Håndværker på gymnasiet

Ugens opgave bestod i at køre ud på et gymnasium og gøre deres fælleslokaler mere tidssvarende. Efter som alle elever efter hånden bruger deres bærbar i de fleste fag, kræver det en del flere stikkontakter end der hid til har været behov for, og jeg var heldig at være den der havde tid til at udføre opgaven.

En del af opgaven er også at være så usynlig som mulig, for ikke at forstyrre elevernes skolegang, hvilket dog er svært når man arbejder samme sted som de sidder når de arbejder i grupper.

Dog må det siges at være et plus at der er en del dejlige piger at se på sådan et sted, og selv dem i 1. G er vel tæt nok på de 18, til at man godt må kigge lidt? 🙂

Især én elev tiltrak sig min opmærksomhed.

Hun havde sat sig i en af de bløde stole sammen med hendes veninde, ikke langt fra hvor jeg arbejdede og jeg lagde mærke til hun også stjal lidt skjulte blikke i min retning.

Det var ikke til at bedømme om hun gik i 1. eller 3.G, hvilket egentligt også var lige meget for mig, da jeg bare nød lidt godt at kigge på, ligeledes var jeg ikke helt sikker på om hun var fra et arabisk eller latinamerikansk land. Men igen, detaljerne var ikke de vigtige.

Der imod gik jeg noget mere op i den lille halvstramme, hvide overdel der dog afslørede at den gemte på et par mellemstore bryster. Ikke nogle der gjorde meget for at søge opmærksomhed, men der var ingen tvivl om de var der, de sad som de skulle – og de satte et dejligt aftryk i den lyse skjorte.

På samme måde som de blåfarvet jeans sad stramt om både hendes bagdel og ben, igen ikke på nogen overdrevet måde, men så man ikke var i tvivl op kvaliteten under tøjet.

Mens jeg stod ganske tæt på deres bord begyndte veninden at spørge ind til gymnasiefesten i den forrige weekend, hvor hende den yndige havde scoret en af sine medstuderende, men han havde han været for fuld til at gøre andet end at grynte lidt og ligge sig til at sove. Trods hun ihærdigt havde prøvet at gøre ham kampklar men et langt og vådt blowjob, men lige lidt hjalp det på ham, hans promille var simpelthen ALT for høj.

Og hun ville slet ikke ind på hvor pinligt det var at de var taget hjem til hende, så hun var nød til at blive konfronteret med det den efterfølgende dag.

Jeg så ud af øjenkrogen at hun kiggede på mig med et frækt blik mens hun sagde at hun var ved at være træt af små liderlige drenge der alligevel ikke kunne noget når det kom til stykket, som hun sagde; “Jeg trænger sku´ snart til en rigtig mand, en der ved hvordan man bruger hænderne, også i sengen.”

Veninden grinte lidt og spurgte om hun havde overvejet en fra deres IT-linje, de nørder kunne jo helt sikkert noget med deres hænder – ved en computer.

Den mystiske skønhed slog det lidt hen og sagde det ikke lige var noget i den stil hun mente. Og i øvrigt skulle hun lige på WC.

Da hun gik forbi mig, hilste hun pænt og forsøgte sig med et diskret elevatorblik, jeg hilste tilbage og besvarede blikket med et noget mere overdrevet blik ned over hendes kurver, for at slutte af med et anerkendende nik, som for at vise jeg havde lagt mærke til hende.

Hun begyndte at fnise og efter at have passeret mig kiggede hun over skulderen og løftede et øjenbryn inden hun fortsatte ned af gangen.

Ikke længe efter kom hun tilbage, men hun havde nu knappet de øverste knapper op i sin skjorte, så der var bedre udsigt til de faste kupler om den skarpt markeret kavalergang – ikke mindst oppe fra den stige jeg stod på. Hun stoppede op og kiggede ind i det depotrum hvor jeg stod, for at spørge hvad jeg egentlig var i gang med at lave, jeg kiggede ned og kæmpede en hård kamp for at se hende i øjnene og ikke ned i kavalergangen mens jeg fortalte om alle deres bærbare computere havde givet et langt større behov for stikkontakter til laderne end installationerne var bygget til.

Hun stod lidt skjult for sin veninde bag døren ind til depotrummet, mens hun diskret trak lidt ekstra med i toppen under skjorten og jeg kunne se lidt af de lækre blonder på bh´en hun havde inderst.

Hun spurgte lidt ind til om jeg så fik mindre i løn, nu jeg sikkert ikke arbejdede så hurtigt her som så mange andre steder?

