Held i uheld

Held i uheld i Århus midtby.

Det er en kølig lørdag aften i februar. Århus midtby summer af liv, hvor tusinder af studerende er klar til ugens sidste fest. Du er også klar. Skal have revanche for fredagen. Var fast bestemt på at du skulle hjem med ham. Høj, lækker type. Virkede ikke engang fuld. Hans øjne afslørede hans begær, mens resten af ham spillede så fucking kostbar. Du er aldrig selv jægeren, men du gav efter og prøvede at virke interesseret. Overbevist om at han nok skulle overtage jagten. Katastrofen indtraf da veninden prikkede dig på skulderen. Du vendte dig tids nok til, at se hende vende det hvide ud af øjnene, inden hun tømte sin maves indhold udover “din fyr”.
Gnisten var væk, fyren ligeledes, og din veninde var et problem du ikke kunne lade ligge… der på gulvet… midt i baren.
Idag er anderledes. Du har sendt hende advarende blikke, hver gang hun er blevet opfordret til at fortsætte gårsdagens stil. Forfesten tæller 4 piger og 6 drenge. Du har, som eneste person, ikke drukket noget hele aftenen. Drengene forsøger ihærdigt. Kalder dig kedelig. “Kom nu Nadia. Slå dig løs!”. Jesper aner ikke, hvor meget du skal slå dig løs i aften. I en seng. Med den rigtige. Ham du skal jagte i aften.
Du vil ikke sløve sanserne med øl og shots. Skal være skarp i hovedet. Også til senere. Fuldesex er sjovt, men i aften vil du helt ud over kanten. Mærke alt. Kuldegysninger når du kommer. Forventningerne er så høje, at du næsten kun kan blive skuffet.
Turen går videre i byen. Nogen vil det ene, andre det andet. Du går sammen med Sofie, veninden der ødelagde sidste nat, hendes kæreste Jesper, og hans bedste ven Tobias. Tobias har kigget på dig hele aftenen. Kraftigt opfordret af Jesper. Du hørte dem snakke i køkkenet tidligere. “Hun er klar på dig, mand! Bare vent. Du tager hende i aften.” Tobias er dummere end snot. Følger Jesper uden spørgsmål. Du kan ikke vente med at komme væk fra dem.

På vej i byen skal i lige et smut ind på en bodega. Jesper der trækker. Han skal lige mødes med en “kammerat”. Dig og Sofie går på toilettet, mens Jesper og Tobias går over i en krog. “Kammeraten” er en stor gut. Tusser op ad halsen. Lædervesten er der ikke, men en rocker med hvid sne, skal heller ikke tiltrække unødvendig opmærksomhed i aften.

I står foran spejlet. Du kigger på dig selv en sidste gang. Den blå, tætsiddende kjole, stopper midt på låret. Den kunne have været kortere, men du er ikke billig. Slet ikke i aften. Du skal nok lede ham ind i dit spind alligevel. Har ikke tid til at klask i numsen fra fulde drengerøve. Kjolen smyger sig om din lækre røv. Kunne være enhver kvindekrops højdepunkt. Bare ikke din. Du sprænger skalaen over hele linjen. Den lårkorte kjole fortsætter op omkring din stramme mave. Stoffet smyger sig videre op til dine smukke, faste bryster. Ikke for store, ikke for små. Giver den rigtige, åndenød.
Du kigger på Sofie. Den søde pige. Hvad laver hun med det fjols. Jesper har ikke fattet, at dominans kun er i sengen til. Har implementeret det i hverdagen. Både Tobias og Sofie er på vej ned med ham.
I kommer tilbage ud i baren. Drengene står sammen med en dame, der er lidt for gammel til hendes lårkorte leoparddress. Rockerkonen har 2 håndtasker med. “Tanja skal med videre i byen” triumfere Jesper. Tydeligt begejstret over hendes vovede påklædning. Du himler med øjnene og går mod udgangen.
I er kommet videre i byen, og ind et tilfredsstillende sted. Du burde have heldet med dig her. Der er flere potentielle bud. Hvor svært kan det være. De behøver ikke engang købe en drink til dig. En vand i 7eleven måske. Så man er frisk til hele agten.
Du står sammen med Sofie og “Leoparden”. I har fundet et lille bord, mens i venter på de andre. Du er pænt ligeglad nu. Kigger efter den helt rigtige. Jeres vedhæng kigger også rundt. Hun er tydeligvis ikke på jagt. Hun ligner nærmere et skræmt bytte. Nervøs, tripper i stilletterne. Sofie spørger om hun er okay. Hun kigger sig en sidste gang omkring, og rækker den største af håndtaskerne til dig. “Hold lige denne her. Jeg skal virkelig tisse!” Du griber den før den rammer jorden, hvorefter hun allerede er forsvundet mod toiletterne. 2 mænd i mørkt tøj, følger efter hende. Før du ved hvad der foregår, griber en anden mand fat i din arm. “God aften. Politiet. Vil du være venlig at følge med.” Han siger det lavmælt, mens han har allerede vristet tasken fra dig. Sofie går i panik, og forsvinder i mængden, for at finde de andre.

