Forsoningssex

Email: safranpigen@gmail.com

“Århhh så hold dog op med at skabe dig” – råbte han inden han smækkede med døren og trampede ned af trapperne, fra deres fælles lejlighed. Han er rasende og for ikke at kører situationen mere op – for ikke at efterleve og udleve den nærliggende og velkendte lyst af kriblen i fingrene går han – ud i mørket ud for blive kølet ned.

Det var det’ han forelskede sig i, hendes kogende temprament i en skøn lille krop, hendes glæde, sprudlende og smittende humør og absolut hendes vildskab. I mange år havde han troet at han havde fundet en rose uden torne, men tornene var langsomt vokset ud – som glubske og bidende hugtænder. Hun ville så meget – han ville så meget,  men kunne de følges ? Eller gik de i modsatte retning ? – i hver sin?Skænderier var ikke atypisk – en tro følesvend til deres mangeårige parforhold, uundgåeligt hvis han skulle bevare en forsvindende lille procentdel af sin maskulinitet overfor den lille hyæne. Han smiler for sig selv – hun ville flippe skråt ud, hvis hun vidste at han havde kaldt hende hyæne – selv hans tanker kunne han ikke have for sig selv.

Han kendte turen – skænderi = afkøling – sure miner – efterfulgt af god, rå forsoningssex. Sidste gang de var turen igennem, havde han råkneppet hendes lille røv, hendes fristende lille stjerne, var blevet offeret for hans vrede. Hun var blevet sur – han så tændt, gudskelov havde hun taget sig i det – som en go’ lille tøs, havde hun taget imod hans manddom til sidste dråbe – fuck! –  han kan se det gabende røvhul for sine øjne, mærker hvordan hans hidsighed har samlet sig i hans dunkende pik, hendes små beklagende stønne lyde havde været sød musik i hans kræsne øre.

Hun er pisse rå, en sprød – og selvstændig tøs indtil han får hende i knæ og virkelig puler igennem, så er hun blid modtagelig og afhængig. Han elsker begge sider af hende, elsker at de udadtil er prototyperne på et ligeværdigt og jævnbyrdigt forhold, men det ER ham der har sidste ord – i sengen bliver hyæne dronningen fortryllet, bliver en lille smuk klynkende tæve. Hendes blanke, våde øjne…uhh og vuggende varme krop, hun er så fucking fræk.

Han er sur på hende, bag hans enorme liderlighed ligger hans latente vrede – prikker irriterende til ham. Han er træt, skal op og på arbejde imorgen og han gider ikke skændes nu orker ikke provokerende beskyldninger og hendes vrængende ansigt. Han tager fat i sin telefon, skulle han..? Det nytter jo ikke noget og HUN var jo netop årsagen til skænderiet… Hendes pink læbestift på hans skjorte og hendes lidt for kærlige sms med – “tak for sidst ;)”

Han havde pjattet lidt med en yngre kollega til årets sommerfest og ærligt skete der ikke noget, selvom han nemt kunne have fået noget sukker-fisse og en sutter på det nærmeste kontor.

Han elskede sin stærke hyæne, men den lille blanke kollega talte til noget i ham. Frk. Blank’s våde hunde øjne, der emmede af fascination, det var så tydeligt at hun ville gå med hele vejen og sige tak – også når han bare kørte den af i hende. Skulle det prøves? Eller blot være hans helt egen private fantasi, skulle han fortsat blot nyde synet og mærke den stolte følelse, hendes sultne og hengivende, drivende liderlighed, gav ham? Han kigger på telefonen, skulle han lige sprede Frk. Blanks, solbrune ben, ved at smide en besvarelse af sms’en? Bare en enkelt gang?