Jeg forstod ikke helt hvad hun mente og hun uddybede spørgsmålet med at forklare at der var vel lidt godt at kigge efter for håndværkerne, så tempoet ville vel helt naturligt falde en smule, sammen med koncentrationen om opgaverne.

Dog måtte jeg forklare at det ikke var en del af ansættelseskontrakten, så det måtte vist blot betegnes for at være en frynsegode.

Det kneb stadig lige med at holde fokus på hendes dybe brune øjne, mens hun nysgerrigt spurgte om jeg så godt kunne nøjes med at kigge, og jeg måtte berolige hende at nok var jeg der for at servicere skolen, og der med eleverne – men jeg var ret sikker på at gik jeg længere end at kigge, var det nok uden for den almindelige opfattelse af kundepleje.

Hun lyttede interesseret mens den ene hånd gled over det gyldenbrune maveskind og langs linningen i bukserne inden fingrespidserne kælent søgte inden for den lille kant i toppen af de stramme jeans.

Hun smilte frækt og spurgte fnisende om det også gjaldt hvis der kom nogle konkrete bud på bordet og inden jeg nåede at svare, trak hun fingrene op igen og sagde at hun glædede sig til at se det færdige resultat, men jeg skulle passe på jeg ikke kom til skade da hun synes det lød lidt farligt. Der efter drejede hun om på hælene og gik tilbage til sin veninde mens hun struttede lidt ekstra med røven.

Jeg vendte tilbage til arbejdet i mit lille depotrum og kunne hører hun snakkede med sin veninde og fortalte at ham håndværkeren der kunne godt være noget i den stil hun havde hentydet til tidligere, og hendes veninde lød næsten forfærdet da hun svarede; “Jamen han er da gammel! Han må da mindst være i trediverne”, men skønheden slog den hen og sagde det ikke hed gammel, men erfaren og de fniste lidt.

Der var ingen tvivl om hvem af de to der var til mest flirt, så da jeg skulle ud og lave lidt i nærheden af de to, var det da også hende jeg allerede havde snakket med som jeg henvendte mig til og spurgte om det var i orden jeg kravlede ned mellem hendes ben, eller om jeg hellere skulle trække bordet imellem dem lidt ud, så jeg ikke forstyrrede dem så meget.

Et hurtigt “du kommer bare” senere havde jeg fjernet de ledige stole ved siden af dem og kravlede ind på den trange plads og forsøgte at komme til at arbejde efter bedste evne. Ikke at det var nemt, naturligvis havde det været nemmere at trække bordet ud, men nu havde hun jo fået valget, så kunne jeg jo ikke bare trække i land. Og så gjorde det naturligvis heller ikke noget at hun sad lidt urolig på stolen og hun en gang i mellem drejede sig lidt over mod mig, spredte diskret benene en smule for der efter at køre et par fingre over det spændte stof der skjulte hende skød.

Dog kun så kort tid at veninden ikke kunne nå at se hvad der foregik – sikkert i skjul af skærmen på den bærbare.

Desværre gik der ikke længe inden de skulle mødes i deres klasse igen og jeg fik lidt ro på til at fortsætte arbejdet. Der kom lidt andre og satte sig en gang i mellem, men ikke nogle der gjorde det store indtryk hos mig.

Heldigvis kom skønheden tilbage senere på eftermiddagen, da jeg egentligt troede de skulle til at hjem, men som hun forklarede, havde hun lidt lektier for og så var der dejlig fred og ro på skolen på det tidspunkt af dagen – modsat hjemme med et par søskende der var noget yngre end hende.

Jeg smilte blidt og sagde det lød som en fornuftig disponering og hun måtte endelig sige til hvis jeg gik i vejen eller larmede og hun forsikrede mig om at det ville helt sikkert ikke komme til at ske.

Jeg stod på en stige, ikke langt bag hende, da hendes veninde kom tilbage og spurgte om hun ville med videre, men som hun havde fortalt mig var der lige lidt småting hun gerne ville være færdig med inden hun kørte.

Men forresten inden hun tog hjem var der noget hun var i tvivl om, hun havde lige været på solferie og viste ikke om nogle af de billeder hun havde tænkt sig at smide på Facebook var for afslørende, så måske veninden ville kigge dem igennem og give hendes mening til om de var fine nok eller om hun så for slutty ud?

Inden længe rullede det over skærmen med billeder af hende i bikini, poserende i solen.

Der var ingen tvivl om jeg havde lyst til at sætte mig til rette på stigen og glemme alt om at arbejde, for i stedet at få et godt blik af hendes veldrejede krop i bikini-toppen der fik hendes bryster til at strutte så dejligt indbydende og den lille trusse der gav et godt udsyn til de lækre baller.

