Fødselsdagsgaven

Fødselsdagsgaven.

Jeg låste mig som aftalt ind i dit hus. Det var en dejlig varm juni dag, og allerede da jeg gik igennem stuen, kunne jeg se, at du lå helt nøgen og sov ude på terrassen på din nye solseng.

Jeg tog mine sko af, inden jeg gik der ud, for ikke at vække dig. Det smukkeste syn mødte mig, da jeg trådte ud på den lille lukke terrasse, der var omgivet af beskyttende buske for eventuelle nysgerrige naboer.

Du lå på den mest indbydende måde. Din gyldenbrune hud strålede imod mig, dit kønne ansigt omkranset af dit lange lyse hår, som klædte dig så godt. De lækre bløde læber, som jeg havde kysset så tit, antydede et lille frækt smil. Drømte du noget erotisk om piger? Om mig?

Dine små spændte bryster afslørede, som det første, at drømmen handlede om sex. Dine yndige brystvorter strittede liderligt lige op i luften. Jeg havde den største lyst til at tage dem i munden, sutte på dem, bide i dem.

Du lå med let spredte ben, med din ene hånd hvilende på dit solbrune lår. Havde dine fingre lige været på besøg i din smukke mis, inden du havde givet efter for søvnen og den frække drøm?
Jeg kunne se, at du var nybarberet, helt glat og lækker. Lidt væde mellem din bløde skamlæber glitrede i solens eftermiddagsstråler.

Jeg lagde mig ned mellem dine ben. Jeg snusede til den frække trekant. Den duftede skønt, af liderlighed og sex. Jeg kunne nu tydeligt se en lille sivende bæk af dine fissesafter løbe ud og ned af mellemkødet, til den stramme stjerne og videre ned på hynden, hvor der var dannet en lille våd plet.

Nu kunne jeg ikke holde mig længere, jeg måtte smage din nektar. Jeg skilte så blidt som muligt dine våde kønslæber med min erfarne tungespids, slikkede op gennem revnen, cirklende om din hårde blodfyldte klitoris, som jeg også sugede lidt på, flyttede så tungen ned til selve kilden til al den dejlige væde, din stramme skede åbning. Du smagte fantastisk lækkert, og jeg kunne straks mærke en varme og fugtighed brede sig til min egen fisse.

Du var begyndte vågne, dine hænder fandt mine og vi flettede fingre. Du sagde ikke noget, kun stønnede svagt, mens jeg helt blidt slikkede din våde grotte.

Du tog dine hænder op til dine hårde kugleformede bryster, du masserede dem lidt og nev og klemte lidt i de strittende vorter. Det gør du altid, når du er helt tøseliderlig.

Jeg kunne så tage min ene hånd op under min korte sorte nederdel, så jeg kunne gnide lidt på min våde trusseløse fisse. Med min anden hånd førte jeg min pegefinger op i din stramme skede. Du stønnede nu mere kraftigt og lå mere uroligt med dit underliv, skedevæggen strammede dejligt om fingeren, mens jeg blidt trak den ind og ud.

Du lagde en hånd på mit baghoved og pressede insisterende min tunge tættere på din fisse. Jeg tog pegefingeren ud af skeden og ned til dit frække hul.

Det gav et lille liderligt gib i dig, da jeg cirklede den klistrede fingerspids på selve åbningen. Jeg vidste, at du elsker, når jeg legede med din stramme stjerne.

Du lå nu meget uroligt, ringmusklen nærmest bed efter spidsen af min pegefinger, du ville bare mærke den oppe i dig. Men jeg ville pirre dig mest muligt. Trække nydelsen mest muligt ud. Jeg slikkede dig nu hårdt og hurtigt rundt om klitten. Du stønnede og sukkede af liderlighed og nydelse. Nu kunne jeg ikke lade dig lide længere, og jeg pressede fingeren ind i din stramme anus.

Så eksplodere du i den vildeste orgasme, det hele trak sig sammen, både skeden om min tungespids og ringmusklen om min pegefinger, som jeg havde boret helt op i dig. Du klemte dine lår om mit hoved, da endelig du skreg orgasmen ud, højere og længere end du havde gjort tidligere.

Omsider sank du sammen i takt med de sidste orgasme kramper fortog sig. Jeg kyssede blidt din dejlige fisse og trak fingeren ud igen. Du var helt våd af dine fissesafter rundt om begge huller.

Jeg slikkede dig stadig blidt, jeg ved, at du elsker det lige efter du er kommet, og jeg kunne også fornemme, at du havde lyst til mere.

Du rejste dig lidt op med et liderligt smil på læben, og så vendte du dig om, så din flotte stramme numse vendte indbydende mod mit ansigt.

Jeg lagde mig ned på knæ mellem dine velformede balder, spredte dem, så jeg kunne komme til dine dejlige frække huller, og jeg begyndte igen at slikke dig. Først i lange krævende slik helt nede fra klitten op gennem den våde varme revne og op til den stadig meget sensitive stjerne.

Du kom med et åh… og uh… hver gang tungespidsen endte berørte den stadig helt hårde og fremstående klit eller det frække numsehul. Du pressede let bagdelen mod min tunge, for at øge trykket.

Jeg førte to fingre op i din skede, fandt dit g-punkt, som jeg begyndte at stimulere. Jeg på samme måde førte jeg to fingre oppe i min egen krævende kusse, som efterhånden sejlede i mine egne safter.

Langsomt satte jeg tempo i vejret med min fingre i din skede, jeg prøvede at få håndroden til at stimulere din stive knop, hver jeg trak fingrene ind og ud, jeg koncentrede nu min slikken kun om din stjerne. Du stønnede igen meget kraftigt, og du åbnede nu din ringmuskel, så jeg kunne tungekneppe dig i det forbudte hul. Du skreg næsten uartikuleret på mere og hårdere “åh… knep mig… åh… ja… knep mine huller…”

Du var igen ved at nå klimaks. Jeg pressede en ekstra finger op dig. Det var mere end du kunne tage og du eksploderede i en orgasme, der var vildere end den første, du trak mine fingre ud af skeden og så sprøjtede du en lækker stråle ud i mit ansigt og i min mund. Du førte fingrene ind igen. Jeg kørte dem hårdt ind og ud, så de ramte g-punktet perfekt og igen sprøjtede du mig, jeg forsøgte at sluge det meste, men noget ramte mig på halsen og løb ned til mine bryster. Det var vanvittigt lækkert og smagte super dejligt.

Du sank sammen i en sand lykkefølelse, der strålede ud af dig. Du trak mig op til dig ansigt og vi kyssede inderligt og længe.

Så stoppede jeg kysset og sagde “tillykke med fødselsdagen. Skat”. Du strålede om kap med solen.

Fødselsdagsgaven.
Skrevet af Maria.

Del dette indlæg