Fantasifuldt kører han sig selv op, han er overbevist om at Frk. Blank vil vride sine små buttede baller tilside for ham og vrælende tage imod hans dunkende lem, uden modstand vil hun tage imod ham i sit lille mørke røvhul og blive liggende til han er færdig. Men kan han blive færdig i hende? Kan han forærer sin fede creme, til en lille tøs der er så hengivende og fascineret af ham? Eller er det modstanden hans stærke hyæne byder ham – der gør ham så afsindig liderlig, giver ham trang til at tømme sig i alle hendes huller?

Han ligger telefonen i lommen, frk. Blank gør ham hård, men han tvivler på om han får afslutningen med? Han går tilbage gennem de halvtomme gader, de fleste vinduer er mørke, lukket og slukket. Han har også brug for at lukke og slukke, bare de næste 6 timer så han kan være klar til arbejdet og frisk på Frk. Blanks daglige portion flirteri. Han kigger op mod deres vindue, der er mørkt, hyænen har overgivet sig til sin varme dyne, han mærker den lettede og behagelige følelse det giver ham.

Han låser sig stille – næsten lydløst ind i lejligheden. Finder et strandtæppe og ligger sig på sofaen med det irriterende stive vattæppe over sig, han orker ikke hyænens spydige og hidsige kommentarer – kender hende, hun skal lige rase af, så skal hun nok komme i knæ. Da han lukker øjnene ser han to frække tøser for sine øjne, den ene danser foran ham, hun er blid – klædt i hvidt – hvide trusser – hvid bh. – hvide selvsiddende strømper. Den anden danser bag ham, hun er hård – klædt i sort – sort corsage – og sindssygt høje sorte stiletter. Gennem hele natten bliver han kastet frem og tilbage mellem det lille lamme kid og den stolte hyæne.

Han vågner med en hård morgenfed på, det sidste han husker af drømmen, er at en dør bliver lukket bag ham, han ved ikke hvem han endte med at gå med, men han er sindssyg liderlig. Han lukker pikken ud af sine boxers, giver den et par kærlige stryg – tager fat om den. Hans stolthed, hans fede jern .. Hans store liderlige pik, der har fået tøserne til at græde af både lyst og smerte. Han kan mærke han skal pisse, lukker den ind igen og slår vattæppet til side. Hyænen er i bad, vasker sin yndige stramme krop – normalt ville han bare gå ud og tisse, men lige i dag tøver han og går istedet ud i køkkenet og sætter vand over.

Han tager to kopper ned, får lyst til at køre sin fede morgen pik rundt i hendes kop – lade pikhovedet køre langs kanten af hendes kop. Han griner for sig selv, ‘store svin’ – tænker han og nøjes med at hælde tør ristet kaffe i koppen. Han kan høre at hun er ved at være færdig, høre pssst- lyden fra deodoranten og det lille klik af hendes mascara der bliver lagt på glashylden og så… bliver døren åbnet, han når lige at se hendes lille fornærmede numse, der vrikker afsted ind i soveværelset, inden han smutter ud på badeværelset for at ‘hælde vandet fra’.

Han tænder for bruseren, et hurtigt bad, inden en lang arbejdsdag venter. Han tager fat om ‘krigeren’ blotter hovedet et par gange – med nogle hurtige ryk, ser for sine øjne hyænen og frk. Blank forenet i en’ – englen og djævlen, som et par siamesiske tvillinger suget sig fast til hinandens læber, de gnubber sig mod hinandens’ – gensidig tilfredsstillelse.. – to sæt patter, to våde fisser – dobbelt op på indbydende stjerner og to sæt suttelæber. Han strammer grebet om sjoveren, fantasien har sat godt kog i ham – to tøser der leger så frækt ..BANG.. Han høre hoveddøren smække, hyænen har ikke raset af endnu.

Han opgiver sin morgen-spiller, hun fik lige hans pik, til at miste modet og trække sig samme. Gør sig hurtigt færdig i badet, klæder sig på og drikker sin kaffe alene. Hun har smidt en “du skuffer mig..” – sms på hans telefon, han ved ikke hvorfor hun er skuffet – det er for helvede ikke hans skyld at Frk. Blank, skriver kærlige sms’er eller..! – det var noget pis, at han ikke fik slettet den inden hyænen fik læst den.