Men på den anden side viste jeg godt det ikke gik, og det var godt de begge havde blikket på skærmen, for det var blevet ret svært at skjule min mening om billederne, men fik diskret rettet på bulen i bukserne.

Veninden mente måske de var lige frække nok til at dele med gud og hver mand, men det skulle hun selvfølgelig ikke bestemme.

De gav hinanden et kram inden deres veje skiltes.

Først da veninden var helt ude af syne vente hun sig om og sagde kælent; ” Nååå, var det noget du kunne lide?” og hendes blik søgte ned mod mine bukser, hvor jeg dog følte mig ret sikker på at jeg havde fået rettet på både stof og værktøj til at den var godt skjult.

Jeg svarede at det kunne hun være helt sikker på, selvom jeg ikke havde følt mig inviteret nok ind i situationen til jeg havde fulgt nøje med, hun svarede at hun tænkte nok jeg ikke kunne lade være med at kigge.

Hun fortalte at hun havde lagt mærke til hvordan jeg havde set efter hende tidligere på dagen og vi havde jo flirtede lidt når muligheden var der, så hvorfor skulle hun have vist hendes veninde billederne, på et tidspunkt hvor jeg ikke havde mulighed for at kigge med?

Jeg takkede for betænkeligheden, men gjorde det klart for hende at der ikke var mere i det fra min side af.

Hun lod sig ikke mærke af det, men fortalte i stedet at hun egentligt ikke ville uploade dem på nettet, men det virkede bare forkert at vise mig dem og spørge om hun var smuk nok på billederne.

Jeg beroligede hende med at både på billederne og i hverdags tøj var hun langt over standart og hun havde intet at være ked af ved sin krop.

Langsomt døde vores smalltalk lidt ud og hun vendte tilbage til studierne mens jeg fik monteret lidt mere.

Der gik ca. en halv times tid, uden nogle af os rigtig gjorde mere ved det, trods det, var der ingen tvivl om hvad vi begge tænkte på.

Først da hun begyndte at pakke sine bøger ned i tasken henvendte hun sig igen, hun skulle til at lukke computeren og lægge den ned til bøgerne, men hun stoppede op og henvendte sig til mig igen, hun havde lige et spørgsmål, hvis jeg havde tid til at hjælpe hende?

Naturligvis havde jeg det, trods fyraften var få minutter væk bød jeg mig gerne til, det var trods alt ikke så meget friheden der fyldte mit hoved på det tidspunkt.

Hun klikkede lidt rundt, mens jeg nærmede mig og mens hun lidt nervøst spurgte om jeg ville være helt ærlig over for hende og hun kiggede sig en ekstra gang omkring i lokalet. Jeg lovede hende det naturligvis og hun forklarede der måske nok også var en anden mappe med billeder fra ferien hun havde været på, men hvordan kunne det være det føltes så pinligt at hun havde taget dem?

Jeg kunne naturligvis ikke svare hende, før hun klikkede på det første billede.

Meget havde jeg overvejet det kunne være, men at det var et billede af hendes kønne ansigt med en stiv pik mellem læberne havde jeg aldrig gættet på og reaktionen viste sig så hurtigt i bukserne at jeg ikke havde nogen mulighed for at skjule den.

Som hun sagde, var det jo bare hendes ansigt der var på billedet, det var trods alt ham der havde de mere private dele fremme, og jeg gav hende helt ret.

Mens jeg stirrede som forstenet på skærmen bladrede hun i et par stykker der var tæt på identiske, dog med et enkelt hvor det meste af hende bare bryst også var kommet med og da hendes hånd begyndte at kæle for min bule uden på tøjet måtte jeg erkende at jeg på ingen måde kunne se hvad hun skammede sig over.

Det var utroligt flotte billeder og havde der været flere havde jeg også gerne set dem. Naturligvis for at hjælpe med at finde ud af hvorfor hun var pinlig berørt.

Hun spurgte til mit telefonnummer og foreslog vi måske selv lavede dem der “manglede”, men som jeg havde fortalt tidligere var det ret sikkert at det var at gå en tand for langt i forhold til at hjælpe firmaet kunder. Men måske, hvis hun ventede til weekenden og tog på en af de lokale beværtninger, så var det vel en anden sag? Så var vi jo bare to tilfældige der løb på hinanden og hvor der opstod kemi.

Hun klappede lidt fornærmet computeren sammen, og rejste sig hurtigt og fortalte hun skulle nå en bus, og så var hun ude af døren.

