Bryllupsnatten del. 2

Bryllupsnatten del. 2

Fortalt af Thomas.

Livet har sine glæder. Plie er næsten dobbelt så gammel som mig. Men hendes ungdommelige tilgang til sex, krydret med den større mængde erfaring, har lige kastet et ubegribeligt lækkert knald af sig. Tanken om at resten af natten, skal tilbringes i selskab med denne uimodståelige kvinde, får blodet til at løbe sydpå.
Plie ligger på ryggen ved siden af mig. Hendes, ben, lår og hofter satte tankerne igang i kirken, tidligere på dagen. Dog iført kjole, men alle kunne se, at hun kunne kneppe. Glæder mig til at massere hende.
Beundrer hendes lækre mave. Nyder synet af min ladning, der har efterladt et skinnende spor, efter et halvhjertet forsøg på at tørre den af i lagnet. Jeg lægger min hånd, og fører en finger igennem sporet. Plie griner lidt og smiler til mig: “Tror du at du kan give mig så meget igen?” Jeg fører min hånd op til hendes fantastiske bryster. Så smukke og fyldige. Klemmer blidt om hendes venstre bryst, og kigger hende i øjnene. “Hvis vi har energi og tålmodighed, giver jeg dig mere end du kan rumme.”
Plie bryder ud i en latter. Morer sig over min selvtillid. Jeg klemmer om hendes nippel. Ikke hårdt, men lige nok til at stoppe hendes latter. Hun bider sig i læben, og kigger liderligt på mig. “Er du tørstig?” Plie kigger forundret på mig. Kan ikke tolke det malplacerede spørgsmål, og ender med at med et liderligt “Meget!”, i troen på at det er en tørst eller sult efter sex, jeg referer til. Jeg griner af hende, og rækker ned på gulvet efter mit slips. “Du er vidst for uartig til, at have gående løs.”
Jeg sætter mig overskrævs på hendes mave. Min pik lægger stiv og klar mellem hendes kloder, da jeg tager fat om hendes håndled, og binder hende til sengeryggen. Plie er blændet af liderlighed. Kigger kun på min pik. Jeg smiler og fører den op mellem hendes bryster, og lader hendes læber få smagen et øjeblik. Behersker mig, og trækker mig væk fra hende, ud af sengen, og hiver bukser og skjorte på.
Plie kigger forfærdet på mig. “Neej, du kan sgu da ikke bare lade mig ligge her!” Er upåvirket af hendes udbrud, mens jeg knapper knapper min skjorte, inden jeg griber kortet til værelset, og smutter ud med “Jeg smutter lige ned til festen, og finder noget koldt til os.” Jeg lader hendes sko stå i klemme i døren.

Der er stille igennem gangene, men jo nærmere jeg kommer den store terasse, jo mere kan jeg høre musikken, samt latter og glæde, fra festens tilbageværende deltagere. Jeg sniger mig delvist uset, hen til et par borde, og hugger et par kolde danskvand. Med min beklædning, ligner jeg ikke just en der har været tilstede hele aftenen. Bare fødder, sorte bukser. Ingen underbukser, hvilket er ensbetydende med en absurd tydelig bule. Og tilsidst en hvid skjorte, der ikke er helt lukket til i toppen.
Jeg griber lige en halv flaske rødvin, inden jeg lunter ind på hotellet. Sikker på at jeg har gennemført min lille mission, bliver jeg overrasket bagfra.
“Hvor tror du at du skal hen?” lyder en ung pigestemme nede fra døren. Jeg stopper op, og kigger tilbage på Claudia. Claudia er en smuk brunette på 19 år. Hun er blevet inviteret med at Katrines (bruden) lillesøster, Mille.
Hun kigger dømmende på mig, med et frækt smil på læben. Hun kommer hen og stiller sig lige ud for min brystkasse. “Hvem leger du med i aften?” Hun lægger hovedet på skrå. Sender de sødeste hundeøjne. Jeg kigger ned af hende. En stram lyseblå kjole. Hendes, i forvejen, store bryster er lukket helt fast. Vil gerne ud af kjolen, ligesom resten af Claudia udstråler. Ved hun har en dejlig røv. Har set den an, et par gange i løbet af aftenen.
Aer hendes flade mave, igennem det lækre stof, lægger en hånd på hendes røv, og kigger hende dybt i øjnene. “Vil du gerne lege med da?”
Går helt tæt på hendes ansigt. Vi rører hinandens næse tip. Hun fugter læberne, og lukker øjnene. Forventer at møde min mund.
Jeg hvisker sagte: “30 minutter”, og forlader hende der, midt på gangen. Må for anden gang på kort tid, behersker jeg mig. Kunne have snavet hende i gulvet lige der, og taget hende på skuldrene tilbage til værelse 9. Istedet står hun der. Forbavset, og med nøglekortet i hånden.

