Fræk på Tinder – Tinderdate

 

Jeg havde været i et langt forhold de sidste mange år med en dejlig kvinde. De sidste års tid af vores forhold var dog ikke noget, som var værd at snakke om. Vi gled stille fra hinanden og blev mere og mere fra hinanden. Da vi gik fra hinanden i slutningen af maj, havde jeg derfor heller ikke haft sex i flere måneder, hvilket jeg sagtens kunne mærke på mig selv og min seksuelle lyst. Når jeg gik på gaden lagde jeg mærke til kvindernes former, deres korte sommerkjoler og deres lokkende dufte, det gjorde mig sindssygt liderlig.

En sommeraften i juni hang jeg ud med mine kammerater, vi drak nogle øl og hyggede os på min tagterrasse. Det var så lækkert at have tid til gutterne, men jeg manglede sgu stadig at mærke en kvindes krop. Mine venner blev ved med at snakke om mit nye singleliv, og hvordan jeg burde komme ud på markedet. En af dem nævnte den her nye app, hvor man mødte en masse kvinder. Han fortalte, at der var mange villige damer, som kan være med til at realisere denne lyst til at dyrke god og vild sex igen. Drengene hjalp mig med at få sat det hele op. Jeg valgte mine bedste billeder, hvor jeg så sexet, men sofistikeret ud. Jeg gik ind og ændrede i mine søgekriterier, så det kun var kvinder under min alder, så jeg søgte kvinder mellem 24 og 31 år, da jeg selv var 32 på daværende tidspunkt. Jeg satte ikke nogen begrænsning på location, da jeg var rimelig klar på en fræk date et andet sted i landet. Jeg skrev en kort beskrivelse om mig selv og lagde ikke skjul på, at jeg var en succesrig fyr med en atletisk krop. Hvorfor skjule det, som man selv har gået og kæmpet for i flere år. Dagene gik og jeg fik nogle gode match på Tinder, der var endda nogle smukke kvinder, som selv kontaktede mig først. Jeg kunne dog mærke, at de mere var draget af mit jakkesæt og de penge, som fulgte med min profession som ejer af en stor restaurant i midt i Aarhus.

Da jeg endelig havde min uges sommerferie fra restauranten midt i juli, besluttede jeg mig for virkelig at nyde min frihed. Jeg skrev til en af de kvinder, som jeg havde matchet med på Tinder. En som virkede selvstændig, fræk og en smule uopnåelig. Jeg kan godt lide at kæmpe lidt for en kvinde, og en smule arrogance gjorde mig meget tændt. Jeg skrev en kort, men meget direkte besked.

”Jeg mangler selskab. Vil du med ud og have et koldt glas vin i aften?”. Inderst inde vidste jeg jo godt, at hun nok ville afvise, men nogle gange skal man tage nogle chancer her i livet. Der gik lige præcis 5 minutter, og jeg fik det svar, som jeg håbede på. ”Bestemt. Vi ses klokken 8 på Bar start”. Jeg gik i et langt bad og vaskede hver en del af min krop. Jeg ville være ren og lækker til sådan en smuk kvinde. Jeg tog min lyseblå skjorte på. Den passede perfekt over mine brede skuldre og strammede lige nok til at man kunne se min markante brystkasse. Skjorten kom ned i mine sorte jeans, og jeg afsluttede mit outfit med mine sorte sko og en velduftende maskulin parfume.