Selv stod jeg tilbage med et hårdt lem og en noget flad fornemmelse af at være blevet forladt, have afvist en utrolig fræk tøs som jeg havde voldsomt lyst til, og jeg skyndte mig at pakke sammen så jeg kunne komme hjem og lette trykket.

Så langt nåede jeg dog ikke, før der kom en SMS på telefonen; “Ifølge sedlen i forruden af din bil skal man give lyd, hvis du holder i vejen. Må man bruge samme nummer hvis man ikke nåede bussen og håber på et lift? :-* ”

Jeg tabte næsten kæben og måtte tage hatten af for hendes ihærdighed, men på den anden side viste jeg ikke helt om jeg skulle holde fast i mit nej, eller kaste mig i hendes arme. Mine instinkter sagde det første. Hun var vist så hooked at hun godt kunne holdes hen et par dage uden hun faldt af legen – tværtimod…

Weekenden føles med ét langt væk, og de næste par dage på skolen var lidt mystiske, da jeg løber på mit nye bekendtskab et par gange, men uden hun så meget som kigger i min retning og jeg måtte vist afskrive chancen for at komme hende nærmere.

Endelig fredag og hjemme for at tage et langt bad, lader det varme vand løbe ned over min trætte krop efter endnu en uges arbejde. Kan ikke helt lade være med at tænke på hvad jeg efterlod i mandags, måske jeg ikke skulle have lukket døren så hårdt, men på den anden side, skulle det helst heller ikke ende i noget ballade i forbindelse med arbejdet.

Alligevel kan jeg ikke helt slippe tanken om hvis det havde været hende der stod under vandet og sæbede mig ind. Hun ville næppe være så metodisk som min egen rutine for at blive vasket fra top til tå. Men nok nærmere gøre det med en lækker sensuel berøring, kæle for min ryg, ud over mine arme og om til mit bryst og min mave inden hendes hænder ville fortsætte syd over.

Jeg mærker mit lem rejser sig langsomt ved tanken om hendes hånd der begynder at kæle for den, dække den i skum mens hun med den anden hånd lader min pung få samme tur. Hvordan hun sæber den ind med lange langsomme strøg og jeg kan ikke lade være med at “hjælpe hende” i hendes fravær under min bruser.

Forestiller mig at hun lader vandet vaske mig ren, mens hun fortsætter med at kæle for mig og jeg har for længst ladet en hånd vandre bagud for at kæle for den sikkert trimmet eller helt glatte mis. Forestiller mig hvordan jeg mærker hendes safter der lader mig finde inden for i hendes revne uden problemer og tankerne når ikke meget længere end at hun bliver bukket forover og taget bagfra under de varme vandstråler, mens hendes fingre leger med mine nosser. Længere når jeg ikke i tankerne, før jeg tømmer mig selv for en stor ladning der flyder med badevandet ud i afløbet.

Går ud af badet og overvejer kort hvordan aftenen skal bruges, og straks efter er der sendt en besked rundt til nogle af gutterne om en omgang pool og mens jeg venter på de vender tilbage tager jeg lige en god halv times morfar på sofaen.

Jeg vågner op til 5 SMS´er og får hurtigt overblik over at en melder fra og tre melder til, mens der også ligger én fra hende jeg havde afskrevet for aftenen, med det korte og præcise budskab: “James Dean, klokken 23.30?”

Jeg svare tilbage at det lyder som en plan og begynder at gøre mig lidt klar, finder en skjorte, et par jeans der matcher og der fra er det bare ud af døren til gutterne.

Den ene timer tager hurtigt den anden med nogle slag billard med der til hørende fadøl og god stemning inden jeg bryder op med selskabet og siger jeg måske finder tilbage til dem, hvis ikke planerne går for forventet og på vej ud af døren lægger jeg 500 kroner i baren til at dække min del af aftenens udgifter, og sikkert lidt til.

Netop ankommet på James Dean går jeg direkte i baren, bestiller en rom og cola, mens jeg hurtigt kaster et blik rundt.

Jer ser hverken hende – eller ret mange andre der ville kunne falde i kategorien som andet valgt, hvis hun brænder mig af, og mens jeg står og spejder lidt rundt i de små båse og ud på dansegulvet kommer jeg til at slå blikket over på den anden side af baren.

Hvordan kunne jeg dog undgå at se hun stod lige der ovre og stirrede intenst på mig?

Jeg hilser med et lille diskret nik, mens jeg letter øjenbrynet lidt og løfter glasset for at sende en skål over til hende.

