Festivalsex og trekant

 

Pladsen er fyldt med mennesker, som står og rokker med til Kings of Leon, der giver den gas på scenen. Mine veninder og jeg danser rundt og skåler i vores øl og nyder synet, af alle de smukke mænd, som også er på festivalpladsen. Nogle af pigerne har allerede sat kløerne i nogle mænd og fundet et telt i nærheden. Jeg selv har haft et godt øje til en mand i nærheden, som har stået nogle meter fra mine veninder og jeg. Han har mørkt hår, skæg, flot krop og smukke blå øjne. Vi har haft øjenkontakt flere gange og jeg er overbevist om, at jeg kan få ham med tilbage til lejren.

Han kigger igen hen mod mig og jeg vælger, at gå over til ham – nu skal der charmes! Jeg stiller mig tæt op ad ham og skåler med min øl. Han smiler og skåler tilbage. Der går ikke mere end et par minutter, før vi står og kysser. Han hedder Jon, er københavner og kysser fantastisk – mere behøver jeg egentlig heller ikke vide. Vi danser, kysser og nyder musikken.

Efter koncerten bliver vi enige om, at vi skal finde noget natmad. Vi går over mod stien med madboder og stiller os i kø ved Fish a’ Chips. Vi sætter os i græsset og spiser vores mad, mens snakken går mellem os. Vi sad længe i græsset og pladsen var stadig fyldt med mennesker, som drak og havde en fest. Vi lagde os ned og vores kys blev mere heftige. Jeg tog fat om hans pik og mærkede gennem hans shorts, at han var stiv og hård. Jeg kunne ikke dy mig, så jeg stak hånden ned i hans shorts og kælede for hans pik. Han gengældte min gestus og stak hånden op under min kjole, under mine trusser og legede med min klit. Det var fantastisk, jeg var våd og liderlig.

Fuldstændig uberørt af menneskerne omkring os, stak han et par fingre op i mig. Jeg vred mig og nød, at han førte dem langsomt ud og ind, mens han vrikkede med fingrene. Jeg satte mig op, lynede hans shorts ned og tog hans pik frem. Jeg satte mig på ham, trak mine trusser til side og førte hans pik op i mig, mens min kjole skjulte vores leg. Han så overrasket ud, men han modtog mig og jeg mærkede hans pik oppe i mig. Jeg begyndte at ride han langsomt og han skubbede pikken længere op og fulgte min rytme. Han føltes fantastisk og hans kys tændte mig endnu mere. Jeg red ham med hårde ryk indtil, at han til sidst kom oppe i mig. Vi kiggede på hinanden og kunne ikke lade være med, at grine af hele situationen. Vi pakkede os ind og gik hen for, at købe en øl.

Vi havde drukket et par øl, da der pludselig kom en kvinde hen til os og deltog i samtalen. Hun var høj, slank og utrolig smuk. Hun hed Kiri, var fra Roskilde og var under koncerten tidligere blevet væk fra sine venner. Vi besluttede at gå over til Jons lejr, hvor han boede i telt med nogle kammerater. De havde et stort telt, men ingen af hans kammerater var i lejren. Vi satte os alle tre på et tæppe foran teltet, hvor vi fortsatte snakken og drak videre. Kiri var en livlig og frisk kvinde, som delte ud af sine mange oplevelser og historier. Jon og jeg sad og holdte om hinanden, da Kiri lige pludselig rykkede hen mod mig og kyssede mig. Jeg blev en smule overrasket, men gengældte hendes kys. Hun havde store bløde læber og smagte af øl og smøger. Jeg var fuld, men nød hendes bløde og saftige kys. Jon nød åbenlyst vores heftige kys og sad stille og kiggede opstemt på os.

Kiri rejste sig op, tog fat i min hånd og derefter Jons hånd og trak os med ind i det store telt. Hun kyssede mig igen og tog fat om mine bryster. Jon trak sin t-shirt af og tog fat i min røv, mens han kyssede mig i nakken. Jeg mærkede varmen mellem mine ben og nød deres kærtegn. Kiri trak min kjole af og begyndte, at tage sit eget af. Jeg hjalp Jon ud af sit tøj, mens jeg kyssede hans veltrænede overkrop. Jeg lagde mig ned og trak dem begge ned mod mig. Kiri trak mine trusser af og kyssede mig langs mine lår. Hun nærmede sig mit underliv, som allerede var klar til, at modtage hendes bløde læber. Hun slikkede blidt min klit, mens hun holdte fat i mine lår. Jon satte sig over mit hoved og stak sin pik i munden på mig – den var hård og jeg suttede han så hårdt jeg kunne, mens Kiri lå mellem mine ben og slikkede mig. Hun stak sin tunge op i mig og rullede den rundt på en fræk og pirrende måde. Jeg havde lyst til at stønne højt, men jeg havde stadig Jons pik i munden og jeg tog ham dybt og helt til bund. Det var vildt og fantastisk på samme tid. Han trak sin pik ud af min mund og satte sig bag Kiri, som stadig lå og slikkede mig og legede med min klit. Han hamrede sin stive pik op i Kiri, så hun udbrød med et skrig. Han viste ingen hensyn – kun grådighed og lyst. Han bankede sin pik hårdt op i hende flere gange, mens hun fortsatte med, at tilfredsstille mig.

Synet af Jon som krævede Kiris stramme fisse om hans lem gjorde mig våd og gav mig lyst til, at mærke han stive pik oppe i mig. Jeg skubbede Kiri væk og lagde mig foran Jon og spredte mine ben, så han fik adgang til min våde fisse. Jon smilede og stak pikken op i mig – han klaskede den hårdt og hurtigt op i mig, så jeg ikke kunne holde mine skrig tilbage. Det føltes fantastisk, at han stødte helt og ubesværet op i mig, mens han holdt hårdt i mine hofter. Kiri sad lidt og nød synet af Jon, som kneppede mig hårdt. Hun begyndte at slikke mine bryster og nive blidt i mine brystvorter, mens at Jon stadig hamrede sit stive lem op i mig.

Jeg mærkede min orgasme bygge sig op og varmen brede sig i kroppen. Jon mærkede jeg spændte om hans pik og kneppede mig hårdere, indtil vi kom sammen i en lang og skøn eksplosion. Kiri stoppede med, at kærtegne mine bryster, da hun mærkede vores fælles orgasme. Jon faldt ned ved siden af mig og lagde sig tæt ind til mig, mens han prøvede at få pusten igen. Kiri udviste en tydelig skuffelse over, at hun ikke nåede klimaks og at hun ikke havde haft en større rolle i vores trekant. Jon og jeg lod os ikke påvirke, da hun begyndte at tage sit tøj på og gik ud af teltet. Vi lå tæt sammen resten af natten.

Næste morgen vågnede jeg med tømmermænd og til synet af Jons smukke ansigt og gudeskønne krop viklet omkring mig. Han vågnede selv kort efter med et smil på læben og stiv pik. Vi brugte det meste af dagen i teltet, hvor vi havde fantastisk og vild sex. Resten af festivalen var han min faste bolleven og dette fortsatte da vi kom hjem.

Del dette indlæg