Jeg åbner døren, og sparker skoen væk. Plie ligger som jeg forlod hende. Kigger mut på mig. “Man forlader ikke en liderlig kvinde i nød. Du skal ikke glæde dig til hævnen. Den bliver pinefuld, lang og liderlig!” Hun skuler mod mig, men bryder så ud i et grin. “Jeg overlever nok”. Jeg løsner slipset fra hendes håndled, og rækker hende rødvinsflasken med den tørre bemærkning.
Stiller mig foran hende, og begynder at løsne knapperne i min skjorte. Roligt og behersket. “What a tease” :griner hun, og tager en slurk. Da jeg har fået skjorten af, tager jeg den lille olieflaske op ad posen, trækker Plie frem i sengen, så hun lægger helt flat på ryggen. Tager rødvinen fra hende, og stiller den på natbordet.
Jeg starter massagen ved hendes fødder. Varmer lidt olie op mellem hænderne, og trykker på de rigtige steder. Fører mine hænder op til hendes lægmuskler. Holder øje med klokken. Stadig 23 minutter til at vi bliver afbrudt. Har allerede planen klar.
Videre op til lårene. Så fucking lækre. Kan ikke holde tonen, når jeg beskriver dem.
Jeg giver musklerne lange, delvist hårde tryk. Henad en sportmassage. Forskellen er bare Plie’s indbydende fisse åben, våd og klar, lige til højre for mine hænder. Men ikke endnu.
Hun har lukkede øjne. Sukker over den lidt voldsomme berøring af hendes ømme muskler. Andet ben får samme tur. Jeg bevæger mig helt tæt på. Op ad inderlåret, og langs kanten af hendes våde skød.
Plie slår øjnene op. Kigger kækt på mig. “Nu må du også snart være færdig med at drille.” Kigger på hende et øjeblik. Sprøjter en ordentlig portion olie på hendes mave og bryster, og kaster mig over hendes bryster. Gramser på dem som en anden teenager. Bukker mig frem, sutter og slikker niplerne. Kan mærker hendes hænder igennem mine bukser. Plie forsøger febrilsk at pakke min pik ud. Styret af lysten.
Trækker mig lidt væk fra hende igen. “Jeg skulle vidst ikke have løsnet dig igen!”. Tager fat om Plie, og får smidt hende om på maven. Giver røven et godt klask. Plie griner og hviner forskrækket. “Mr. Grey” konstaterer hun og griner. Stolt over at have luret min efterligning fra filmen.
“Fik Mr. Grey også lov til det her?” siger jeg, mens jeg trykker en olieindsmurt fingre mod hendes stjerne. Plie holder vejret. Kan mærke hun spænder.
“Tænkte jeg nok.” griner jeg, inden jeg trækker mig tilbage igen, og starter på samme tur som med forsiden. Lægge, lår og op til røven. Leger mere med hende. Går tæt på hendes våde huller.
Forlader dem uforløste, og går videre op til ryggen.
Har efterhånden indsmurt hele Plie’s krop nu. Kigger på klokken. Stadig 2 minutter til Claudias “indbrud”. Sætter mig overskrævs på Plie’s røv. Min pik er modbydeligt hård. Begynder at massere skuldre og nakke.
Plie er anspændt i musklerne, og har svært ved at slappe helt af, men hun nyder mine hænder. Bliver ved, indtil jeg hører låsen klikke.
Kigger mig over skulderen. Tysser på Claudia, der er brudt ud i et overrasket smil. Plie har intet bemærket. Jeg gestikulerer, at Claudia skal smide skoene, og komme op i sengen. Hopper selv af Plie imens, og forsøger at bevæge mig nok, til at “skjule” at vi pludselig er 3 i sengen.