Han havde nok spillet lidt med på Frk. Blanks leg og i taxaen – som de havde delt på vej hjem fra sommerfesten, havde ikke flytte hendes hånd, da hun gned hans bule og kyssede ham på halsen. Han havde da også lige fået vished om at det var rigtigt – når hun sagde at hun ikke havde trusser på. Men der sket ikke mere – der kunne ha sket meget mere, men det gjorde det ikke. Han kan mærke han bliver hård, når han tænker på hvordan Frk. Blank, havde løftet op i sin lille og lette sommer nederdel – havde blottet et fristende stykke fissekød mellem et par solbrune stænger. Han havde skyndt sig hjem, løftet hyænens ben og selvom hun halvsov, havde han kneppet igennem den nat. Han havde vel bare brugt det gamle motto at ‘samle appetit ude men spise hjemme’ – se men ikke røre! I det mindste havde hyænen fået al hans fede creme..

Han skynder sig på arbejde, smiler og siger tak for sidst også til Frk. Blank – der kigger på ham med et betuttet lidt forlegent blik. Han blinker til hende, spørger om de stadig har et møde kl. 11 ?. Han skal ikke noget med hende, er bare nysgerrig på om tøsen tropper op på hans kontor kl. 11. Hun smiler skævt og nikker – lidt for ivrigt, det er tydeligt at et par af kollegaerne har opsnappet hendes drivende signaler. Han sender en kærligt tanke til hyænen, hun skulle bare vide at der var rift om ham – han var et attraktiv.

-og vupti! – da kl. bliver 11, banker det forsigtigt på hans dør, han kigger op og råber: “kom ind” han har dårligt tid, sidder dybt begravet i store bunker af papirer. Men hans ego skal jo også plejes. Frk. Blank, smyger sig ind gennem døren – som taget ud af en klassisk pornofilm, står den kønne sekretær med en blok og en kuglepen og venter på ‘ordre’ fra den store stygge ulv. Han kigger op og ned af hende, dvæler ved hendes højtsiddende push up’ede barm – når lige at visualisere sin kriger mellem de to tunge meloner.

Han smiler da hun går ‘catwalk’ – hen imod skrivebordet, hun prøver alle kneb, er så drivende fascineret af ham at det giver ham jern på. Han beder hende sætte sig i stolen – i stolen hvor alle hans kollegaer sidder når de skal holde møde med ham. Hun stopper overrasket op – en anelse skuffet? Men sætter sig i stolen med korslagte ben. Han ved at han med få ord kan sprede de solbrune stænger – behøver ikke engang at bruge sin fysiske overlegenhed, en kort kommando ville være nok.

Han snakker arbejde, kigger grådigt på hendes krop, men snakker udelukkende arbejde. Plejer sit ego – når han ser hvordan hun som en forvirret hveps i et syltetøjsglas, rotere rundt på stolen og skifter hyppigt stilling. Hun trækker lidt op i sin nederdel, vifter sig med et stykke foldet papir, foran ansigtet og spørger om der ikke er varmt på kontoret? Han kigger på hendes stive brystvorter, der legende er ved at prikke hul i hendes bløde skjorte – svarer hende ikke, men trækker lidt på skulderen.

En hel halv time – 30 lækre minutter – så længe bliver Frk. Blank ristet, for svag varme bliver hun vendt og drejet og nydt. I sine tanker når han at kneppe hende alle steder – i alle huller og stillinger. Han kigger hende i øjnene fra ‘femme fatale’ til tiggerprinsesse i løbet af 30 minutter – han ser skuffelsen i hendes øjne, da han bekendtgør at det er frokosttid, han kigger en ekstra gang da hun, med sin fyldige røv spankulere ud af hans kontor. Han samler appetit ude – spiser hjemme.

