidt for at afslutte med hårdt at gnide sin tommelfinger inde i min håndflade. Han lod som ingenting, trak blot sin hånd til sig og fortsatte sin samtale med parret. Det var en underlig følelse, følelsen af hans tommelfinger, der hårdt gned min håndflade nærmest automatisk kiggede jeg ned på min hånd, en lang sort stribe var tydeligt aftegnet på den. Der var ingen tvivl, Daddy havde haft fingrene i den lille negertøs, han havde tjekket om hun stadig havde “Daddys” skrevet hen over hendes fyldige mørke røv. Han havde tværet på den sorte eyeliner og nu gnedet det af i min hånd.

Smilet på tøsens læber var ligeså stort som Daddys, da hun kom til syne. Fornøjet spurgte hun om vi manglede noget, hun lignede en 5 årig der havde fået lovning på en tivoli tur. Vi afslog, var alle mætte og tilfredse. Resten af aftenen forløb, hyggeligt og roligt, Daddy havde en enkelt gang haft hånden op under min nederdel og kærtegnede min våde fisse. Inden han forsigtigt havde listet tøsens små hvide trusser over i hånden på mig. Han havde ikke kun haft tid til at gramse på hendes frække røv, havde også givet sig tid til at trække trusserne af den lille dulle som nu gik rundt, uden trusser på! Åhh hvor jeg håbede den lille luder kunne komme til Danmark, så jeg kunne straffe hende i timevis, dagevis ja ugevis. Jeg ville piske hendes mørke hud, kneppe hende med de største dildoer, arrangere voldsomme gruppevoldtægter af den lille tøs. Min indre film kørte løs, de store sexede patter der hopper rundt for hvert stød med en stor pik, hendes klynk og skrig når pisken rammer den mørke hud. Hendes fine mørke hud, dækket af liderlig sperm..

Det var mørkt da vi brød op, jeg var både glad og opstemt da vi forlod værtsparret men også nysgerrig og jaloux. Min mand og tøsens glødende blikke, hendes evne til konstant at bukke sig ind over ham, lige netop strejfe ham og smile sødt til mig, pissede mig af. Med sammenbidte tænder hvæsede jeg om, hvordan den lille tøs skulle voldtages af en stor flok liderlige mænd, hvordan jeg ville nyde at se hende fyldt ud i alle huller og badet i sperm. “Hvad skete der, da du skiftede bukser?” Hvæsede jeg til Daddy, han smilede blot og lagde armen om skulderen på mig og sagde: “måske får du det af vide”. Daddy drejede ned mod stranden, romantisk fortalte han hvordan vi lige skulle sige pænt farvel til Afrika med en lille tur langs strandkanten.

Jeg spottede hurtigt det lille glødende bål, længere nede af stranden. En flok unge mørke drenge sad rundt om og snakkede, det virkede meget naturligt en flok unge mennesker der hygger sig på stranden om natten. Da vi kom tættere på opdagede jeg at det ikke kun var drenge, i midten af det hele sad den frække sorte tøs, der lystigt og endnu engang havde spillet op til Daddy hele aftenen. Jeg fik et sug i maven, synet af tøsen og Daddy raske skridt der styrede direkte mod gruppen, gav mig en underlig fornemmelse.

Tøsen rejste sig smilende og løb os i møde, da hun fik øje på os. “Daddy” råbte hun og fløj min mand om halsen, som var det flere måneder siden hun sidst havde set ham. Min mand slap taget om mine skuldre og gengældte tøsens kram, smilende lagde han armen om hende og styrede direkte mod gruppen af drenge. Naturligt sakkede jeg lidt bag ud, mine ben blev en anelse tungere over synet af min mands arm omkring en lille sort teenager tøs’ skuldre. Men villig og jaloux fulgte jeg med.

Alles ansigter blev vendt mod os, da vi stod ved bålet. Tøsen snakkede afrikansk, det lød som om hun præsenterede os, det eneste jeg opfattede var at hun sagde “Daddy” og pegede på min mand, hvorefter hun tog fat i min arm trak mig lidt frem og sagde en masse uforståeligt. Drengene grinede og klappede, min fornemmelse sagde mig at hun ikke ligefrem, sagde noget pænt. Nervøst tog jeg fat i min mands hånd, uvisheden sendte mig direkte ned i en underdaning og lidt barnlig rolle, jeg havde brug for Daddy til at passe på mig. Min mands hånd var slap, ikke på nogen måde mindede det om at være et fast trygt greb.