Hun kigger lidt vantro på det smalle høje glas, og jeg peger opad mod flasken med Bacardi der står klar til lade dispenseren uddele endnu en runde og hun bløder lidt op med et smil mens hun løfter hendes drink og vi tager en tår sammen.

Jeg prøver at holde hendes blik, men kan alligevel ikke helt lade være med at lade øjnene vandre rundt i lokalet. Står lidt for mig selv og mindes alle de genstande jeg har indtaget på adressen, og synes at kunne genkende nogle få af ansigterne rundt i lokalet fra år tilbage.

Dog kommer jeg aldrig længere ned at mindernes allé end jeg lige skal sikre mig hun stadig står på den anden side af baren og følger min lette tilbageholdenhed.

Jeg ser hvordan nogle af de andre piger fra gymnasiet kommer hen og snakker lidt med hende en gang i mellem, men hun bliver stående og da jeg har drukket ud bestiller jeg to mere af samme slags, fanger de to colaflasker og glassene med en sjat sprut i bunden, og bevæger mig over til hende.

Havde stået og beundret den sparsomme påklædning der mest af alt bare mindede om en sjælevarmer der trods alt var lang nok til at blive bundet i en knude lige under brysterne, men dog ikke helt stor nok til at skjule hele hendes vinrøde bh.

Da jeg kommer om bag hende har jeg svært ved at få mig selv til at gå videre. Aldrig før har et par kedelige grå lavtaljet velourbukser siddet så lækkert på nogen og jeg kan se rundt i lokalet at jeg ikke er den eneste der nyder udsigten.

Men det er bare ikke helt nok at stå og beglo hende, så jeg fortsætter over og placere den ene drink foran hende mens jeg spørger om vi mon ikke hellere skulle stå så vi også kunne prøve at udveksle ord og ikke kun blikke.

Hun kigger iskoldt på mig og nærmest hvæser: “jeg drikker IKKE rom!” og i samme nu bliver jeg ramt af en lussing på den ene kind.

Ud af øjenkrogen ser jeg et par af de unge fyre der holder godt øje med hendes bagparti er ved at falde ned af sofaerne i deres bås, over hendes ret kontante afvisning.

Jeg tager glasset tilbage og med et hurtigt vip med nakken er det tømt for rom. Køligt kigger jeg på hende og siger: “Men det gør jeg, og du trænger vist også til lidt cola at gå hjem og sove på”.

Uden nærmere forklaring ønsker jeg hende god weekend og jeg vender om på hælene for at begiver mig over mod min tidligere plads i baren, mens de unge fyre endnu en gang må give sig ud i en overdrevet fuldemandslatter.

Hun stiller hurtigt sin cola fra sig og kommer over og trækker mig i ærmet, mens hun spørger hvad jeg egentligt har gang i. Til at starte med havde jeg været super tændt på hende, begloet hende på hendes billeder, savlet over hendes krop nydt hvad hun havde delt med mig og nu var jeg bare kold og ligeglad?

Jeg forstår ikke helt hendes skiftende karakter, men bliver lidt glad for den rimelig høje musik gør samtalen privat selvom vi står midt i fest. Jeg fortæller at jeg havde tænkt mig at komme og forføre hende, ikke få tæv og skæld ud – det kan man sku altid få. Så hvis hun vil have mig undskyldt, så har jeg et andet sted jeg har tænkt mig at tage hen og prøve lykken. Hun kigger vredt på mig og jeg kan se hun skal til at slå mig igen, da jeg læner mig lidt frem så hun ikke kan komme til at svinge og jeg hvisker så lavt jeg nu kan for musikken – men hvis hun alligevel vil med hjem i, så er det absolut sidste chance for at opføre sig ordentligt.

Hun drejer sit ansigt over mod mit og med munden siger hun “Okay” inden hun lader sin tunge forsvinde ind i min mund.

Jeg understreger min pointe ved at gå mod døren, for at forlade lokalet så snart vores læber slipper og lige inden jeg går mod døren, når jeg dog at placere min hånd helt nede over ballerne på den lave buksekant, mens jeg skubber hende over mod hendes ting, jeg blinke en gang til de måbende unge fyre der på ingen måde fatter hvordan det hele pludselig blev vendt på hovedet og jeg forlader lokalet og går stille ude på gaden mens jeg venter på aftenens “hovedpræmie” der har fået travlt med at komme over efter sin taske og sit overtøj.

Knapt er hun kommet uden for og fortæller hvilken retning vi egentlig skal gå, for at komme hjem til hende, før jeg bliver nød til at spørge om hun kommer lige fra et træningscenter, eller om hun bare havde regnet med jeg var gået med hende uanset hvad?

