Fræk liderlig fantasi

Jeg elsker at udforske seksuelle fantasier og jeg har altid gjort, hvad jeg kunne for at udleve dem. Nogle af mine fantasier har været ekstreme, ja nogle vil endda kalde dem grænseoverskridende, og andre fantasier har været ganske uskyldige.

Denne lille historie tager udgangspunkt i den seneste fantasi jeg fik udlevet.
Jeg havde lige været i bad og gik rundt i min lejlighed, kun i ført trusser og T-shirt, da min kæreste meget uventet ringede på døren. Da jeg åbnede, så han på mig med et liderligt blik i øjnene og uden at sige et ord, tog han fat i mig og slyngede mig op af væggen i gangen og begyndte at kysse mig begærligt. Hans hænder for rundt over alt på min krop, og hans vilde begær tændte mig helt vildt og jeg udbrød ”Ta’ mig hårdt!!” han kiggede på mig og sagde hæst ”Du skal få så meget pik!!”.

Han vendte mig om, så jeg havde ansigtet mod væggen hvorefter han flåede mine trusser ned om anklerne på mig, spredte mine balder og begyndte, vildt og voldsomt, at slikke min våde kusse bagfra. Han førte to fingrer op i røven på mig og rykkede dem ud og ind i et heftigt tempo, mens han slubrede min våde safter i sig. Jeg var presset helt op mod væggen og stønnede af velbehag. Han rejste sig igen, tog fat i mit hår og rev mit hoved tilbage og sagde: ”Nu skal du få så meget pik, din liderlige tøs!!”. Mens han havde fat i mit hår, førte han sin pik hårdt op i mig, så jeg udstødte et mindre skrig. Det føltes fantastisk og det var som om han trængte længere op i mig, end han nogensinde før havde gjort. Han greb fat om mine spændstige bryster og kneppede mig hårdt bagfra med et vildt begær jeg ikke før havde oplevet.
Det voldsomme begær, han tog mig med, gjorde mig mere liderlig og vild end jeg nogen sinde havde været. ”Jaaa åhhe jaaa, fyld mig ud med din store vilde pik!!!” stønnede jeg, mens jeg næsten skreg en orgasme ud. ”Jeg skal fylde dig ud, skal jeg!!” Sagde han, mens han trak sig ud.

Han vendte mig om og pressede mig ned på knæ og stak sin våde stive pik i munden på mig. Han tog igen fat i mit hår og pressede sin pik så langt ned i min mund, som han kunne og begyndte at kneppe mig i munden. Jeg havde et fast greb om hans balder, mens jeg lod ham trænge langt ned i halsen på mig. Han prustede og stønnede og begyndte nu at komme i min mund. Hans dejlige varme sperm fyldte hele min mund og jeg tog et hårdt fast greb om hans stive pik og næsten pumpede resten spermen ud af den, mens jeg med et liderligt blik i øjnene kiggede på ham, med munden fyldt af hans sperm som jeg lod min tunge lege med så han kunne se sin præstation.

Det var en fantastisk omgang sex jeg fik den formiddag. Det begær han tog mig med var så utrolig ophidsende og det havde altid været en drøm bare at blive taget med et vildt begær, uden alt det forspil, bare lige på og hårdt sex uden omsvøb. Endnu en gang blev en lille fræk fantasi til virkelighed.

Del dette indlæg