I kommer udenfor, og lidt væk fra området. De 2 andre civilbetjente kommer i hælene med rockerdamen. Din puls er steget til max. Du prøver at sige noget. Hvisker sagte at det ikke er din taske. Manden der holder dig i armen, er ikke den almindelige gadebetjent i uniform. Jakkesæt under en dyr coat. Det eneste der afslører tjenestemanden i funktion, er kæden om halsen, fine politiskilt. Velsoigneret og yngre af udseende. 30 år max. Måske noget yngre. Men styrken i hans arm er ikke til at tage fejl af, som han i et fast greb følger dig ned af sidegaden, til den ventende indsatsvogn. Tanja bliver placeret bag i den store VW Transporter, mens du bliver gennet hen til den lille mørke Mercedes stationcar, der holder bagved. Den unge narkobetjent der pågreb dig, stripser dine hænder, og får dig placeret på bagsædet. Han tager din egen taske, og finder id. Studerer det kort, inden han lægger det tilbage, og smutter ud igen. Han åbner fordøren, da en af de andre betjente kalder på ham. Uden at lukke går han over til dem.
Andrenalinen pumper stadigvæk, og du når at tænke 1000 tanker om retsag, kvindefængel og en fremtid i grus, da du lavmælt hører betjentene snakke.
“I tager hende bare med ind på stationen, og lader hende koge lidt. Bare læg tasken foran hende, og lad hende være alene i afhøringscellen. Hun skal helst forstå, at vi har set hende med tasken.” De 2 betjente nikker med en tydelig respekt for deres overordnede, selvom han er noget yngre. Den ene lader dog nysgerrigheden sejre. “Hvad med hende pigen?” Den velklædte narkobetjent kigger ham i øjnene, mens du selv spidser ører. “Jeg afhører hende i bilen, og finder ud af om hun har set, hvor tasken stammer fra. Hun havde tydeligvis ikke noget med det her at gøre, så jeg ser ingen grund til at holde på hende. Og så bliver jeg nødt til at køre hende hjem. Det er ikke for smart, at sende hende tilbage ud nattelivet i aften.”
Du ånder lettet op på bagsædet. Er en smule mere rolig igen. Men så alligevel. En afhøring med en høj, lækker politimand. Du bliver varm ved tanken. Håber på en spændende, autoritær fyr, som udviser en smule magt.
Han kommer gående tilbage til bilen. Åbner bagdøren, og hjælper dig ud. “Jeg klipper lige dem her af igen. Bare en foranstaltning.” Du smiler til ham. Tør godt nu, hvor du føler dig på lidt mere sikker grund. Han kigger forvirret et øjeblik, inden han åbner munden. “Nu skal du høre Nadia. Du er egentlig fri igen, men vi prøver at fange en handler, så jeg ville være rigtig taknemmelig, hvis du ville hjælpe mig med nogle spørgsmål.” Du nikker frejdigt, og blinker. “I bilen?” Han kigger igen undersøgende på dig. Prøver at dømme din pludselige kækhed.
“Nej, vi har en lejlighed ikke så langt herfra. Der er også lige et par forfriskninger oven på denne her oplevelse.” Du nikker igen og triumferer indvendigt. Du har besluttet dig. Ved hvem du skal jage i aften.

