Første erfaring med aldersforskel

Aldersforskel gav fantastisk sex oplevelse.

Hejsa, kom i gang lidt tidligere her på siden end jeg lige havde troet, så kan skrive lidt om mit første IRL møde med en mand, der er medlem her på siden (du ved hvem du er J).

Det er måske ikke specielt frækt at læse om, men for mig var det en virkelig en stor oplevelse, fordi jeg for første gang fik prøvet noget, som jeg har fantaseret om længe, nemlig “aldersforskel”, og jeg har også lært at fantasien om være sammen med en moden mand ikke bare er fantasi men noget der virkelig er frækt i virkeligheden, i hvert fald som jeg prøvede det.

Det begyndte ikke lang tid efter jeg havde fået lavet hele min profil på G6N, og startede med en chat med en virkelig rar mand på 56 år. Han var flink og virkede seriøs, og kunne snakke om andet end bare lige sex.

Vi holdt kontakt nogen gange, så vi lærte hinanden meget bedre at kende over bare to dage. Helt naturligt kom vi ind på hvad jeg havde af forestillinger om aldersforskel, fantasier, sex, og om hans samme forestillinger og erfaringer.

Jeg ved ikke hvorfor han virkede så magnetisk på mig, men han trak bare i et eller andet i mig når vi chattede, spurgte om de rigtige ting og kunne være rigtig fræk uden at det blev klamt. Efter en eftermiddags chat sad jeg faktisk tilbage med en kilden mis, og havde pludselig lyst til meget mere, uden at vide hvad det var.

Jeg spurgte ham derfor direkte om han kunne/ville have lyst til at se mig, og om jeg kunne få lov til besøge ham. Jeg fik hans telefonnummer, så ringede til ham. Han viste sig at være lige så rar at snakke med som jeg havde troet. Vi lavede så en aftale, der handlede om at jeg skulle besøge ham næste formiddag. Der var ingen aftaler eller forventninger, selvom jeg tror vi nok begge to vidste det var mere i det.

Jeg vil slet ikke skrive om hvor nervøs jeg var dagen efter da jeg satte mig i bilen for at køre ud til ham. Jeg var virkelig nervøs, men jeg vidste også at der var tale om en virkelig rar mand, og jeg havde tillid til ham. Jeg sad i bilen foran hans opgang i lang tid og overvejede, om det virkelig var noget jeg ville gå videre med, om jeg overhovedet turde. Til sidst tog jeg mig sammen, stod ud af bilen og gik op på 3. sal, og ringede på.

Han åbnede døren, og jeg kunne se han var præcis den mand der er fotos af på hjemmesiden. Måske lidt højere og større, men den samme mand, og helt stille og rolig. Vi gav hinanden venlige knus, og han viste mig ind i stuen, vi satte os i sofaen, og han fik mig til at slappe helt af. Han var virkelig en gentleman, og vi småsludrede om lidt af hvert.

Efter noget tid kom snakken ind på sex, og om mine forventninger til “aldersforskel”, og mere præcist om hvad mine fantasier var. Han var også meget interesseret i hvorfor jeg ville besøge ham, og hvad jeg forventede, især om en debut med en moden mand. Jeg er ikke sikker på hvad jeg sagde, for det begyndte virkelig at trække i mit underliv igen, og jeg kunne mærke, at bare snakken gjorde mig varm i hele kroppen, det var vist helt synligt. Han fortalte også om hans erfaringer om sex med piger på min alder, og fik mig samtidig til at føle mig helt speciel og unik i forhold til andre piger han havde haft.

Midt i snakken gik der et lille stykke tid før han aede mig over kinden og rørte ved min skulder, og smilende spurgte om jeg ville gøre mere ved det, og om det ikke bare var noget vi skulle prøve sammen, ham og mig. Jeg nåede slet ikke at reagere før han trak sig til mig og blidt satte sine læber mod mine og vi begyndte at kysse sammen.

Blidt, og stille og roligt, derefter dybere og med tungen. Jeg var helt med på det og havde slet ikke lyst til at sige nej. Det var en helt fantastisk fornemmelse, også meget grænseoverskridende, som om han pludselig fuldstændig styrede alle mine lyster og følelser. Det var som at være nyforelsket og kysse sammen første gang.