Tøsen emmede af selvtillid, hun var på. Hun var ikke længere en ”pleasende” serverings tøs, eller en underdanig lille rengøringstæve. Fnisende solede hun sig i de mørke teenager drenges sultne blikke og grinende løftede hun op i min korte kjole blottede mit liderlige køn for flokken. Daddy havde sat sig i sandet, lidt udenfor cirklen sad han nu og betragtede det hele, med et sjofelt smil om læberne.

Tøsen vendte ansigtet mod mig, smilende og på ubehjælpelig engelsk sagde hun: “jeg har fortalt, at du er en hvid luder og de må bruge dig i alle huller” forfærdet kiggede jeg på Daddy, han måtte hjælpe mig i det her, han kunne da ikke bare sidde og overvære tøsens ydmygende behandling af mig? Hans øjne var små, smalle og iskolde da han køligt sagde: “smid tøjet, tøs”, tøvende lod jeg stropperne på min kjole, glide ned over skulderen, jeg holdt fast på kjolen, så den dækkede mig. Tidligere idag, havde jeg uden tøven strippet og tændt på at to mørke teenagere kiggede på min krop, men stemningen og min selvtillid havde forandret sig nu.

En af drengene skævede til min mand, inden han smilende hev i min kjole og lod den falde til jorden. Mit hjerte hamrede afsted, det der var serveret som en romantisk gå tur ved vandet, var ved at udvikle sig til alt andet end romantik, nok nærmere en uromantisk oplevelse. Tøsen puffede mig i ryggen og skubbede mig ned på knæ i sandet. Hun tvang hun mit ansigt ned mod sandet og i bålets skær præsenterede hun min røv og fisse for en flok liderlige mørke drenge. Aggressivt hvæsede hun ind i mit øre: “jeg knepper Daddy din hvide luder, du får stor sort pik”

Jeg var bange, nervøs og endnu engang overrasket over tøsens karakterskift, men der var ingen tvivl om at hun med den opførsel havde Daddy i baghånden, hun var absolut hans prinsesse og kunne behandle mig som hun ville. Jeg følte mig forrådet af min egen fisse, da den første pik gled ind i mig, savlende og liderlig tog jeg imod den tykke stive pæl, der med kun en teenageres egoisme bankede ind og ud af mig, for herefter at sprøjte sin sperm langt op i mig, kort tid efter. Jeg opgav at tælle, kunne ikke skelne den ene pik fra den anden, men min fisse blev brugt godt og grundigt, imens tøsen grinende holdt mig ned mod jorden og fortalte mig, at jeg var en beskidt hvid luder.

Stemningen var høj, flokken af drenge heppede og grinede da jeg mærkede tøsen slippe sit tag i mig, helt per refleks rejste jeg hovedet og så at hun nu havde sat sig over på min mands skød, hun sad uroligt, som en lille liderlig tæve roterede rundt på Daddy, selvom de begge havde tøj på. Jeg sad fast, som forstenet med en stor pik begravet i min fisse, et par stærke hænder holdt fast om mine hofter og pikken bankede løs i mig. Tøsen kiggede mig dybt i øjnene, hendes tunge fugtede de svulmende lyserøde suttelæber, inden hun placerede den ene af Daddys hænder på sit velskabte bryst og den anden ved sin mund. Hun fastholdte mit blik imens hun liderligt lod Daddys langfinger glide ind imellem sine fyldige læber og suttede løs på den, liderligt suttede og slikkede hun længe og grundigt på fingeren.

Den kønne tøs, tændte mig på alle planer. Hun tændte mig når hun var en underdanig lille tudende tæve, når hun var fræk og dominerende. Det tændte mig at hun konkurrerede om Daddy, som hun gjorde. Når tøsen, som nu i den grad indbød, til at få en kæmpe røvfuld sendte det små liderlige bølger gennem min krop. Tøsen lænede sig kærligt tilbage mod Daddy, de smilede og grinede hvis ikke alders forskellen havde været så markant, lignede de et forelsket par. Daddys store hænder, havde fundet vej ind under hendes trøje, med et liderligt blik i øjnene krammede han de store patter og lignede en der var meget klar, på en stram sort teenager fisse. Daddy kunne ikke få nok af den lille negertøs.

Jeg mærkede en stærk hånd gribe fat i mit hår, med en voldsom bevægelse blev mit hoved trukket tilbage inden en stor sort pik blev proppet ind i munden på mig. Liderligt suttede og slikkede jeg på den stive drenge pik, der bankede ind og ud af min mund. Der var ingen tvivl om at tøsen havde præsenteret mig som en luder, jeg blev brugt som værdiløs tæve, kneppet i både fisse og mund af en flok veludrustede teenager drenge. De store drenges egoistiske måde at hamre deres pikke op i mig, tændte mig sindssygt. Flere af dem gjorde sig færdig og klappede mig i røven, på samme måde som man klapper et stykke kvæg.