Hun tager et par hurtige skridt frem og drejer rundt foran mig, mens hun strutter godt med alle sine lækre former og spørger om jeg da har noget imod hendes tøj.

Jeg afviser naturligvis næsten hurtigere end hun har spurgt færdig, men tænkte bare i forhold til hendes veninder der inde og hun svare at hun havde været der siden de fik fri fra skole, så hun havde ikke fået dresset sig op – og der ud over har det en anden fordel.

Hun når kun lige forbi den næste lygtepæl inden hun vender sig rundt i genskæret at det kunstige lys og trækker med begge tommelfingre ned i bukselinningen og så langt som hun trækker ned, er der ingen tvivl om hun er HELT glat og jeg må indrømme for mig selv at selvom hun er lige til at springe på og nyde her, midt på gaden, tænder det mig mindst lige så meget at se hende bide sig i underlæben mens hun forgæves håber på hun kan få mig til at overgive mig.

Endnu en gang holder jeg stand og mens hun lader stoffet finde på plads, kan jeg kun konstatere at jeg håber at hun bor tæt på.

Mens hun fortsat går baglæns sætter hun tempoet lidt ned og lader mig indhente hende, for straks at gribe fat i mit bæltespænde og holde mig fast mens hun presser sin tunge ind i min mund, hun kysser mig grådigt og jeg mærker hendes anden hånd søge inden for i mine boxers og hun smiler selvtilfreds mens hun siger at det var da altid noget at en del af mig viser lidt interesse for hende og hun slipper mit stive lem for at finde sine nøgler, så hun kan låse os ind i en opgang ikke langt fra stedet vi forlod.

Knap er døren smækket bag os før jeg tager fat i hende og trækker hende ind til mig mens min ene hånd finder vej til den lille sløjfe på båndet i elastikkanten og jeg fortæller at det er vist på tide jeg finder ud af om hun har ret i hvor lette de er at komme i. Vi kysser dybt mens mine fingre straks er begravet i hendes skød og hendes safter har for længst gennemblødt de små trusser hun har inden under.

Jeg lader hånden finde vej op til hendes bryster og mens jeg vender hende rundt uden vores tunger stopper deres leg, finder begge mine hænder snart ind under den korte trøje. Der er knap nok plads til mine hænder så det tynde stof og bh´en følger halvvejs op over hendes bryster og jeg er slet ikke sikker på hun selv ænser at hun står med front til den store glasrude i hoveddøren til opgangen.

Til hendes held skal det dog siges at det er en mindre sidegade, så der er næppe mange der opdager det.

Jeg ælter de bløde kupler mens jeg gnubber mit hårde lem mod hendes baller og spørger om hun er ved at være klar til at få hvad hun efterhånden har fortjent for sin ihærdighed og hun svare stønnende, at hvis bare jeg lover at vise hende hvordan en rigtig mand knepper, så er jeg mere end velkommen til at komme med op.

Jeg nulrer de efterhånden hårde brystvorter et øjeblik inden den ene hånd igen finder ned i hendes trusser mens jeg spørger om hvilken etage hun bor på – og om ikke vi skal til at komme derop?

Et splitsekund inden hun trækker af sted med mig, får jeg øjenkontakt med en ung fyr der står sammen med en kammerat i mørket og nyder det lille frække optrin og jeg når lige at vise dem tre fingre og peger over mod dørtelefonen inden vi forsvinder op af trappen.

Et øjeblik efter står vi i hendes entre og efter at have smidt skoene presser jeg hende op mon døren og trykker i det skjulte på udløserknappen på dørtelefonen.

Vi hører begge lidt larm fra et par halvfulde fyre i opgangen og hun foreslår vi begiver os lidt længere ind i lejligheden.

Jeg ved godt det både er ondt og en rigtig dårlig joke, men som de stod der ude og nærmest havde pikken i hånden over vores forspil, kunne jeg simpelthen ikke dy mig – og hvordan skulle de opdage vi kun gik op til første?

Vi når kun lige i gennem den korte fordelingsgang før hun har bundet knuden op på hendes sjælevarmer og trukket den og sin bh af, og jeg er ikke langt efter med at komme ud af min T-shirt over hovedet.

Hun vender sig med front mod mig og mens vi står og udforsker hinandens kroppe skubber jeg hendes med langsomme skridt baglæns til vi når fodenden af sengen. I det fjerne hører vi et par høje stemmer fra et par tydeligt fulde fyre ude på gange om at det er fandeme også for dårligt og mage til narrefisse.

Hvor latterligt det var at lokke dem helt der op på tredje, for så ikke at ville åbne døren for dem alligevel.

