Handle ved lukketid – del 2

Der gik en længere periode fra jeg havde skrevet mine frække tanker og drømme om den tiltrækkende ungarbejder Cecilie fra mit lokale supermarked, hvor jeg ikke så meget til den unge skønhed ved kassen.

Men en dag stod hun der igen.

Jeg smilede for mig selv ved tanken om, “hun skulle bare vide…”, mens jeg fandt de varer jeg nu en gang manglede.
Jeg kunne mærke hvordan min fantasi igen kredsede omkring hendes dejlige smil og den frække krop, og hvordan det langsomt begyndte at stramme lidt i bukserne.

Der var kun en anden kunde ved kassen som var ved at betale, så jeg kunne gå direkte til båndet med mine varer.

Igen nød jeg lidt godt at se på, mens hun betjente den anden kunde og ventede tålmodigt på hendes sædvanlige “goddag”.

Mens hun scanner varerne nævner jeg for hende at jeg var lige ved at tro hun var stoppet, da det var længe siden jeg havde set hende, men hun fortalte at det bare var på grund af nogle eksamener at hun ikke havde haft så mange vagter.

Hun kigger op på mig en gang i mellem mens hun får scannet varerene og forsigtigt siger hun at der har blandt andet været nogle skriftlige. Med lidt tryk på det sidste ord – og med et flirtende glimt i øjet spørger hun om jeg da har savnet hende?

Hun går lidt i stå, mens hun kigger lidt afventende på mig og spørger om jeg forresten kender noget til det med skriftelige opgaver?

Altså at skrive historier ud fra fantasien, for eksempel i fritiden?

Jeg slår det lidt hen og spørger hvad hun mener?

Der er heldigvis ikke så mange andre kunder i butikken, og ingen som er så tæt på at kassen at vi kan se dem eller de kan hører hvad vi snakker om.

Det er som om hun prøver at fiske noget ud af mig og hun fortæller at det er ikke så længe siden hun læste en lille historie på nettet som virkede som noget der godt kunne tage udgangspunkt i den butik hun var ansat ved, om jeg måske havde læst den?

Jeg måtte bede hende om at være lidt mere specifik, da at jeg vist ikke læste så meget på nettet.

Lidt mere direkte prøvede jeg at spørge lidt ind til om det var en nyhed, lokalavisen eller hvad det drejede sig om?

Hun fortalte at det vist mere var fiktion, men ellers ville hun ikke komme det nærmere.

Hun havde bare læst nogle beskrivelser af en butik der lød ret meget som deres og så hed hovedpersonen det samme som hende, men det kunne jo også være hendes fantasi der løb af med hende.

Jeg kunne godt mærke på hende at hun var lidt usikker på situationen og virkede ret nervøs over hun havde bragt sig selv ud hvor hun ikke kunne bunde.

Mens jeg satte kortet i terminalen og efter et hurtigt “på beløbet”, spurgte jeg hvordan det kunne være hun havde mistænkt mig for at stå bag hvad hun havde læst?

Hun gled let af på det mens hendes kinder blussede op og spurgte i stedet undvigende tilbage om jeg ville have kvitteringen med?

Jeg sagde at hun gerne måtte beholde den, så havde hun lidt at tegne på hvis hun kom til at kede sig.

Jeg så der var et par kunder med retning mod kassen, men da hun tog bonen fra den lille printer lænede jeg mig lidt frem og med et skævt smil spurgte jeg om det måske var fordi hun håbede på jeg var den mandlige hovedperson i baglokalet?

Mere afslørede jeg ikke, men gik i stedet mod døren med mine varer, mens jeg ønskede hende god dag og hun virkede pludselig meget forvirret og som om hun havde mistet fokus fra de andre kunder da hun først sagde “jamen, jeg sagde da ikke noget om…”

Hun rødmede mens hun begyndte at grine og sagde “fortsat god dag” efter mig – trods jeg allerede var ude af syne.

Heldigvis går der ikke så lang tid før jeg igen møder hende. Allerede et par dage senere står hun nede mellem hylderne, hvor hun er ved at fylde hylder op.

Hun smiler sødt op fra sin knælende stilling og siger at hun har ventet på jeg kom tilbage.

Som jeg havde bedt hende om, havde hun brugt den til at tegne på – så måske jeg ville have den nu?