En af drengene skilte sig ud fra de andre, det var ikke hans størrelse, de var alle sammen store. Hans pik pumpede løs i mit inde, på en helt speciel måde, gned mit indre på en måde jeg aldrig har oplevet og steder jeg ikke vidste fandtes. I faste og lange stød, masserede han min liderlige og tilspermede fisse. Jeg opgav at sutte på den tykke pik i min mund, alt blev koncentreret om mit underliv. Min puls bankede løs, små liderlige trækninger opfordrede den sorte pik om at blive ved med at kneppe mig, lade mig komme og lade mig skrige min liderlighed ud over en mørk strand i Afrika.

Mine øjne mødte Daddys små smalle sprækker, jeg vidste godt at det ikke ville passe ham at jeg kom’ ud over en stor sort teenager pik, men det var uundgåeligt, drengens faste greb om mine hofter, hans tykke drengepik der masserede mit indre, synet af den sexede negertøs der sad på Daddys skød og villigt fik gramset på sine store patter, tippede mig ud over kanten. Savlende slap jeg pikken i min mund, stødte mod pikken i min fisse og skreg min orgasme ud, hulkende og klynkende mærkede jeg hvordan min fisse opslugte det mørke stykke kød der liderligt bankede ind og ud af mig. Alt blandede sig sammen i mit hoved, vandet, sandet og bålet var et’ indtil kramperne forlod min krop og bredte sig til behagelige og afslappede følelser.

Daddys stemme skar gennem den varme sommernat: “rejs dig, din beskidte hore” hvæsede han. Mon Min mand var blevet jaloux? Havde han ikke regnet med at jeg ville komme? Det svimlede for mig da jeg rejste mig op, min krop var øm og samtidig tilfreds. Jeg nåede ikke at se drengenes reaktion, før Daddy greb fat i min arm og trak mig afsted hen over den mørke strand. Nøgen gik jeg afsted, med Daddy og tøsen lige bag mig. Ydmygt mærkede jeg drengens sperm, løbe ned af benene på mig, de må virkelig ha fyldt mig. Jeg følte mig pludselig så beskidt, før jeg blev gift med min mand havde jeg ikke haft mange sexpartnere og nu havde 6 eller 8 teenager drenge, tømt sig mere end en gang hver, i mig.

Der var tavshed på vej til vores bungalow, jeg fornemmede tydeligt Daddys vrede og jeg var træt, der var ikke mange timer til vi skulle sidde i flyet på vej hjem til Danmark. Døren havde kun lige lukket sig bag os, da min mand tog fat i mig: “havde jeg bedt dig om at komme, din lille luder?” Hvæsede han. Tøsen stod nærmest jublende og klappede i sine hænder, imens hun kiggede på at Daddy tvang mig ned på knæ og lænkede mig med håndjern til fodenden af sengen. Ydmygt forsøgte jeg at undskylde overfor Daddy, men han var på ingen måde lydhør. Ligeså hård og ondskabsfuld han var overfor mig, ligeså blid og kærlig var han da han vendte sig mod den lille negerdukke.

Med blide hænder klædte han hende af, tilbad hendes krop, kyssede og slikkede på den mørke hud. “Daddys mørke prinsesse” hviskede han ømt og krammede tøsens store patter. Liderligt bukkede han sig over hende og lod sin mund kærtegne de mørke, hårde og strittende brystvorter, først det ene bryst og så det andet. Stakåndet fulgte jeg med, jeg kunne magte at han kneppede den lille tøs, ren rå sex var ok, men det her der nærmest var en sensuel kærlighedsscene, var for meget. Han nærmest forgudede tøsen, det provokerede mig sindssygt. Tøsen nød den blide opmærksomhed, fnisende kælede hun for min mand og kaldte ham “big Daddy” imens hun med spillende øjne kiggede ned på mig.

Jeg forstod ikke min egen krop, min fisse dunkede over min store mand, der blidt kælede for en sexet negertøs men min hjerne forbandede dem. Synet af hendes store perfekte patter, der glinsede af Daddys mundvand og Daddys store krop der dirrede af liderlighed, tvang mig til nysgerrigt og tavs at følge med. Jeg sad ubekvemt på knæ op af sengestolpen, min krop var i forvejen øm men jeg kunne godt li’ det, det gjorde mig svimlende liderlig at min mand ydmygede mig på denne måde, at se hans store pik inde i en lille stram fisse, at se ham tilbede en lille sexet dukke, at se ham blive tilfredsstillet af en ganske ung tøs, var så frækt at min krop vandt over min hjerne.