Vi kommer ind i en taglejlighed på 4. Sal. Jeg strejfer din røv, idet jeg klemmer mig forbi dig. Dufter din parfume, mens jeg går mod køleskabet. “Bare tag plads ved bordet”. Træder lidt mere tilbage i rollen som betjent. Fornemmer den omsorgsfulde tilgang måske ikke var den helt rigtige med et offer som dig.
Jeg sætter en flaske vand og en frugtskål foran dig, inden jeg selv tager plads. Du kigger med det samme på bananen i skålen. Og kigger mig så i øjnene med en kådhed der med det samme kan mærkes i bukserne. Du fastholder mine øjne, og jeg tænker fejlagtigt at jeg måske skal skrue bissen på.
Sender dig et tørt blik, inden jeg lægger en mobil frem og påbegynder afhøringen. Da den optager, siger jeg dato og klokkeslæt, hvorefter jeg går igang med at spørge om tasken, Tanja og hvor du har mødt hende. Du svarer på spørgsmålene.
Virker faktisk seriøs et stykke tid, men det stopper brat, da du beslutter dig for at række ud efter bananen. Du skræller den langsomt, mens du tænker over det sidst stillede spørgsmål. Putter spidsen i munden, men tager den ud, før du har tygget på den, mens du smilende kommer i tanke om en ny detalje i sagen.
Indvendigt er jeg ved at gå til. Tydeligt at du flirter. Har oplevet det i den uniformerede tid. Små fulde teenagepiger, som ville have et billede med en politimand, spurgte om nummer osv. Al den stramme ungpigefisse vi kunne drømme om, men ikke måtte røre.
Prøver at tænke på min karriere, mens jeg iagtager den drillende tøs på den anden side af bordet. Knepper hende allerede i mit sind. Du er flabet som bare fanden, og indbyder til mere end et godt knald. Du trænger til en regulær afstraffelse.

Lejligheden er ikke engang statens, men faktisk min egen. Jeg sender en sms. Beder min kollega smide den anden dame i detentionen. Finder på en hurtig undskyldning. Fortæller at vi nok skal lade hende riste op ad formiddagen, da der ikke er held på min side.
Vender tilbage til dig, som endelig har spist din banan. Du er tydeligt skuffet over min manglende opmærksomhed, og begynder på ny din kamp.
Kunne fortælle dig at du allerede har vundet, men jeg føler at magten skal flyttes til anden side. Iagtager dig med skarpe øjne. Stilheden bliver for meget for dig, og du bliver usikker. “Har du flere spørgsmål?” Usikker med stadig flabet.
“Det er ikke for sjov, Nadia!” Jeg er rolig, men autoritær i mit tonefald. “Vi prøver at redde unge menneskers liv, og så sidder du og opfører dig som en forkælet teenagetøs!” Ved godt selv at det er noget lort jeg siger, Folk tager deres egne valg i livet, og jeg er selv kun med i styrken for spændingens skyld.
Du slår blikket ned i bordet. Og igen ud på væggen, og væk fra bananskrællen, du kort forinden har brugt til at gøre mig hård. Tænker et øjeblik over din næste handling.
Knald eller fald.
Jeg venter på dig. Tror at jeg har vundet vores lille psykologiske krig, da du slår blikket op, og kigger mig direkte i øjnene, med det mest flabede udtryk du har kunnet finde frem, og om du så gudhjælpemig ikke rækker tunge af mig!
Bæret flyder over for mig. Jeg springer op fra stolen, går i raske skridt rundt om bordet, og hiver dig op at stå. Du griner fornøjet, mens jeg trækker dig med ind i soveværelset. Du ved at aftenen bliver en succes.

Jeg sætter mig på sengen, og tvinger dig ned på mit skød. Du ligger på maven med din søde numse i vejret. Uskyldig lille pige, med et meget skyldigt sind. Du vrider dig lidt. Gør modstand, provokerer, fast besluttet på at lade mig arbejde. Jeg får fat på dine arme, og griber en ny plasticstrip fra lommen. Fæstner dine urolige arme på ryggen. Du er lige ved at vælte på gulvet, men et fast tag på din røv, redder dig fra det lille fald. Du ler, mens du prøver at dreje hovedet. “Hvad jeg gjort hr. Betjent?” Du skraldgriner ovenpå dit uskyldige spørgsmål.
Jeg smiler indvendigt, mens jeg prøver at levere mit svar uden at smile. “Fysisk påvirkning af tjenestemand i funktion.” Klask! Du hviner og ler ovenpå min afklapsning af din dejlige numse.
“Ved du hvad straffen er for det?” Du kigger op på mig med hundeøjne, mens jeg kører hånden op af dit inderlår. “Smæk i min lille pigenumse?” Du siger det blidt og uskyldigt, som en meget ung teenager der faktisk skammede sig.
Jeg smiler kækt til dig. “Det kan man godt sige, ja”. Du spjætter en smule, da jeg kører et par fingre over din drivvåde g-streng. Mærker din lækre fisse. Du lukker øjnene et øjeblik. Nyder den første lille forløsning af andet end dine egne fingre på dit køn.
“Jamen så giv mig min straf da!” Du er tilbage i rollen som flabet tøs. Jeg giver dig et par klask på din bare numse. Du klynker blidt, men begynder lynhurtigt at kede dig. “Jeg troede det var en straf!?” Du vender hovedet, og udfordrer mig igen med øjnene.
Jeg kigger dig koldt i øjnene. “Du bliver glad for opvarmningen.” Løfter dig hurtigt op, og lægger dig på maven i sengen. Du griner, mens du nyder min styrke.
Griber hurtigt min hovedpude, og lægger under dig, så din røv bliver hævet. Trækker din gennemvædede g-streng af, og kaster den op ved siden af dit hoved. Du kigger provokerende på mig, og stikker din tunge ud igen.