Efter at have kysset temmelig intenst tog han mig i hånden og førte mig med ind i soveværelset. Før vi nåede sengen standsede han op og holdt om mig og kyssede mig igen i nakken. Han tog hånden om min ryg om begyndte at løfte op i min t-shirt. Jeg tog den selv af til jeg stod med nøgne bryster foran ham, som han begyndte at kæle for. Han satte sig på sengekanten og trak mig hen til sig, kyssede min mave mens hans holdt om mig og også tog godt fast om min numse og kælede for sprækken mellem mine baller.

Jeg ved ikke hvad der skete med mig, men jeg følte mig bare så villig og parat, at jeg selv begyndte at knappe mine bukser op for at gøre det nemmere for ham at få dem af. Han kæmpede selv med at få sit eget tøj af mens han trak mine bukser og trusser ned, så det hele gik meget hurtigt med at blive nøgne sammen. Da vi begge var helt nøgne trak han mig ned i sengen, lagde mig ned og lagde sig på siden af mig, vi tungekyssede, og han kyssede og kælede for mine bryster og spredte min ben så han kunne få hånden ned og lege med min mis.

Det var simpelthen bare så frækt, jeg spændte i hele kroppen og var varm overalt, og var ikke mindst virkelig liderlig og våd. Det hele føltes bare helt rigtig og helt naturligt. Så rigtig, at han kunne gøre hvad som helst ved mig. Hans fingre havde virkelig godt tag i min mis og han holdt sig ikke tilbage med skiftevis at lege med min klitoris og fingerkneppe mig med to fingre.

Jeg var temmelig (:-) liderlig nu, og han blev bare ved med hans lækre berøringer og bevægelser. Han var bare over hele min krop hele tiden, kyssede mig, rørte mig frækt, kyssede mine bryster, nev i dem, masserede min klitoris, fingerkneppede mig igen og igen så jeg nærmest ikke kunne få vejret af liderlighed.

Flere gange var jeg lige på nippet til at komme, og det tror jeg han vidste, så hver gang gav han mig en lille pause og begyndte så igen.

På et tidspunkt stoppede han for at flytte sig ned af min krop så han kunne sprede mine ben helt. Dernæst løftede han mine ben op og flyttede hans ansigt og læber helt ind til min mis, kørte tungen hårdt og pirrende rundt om min klitoris, hvor efter han begyndte at sutte den, suge i den, nippe i den med læberne, pirre den med tungen og tungekneppe mig mellem skamlæberne.

Jeg behøver vel nok ikke sige, at det fik mig så langt ud, at min mis og hele min krop gik helt i baglås af villighed. Efter et lille minut jeg fik den største og kraftigste superorgasme, så kraftig jeg tror jeg bare skreg ud i hele lejligheden af glæde og velvære, og så bare faldt ned på lagnet i en tilstand hvor jeg ikke slet ikke fornemmede om jeg var vågen eller hvor jeg var. Som et meget langt og kæmpestort sug helt fra brystet gennem maven, ned til missen og ud i klitorissen.

Jeg lå der nok flere minutter, for da jeg åbnede øjnene kunne jeg mærke han ikke lå ved siden af mig længere. Han stod foran sengen med hans meget stive pik fremme, så jeg vidste godt at det nu var min tur til at belønne ham for hans smukke behandling af mig, men også at vise ham hvor dygtig jeg kan være. Han grinte lidt af min pjuskede tilstand, og vi smilte af hinanden.

Jeg satte mig op på sengekanten og begyndte at nusse hans boller med fingerspidserne, trak hans forhud helt tilbage og begyndte at kæle for hans pikhoved med min tunge, og kyssede det. Han lagde sin hånd på mit baghoved kort efter, så jeg tog selvfølgelig hans pik i munden og suttede og suttede og suttede virkelig grundigt til jeg kunne høre hans lyd af glæde og hans pik til sidst begyndte at sprøjte sperm ind i munden og ned i halsen på mig. Der kom en hel del ud, og da han afsluttede helt, faldt han næsten helt sammen, men bukkede sig ned, åbnede min mund, og kyssede mig så og sagde tak.

Efter at have sundet os gik vi i bad og hyggede lidt med en kop kaffe hvorefter jeg kørte hjem igen, en stor oplevelse rigere, og med en uvirkelig fornemmelse af vægtløshed i kroppen.

Vi har kun udvekslet korte sms beskeder siden, så jeg ved ikke om jeg ser ham igen, men det håber jeg da J

OK, muligvis ikke en særlig fræk historie, men en virkelig oplevelse som jeg aldrig glemmer.

Første erfaring med aldersforskel
Læs del. 2 her
Forfatter:
Sine_T

Del dette indlæg