Jeg måtte strække mig for at følge med, Daddy og tøsen havde lagt sig i sengen, min store mand lå stønnende og liderlig oven på en slank sort teenager tøs. Fra min plads på gulvet kunne jeg ikke se andet end Daddys røv, der frækt bevægede sig frem og tilbage. Tøsens små klynk, kun afbrudt af skrigende: “fuck me Daddy” sætninger skar mig i ørene. Hendes mørke ben, var spredt til hver side hun havde villigt åbnet sin lille fisse og budt min mand velkommen. Min mand løftede overkroppen, med strakte arme pulede han nu den lille negertøs og betragtede de store gyngende patter, han messede i et væk ..”Daddys lille negertøs.. Daddys fine lille dukke.. Daddys lille stramme fisse”, han var tæt på at komme, kendte hans evige messen lige inden.

Min mand havde sat sig op på sine knæ, stadig med sin pik inde i den lille tøs. Smidigt fik de vendt sig rundt, så tøsens ansigt var vendt mod mig. Min mand havde hårdt fat om tøsens slanke talje, med hurtige og grove bevægelser trak han den lille dukke ned over sin pik. Tøsen skiftevis klynkede og bed sig i de fyldige læber. “Se hvor hun nyder din mand, se hvor liderlig tøsen er .. Hun elsker din mands pik” stønnede Daddy, bevægelserne blev hårdere, hurtiger, sveden haglede af min mand, inden han med et brøl, sendte sit varme sperm langt op i den lille negertøs. Det irriterede mig, men det dunkede i min fisse, små liderlige krampetrækninger over at glo på at min mand kneppede en lille sort horetøs.

Jeg havde egentligt forestillet mig at min straf for at komme, med en sort teenager knægt inde i mig, var udstået. Men jeg skulle hurtigt blive klogere. Tøsen kiggede spørgende på Daddy, med sine store uskyldige brune øjne, uden et ord nikkede han. Jeg havde ingen fornemmelse af hvad dette spil gik ud på, før Daddy trak sig ud af tøsen, som smilende drejede sig rundt, smækkede sine mørke ben op på mine skuldre og sagde: “slik mig, din hvide luder.. Slik din mands sperm fra min lille fisse”. Jeg var forfærdet, denne ydmygelse var næsten for stor, at slikke en ung teenager fisse ren for Daddys sperm..

Bedende kiggede jeg på min mand, bare duften af deres safter blandet sammen var ydmygende nok i sig selv. Daddy ikke så meget som kiggede på mig, koldt hvæsede han: “kom igang, slik min lille prinsesse”. Lydigt stak jeg tungen ud og smagte på den lille fisse, med blide cirklende bevægelser kredsede jeg om den i forvejen opsvulmede Klit, ud af øjenkrogen kunne jeg se at Daddy legede med tøsens store patter, suttede og slikkede på dem. Den lille horetøs, spredte sine inderste skamlæber, forlangte at jeg stak min tunge helt ind i hende, fortalte mig at jeg var hendes rengøringsdame – at jeg skulle gøre hende fin og ren til hendes Daddy, ydmygelserne haglede ned over mig imens jeg ihærdigt slikkede løs, labbede Daddys sperm i mig, fra en lille fisse. Jeg var tosset, ydmyget, hånet og stang liderlig.

Desperat forsøgte jeg at gnide min fisse, mod sengestolpen, mod gulvet, forsøgte at få sat mig så jeg kunne gnubbe mig på min egen fod. Ville ønske at det var mig der fik slikket fisse, jeg ville eksplodere med det samme en tunge blev sat, mod min klit. Tændt, grådig og desperat, slikkede og suttede jeg tøsen ren, for sperm. Med lange bevægelser, slikkede jeg fra klit og om til hendes lille stramme røvhul. Tøsen vred sig, stønnende og hulkende, inden jeg havde set mig om eksploderede hun i en kraftfuld orgasme, misundeligt betragtede jeg det lille fissehul som i små rytmiske kramper trak sig sammen.

Daddy løftede tøsen op til sig, udmattet faldt hun i søvn i armene på min mand. Min ferie sluttede grundigt ydmyget, uforløst, siddende på gulvet lænket til fodenden af den seng, hvor min mand tilfreds lå med en ung, smuk negertøs sovende i sine arme.

 

Del dette indlæg