Handle ved lukketid – del 1

For at sige det som det er, gør det ingen forskel om hun er ung, gammel, stor eller lille.

Det er bare sådan en let lille måde til (ofte at) hjælpe dem til at få en lidt bedre dag og jeg gør det ikke en gang med vilje.

Okay, måske er det ret overlagt med nogle af de ungarbejdere der står i den lokale dagligvarebutik. Men helt generelt så sker det bare uden jeg tænker over det.

Og der er heller ikke mere i det, end at det jo er meget hyggeligt.

Men en dag jeg var kommet lidt sent ud at handle udviklede det sig dog i en uventet drejning.

En af de unge piger som jeg ofte har handlet og flirtet med, havde lukkevagt og uden at have set på uret kom jeg åbenbart ca. 2 minutter i lukketid.

Hun var lige på vej ud i vindfanget for at køre rullegitteret ned, så hun kunne få lukket butikken og pakket sammen for dagen, men lod mig alligevel gå ind som dagens sidste kunde.

Dog ville hun lige omstille de automatiske døre til kun at registrere mig når jeg gik og ikke dem der eventuelt måtte komme.

Hun så på mig med det velkendte glimt i øjet der også kommer når hun har set jeg stod i køen ved kassen og mens vi normalt ping-ponger over ligegyldige vare og hverdagsting.

Og jeg kunne ikke lade være med at komme med en hurtig bemærkning om at så gav det alligevel pote at være en af de faste kunder der opførte sig ordentligt over for sin “kassedame”.

Mens hun bøjede sig ned for først at flytte på nogle af deres udstillede varer, så gitteret kunne komme ned på plads, sagde hun;

“Kald mig dame en gang til og alle kasser er lukket for i aften.”

Jeg kunne ikke dy mig for et sagte “som man siger”, mens jeg nød spejlbilledet af hendes bagdel i nogle af vinduerne i det store vindfang, der primært er lavet i glas, før jeg drejede ind i butikken.

Jeg fik købt lidt rugbrød, pålæg og lignende kedelige varer før jeg skyndte mig til kassen for at betale.

På vej der hen spurgte jeg om kassen stadig var åben og hun svarede at hun gerne snart ville hjem, så mon ikke det var hurtigere at tage mine penge end at få mig til at lægge alle tingene på plads.

Det kunne jeg naturligvis kun give hende ret i og betalte med kortet som så ofte før.

Hun var allerede i gang med at krølle kvitteringen sammen mens hun på rutinen spurgte om jeg skulle have den med og jeg bad om den før den blev helt ulæselig.

Et hurtigt fnis kom over hendes læber, mens hun undskyldte den var blevet lidt krøllet.

Mens jeg glattede papiret lidt ud igen sagde jeg at det skulle hun ikke tænke på, hvad værre var at jeg kun havde taget den for at finde ud af hvad hun hed, men det var jo ikke let når der stod det var Martin der havde betjent mig.

Hendes kinder blussede let op, lænede hun sig fremad, ind over varebåndet og lidt kælent spurgte hun hvad jeg ville gøre for at finde ud af det?

Brysterne bag den uformelige sorte T-shirt med butikken logo på, virkede i forvejen som om de var ret store, men at se hvordan de blev fremhævet af hendes positur, virkede som kryptonit på mig, men fik alligevel samlet mig lidt kækt til at svare det naturligvis kom an på hvad hun havde i tankerne.

Hun rejste sig op igen og lagde hovedet lidt på skrå, mens hun forklarede at nogle af de udstillede varer i vindfanget skulle køres ind i butikken og de var ret tunge, så hun kunne godt bruge en hånd, hvis jeg havde tiden og lysten til det.

Lyst havde jeg rigeligt af, uden det nødvendigvis var af den slags hun hentydet til og da jeg ikke havde købt nogle frostvare, kunne jeg også sagtens finde tiden.

Men med en palleløfter var det nu ikke så tungt som hun havde lagt op til, til gengæld ville hun også gerne have hjælp til at sætte noget op, på en af de høje hylder på lageret.

Da jeg tog fat i kassen, forstod jeg for det første godt hvorfor hun skulle have hjælp, til gengæld kunne jeg ikke forstå de havde så tunge vare på nogle af de højeste hylder.

Men hun gik hjemmevant om bag en anden reol og fandt en skammel jeg kunne stå på.

Måske er det mere rigtigt at kalde det en platform der målte omkring 50×70 centimeter, og med hjul den kunne vippes op på, så man kunne gå med den som en sækkevogn.

Uanset hvad den hed, så nåede jeg knap nok at træde op på den med den tunge kasse i hænderne, før jeg mærkede hendes hænder på mine baglår, mens hun fortalte at hun var så frygteligt bange for jeg skulle få overbalance.