På vej hjem fra arbejde holder han ind ved blomster butikken – smiler sødt til den friske blomsterpige og køber en kæmpe buket roser. Hyænen skal ikke være skuffet over ham – en buket roser, der foreviges med et billede på Facebook kan opretholde deres image som det ‘perfekte par’ endnu bedre hvis de også køber take away sushi – så hygger de rigtigt. Han elsker hende og føler at tiden – til at trække trusserne af hende, er inde.

Hun er kommet hjem, han ser hendes cykel i stativet foran ejendommen og skynder sig op af trappen. Han kan høre stemmer da han går ind i lejligheden, med himmelvendte øjne konstatere han at der er venindebesøg, men når alligevel at få vendt det til noget positivt. Et vidne – et vidne på at han en helt almindelig mandag, kommer hjem med en stor flot buket roser – ‘bare fordi han elsker hyænen’

Han rækker buketten mod kvinden i hans liv, kigger hende i øjnene og følger hendes indre kamp. Hun er stadig sur – fucked up negativ og dog aner han en lille snert – et mikroskopisk strejf af noget mildt? Hun tager imod buketten og det spæde – forsigtige kys. Hun forsvinder ud i køkkenet – finder vase og arrangere roser. Han er efterladt med veninden, kan mærke på stemningen af han har været genstand – et flittigt samtale emne. Høflige floskler flyver gennem luften, indtil veninden tager fat om sin håndtaske og smilende siger: “nåååh, jeg må også hellere se at komme hjem af..” Ja for fanden! – skynd dig lidt” – tænker han, men siger: “nej nej, bliv endelig..vi har ikke travlt”

Han giver veninden et forsigtigt kram, lytter til at de to kvinder afslutter deres pludren ude i gangen og mærke lettelsen da han høre hoveddøren smække. Han kan høre hyænen går i køkkenet og også at hun kommer trampende tilbage til stuen. Hun er sur – nærmest sprutter af arrigskab, i hånden har hun buketten af roser og inden han har set sig om, har hun smidt den lige i hovedet på ham – efterfulgt af en masse eder og forbandelser. Han kigger på roserne der ligger spredt ud over de lyse plankegulve – hun skulle fand’me vide hvor glad hun burde være. Han lytter til beskyldninger – prøver svagt at forklare og forsvare sig.

Prøver at få hende til at huske, at han kom hjem og elskede med hende – fordi han elsker hende, læbestiften må være fordi han støttede en kollega, der var dårlig og Frk. Blanks sms – havde hun sendt til alle, den var ikke personlig. Hun er ligeglad, høre kun sig selv og vil kun se hendes egen version. Han prøver at tysse lidt på hende – syntes egentligt at det er lidt pinligt, hvis naboerne kan høre deres private anliggende. Hun lytter ikke og da han rejser sig for at holde om hende, vrider hun sig fri af hans favn. I en hel halv time – 30 lange minutter, skammer hun ham, fortæller ham hvor dårlig en kæreste han er, hvad han gør og ikke mindst – hvad han ikke gør.

Han får nok, er ved at blive sindssyg af at høre på hende. Han bruger sin fysiske overlegenhed – han er manden! Det tager ingen tid, at få anbragt den skrigende hyæne over sine knæ og få placeret det første hårde slag mod hendes velformede røv. Hun er chokeret – tier et behageligt øjeblik stille, for herefter at kalde ham et dumt svin – klask! – Det næste slag rammer hendes røv. Selvom hun har bukser på er han ikke i tvivl om at den kraft han ligger i kan mærkes. Hun gør modstand – behageligt modstand men det hindre ham ikke i at give hende velfortjente smæk.