Jeg kom ned på baren i god tid og bestilte en drink til os begge. Baren var lille og intim, så jeg var ikke i tvivl om, at det var hende, da døren gik op præcis 20:01. Hun havde en lille sort kjole på, som var åben bag på og hendes fyldige læber glinsede. Jeg tænkte straks på, hvor dejligt det vil være at mærke de smukke læber omkring mit pikhoved. Hun gik med bestemte skridt mod mig og smilte på den mest charmerende måde. Vi præsenterede os ikke, men gik hinanden et kram som havde vi kendt hinanden i flere år. Jeg gav hende drinken, og takkede ydmygt. Det tændte mig, at hun ikke var en af de forvente kvinder, som bare ville have mig for mine penge. Vi snakkede i flere timer, og der blev drukket et par drinks. Da vi nåede omkring midnatstid faldt snakken på sex. Hun fortalte mig, at hun blev tiltrukket af min direkte måde at være på, og så havde hun aldrig været sammen med en mørkglødet mand før. Min far er fra Columbia, og min mor er fra Danmark, og jeg havde fået de fleste gener fra min far, så jeg havde før hørt kvinder komplimentere mit eksotiske udseende.

Med hendes frække kommentar om mit udseende tog jeg mig mod til og spurgte, om hun havde lyst til at fortsætte aftenen hjemme hos mig. Hun virkede ikke engang til at overveje tilbuddet, før hun havde rejst sig fra barstolen og taget min hånd.

Jeg bor rimelig centralt, så vi havde kun 5 minutters gang hjem til mig. Men det blev altså en lidt længere tur. Hun stopper pludselig op og presser sin krop mod min. Jeg mærkede, hvordan hendes engagement tændte mig. Jeg tog begge hænder om hendes hoved og kyssede hende lidenskabeligt. Kysset blev mere og mere intenst, og det tændte mig. Imens jeg erfarent og lidenskabeligt masserede hendes tunge og læber med min tunge, flyttede jeg mine hænder fra hendes ansigt og ned til hendes lækre røv. Jeg greb fat i hendes baller og pressede mine hårde pik mod hendes underliv, så hun ikke var det mindste i tvivl om min lidenskab. Eftersom det var en hverdag, var der heldigvis ikke mange mennesker i byen. Derfor fik jeg også lysten til at gøre noget ved min lyst her og nu. Jeg tog hendes hånd, kiggede hende i øjnene og sagde bestemt til hende, at hun skulle følge med mig. Jeg vidste, at der lå en lille gyde ca. 100 meter derfra, og den var perfekt til det liderlige formål, som jeg havde i tankerne.

Jeg trak hende ind i gyden og kyssede hende igen. Mine fingre mærkede hendes krop overalt. Hendes hud var blød og varm. Jeg strejfede hendes bryster, som ikke var særlige store, men spændstige og lige som jeg gerne ville have dem. Hun lod sin hånd glide ned mod min store pik. Hun greb fat i den uden på mine stramme bukser. Jeg kunne mærke på hendes greb, at hun var en erfaren kvinde, det gjorde min pik stenhård. Hun åbnede mine bukser og trak dem ned sammen med mine underbukser. Inden jeg vidste af det, stod jeg nu op ad modsatte væg og hun lå på knæ foran mig. Hendes højre hånd havde et fast greb om roden på min pik, samtidig mens hun holdte øjenkontakt med mig. Hendes tunge masserede mit pikhoved med rolige, cirkulære bevægelser. Hun stoppede lige inden mit pikhoved blev for sensitivt. Hendes tunge fortsatte ned ad min rod. Jeg kunne se på hende, at hun nød at have en så stor og mørk pik i munden. Jeg greb fat i hendes hoved og pressede min pik i munden på hende, for at tilfredsstille mine egne behov. Jeg var nu så tændt, at jeg blev egoistisk og skulle have det bedste ud af denne frække tinderdate. Hun udstød et lille støn, som indikerede, at hun var med på min lille egoistiske handling. Jeg fortsatte derfor med at støde ind og ud mellem hendes fyldige læber. Det føltes fantastisk frækt, at vi kunne blive opdaget når som helst, men samtidig føltes det så intimt mellem hende og mig. Min venstre hånd fastholdte grebet om hendes hår, imens jeg lagde min højre hånd oven på hendes hoved, for at presse hendes hoved ned og få hende til at sutte mine nosser. Hun tog mine nosser i munden og masserede dem med hendes feminine hænder imens. Min pik hamrede helt vildt, og jeg var ikke langt fra en efterhånden tiltrængt udløsning. Det stod helt klart for mig, at den her kvinde var med på det hele. Jeg spurgte derfor, og hun ville med hjem for at afslutte denne affære. Hun rejste sig og tog min hånd. De sidste minutter hjem blev flere gange afbrudt af vores ustyrlige lyst til at mærke hinandens kroppe og hendes læber.