Det gjorde mig naturligvis intet og langsomt mærkede jeg hvordan hendes hænder gled længere og længere op til hun havde dem i et fast greb på mine baller.

Forsigtigt fik jeg sat kassen af på hylden, mens jeg mærkede hvordan hendes berøring begyndte at have sin indvirkning på mit lem, der allerede rørte flittigt på sig.

Det hører jo trods alt til sjældenhederne at der står en lækker ung tøs, som jeg ville skyde til omkring de 18-20 år og tager en på røven.

Endelig havde jeg hænderne fri af kassen og vendte mig rundt, mens jeg blev stående på skamlen og hun gjorde intet for at trække hænderne til sig.

I stedet for samlede hun dem midt på fronten af mine bukser og begyndte langsomt at kæle for min bule.

Hun kiggede op og smilte lækkert til mig, mens hun åbnede bukseknappen og trak lynlåsen ned.

På et halvt sekund gik jeg fra halv stiv, til helt hård, da jeg mærkede hendes hånd om min pik, før hun lænede sig lidt frem og tog den i mellem sine læber.

Hun holdte hendes ene hånd ved roden af pikken og holdt forhuden tilbage, mens den anden hånd gled om bag mig og holdte om min ene balle, som for at sikre sig at jeg ikke ville finde på at trække mig ud.

Der var ingen tvivl om hun havde prøvet det før, jeg nød den blide berøring fra hendes tunge og læber som gled frem og tilbage over pikhovedet og skaftet, mens hun kom med et sagte “Mmm”.

Forsigtigt lænede jeg mig forover og trak T-shirten langt nok op til jeg kunne knappe hendes BH op, og mens jeg trak de store bryster fri af BH’en begyndte jeg at ælte dem, og placerede de to hårde vorter mellem mine fingre og nulrede dem lidt hårdt.

Det fik hende til at sætte tempoet op og hun suttede min pik mere intenst i ca. 30 sekunder, før hun slap den med både mund og hånd, mens hun greb fat i både sin T-shirt og BH, sagde hun at nu var det vist hendes tur til at tage den næste kasse.

Hun trak tøjet over hovedet og i topløs figur forsvandt hun om bag endnu en reol.

Mens jeg trådte ned af skamlen kom hun tilbage og sørgede for at strutte godt med røven, mens hun gik op på det lille plateau.

Jeg gengældte straks gestussen og tog om hendes baglår, før jeg lod hænderne glide ind over inderlårene og jeg strejfede lige hendes revne gennem bukserne, før jeg tog et godt greb om hendes baller.

Jeg æltede dem godt, undersøgte hendes former.

Hun var ikke slank, men heller ikke overvægtig.

Der var nok lidt ekstra kilo på hende, men til gengæld sad de rigtig godt, primært på bryster og baller og inden hun nåede at sætte noget op på hylden, fandt jeg knapperne i hendes jeans og fik dem åbnet og trukket af hende.

De hvide forvaskede bomuldstrusser forsikrede mig om det næppe var noget hun havde planlagt skulle ske da hun tog hjemme fra, at hun skulle forføre en tilfældig kunde, og efter at have hjulpet hende ud af det ene bukseben pressede jeg hendes ben lidt længere fra hinanden.

Igen struttede hun med de frække og fyldige baller, og mens jeg trak de tynde trusser til side lænede hun sig fremad og lod kassen hvile på hylden mens hendes fugtige skød åbenbares for mig.

Jeg snusede ind og blev tændt af hendes safters aroma, imens jeg beundrede de trimmede hår, der fortalte deres egen lille historie om hun ikke var en ægte blondine.

Langsomt fører jeg min ene hånd op til hendes revne og gnider forsigtigt, men bestemt hånden ind mellem de fugtige læber.

Det gyser i hendes krop, mens jeg sørger for at fugte håndkanten mellem tommelfingeren og pegefingeren godt i hendes safter.

I et strøg tilbage slipper jeg kontakten til hendes skød og smager let på hendes safter, og jeg spytter på mine fingre, før jeg igen fører dem op til hende.

Langsomt blive pege- og langefingeren ført op i hendes ventende fisse, mens ringefingeren glider pirrende hen over hendes klit og jeg spørger stille om jeg snart har gjort mig fortjent til at høre hendes navn?

Hun kigger over skulderen og smiler kælent, men hun siger; “Ikke helt, jeg suttede også din pik uden at vide hvad du hedder”.

Jeg tager det som en invitation trækker hånden ud af hende, vender min rundt og sætter mig på skamlen mellem hendes ben og trækker hendes skød ned til min mund.