Jeg tager imod den lille seddel og åbner den.

Smiler skævt da jeg ser den lille Playboy-kanin og de otte cifre.

Jeg kigger ned på hende og takker, og siger den helt sikkert er blevet meget mere værd.

Hun trækker lidt ud i kraven af hendes sorte T-shirt og lader mig se hendes kavalergang nede i det dunkle, mens hun stille siger “og du har helt ret i de er D-skåle”.

Jeg mærker straks at bukserne begynder at stramme, men gør intet for at skjule det for hende.

Hun lægger mærke til det og smiler selvtilfreds.

Jeg finder en lille lommebog i arbejdsbukserne, sammen med en kuglepen og skriver på den, før jeg trækker papiret af blokken, og sikre mig at der ikke er andre kunder i nærheden.

Mens jeg stadig holder øje med om vi er alene, fører jeg langsomt og sikkert en hånd ned i gennem halsåbningen og sætter den sammenfoldet lap papir fast under Bh´ens strop, inden jeg lader hånden glide længere ned og jeg giver hendes bryst et klem uden på Bh-skålen.

Jeg kommer med en anerkendende mine mens jeg trækker hånden op af trøjen og ønsker hende en god dag mens jeg begynder at gå forbi hende.

Hun rækker hånden lidt ud til siden og lader den glide over mit stive lem og siger “i lige måde”, mens jeg går forbi.

Efter en runde i butikken går jeg til kassen og kan se at Cecilie har overtaget pladsen bag båndet og mens jeg lægger varer op kigger hun på mig med en lidt stram mine og spøger om der ikke manglede nogle tal på min lille hilsen?

Jeg forsikre hende om at de skal nok komme, som der stod skrevet vil jeg tage kontakt på et bedre tidspunkt og jeg betaler mens jeg vender hovedet mod den uvidende gamle kone bag mig i køen og hilser pænt på hende.

På vej ud gennem døren overvejer jeg hvor længe jeg tør trække den med at tage kontakt og bliver enig med mig selv om det kan vist godt vente et par timer.

Da jeg kommer hjem kan jeg dog stadig mærke buksernes lynlås er ved at blive presset fra hinanden og mens jeg går på Facebook får jeg trukket bukserne af og taget den stive pik i hånden.

Jeg leder rundt på det sociale netværk spiller jeg den forsigtigt af og efter lidt tid finder frem til hendes profil.

Hurtigt bladre jeg gennem hendes profilbilleder og finder et lækkert billede hvor hun er i noget stramt festtøj der fremhæver hendes lækre former og med hende på nethinden spiller jeg den af til jeg kommer.

Jeg sender en tanke i hendes retning og håber at hun går og fantasere om også at kunne komme til at få lidt forløsning, men holder mig alligevel i skindet med at skrive til hende, i håbet om ventetiden pirre hende endnu mere.

Et par timer senere da det er ved at blive aften kan jeg dog ikke holde mig tilbage mere.

Jeg kan mærke hvordan hun fylder i tankerne, og så længe de kredser om hende, kan jeg kun tænke på hvor meget hun mon er frisk på.

Jeg bliver nød til at skrive til hende og med lidt tilbageholdenhed skriver jeg den første besked.

“God aften. Har du fået fri fra arbejde? Nyder stadig tanken om hvor servicemindet du var. ;-)”

Svaret kommer stort set med det samme:

“Troede du ville skrive så snart du kom hjem, at du var til noget. Eller det var måske bare en leg?”

Jeg afviser straks at det kun er en leg for mig, men hun skulle da lige have tid til at nyde længslens glæde, og spørger igen om hun stadig er på arbejde.

Hun virker stadig lidt irriteret over hvor længe der er gået, og jeg svarer at det tager jo tid når man skal spionere på sit lokale butikspersonale, får også takket for kigget på det fine billede jeg havde fundet af hende.

Hun svarer kort; “Ja, det var en god fest. Og vildt frækt at jeg ikke havde undertøj på.”

Jeg bliver nød til at spørge ind til om det så førte til noget, men hun svarede at det desværre ikke havde kastet noget held af sig.

Jeg kunne ikke lade være med at opfordre hende til at prøve en gang til, om ikke andet – så havde hun jo nummeret hvis hun blev træt af at vente på andre skulle byde sig til i byen.