Han får ståpik af de velplacerede klaps han tildeler hende – er vild med at fighteren i hende, ikke sådan lige giver op og alligevel kan han mærke at hun langsomt slapper af. Han aere hende blidt på røven betragter de mørke jeans, der spærrer hendes kønne røv inde, presser sin store hånd ned mellem hendes ben og gnider hårdt mod hendes skød. Hun gir’ sig lidt, signalere at hun ikke vil gnides, hvilket får ham til at presse hårdere og gnide så han føler at skamlæberne glider til hver deres side af syningen på bukserne.

“Stop…” hvisker hun efterfulgt af et kært, feminint støn, der bekræfter ham i at fortsætte. “Nu er det din tur til at lytte..” Hvisker han hæst og lader igen hånden køre rundt på hendes røv, hun tøver svarer ham ikke, men spræller let med benene…klask…endnu et slag og endnu et rammer hendes røv før hun lidt irriteret siger “ja..” Han smiler for sig selv, elsker at hyænen er der’ hvor hun høre til. Han løfter hendes ansigt, kigger på hendes uglede hår og make uppen der er begyndt at hænge, stadig køn og stadig pisse fræk.

Han kan stadig se vreden i hendes øjne, da han kræver af hende at hun skal rejse sig og klæde sig af for ham. Da hun åbner sine jeans, snurre han sin pegefinger rundt – som tegn på at hun skal vende røven mod ham, når hun trækker bukserne ned. Hun tøver, men da han signalere at hun nemt kan komme over knæet igen, drejer hun rundt og trækker sine jeans ned. Han trækker hende hen til sig, sætter læberne mod de ildrøde og varme baller og kysser, sutter, slikker grådigt på hendes frække røv. Han trækker de små trusser ned og ælter hendes røde baller hårdt, hun klynker svagt – han nyder det.

Han læner sig tilbage, nyder synet af hyænen der lidt forurettet og lidt tændt, trækker blusen over hovedet og hægter sin bh. op, hun er sindssyg lækker, perfekt kurvet, fast og sexet og så de knald røde baller, sætter ligesom prikken over i’et. Han bukker sig ned, samler en af roserne op, han kysser hende – snaver hende grundigt, køre sin tunge ind og ud af hendes mund, lader hende sutte på den, lytter til hendes gispende støn og blide suk. Der er et skær af Frk. Blanks hengivenhed over hyænen, når han står bøjet ind over hendes lille nøgne krop føler han sig magtfuld.

Han kæler blidt for hendes kinder, der er ingen tøven i hans hæse stemme da han hviskende beder hende sætte sig på knæ. Forsigtigt glider hun ned på knæ, kigger bedene på ham. Hun er villig, flytter knæene så langt fra hinanden som hun kan – vil gerne behage ham. Han kærtegner hende med det skrøblige rosenhoved, lader den glider ned over hendes ansigt, cirkler blidt omkring hendes bryst og ned over maven. Et par enkelte kronblade falder af, drysser og daler let og luftigt ned – ender på hendes lår. Han bevæger rosen, hen over hendes venusbjerg og lytter til hendes sagte støn.

Pirrende føre han rosen ned mellem hendes ben, kører den blidt frem og tilbage langs hendes revne der så fint står på klem. Han kigger på hendes mørke brystvorter, der fristende og flirtende har trukket sig sammen og stritter – indbyder til kærlig opmærksomhed. Den mørke vorte glider ind i hans mund, han suger og sutter grådigt, nyder hendes forskrækkede gisp når han lukker tænderne sammen om den og trækker forsigtigt.

Han slår rosen let mod hendes skød, dasker hårdere og hårdere mod hendes klit, som nysgerrig og legesygt titter frem, han dasker rytmisk, indtil hvert eneste af de smukke farvede blade har løsnet sig fra den grønne stilk. Hun aer ham i håret, river indimellem hårdt fat og stønner liderligt. Hun har tilgivet, overgivet sig men han glemmer ikke lige sådan den hysteriske opførsel, dette er ikke romantik, det er simpel hyæne opdragelse.