Jeg havde egentlig ikke tænkt nærmere over hun havde stået med en kasse i hænderne, før jeg hørte lyden af en tom papkasse ramle mod gulvet og trille væk fra os. Men jeg tænkte ikke nærmere over hendes “bluff” for at komme op og blive rørt ved og smagt på, da det jeg i det samme skulle til at begrave ansigtet i hendes lækre fisse, det eneste jeg nåede, var lige at få sagt; “Jeg hedder forresten Andreas”.

Jeg havde armene ind mellem hendes ben og havde et godt greb i hendes lækre røv, mens jeg begravede tungen langt oppe i hende. Jeg lod den glide ind og ud af hende et par gange, før jeg strakte den så langt frem jeg kunne prøvede at lade den gå lidt på opdagelse.

Men det var ikke nemt i den stramme unge fisse.

Jeg bandede mig selv langt væk, at jeg ikke også havde trukket trusserne af hende, da de ikke lige frem gjorde det nemmere for mig at komme til, men heldigvis mærkede jeg en hånd ved min næse der hjalp med at holde trusserne, mens hun spredte sine skamlæber med den ene hånd og med den anden trak hun mig væk i håret, mens hun sagde; “Slik mig til jeg kommer, Andreas – så skal du få mit navn.” Og med den sætning pressede hun igen mit hoved mod sit skød. Men denne gang mod klitten.

Hun blottede den så frækt for mig og jeg kastede mig begærligt over opgaven, men da fornemmede at hun var ved at være sekunder fra at komme, trak jeg mig fri af hende og uden helt at vide hvordan, fik jeg løftet hende ned fra plateauet og båret over på en palle hundemad der stod få meter fra os.

Den passede lige i højden som hun lå med spredte ben, var hendes fisse lige ud for min pik.

Mens jeg endelig fik trukket trusserne af hende, spurgte jeg om hun var sikker på hun skulle have pik uden at have fortalt sit navn, men hun undveg spørgsmålet ved at sige jeg ikke var blevet færdig med min mission.

Jeg tog ikke nærmere notits af hendes svar, men tog blot godt fat i hendes fristende hofter og bankede pikken i bund i hendes og kneppede hende i nogle hårde dybe stød.

Igen, var hun ikke længe om at finde den lille liderlige klit, mens hun tiggede mig om at slikke den, få hende til at komme, før jeg kneppede hende mere. Men jeg blev ved, mens jeg nød det vidunderlige syn af hendes formodede D-skål der bølgede i takt med mine stød, og udsigten til hvordan hun kælede for sig selv.

Jeg hørte på ny, hvordan hendes vejrtrækning blev mere stakåndet og hurtigt trak jeg mig ud og lod hende igen mærke min tunge mod sin klit, mens to fingre overtog de pumpende bevægelser dybt i hendes fisse og hun kom i en rimelig højlydt orgasme. Hun fik dog ikke lov til at slippe så let, hun vred og snoede sig for at slippe fri af tungens leg, men jeg fortsatte til hun efter en mindre kamp fik trukket det ene ben ind over sig og jeg rejste mig hurtigt, vendte hende helt rundt på maven og straks kneppede jeg hende igen, bare bagfra.

Knap var jeg gået i gang igen, før jeg tog godt fat i den ene balle klemte den bestemt og spurgte om hun ikke manglede noget.

I stedet for et navn, kom der kun et dybt suk og det resulterede i et klask i den faste røv, før jeg spurgte igen.

Det gentog sig 3-4 gange, uden de store mellemrum, hvor hun kunne komme til at svare rigtigt for sig, før hun endelig fik klemt et “Cecilie” ud sammen med hendes støn og jeg takkede med et sidste smæk, lidt hårdere end de andre – hvilket fik hende til at gentage sit navn lidt højere og mere bestemt.

Hun havde ikke været længe om at finde sin klit med de nysgerrige fingre igen, så mens jeg holdt hendes hofter i et jerngreb og bankede pikken hårdt i bund i hendes fisse, så hurtigt jeg kunne, mærkede jeg hendes muskler trække sig sammen i en sidste orgasme, før jeg var nød til at trække mig ud af hendes lækre ungpige fisse og malkede min pik tom for sperm ud over hendes røde baller.

Jeg trak vejret dybt et par gange, før jeg sagde “det var jo ikke så svært at få fortalt, vel?”

Og hun kiggede på mig med sit sædvanlige glimt i øjet, denne gang blot næsten druknet i liderlighed; “skal du også vide mit efternavn, har jeg også en lukkevagt for mig selv på næste torsdag.”

Jeg trak i mit tøj igen og kunne ikke afvise at der skulle handles lidt der også – om ikke andet, så manglede jeg jo også at finde ud af om jeg havde skudt rigtigt med hendes alder.

Forfatter: Sexy Satan
Mail: sexy-satan@live.com
Handle ved lukketid – del 1
Læs del 2 her

Del dette indlæg