Så skulle jeg nok hente hende og sørge for hun stod i mere held.

Igen er hun fremme i skoene og skriver; “Med dine detektiv-evner har du vel allerede gennemskuet hvor jeg bor, eller skal du have et hint?”.

Lige efter spørgsmålet kommer der en MMS med et billede af hendes krop, skåret så jeg lige kan så det nederste af brysterne og over skødet ligger en lille seddel med hendes adresse på.

Få minutter efter sidder jeg i min bil, uden mulighed for at holde den kostbare facade.

Heldigvis er der kun ca. fem minutters kørsel over til hende, så snart står jeg og ringer på hendes dør.

Hun åbner døren iført den kjole jeg havde siddet og savlet over, og et yderst selvsikkert smil.

Jeg mærker straks hvordan rollerne vender og hun er tydeligvis også klar over hun er oven på.

Med en falsk overlegen tone spørger hun hvorfor jeg står der ude, om ikke jeg vil inden for?

Hun giver mig et kram, mens hun hvisker at hun stadig bor hjemme og hun har sagt til sine forældre at jeg spiser med.

Der ud over skal jeg vide at hun har fortalt at vi kender hinanden gennem en fælles bekendt, og alt efter hvordan jeg “klarer mig” må vi se hvad der kan ske i løbet af aftenen.

Jeg er stadig målløs over den veldrejede krop i den stramme kjole, men følger med ind i huset.

Jeg hilser pænt på hendes forældre og meget mere når vi ikke før det er spisetid.

Selvfølgelig er de meget nysgerrige efter at få mere at vide om mig og jeg svarer efter bedste evne på alle deres spørgsmål.

Hendes mor spørger om arbejde, familie og alle de andre gængse emner.

Hvor imod faderen virker mere mistænkelig efter om jeg er ude efter hans datter.

Da de spørger hvordan vi egentligt har mødt hinanden, svare jeg hurtigt at det er gennem en fælles ven, plus at jeg ofte handler i butikken hvor hun arbejder.

Men i dag er det mest for at være chauffør til en fest hos den fælles ven.

Der ud over har vi snakket sammen et par gange når hun havde været i byen og jeg har været ude og gå med Natteravnene.

Okay, måske fik den lige i overkanten, men jeg kunne se på forældrene at der helt sikkert blev sat point ind på den rigtige konto, ikke mindst da jeg siger at jeg også en enkelt gang har kørt hende hjem hvor hun var blevet for fuld.

Cecilie ligner en der synes det er på tide at skrue lidt ned for charmen igen, men jeg bliver enig med mig selv om at bare fordi hun har startet legen, er der ingen grund til at gøre det for let for hende.

Så jeg lover – selvfølgelig – også at kører hende hjem senere på aftenen, når det er ved at være tid.

Heldigvis er alle ved at være færdige med at spise, så jeg spørger Cecilie om hun er klar til at kører, eller om hun mangler lidt “klargøring”.

Jeg smiler til hendes mor mens jeg siger at nu jeg har lovet at kører hende hjem, så må vi jo hellere skynde os af sted, så det ikke bliver alt for sent.

Så hendes forældre ikke behøver sidde oppe hele natten og være nervøse.

Som ventet smiler moderen tilbage og siger at det skal jeg ikke tænke på, de kan mærke hendes datter er i de sikreste hænder. Så de er helt trygge ved at lade hende være ude til den lyse morgen.

Jeg følger efter Cecilie ind på hendes værelse og smiler bredt til hende, mens hun kigger på mig med en påtaget fornærmet mine.

“Sig mig, prøver du at score min mor? Vil du hellere have noget gammel og erfaren kone?”

Jeg afviser naturligvis, mens jeg træder helt tæt på hende. Med den ene hånd tager jeg fat bag om nakken på hende og med den anden hånd kæler jeg blidt for hendes talje og hofte, mens jeg hvisker i hendes øre; “Til gengæld har jeg lige sørget for du kan sutte og ride min pik hele natten, mens dine forældre ligger og sover med et smil fordi deres lille engel er ude med sin beskytter”.

Min hånd glider om bag hende og klemmer hendes ene balle mens jeg lader tunge slikke hendes øreflip.

Jeg ånder tungt og lader hende vide at jeg glæder mig til at mærke hendes krop mod min.