Han fører den grønne stilk rundt på hendes krop, lader de skarpe torne ridse lidt i overfladen på den hårde hyæne, nyder hendes forskrækkede og lidt bedene blik når han når de følsomme steder på hendes frække krop. Hun klynker svagt og trækker sig forskrækket tilbage da han lader de spidse torne glide hen over de legesyge brystvorter, han kræver at hun læner sig frem, stritter stolt med sine frække bryster. Han kan se hendes trang til at opponere.

Han overhører hendes bedene klynkeri, da han blidt fører den stikkende og kradsene stilk ned mellem hendes ben, nu skal tæven virkelig mærke hvordan det er at blive stukket og kradset. Han kigger hende i øjnene, nyder hendes nervøse flakken og smiler når det gibber forskrækket i hendes krop.

Uhmm..hvor han elsker hende, er vild med hende. Forsigtigt skubber han de spredte roser på gulvet samme, laver en “romantisk” rosenbund hyænen kan ligge på, når han skubber sin fede pik lang op i hende. Tårende begynder at løbe på hende, triller langsomt fra hendes store kønne øjne. Hun har muligheden for at slippe og det er nemt, hun skal blot vride sine faste baller fra hinanden, blotte sit stramme røvhul fuldstændigt og sige tak når han er i bund.

Det er en overvindelse for hende, hun er sindssygt hidsig og hysterisk. Han er rolig som en ægte gentleman, tilbyder han at vælge for hende og hun kan da også få den i røven, liggende på roserne? Hun siger ingenting, men læner sig forover og ligger kinden mod gulvet. Tøvende og lidt for langsomt, løfter hun hænderne og holder sin baller til side for ham.

Han står bag hende, betragter hvordan hendes baller stadig bære præg af de smæk hun fik tidligere, røde og indbydende. Hendes lille fedtede fisse står på klem, stjernen er fuldstændigt lukket – ligner lidt hyænens snerpede mund, når hun er sur og fornærmet. Han lyner ned, slipper sin savlende og banke stive pik ud i friheden. Han ryster lidt på hænderne, liderlig og lidt nervøs for at han er gået for langt? – der er ingen vej tilbage, hyænen har inviteret til noget stramt.

Han sætter pikken mod hendes lukkede stjerne, føler næsten at han kan mærke den stramme følelse før han overhovedet har tittet indenfor. Hun klynker, hans nervøsitet er forsvundet, mums hvor er hun lækker, fræk og indbydende. Hun skriger da han presser sig igennem, han nyder den modstand hendes lille snerpede røvhul byder ham, presser skubber og maser sig i bund og holder først et lille hvil, når hendes smukke baller er mast mod hans underliv.

Åhhh det syn, den følelse, han er afventende, nyder egentlig bare den stramme følelse om hans pik og venter på hendes hengivehed. Aer hende stille på ryggen, giver hende tid til at samle sig, tid til at hulke færdig. Hendes stemme er lille og spag da hun gennem tårer og snot hvisker: “tak”

Han er ikke helt tilfreds, det kunne ha’ været højere og mere tydeligt, men det var der, hyænen sagde tak, for at mærke hans fede pik i sit lille lukkede røvhul.

Han tager fat om hendes hofter, trækker sig ud af hendes røv og hører lige hendes lettede suk, inden han presser sig igennem igen. Han giver sig god tid, forkæler sin pik i hendes stramme numse – nyder at se hvordan stramme muskel lidt efter lidt giver efter og åbner sig for ham. Han strammer grebet om hende, holder hendes fast og knepper hende så det svimler for ham. Hendes klynk er sød musik i hans øre, nyder hver en lyd der forlader den smukke – og ellers så rappe mund.