Ser så dejlig ud, som du ligger der med bar numse. Kæk og fræk. Morer mig indvendigt, da jeg ser dit ansigtsudtryk ændre sig, efter jeg trækker mit læderbælte ud af bukserne. Samler det igen, og trækker i hver ende, så bæltet udgiver et højt smæld. Du spjætter lidt. En smule usikker, men ikke så meget du kan gøre nu.
“Straffen er op til 15 slag, med mulighed for en udvidelse til 20 slag, hvis tiltalte har udvist liderlighed af særligt grov karakter.”
Du kigger betænksomt på mig. “Kunne det eventuelt være, hvis tiltalte bad ordenmagten om at hjælpe hende med førnævnte liderlighed?” Den samme lille uskyldige pigestemme er tilbage.
“Eventuelt ja?” Jeg kigger spørgende på dig.
Du smiler skælmsk og smager på ordene et øjeblik. “Så skal du gennemkneppe min våde fisse, og min stramme lille pigenumse resten af natten… hr betjent.”
Det første smæld kan helt sikkert høres længere ude end min egen lejlighed. “Aaaavv!” Du hviner ud i rummet. Lader det næste slag falde over din velformede numse. Endnu et hvin.
Jeg nyder ikke at udøve smerte på dig, men fuck hvor er det dejligt at have at have kontrollen igen.
Slår til, men ikke længere end til tåregrænsen. Vi har stadig resten af natten foran os, og den er ikke engang ude af bukserne endnu.
Hæver igen armen, og pisker din søde numse med mit bælte. Dine hvin bliver til gisp. Du forsøger at holde lyden i dig, mens din numse brænder. Prøver at fravriste mig min sejr.
Bliver ved, bæltet lander med 5 sekunders interval. Først var der streger. Nu er du helt rød på røven.
17… 18 … 19 … 20. Jeg stopper. Har kun talt inde i hovedet. Du ligger anspændt. Tydeligt at du har tabt tællingen. Forventer et mere. Jeg tager lydløst en saks fra kommoden, og
bevæger mig ned til dig. Du giver et sæt, da du mærker min varme hånd på dit inderlår. Aer din numse blidt, mens jeg klipper stripsen af dine håndled.
Du vender hovedet og kigger smilende på mig. En enkelt tåre undslipper fra din øjenkrog, da du sukker et lavmælt “Tak”.
Din frie hånd finder nu op langs mit lår. Du går målrettet efter den synlige bule der går ud til den ene side. Lækker tyk, med god længde. Mærker mig an uden på bukserne.
Jeg giver dig hånden. Trækker dig om at sidde på knæ. Dine kjole sidder stadig oppe over røven på dig. Jeg fører hænderne ned langs siden på dig, og griber fat om kanten.
Du har allerede knappet min bukser op, og bliver irriteret et øjeblik, da jeg afbryder dig med kjolen. Hurtigt over hovedet, så du kan fortsætte med din leg. Jeg falder selv i ekstase et øjeblik. Kigger på dine uimodståelige bryster. Glæder mig til at lege.