Hun trækker sig dog væk og siger at nu må vi vist hellere komme af sted, hvis hun skal nå sin aftale med veninderne.

De skal i byen, og hun kan jo ikke bare tage mig med.

Hvordan skulle hun præsentere mig?

Som en af hendes “kunder”?

Som en gammel liderlig fyr hun ikke rigtig kender for meget andet end at jeg har skrevet en fantasi om hende?

Hun fniser, “nej, det går ikke”. Men hun skal nok give lyd når hun er klar til at blive hentet.

Mens jeg stadig mærker den kolde spandfuld vand rammer mig lige i ansigtet, kigger hun på mig med en hovedet på skrå og blinker med øjnene som en lille pige der vil tigge penge til en is.

“Nå, skal vi se at komme af sted. Jeg hader at komme for sent.”

I bilen er jeg stadig lidt ramt af nederlaget og knap så snaksaglig som tidligere.

Hun mærker det tydeligt og kigger på mig, mens hun spørger om jeg seriøst havde regnet med hun bare havde spredt benene, sådan uden videre.

Jeg når ikke at svare, før hun læner sig lidt ind mod mig og hvisker i mit øre; “Det havde jeg også gjort, hvis ikke jeg havde haft en anden aftale med tøserne.”

Hen mod slutningen af sætningen tager hun min hånd fra gearstangen og fører ned mellem sine ben og lader mig mærke hvor våd hun allerede er.

Mens hun holder min hånd nede i sit skød lader jeg fingrene gå så meget på opdagelse som hendes faste greb tillader mig.

Hendes frie hånd finder min lynlås og inden længe har hun en hånd inde under det spændte denim.

Hun gnider min pik uden på mine boxers, og mens hun trækker vejret tungt, hvisker hun mig igen i øret; “Mmm… Dén glæder jeg mig til at lege med senere.”

Desværre er vi allerede fremme ved mødestedet, og uden at lukke efter sig, trækker hun hånden ud af mine bukser.

Hun løfter også min hånd op fra hendes skød og mens hun beder mig holde ind til siden, slikker hun mine fingre rene for hendes safter.

Hendes smasken og det forførende ansigtsudtryk får det kun til at rykke endnu mere i min overtændte pik, og jeg har allermest lyst til at skynde mig at få bilen op i fart igen, før hun når at træde ud af bilen.

Jeg fortryder ikke mindst at jeg ikke gjorde det, da jeg ser hun trækker lidt op i kjolen og viser mig den nederst halvdel af de bare baller, mens hun forsvinder ud i bylivet.

Jeg når kun lige inden for døren der hjemme, før jeg er nød til at smide bukserne og forsætte hvor Cecilies forførelse slap det fysiske greb i mig. Og det varer ikke længe før jeg igen har taget trykket, uden det helt føles som nok.

I løbet af aftenen og de første timer af natten skriver jeg til hende to gange, men der kommer ingen svar.

Til sidst er jeg ved at opgive håbet og begynder så småt at indstille mig på at gå i seng alene.

Men mens jeg står og børster tænder, kommer der endelig svar.
“Nå, der var heller ikke mange der bed på i dag. Vil du stadig tilbyde noget pik til en trængende? ? ”

Jeg børster tænderne færdigt i ro og mag, inden jeg giver mig god tid til at svare at jeg godt nok lige er på vej i seng, men når hun nu lokker sådan, kunne jeg vel godt gøre en god gerning.

Hun skriver hvor hun er henne og for anden gang den dag befinder jeg mig snart ude i bilen på hendes opfordring.

Heldigvis er der ikke langt, så jeg er snart fremme og med hende placeret i passagersædet starter jeg med at spørge om hendes forældre er typen der sidder oppe eller sover uroligt til hun kommer hjem, for i så fald må hun hellere skrive at hun ikke kommer hjem og sove.

Hun trækker lidt på det, men jeg får hende alligevel til at skrive til sin mor – for en sikkerheds skyld – og der er også hurtigt svar om det er helt i orden, nu de ved hvem der passer på hende.

Jeg smiler til Cecilie og siger; “hvad sagde jeg? det hjælper nogle gange at flirte med andet formål end at score.”

