G-volution

G-volution

For dælen, den er pæn!
Det var helt ærligt min første tanke. Ih, den er pæn. Selv æsken den kommer i, er pæn. Kassen er lavet af lækkert, tykt pap og har en magnetisk lukkefidus og det gør altså bare noget ved en, når førstehåndsindtrykket er tiltalende.

Jaja, jeg ved godt, man ikke skal dømme bogen på omslaget, men altså hvis udseende ikke var vigtigt for nogen, så ville plastikkirurgi og makeup ikke være så store industrier, vel? Eller lir og ekstraudstyr til biler, hvis det er et sprog, de mandlige læsere bedre forstår 😉

Vibratoren er længere end de fleste andre g-punktsmodeller, jeg har haft i hænderne, og det er klart et plus. Dels fordi den derfor kan give en skøn fornemmelse af at blive fyldt i dybden, men også fordi du ikke sådan uden videre mister grebet om den, selvom du har fedtede fingre og en svag rysten i hånden, fordi du har leget længe eller er ude af træning (as if this ever happens :p )

g-volution

Inden i det æggeformede hoved gemmer sig en vibrator med 7 forskellige indstillinger, der styres af samme knap; 3 hastigheder af en konstant summen samt 4 forskellige programmer med varierende intensitet og rytme. Hvis du ikke er til overraskelser undervejs, må du så lige sætte dig med den i hænderne, før du giver den plads længere sydpå. Det er næsten kun opkald fra ens mor og batterier, der opgiver ævred, der er mere frustrerende, end når man febrilsk forsøger at trykke sig frem til det rigtige program et splitsekund før man er i mål.

Når du er blevet fortrolig med programmeringen, så vil jeg næsten give garanti for, at den kan få dig i mål igen og igen og igen – også flere gange i træk!

Når man har mere end et enkelt stykke værktøj liggende i forvejen, så kan man godt være svær at gøre sådan rigtig tilfreds, og det tror jeg måske lidt, er det, der gør sig gældende for mig med denne her. Hvis jeg skal være helt ærlig (og jeg kender ikke til andet medmindre jeg har taget artig-smilet på til besøg hos svigermor), så synes jeg ikke, den er supergod til at stimulere udvendigt.

button

Jeg tror ikke, jeg kan forklare det, men vibrationerne føles overfladiske, så hvis de skal virke, skal jeg nærmest massere mig selv med den samtidig med, jeg nyder vibrationerne. Bevares, det kan man også (og det virker 😉 ), men det bliver altså også lidt bøvlet til min smag, når den er så lang og forholdsvis bøjelig, som den er.

Bottom line:

Hvis du tænder på lækkert design og er på jagt efter en g-punktsvibrator, der kan sit kram på lige præcis dét område, og det ikke generer dig, at den til gengæld ikke er fantastisk til så meget andet, så kunne du med stor sandsynlighed godt blive forelsket i denne stilrene sag.

Stjerner: 4/5 – Pris: 249,-

button

Del dette indlæg