Fortsætter med at massere Plie, men nærmere mig hendes røv. Claudia smiler frækt, men venter med at røre. Tager fat om hendes hænder, og fører dem hen på Plie’s baller. Styrer hendes hænder, indtil hun har fanget bevægelserne, og går selv tæt på med ansigtet.
Sætter en tunge på Plie’s klit. Hun stønner stadig. Har ikke set vores gæst.
Claudia nyder at lege med Plie’s baller, men er begyndt at sprede dem meget. Desuden går hun efterhånden meget tæt på stjernen. Claudias mund står let åben, mens hun kigger fascineret. Jeg slikker Plie en smule mere, inden jeg trækker mig væk.
Tid til overraskelsen. Sprøjter ekstra olie ned mellem ballerne. Stikker 2 fingre dybt op i Plie’s villige fisse. Hun sukker dybt. Har ventet på det længe. Jeg er hurtigt over hendes stramme anale åbning også. Lader en finger glide i bund i hendes stramme stjerne. Et lille skrig fra Plie, afbryder den liderlige stemning, men hun gør ikke mine til at vi skal stoppe. Hun ved jo heller ikke at vi er 2 om hende. Viser Claudia at hun skal spreder bevægelserne op ad ryggen på Plie. Jeg trækker mine fingre ud hendes åbninger, og masserer hendes røv, spredt med begge hænder. Samtidig er Claudia’s hænder oppe ved hendes skuldre.
Kan se at det går op for Plie. Hun løfter hovedet, og vender sig. Kigger forskrækket fra Claudia til mig. 5 sekunders forvirring, og så opfatter hun ideen, og smiler til mig.
Plie kigger igen på Claudia. Lægger en hånd på hendes lår, og møder hende i et kys.
Jeg sidder og nyder showet. Ser Plie’s hænder som igen er på jagt. Hun har allerede godt fat i Claudia’s kloder. Beslutter mig at hjælper dem. Tager fat om kanten af Claudias kjole, og trækker den over hovedet på hende. Åbenbarer hendes lækre krop. Plie tager for sig. Har allerede hånden i Claudia’s trusser. Jeg skubber Plie tilbage på ryggen, og fører Claudia hen, så hun står på alle 4 over Plie.
Jeg trækker trusserne ned over røven på Claudia, som kysser heftigt med Plie. Beundre hendes glatte, våde mis. Sætter tungen på hende. Slikker fra hendes klit, og videre op til hendes søde, forbudte hul.
Slikker pigerne på skift. Gør et hæderligt forsøg på den umulige opgave, at tilfredsstille dem begge på en gang. Fortsætter 5 minutter, men kan ikke klare det mere tilsidst. Smider bukserne. Åbner op for min pik. Smider bukserne langt væk. Har ikke brug for dem mere i nat. Kravler op bag de to kåde tøser igen. Tager olien med.
Lader min pik hvile mellem Claudia’s baller. Sprøjter olie over røven. Sætter min pik imod Claudia’s fisse. Lækker og stram. Glider helt i bund i første hug. Kan høre hende klynke imellem hendes liderlige tungeleg med Plie. Begynder at kneppe hende hårdt. Kører skaftet ind ind og ud. Skamlæberne der strammer om min tykke pik.
Begynder igen at koncentrere mig om hendes røv. Fortsætter med at kneppe hende, mens jeg forsigtigt presser en finger om i hendes ende. Claudia vrider sig under mig. Stønner tungt Plie skubber sig ud under hende, og trækker hendes hoved ned til sin fisse. Drager nytte af den unge tøs, som “afbrød” hendes nat.
Jeg fortsætter i et hårdt tempo. Holder fast i Claudias røv, mens jeg knepper hendes skød. Finder hendes klit med den anden hånd. Kører fingrene voldsomt hen over den. Hurtigt og kontant. Jagter hendes orgasme. Helst før hun fanger min.