Hun virker både fuld og kælen i sin adfærd og jeg kan ikke lade være med at spørge hvordan hun har båret sig ad med at holde fyrene fra sig hele aftenen?

Hendes ene hånd finder den halv hårde bule i mine bukser og spørger om jeg da er skuffet over hun ringede?

Hun lyner ned mens hun fortæller at hun havde da danset tæt med en enkelt fyr eller to, men det var kun til hun kunne mærke deres “begejstring” gennem bukserne – eller mangel på samme og var blevet enige om de var vist lige små nok til at lege med.

Nu viste hun jo hvad hun havde som backup.

Det sidste siger hun, men hun åbner den sidste knap i mine bukser og hun læner sig ind over gearstangen og trækker mine boxers til side, i samme bevægelse som hun tager pikken i munden.

Hun sutter min pik et øjeblik, før hun igen sætter sig op i sit sæde og fortæller videre at der ud over havde kun været hendes sædvanlige “kysseveninde” der havde haft glæde af hendes bløde læber og havde kælet lidt for hende bare bryster under det tynde stof… Som de havde gjort så mange gange før.

Hendes hånd er stadig krummet om mit lem og glider over det glinsende skaft i gadelygternes skær.

Jeg lægger hånden på hendes lår og hun spreder benene godt i sædet. Mine fingre glider op af inderlåret af hende og hun glider frem i sædet for at komme min hånd i møde.

Det føles også kun som et splitsekund før jeg mærker hendes våde skød igen.

Mine fingres blotte tilstedeværelse er nok til hun begynder at stønne lidt.

For trafiksikkerhedens skyld er det vist meget godt vi lidt er kørt ind i det lille vænge jeg bor i og snart efter holder vi i min indkørsel.

Jeg massere hendes skød, mens jeg spørger om hun vil med ind?

Hun sidder og nyde mine berøringer og trækker tiden lidt, inden hun svare. “Så skidt da.”

Mens vi tager fodtøjet af spørger hun om jeg ikke har noget hun kan drikke, da hun er ret tørstig.

Ude ved køleskabet spørger hun om jeg har lidt vodka til den juice jeg har stående og vi tager et par glas med ind i stuen.

Jeg sætter mig i den store sofa, mens hun går over i barskabet og blander lidt sammen til os.

Hun går og sipper af sin egen drink, mens hun går over mod mig.

Selvom glasset er oppe foran det meste af hendes ansigt er det let at se i hendes øjne at hun smiler forventningsfuldt og forførende til mig.

På vej mod sofaen går hun over og tænder for radioen, der spiller meget passende til situationen spiller “Gimme More” med Britney Spears.

Hun står og nikker til musikken, før hun skruer lidt op for den og begynder at lade rytmerne bevæge sig igennem hendes krop.

Hun vrider hofterne og går dansende frem imod mig.

Glassene stiller hun på det lille bord ved siden af sofaen, mens hun går ned i knæ.

Hun spreder benene et par gange i takt med musikken, hvilket får hendes kjole til at glide op af lårene, men hun stopper inden jeg når at få et kig af hendes underliv.

I stedet for går hun på knæ og kravler den lille meter hen mod mig.

Hun tager min ene hånd og fører den ned gennem halsåbningen til hendes bryst, før hun koncentrere sig om mine bukser som kun lige blev lukket skyndsomt i bilen.

Straks har hun dem åbnet igen og jeg stemmer fødderne i gulvet, så hun kan trække både bukser og boxershorts ned om anklerne og da jeg sætter mig igen, trækker hun dem helt af mig.

Jeg tager hele brystet i hånden og nyder at mærke deres faste form i min hånd, før jeg finder den lille hårde brystvorte med mine fingre.

Jeg fanger den mellem tommel og pegefinger, mens den anden hånd finder lynlåsen i ryggen af kjolen, for at give bedre plads til mine befamlinger.

Hendes mund har allerede fundet min pik og er i fuld gang med at sutte den op til sin stiveste form.

Men da jeg forsøger at trække kjolen af hende, rejser hun sig igen op og ryster forsigtigt på hovedet mens hun drejer rundt foran mig til hun står med den fantastiske røv lige foran mig og danser igen pirrende til rytmerne.

Jeg rækker ud efter hende og kæler forsigtigt for de lækre baller gennem stoffet og hun sætter sig ned oven på mit nøgne skød, mens hun stadig holder det meste af sin vægt på fødderne.