Han er virkelig i det’ humør, hun skal prøves – sættes på plads og nu er det tid til at hun skal smage. Støder hårdt et par gange ekstra, trækker sig ud og smiler, kigger på hendes fisse der glinser frækt og er lige ved at lokke ham. “Vend dig rundt, baby.. munden herned” hvisker han ømt. Kigger på at hyænen langsomt drejer sin smukke krop, hendes frække bryster gynger – danser for hans øjne, hendes ansigt er fedtet –  klistret så man skulle tro hun havde taget en ladning i sit kønne fjæs.

Hun kigger bebrejdende på ham da han tager fat om nakken på hende og guider hende ned til sin pik. Sut, sut mig, vis din hengivenhed din lille hore. Hun åbner munden, lader den fede pik, glide ned i sit svælg. Det er næsten de samme gurgle lyde der kommer fra hendes hals, som når hun skælder ud… Det her er bare så meget federe, sut tæve. Han skåner hende ikke, holder hendes hoved fast så hans kønshår må kilde hende i næsen, fuck det er lækkert, han ville ønske det varede i hundrede år. Sut, sut mere hårdere..stram læberne, eller din lille røv kommer på prøve igen.

Han kan ikke holde igen, først den lille stramme røv og nu en varm sutte mund og hendes forbandende frække røv der peger lige op i luften…hans lille hyæne har overgivet sig, sutter ham villigt, legende lader hun tungen løbe op af skaftet, rundt om pikhovedet, hun kigger op på ham, inden hun lader pikken glide ned i svælget og rykker sit kønne hoved hårdt frem og tilbage over ham. Han kender hende så fint, som regel vil hun afslutte med at spille ham og lade hans sperm vælte ud over hendes fine lille hånd. Ikke idag, – idag er det anderledes.

Han mærker de første ryk i sit underliv, hendes hånd griber vant om roden og munden ligger an til at afslutte på toppen af hans prægtige pikhoved. Hans knurren efterlader hende ikke ned nogen tvivl om at han mener det da han beder hende fjerne sin hånd, lydigt vrider hun begge hænder om på ryggen og sutter villigt. Han kæler for hendes nakke, er klar til holde hende nede hvis nu.. Han brøler højt, glemmer alt om naboer, i hårde ryk fodrer han hyænen med kærlighed. Hun sprutter og hoster men sæden flyder ihærdigt fra ham, pumper hendes yndige mund fuld, synk – baby synk!

Han løfter hende blidt fra gulvet, ligger hende på ryggen, på det lille dække af smukke roser, hun kigger forskrækket på ham, åbner sin klistrede mund for at beklage sig. Han tysser på hende, lister hånden ned og kærtegner blidt hendes lille våde revne med sine grove fingre. Hun er villig, drivende modtagelig, forsigtigt vrider hun sin yndige krop, men de hårde rosen torne føles glubske og bidende mod hendes ryg. Han kysser hendes mave, kysser hendes hele vejen op til hendes mørke brystvorter, slikker, sutter, suger. Han leger med hendes fisser, kæler forsigtigt inden han spreder hendes læber og lader to grove fingre glide ind i hende.

Han er vild med hendes forvirrende, flakkende blik. Vild med hendes små stønnende beklagelser, det bider og stikker på hendes ryg og hendes frække våde underliv er fuld af lyst og stramme krampende muskler. Han lukker munden om hendes brystvorte, lader tommelfingeren kærtegne hendes opsvulmede, legesyge klit. Hans lille fighter kæmper ikke imod, hun har overgivet sig og glemmer alt om roserne, vrider sig klynkende, er helt modtagelig for hans kærtegn, han bevæger fingrene blidt i hende, langsomme glidende bevægelser, betragter hendes små sitrende muskelsammentrækninger i kroppen og mærker hvordan hendes fisse rytmisk trækker sig sammen om hans fingre. Han kigger hyænen i øjnene, da hun holder vejret og lader orgasmen overmande sig, med et bliver hendes øjne milde og ansigtets stramme folder glatter sig ud, imorgen er det en ny dag.

 

 

Del dette indlæg