Hidsigt temperament og god sex

 

Jeg vågnede på sofaen, efter et par timer eftermiddagslur og udenfor stod regnen ned, som det næsten altid gør på en dansk sommerdag. Jeg satte mig op i sofaen og kom i tanke om det kæmpe skænderi, jeg tidligere på dagen havde haft med min kæreste, Mikkel. Vi havde vist været lige gode om det, men vi kan virkelig køre hinanden op i en spids og til sidst var han gået og havde smækket hårdt med døren. Faktisk var det et par gange om måneden, at vi skændtes og hvis det ikke var for det fantaktiske sex vi altid havde efter disse skænderier, var jeg nok gået for længe siden. Både Mikkel og jeg havde et ret heftigt temperament, men jeg tror også at det var også noget af det der gjorde at vi var gode i sengen sammen.

Jeg hørte hoveddøren smække og Mikkels tunge skridt nærme sig stuen. Jeg skyndte mig at smide bukserne, så jeg kun sad i trusser og en lille T-shirt. Han kom ind i stuen, driv våd af sommerregnen og med bøjet hoved satte han sig i den store lænestol. Han mumlede et undskyld og jeg kravlede over mellem hans ben og hviskede at jeg også var ked af det. Han tog fat om mit hoved og trak mig op til sig og kyssede mig inderligt. Jeg mærkede, at hans pik blev lidt hård af kysset og jeg begyndte at gnide mit underliv mod hans og han trak T-shirten af mig og greb om mine store bryster. Jeg pressede hans hoved ind mellem dem og gned stadig mit underliv mod hans, nu helt stive pik. Han tog min ene brystvorte i munden og begyndte at sutte på den, mens han nev hårdt i den anden.
Hele min krop var fyldt med liderlighed og jeg trak ivrigt alt hans tøj af ham, så han sad helt nøgen i stolen. Jeg satte mig på knæ foran ham og tog hans dejlige stive pik i munden mens jeg kiggede ham i øjnene. Jeg sugede mig fast om hans glans og lod min tunge lege med strengen, han lagde hovedet tilbage og stønnede af velbehag. Jeg åbnede nu mit svælg og lod hans store pik komme helt ned i halsen på mig samtidig med at jeg havde et fast greb om hans boller. Mens jeg kørte hans pik ud og ind af min mund mærkede jeg hvor våd min fisse blev af, at høre ham stønne højlydt. Hans pik var også blevet godt våd af alt mit spyt og lysten til at kneppe ham var ikke længere til at styre.
Jeg samlede hans ben og rejste mig op, drejede rundt, bakkede lidt tilbage og satte mig på hans stive pik. Han fyldte mig godt ud, så meget at min stramme kusse skulle lige vende sig til hans store pik, jeg derfor startede langsom med at køre min stramme røv op og ned. Hans pik fyldte hele min kusse ud og nu var det min tur til at stønne højlydt. Jeg trak mine ben op i stolen og begyndte at ride ham i et heftigt tempo og han tog fat om mine balder og lod sin tommelfinger trænge ind i det bagerste hul. Det føltes helt fantastisk og fik det til at sitre i hele min krop, jeg mærkede hvordan orgasmen kom snigende og måtte sætte tempoet ned for ikke at komme alt for hurtigt. Jeg nød at mærke hans stive pik trænge ud og ind af min stramme fisse, men jeg fik en ustyrlig lyst til at mærke den i røven også. Jeg lettede mig lidt og tog fat om hans pik for, at føre den forsigtigt op i det endnu strammere hul. Jeg tabte næsten pusten, så dejligt føltes det og jeg måtte lige side stille et øjeblik og lade mig fylde ud, for ikke at springe helt af liderlighed. Efter lidt tid begyndte han at langsomt at køre sin pik ud og ind af det stramme hul og jeg begyndte at skrige af bare nydelse. Mine skrig syntes at tænde ham endnu mere, han gav mig et par klap i røven og satte tempoet op så jeg mærkede at hans pik trængte længere op, end den nogensinde før havde været.

Pludselig stoppede Mikkel og med et greb om mine balder løftede mig af hans pik. ”Jeg har lyst til at kysse dig og kigge dig i øjnene når vi kommer” Sagde han pustende. Jeg kravlede tilbage i stolen til ham og kyssede ham inderligt mens han begyndte at kæle for min våde klit. Jeg lod igen hans stive pik trænge op i min kusse og vi kyssede nu med åbne øjne. Det var så intenst at ingen af os længere kunne holde orgasmen tilbage og tempoet var helt oppe i gear. Jeg mærkede hans pik blive endnu hårdere som den altid plejer at gøre lige inden han kommer, hvilket fik mig til at komme i et kraftigt skrig. Kræfterne sivede langsomt ud af os begge og vi sad nu helt stille i en hed, intim omfavnelse.

Det var som om at disse skænderier gjorde sex mere intens mellem os, det var i hvert fald som om at mit begær altid blev mere tændt efter at bølgerne havde gået højt mellem os gik højt. Jeg ved derfor også godt at disse skænderier er en vigtig del af vores forhold, i hvert fald så længe de er efterfulgt af denne hede intense sex.

Del dette indlæg