Hun holder hænderne på mine knæ, mens hendes baller danser op og ned over min pik og hendes kjole fedtes ind i hendes savl og min presperm.

Mens røven stadig bevæger sig, slipper hun mine ben med en hånd af gangen, for at få armene ud af kjolen og inden længe rejser hun sig for at kunne trække den helt af inden hun sætter sig igen, og lader også min pik mærke de bløde baller inden hun rykker lidt bagud, til den presser sig op mod hendes våde ventende fisse.

Den bliver presset mod mit maveskind, mens hun lader pikken glide i revnen. Hun skyder røven lidt længere bagud og pikken rejser sig fra maveskindet.

Hun tager den i hånden og gnubber pikhovedet mod klitten og jeg hører tydeligt at hun er ved at være meget tændt.
Langsomt rejser hun sig lige nok op til hun kan få hovedet inden for i hendes fisse, mens jeg kan se mellem hendes ben, hvordan hendes hånd glide op og ned over skaftet.

Trinvist bliver hendes bevægelser mindre med hånden, mens hun sænker sig længere og længere med over pikken.

Hun stønner mens hun begynder at rotere med underlivet og jeg fanger hendes hofter og følger hendes forførende bevægelser.

Samtidig med mine hænder glider op af hendes sider og fanger de fyldige bryster, læner hun sig bag over og vender hovedet ud til siden, og vi kysser dybt mens jeg begynder at kneppe hende det bedste jeg kan komme til i den lidt akavede stilling.

Min højre hånd glider ned og finder hendes klit i stedet for, mens den venstre koncentrere sig om hendes brystvorte og reaktionen indfinder sig straks – orgasmen ruller gennem hendes krop og hun rækker ned efter mine nosser og nulre dem kærligt mellem fingrene.

Jeg mærker frugten af selv at have taget det værste tryk tidligere og hun bliver skubbet op at sidde inden jeg skubber hende helt af pikken og vi kommer op at stå.

Jeg presser hendes overkrop fremad og mens jeg igen trænger op i hende, finder hendes hænder støtte på armlænet af sofaen.

Det føles som en befrielse af mine kræfter at komme ud af den bløde sofa og jeg knepper hende hårdt og hurtigt bagfra mens jeg kan hører endnu en orgasme er ved at nærme sig hos Cecilie.

Jeg trækker mig ud igen og lader pikken glide mellem hendes skamlæber som hun selv havde gjort tidligere, og jeg kan mærke hendes krop giver et sæt hver gang pikhovedet rammer hendes klit og allerede anden gang jeg skubber mig frem kan jeg mærke hendes fingre hjælper til med at sørge for et større tryk på det følsomme punkt.

Da jeg igen lader hende mærke pikken gå i bund i hendes fisse, bliver hendes fingre på klitten og de har samme funktion som mine havde lidt tidligere.

Hun kommer i en stor, fræk orgasme og hendes ben bliver bløde.

Jeg trækker mig ud og hjælper hende forsigtigt ned på det bløde tæppe på gulvet, hvor hun bliver lagt på maven.

Hendes bagdel løftes lidt til den strutter frækt mod mig og jeg lægger mig ned over hende og trænger igen op i hende bagfra.

Hun spreder benene lidt for at give mig lidt bedre plads og hendes hånd er igen hurtig til at finde mine nosser og hendes klit på skift.

Uden at være sikker, lyder det som om hun når en lille orgasme mere inden jeg bliver nød til at trække mig ud og malker min pik tom for den varme sperm, ud over hendes baller.

Der bliver ikke sagt ét ord mens hun ligger forpustet og får lov til at komme lidt til sig selv igen.

Hendes krop er dækket af svedperler da hun vender sig om og hele ansigtet er dækket af et smil, mens hun fortæller at hun ville ønske hun var taget hjem fra byen noget før.

Jeg spørger om hun da tror jeg er færdig med hende?

Havde jeg ikke lovet at kneppe hende til den lyse morgen?

Smilet bliver om muligt større da hun med et lille grin siger at hvis hun lige får et øjeblik, så skal hun gerne tage imod mere…

sexy-satan@live.com
Handle ved lukketid – del 2
Læs del 1 her

Del dette indlæg