Da vi endelige nåede mit hjem, angreb jeg hende, så snart hun havde lukket min hoveddør. Jeg løftede hende op, så hendes ben greb fat om mine hofter og vores ansigter vendte mod hinanden. Jeg kastede hende på min store seng og bad hendes om at tage sit tøj af, imens jeg lige hentede noget. Imens gik jeg ud på mit badeværelse, hvor jeg gemte en lille kasse. I den lå der noget varmende massageolie og blindfold. Jeg tog kassen med ind i soveværelset, hvor hun nu lå helt nøgen. Hendes ben var lige spredte nok til, at jeg kunne se hendes smukke fisse. Jeg satte mig med et ben på hver side af hende og gav hende blindfold på. Da hun havde fået det på, fandt jeg et par af mine læderbælter frem fra skabet. Jeg bandt hendes arme fast om mit sengegærde i hver sin side. Det fik hendes små, struttende bryster til at løfte sig endnu mere. Jeg lod min tunge glide omkring dem skiftevis, for til sidst at bide hårdt i dem. Det fik hende til at skrige, præcis som jeg ønskede. Jeg hældte lidt af den varmende massageolie på begge mine hænder. Jeg startede med at varme hendes bryster op. Hendes små støn, satte mit tempo op, og jeg blev igen stenhård i min store pik. Mine hænder fortsatte ned ad hendes flade mave og til sidst nåede jeg hendes venusbjerg. Med min pegefingre fulgte jeg hendes små, opsvulmede skamlæber. Jeg sørgede for, at hun vred sig af lyst uden egentlig at ramme hendes klitoris eller åbning. Jeg lod mine hænder fortsætte til hendes inderlår, som jeg masserede helt ind mod hendes fisse. Hun skiftevis stønnede og tiggede om at mærke min store pik. Jeg tog fat om begge hendes ben og spredte dem fuldstændig, så jeg havde fri adgang. Hendes safter løb stille ud af hendes fisse, og jeg var sikker på, at hun var klar til at blive fyldt ud. Synet af hendes delikate, lyse hud og min mørke pik var utrolig pirrende. Den store kontrast fik hende til at ligne en lille porcelænsdukke og mig til at se mere stor og maskulin ud. Jeg greb fat om min pik og lod den glide i cirkler omkring hendes klitoris. Det gav et sæt i hende, og hun hviskede efter mere og mere. Jeg lod min pik bevægede sig hurtigere og hurtigere. Uden at forberede hende, greb jeg fat om hendes hofter og lod min pik støde helt op i hendes utrolig stramme hul. Mine stød var hårde og egoistiske. Jeg mærkede min pik blive omfavnet af varmen fra hendes våde fisse, det var den bedste følelse. Jeg greb fat om hendes hals, imens jeg fortsatte mine vekslende stød. Hun tiggede efter at mærke mine varme sæd på hendes bryster. Hendes bøn gav et pirrende sæt i min pik, og jeg kunne ikke længere holde denne spænding ud. Jeg trak mig ud og spermede ud over hendes smukke bryster. Da sidste dråbe var på vej ud, kastede jeg mig på sengen oven på hendes varme, glinsende krop. Hele min krop rystede og jeg følte mig udmattet, men stadig tilfredsstillet. Inden jeg lod hendes hænder og øjne blive fri igen, tænkte jeg, at Tinder var en fantastisk opfindelse. Det var ikke min sidste tinderdate…

Del dette indlæg