Jeg føler mig en anelse hensynsløs mod den dejlige teenagepige. Hun begynder at ryste. Hendes ben giver efter. Bliver kun holdt oppe af min pik. Mens hun skriger sin orgasme ud i Plie’s fisse.
Jeg trækker mig langsomt ud af Claudia. Lader hende vælte om i sengen, og kigger over på Plie’s der sidder med et forventningsfuldt smil. Griber, den snart tømte olieflaske. Kravler op mellem hendes ben, og videre op til hendes ansigt. Lader hende smage på Claudia. Hun sutter villigt, gør mig klar til hendes røv. Giver hende 2 minutter.
Trækker mig ud, og sprøjter resten af olien ud over hendes fisse. Claudia er vågnet op til dåd, og kommer hen. Begynder at lege med Plie’s klit.
Pigerne tungekysser, mens jeg trænger op i Plie’s fisse. Smører min pik det sidste, inden jeg sætter den mod hendes røv.
Pigerne stopper deres kys, og jeg kigger Plie i øjnene, imens jeg presser mig op i hende. Plie åbner munden. Stønner kraftigt. Bliver langsomt fyldt op.
Claudia slikker Plie’s bryster. Hun har sat sig, så jeg kan nå hendes røv med min højre hånd. Lader ikke chancen glippe. Tager på hende. Smører et par fingre i hendes fisse, inden jeg presser dem op i hendes røv.
Føler mig godt tilpas. Oppe i to piger på samme tid. Så vild bliver bryllupsnatten aldrig for brormand. Claudia fortsætter med at slikke på de 2 kloder. Hun leger med Plie’s fisse samtidig.
Plie’s stønner højt. Nyder den komplette opmærksomhed. Bliver fyldt godt ud.
Jeg giver Plie det sidste, og stikker 2 fingre fra min frie hånd, op i hendes fisse. Knepper hendes røv i et roligt, jævnt tempo. Øger med en finger mere. Udblokker Plie helt.
Pigerne stønner i takt. Jeg kan ikke meget mere. Begynder at sætte tempoet op. Plie hviner, mens Claudia og jeg gør vores, til at hun får sin orgasme. Bliver udløst, kommer, når sit klimaks på en lækker aften. “Jaaa! Kom nuuu! Forhelvede hvor er i dejlige!”. Plie’s ord er begrænsede, men bekræftende.
Hendes lydniveau stiger, mens vi intensiverer vores frække leg. Banker min pik i bund i hendes skønne røv. Går tilbage til 2 fingre i hendes fisse, mens jeg forsøger at finde et g-punkt. Trykker og massere alt hvad jeg kan, mens Claudia nærmest filer løs på Plie’s klit.
Kan mærke Plie’s lukkemuskel spænde om min pik. Hun lukker øjnene, Spænder hele kroppen nu, mens hun ryster.
Jeg kan ikke klare mere. Støder de sidste gange op i hendes røv. Brøler, mens jeg tømmer mig helt og aldeles op i Plie’s røv. Mit brøl blandes med hendes hvin. Kommer sammen med hende i en vild orgasme. Holder hårdt fast om hende, mens jeg sprøjter det sidste langt op i hende. Stønner tungt. Bliver helt sløv i kroppen
Trækker langsomt min pik ud af Plie’s numse. Den trækker tråde af sperm med sig. Sæden løber stille ud af Plie.
Jeg lader mig dumpe ned mellem de kvinder. “Det slår alligevel alle forventninger, jeg havde til idag.” Jeg griner lidt med de to. Claudia begynder at spille min pik. Beder hende om en kort pause. Ikke endnu.

Jeg nød resten af natten i fulde drag. Plie og Claudia gjorde deres til, at jeg var tømt for energi næste formiddag, hvor vi alle 3 gik hver til sit, for en stund.

Bryllupsnatten del. 2
Læs del. 1 her    

Forfatter: Niner
Mail: victor.noveller@gmail.com

Del dette indlæg