Du trækker elastikken ned og griber fat i den. Mærker og føler på den et øjeblik. Køre hånden op og ned af skaftet et par gange. Trykker mere presperm ud og slikker det af med tungen. Du begynder at sutte mig af, slikker skaftet, væder det ind i spyt.
Tager hver kugle i munden et øjeblik. Suger, sutter på dem. Ser mig i øjnene, mens jeg sukker dybt. Din varme mund leger en sød tungeleg. Slikker op ad skaftet igen, og tager mig dybt. Mine dybe støn blandes med lyden fra din mund, hver gang der slipper luft ind mellem dine læber og min pik. Jeg begynder at være op over.
En travl uge har gjort mig nødsaget til at samle en god portion. Lægger en hånd om din nakke, men lader dig selv styrer tempoet. Du åbner munden og stikker tungen ud, et par centimeter fra hovedet. Klar til at tage alt hvad jeg giver dig. Du spiller mig de sidste 5 gange. Jeg lukker øjnene og skyder 3-4 kraftfulde sprøjt ind i din mund, inden du igen tager mig ind, og sutter mig ren for det sidste.
Jeg støtter mig lidt til dine skuldre. Nyder din blide leg med min pik. Holder liv i den.
Trækker mig lidt tilbage, så du giver slip på mig, hvorefter jeg henter en flaske vand i køkkenet.
Da jeg kommer tilbage, har du lagt dig på ryggen med spredte ben. “Af med tøjet!” kommandere du i et muntert tonefald.
Har faktisk ikke tænkt over, at jeg kun har smidt jakke og bælte. Sparker hurtigt skoene af, smider sokkerne og begynder langsomt at knappe skjorten op. Du lægger hovedet på skrå. Beundre det lille strip, hvor jeg hægter skjorten af. Giver dig et godt kig til min trimmede overkrop. Vender mig for dig. Ryggen er det samme. Et styks lækker, hakket fyr. Du leger lidt med dig selv, mens du tålmodigt venter på at jeg smider det sidste.
Tanken om dig i de kommende timer, giver mig allerede et solidt pres i bukserne igen. Får dem trukket ned, uden at virke alt for kejtet.
Træder helt hen til sengekanten, inden jeg lader boxerne falde. Iagtager dine fingre, der intensivere deres leg i dit våde skød. Kravler ind i sengen og stopper dig. Tager fat i din hånd og sutter på dine fingre. En lille appetitvækker inden jeg rigtig skal smage på dig.
Møder dig i et kort vådt kys, inden jeg skubber dig tilbage ned i sengen, og bevæger mig ned over din hals, og ned til dine skønne kloder. Slikker dine niples, ælter dine fyldige bryster. Høre dine lækre lyde.
Fortsætter en smule endnu, inden jeg søger ned mod din drivvåde fisse.
Jeg skubber dine ben lidt op, inden jeg stikker op i din numse, og slikker dig hele vejen op til din følsomme klit. Giver dig turen et par gange, inden jeg begynder at koncentrere mig mere om din spalte. Trykker tungen et godt stykke op i dig. Hører dig klynke blidt. Dig der nyder min tungeleg nu. Lysten til at fortsætte er stor, men jeg har også lysten til at kneppe dig, og gerne
snart. Begynder at slikke din klit, mens jeg trykker et par fingre op i dig. Bliver ved et par minutter mere, indtil du begynder at stønne højere.
Stopper helt og sætter mig op med min tykke, stive pik klar foran din stramme, våde fisse. Kigger dig i øjnenene, da jeg forsigtigt trænger op i dig. Du bliver endelig fyldt ud. Ventetiden siden igår, har været alt for længe.
Skubber mig stille og roligt ind og ud af dig. En gang i bund er rigeligt til at smøre min pik. Du er sjask våd. “Bare knep mig hårdt.” Du hvisker det liderligt, men jeg er ikke i tvivl om at det ikke står til diskussion. Din skamlæber føles så fucking lækre om min pik, og jeg begynder langsomt at kneppe dig. Finder en jævnt tempo, og støder solidt i bund i dit trænge indre. Har godt fat lige over din hofter, mens jeg beundrer din krop.
Du lægger en hånd på min mave rører mine markerede mavemuskler. Lægger den anden hånd på min hofte. Prøver at tage mig på røven. Du mærker mine muskler spændes hver gang jeg støder i bund.