Jeg smiler lidt for mig selv i mit halvfulde sind og tænker at de bare skulle vide, men joken blev i hvert fald ikke dårligere af der ikke blev lukket op, ellers havde de vel sikkert bare prøvet alle dørene ned i gennem opgangen i jagten på den rigtige lejlighed…

Inden længe finder min hånd ned i hendes bukser hvilket får hende til at sprede benene lidt mere for jeg bedre kan komme til og med det samme fører jeg to fingre op i hendes ventende skød, mens den anden hånd trækker hendes bukser lidt ned bagpå også og jeg fanger en af de faste baller og giver den et klem.

Hun knapper mine bukser op og skal lige til at række ned mod mit lem, da jeg trækker hendes hånd væk og i stedet knæler foran hende og trækker hendes bukserne helt ned om anklerne.

Jeg har den dejligste udsigt direkte ind i hendes skød og jeg tager fat om hendes hofter og vender hende om inden jeg giver hende et lille skub og jeg får hende placeret på alle fire i hendes seng, med knæene helt ude ved kanten og jeg kigger direkte ind i de glinsende læber mens jeg trækker bukser og trusser helt af hende.

Jeg lader tungen følge de liderlige kurver rundt langs kanten mens hun spreder benene endnu mere og jeg kæler for hendes klit med min tommelfinger, mens den anden hånd hviler på hendes lænd. Hun får lov til at mærke min tunge langsomt og kælent til jeg presser den inden for i varmen og strækker den så langt jeg kan og lader den gå på opdagelse i hendes velsmagende fisse.

Straks fornemmer jeg hvordan hun svajer i ryggen og byder tungen velkommen med et langt suk helt nede fra mellemgulvet, mens hun skyder kroppen lidt bag ud, som for at prøve at få mig til at nå bare lidt dybere i hendes skød og den gentager sig for hver gang min tunge rækker op i hende, og jeg knepper hendes drivvåde fisse mens hun må give efter i armene og placere sit ansigt i hendes dyne mens hun giver sig hen til mig.

Jeg slikker hendes safter i mig og nyder at høre hendes tunge vejrtrækning.
Tungen får lov til at slikke hendes indre en sidste gang inden jeg trækker den ud igen og slikker hende i lange bevægelser helt omme fra klitten, ned over revnen til mellemkødet og jeg studerer hendes reaktion da jeg med det yderste af tungespidsen strejfer hendes bagerste hul og det sender et gys i gennem hendes krop.

Jeg gør det et par gange mere før hun griber ned efter min hånd der stadig kæler for hendes klit og tigger mig om bare at give noget pik, hun trænger sådan til at mærke et ordentligt jern oppe i sig.
I en hurtig bevægelse løfter jeg hånden på hendes lænd og klasker den mod hendes balle som får hende til at skyde ryg og stønne højt mens jeg fortæller at jeg troede jeg havde fortalt hun skulle opføre sig ordentligt.

Jeg fanger i stedet for hendes hånd og fører den til hendes klit så jeg kan komme til at ælte begge hendes baller mens jeg stadig slikker hende bagfra.
Hver gang jeg trækker mig lidt tilbage for at nyde udsigten til den frække revne, glider hendes fingre længere om og hun fingerknepper sig selv en smule til min tunge igen blander sig i legen.
Hun drejer hovedet fra side til side i madrassen og kvæler sine stadigt stigende støn mens hun nu har en hånd fri til at kæle for sine bryster.

Hun får et par små ekstra klap bagi, til hun ikke kan holde det tilbage mere og gennemrystes af en orgasme.

Jeg rejser mig og trækker resten af mit tøj af mens hun vender sig rundt på ryggen og forsøger på at komme op at sidde, så hun kan få fat i min pik, men igen holder jeg hende hen og skubber hende i stedet bag over og løfter hendes spredte ben så hendes fødder er over hendes hoved.

Jeg sætter mig ind over hende og fugter min pik i hendes safter, gnider den frem og tilbage i hendes revne, mens jeg spørger om hun kan holde til mere, eller om hun har fået nok og mens hun kigger mig dybt i øjnene glider hende hænder ned og den ene hånd fører pikken til den våde åbning inden hun siger; “knep nu bare min lille fisse og lad os se hvem der først må give op”, jeg forsvinder ind i hendes stramme fisse mens hun holder læberne spredte så der er frit udsyn for os begge.

Hendes øjne ruller bag over mens hun lydløst åbner munden i et stort O.

Jeg støder stille i bund i hende et par gange mens hun kæler for sin klit, inden hendes ben falder ned i en mere naturlig stilling og jeg lægger mig længere ind over hende, mens jeg sætter tempoet lidt op.

Vores tunger leger nysgerrigt med hinanden mens hun spreder det øverste af sine skamlæber godt og sørger for at huden over pikken glider frækt hen over den lille knop og stimulere den til endnu en orgasme til hende.

Jeg glider ud af hende og løfter hende op at sidde, så hun endelig kan få lov til at smage min pik, smurt helt ind i hendes egne safter og hun slikker og sutter begærligt over hele skaftet og mine nosser mens jeg ælter hendes frækt struttende patter, jeg niver lidt i de helt sammentrukket vorter og hun snor sig på sengekanten mens hun prøver at stønne med munden fuld af pik.

Jeg trækker mig lidt væk fra hende og ligger mig op i sengen og spørger om hun kan tåle en omgang pik mere og hendes slørede blik og det skæve smil siger det hele, men glæder mig alligevel over hun siger; “Hvorfor tror du jeg er træt af unge drenge og ville have noget rigtig mand? Ellers havde det jo været forbi for længe siden”, og hun kravler ind over mig og sætter sig op med et ben på hver side af mine hofter mens hun igen fører pikken til hendes fisse og jeg ser endnu en gang hvordan den forsvinder op i hende da hun langsomt spreder sine knæ endnu mere.

Hun sidder op og rider min pik mens vi i fællesskab leger med hendes patter før hun læner sig forover og lægger vægten over på sine arme som hun placere i madrassen ved siden af mit hoved og vi kysser igen frækt og dybt mens mine hænder søger ned over den unge, mørke hud til jeg fanger de stramme baller på ny og kan lige nå ned og pirre det bagerste af hendes våde fisselæber og mellemkød med mine fingre.

Får fugtet dem godt og begynder i stedet at koncentrere mig om det bagerste hul og mens hun bliver mere ihærdig i sit ridt får hun stønnet at jeg skal være forsigtig, da hun aldrig har prøvet den slags før, men da min langefinger lidt af gangen forsvinder op i hendes røv er der vist ingen tvivl om hun tænder på det.

Kun smurt af hendes egne safter har jeg snart halvdelen af min langefinger oppe i det endnu strammere hul og hun skriger endnu en gang sin orgasme op mod loftet før hun klasker sammen, ned over mig og jeg tager fat om hendes hofter og banker pikken op i hende, hårdt og hurtigt.

Hendes krop er dækket af sved og hun er som i ekstase mens jeg gennemknepper hende.

Jeg skubber hende blidt af mig og vender hende op på maven og løfter lidt op i hendes underliv, så hendes baller ligger og strutter frækt op mod mig, men vil ikke kneppe hendes røv endnu.

Er bange for at skræmme hende væk fra hendes nyfundne lyst, ved at gå for hurtigt frem fra en tynd finger til en jernhård pik, så i stedet for glider jeg op i hendes fisse igen, mellem de helt samlede ben og hendes i forvejen stramme fisse bliver om mulig endnu mere snæver, og jeg kan mærke der ikke er langt igen.

Og slet ikke da hun spreder benene nok til hun kan få en hånd ind mellem benene og kæler for mine nosser, det bliver det for meget for mig og jeg når kun lige at trække mig ud af hende før jeg sprøjter alt min varme klistrede sperm ud over hendes baller og lænd.

Jeg sætter mig op på knæene og puster lidt ud mens jeg nyder det frække syn af hvordan hun ligger helt afslappet og får lov til sunde sig lidt.

Jeg går ud i hendes køkken og henter et glas vand til hende og efter hun har fået det serveret begynder jeg at tage mine boxers og bukser på igen.

I mit stille sind, indprintes billedet af hendes svedglinsende krop dækket af min sperm, mens hendes ansigt er overtrukket med det trætteste saglige smil jeg længe har oplevet.

Jeg minder hende om at det naturligvis ikke er noget hun skal fortælle om til sine veninder, at hun har kneppet elektrikeren fra skolen, til gengæld kan det så være jeg kigger forbi en anden dag – hvis hun holder sig til aftalen.

Hun kigger op på mig og siger at hvis bare jeg lover hende sådan en tur mere, så skal hun nok lade være med at fortælle hvem hun tog hjem med og jeg giver hende et kys på håret inden jeg trækker min T-shirt over hovedet og med trøjen i hånden går ned af trappen.

På vej ud af døren kaster jeg et blik mod dørtelefonen, for at se hvem det egentligt er jeg lige har været på besøg hos…

 

“Håndværker på gymnasiet”

 

Del dette indlæg