Mellem dine klynk og suk, får du gispet et “Hårdere!” til mig. Jeg sætter farten op. Prøver at holde dig fast, mens jeg fører højre hånd ned til din klit. Niver en smule i den, og begynder at spille den, mens jeg gør mit bedste for at holde tempoet oppe.
Kan mærke din krop begynder at ryste. Din stramme mis, der trækker sig ekstra sammen om min pik. Jeg lukker øjnene og tænker på alt muligt andet, for måske at holde denne her ud. Du ryster under mig. Hviner din orgasmer ud. Støder i bund, og holder mig der, langt oppe i dig, mens din krop giver efter.
Du åbner langsomt øjnene, og udstøder et langt liderligt suk. “Hvad så, skal det gøre godt med en pause?” Siger det i et sødt tonefald, som du med det samme lader dig narre af. Du nikker, mens du puster ud. “Det er jeg simpelthen for liderlig til at vente på!” Siger jeg bestemt, mens jeg ruller dig om på maven, og hjælper dig op på alle fire.
“Ahva?” Du kigger forundret bagud, men opgiver alle tanker, da jeg igen slikker din søde numse.
Giver dine røde baller et par hårde klask. Minder dig om aftenens tidligere straf. Du ømmer dig. Mærker den sviende fornemmelse på din numse.
Spreder dine baller igen, og slikker dig dybt i din stjerne. Du tager selv fingrene til din klit. Stønner og min leg med dit dejlige lysbrune hul. Slikker også din mis et par gange. Altid våd og klar. Spytter i din røv, og trykker forsigtigt min pegefinger op. Det går nemt. Du elsker god anal. Er vant til at blive kneppet der. Både med dildo, og varmere legemer.
Giver dig en finger mere. Du klynker en smule, men venter egentlig bare på at modtage den store, tykke pik, du allerede har haft oppe i din stramme fisse.
Jeg slikker dig en sidste gang i din dejlige lille pigenumse. Skubber min hårde pik en enkelt gang op i dit våde fisse, inden jeg spreder dine røde baller, og uendeligt langsomt trænger op i din lille stramme numse. Spytter en enkelt gang ned på min pik, inden jeg trænger det sidst stykke op i enden på dig. Du kaster hovedet bagud. “Fuck ja! Helt i bund!”
Du sukker dybt og gisper da jeg skubber mine hofter helt ind til dine baller. Nyder kort varmen fra din krop, inden jeg langsomt trækker mig ud igen. Beundrer den stramme pigenumse der omkranser min pik. Du lægger et ubeskriveligt lækkert pres på den, hver gang du spænder til i dine balder.
Trækker mig næsten helt ud, og beslutter mig for at du skal kneppes meget hårdt i din numse. Rækker hen til skuffen i natbordet, og finder en tube olie. Du sukker et bekræftende “mmhm” da du ser min idé.

Trykker en god portion ud på din lækre fyldige bagdel, som løber ned igennen revnen, og ind i din numse. Gnider også min pik ind i en god portion, og skubber mig forsigtigt op i dig igen. Det går lækkert og ligetil denne gang. Dejligt stramt, men mere glat.
Begynder at kneppe dig i faste stød igen. Øger tempoet, og efter 2 minutter bruger jeg din røv med alt hvad jeg har. Knepper dig i dybe hurtige stød. Rækker ind, gør dine fingre selskab ved din våde fisse. Mens du gnider din klit, trykker jeg 2 fingre op i dig, og begynder at massere din fisse indvendigt. Fortsætter med at kneppe dig i numsen.
Du skriger nu. Beder ikke om at få den hårdere, kan ikke holde til noget vildere. Du prøver febrilsk at gnide din klit. Fyldt godt i begge huller. Du kommer snart. Du begynder at ryste i ben og arme. Vender det hvide ud af øjnene, stopper med at skrige. Gisper bare i orgasmens vold, mens jeg selv mærker min udløsning finde vej.
Støder et par gange mere, og hugger mig i bund. Brøler, mens jeg tømmer mig langt op i din snævre pigenumse. Har stadig 2 fingre i din fisse, mens vi begge spænder og ryster i hele kroppen. Holder dig fast, mens jeg vælter ind over dig. Begge tømt for energi.
Vi bliver liggende et par minutter, inden jeg sætter mig op. Nyder synet af din røv, med min sperm løbene ud af. Kravler om ved siden af dig, og gnider min pik over dine læber.
“Det vidst din opgave at holde denne her ren.” Giver dig lidt af den flabede attitude.
Du kigger på mig og rækker tunge en sidste gang, inden du tager mig i munden igen.

Held i uheld
Forfatter: 
Niner
Mail: victor.noveller@gmail.com

Del dette indlæg