Festivals-sex

Festivals-sex i Nibe

Det var en varm sommerdag på Nibe Festivallen. Jeg var sammen med mine venner fra efterskolen og vi havde hygget og drukket lige siden vi kom et par dage tidligere. Jeg havde aftalt med to af pigerne der skulle med, at vi tre skulle sove sammen. Vi havde købt et ekstra telt da vi skulle have vores bagage der. Vi havde aftalt at det nok var bedst at jeg sov i teltet med vores bagage. En af pigerne jeg skulle sove med var en flirt jeg havde haft på efterskolen. Jeg kalder hende for Lisa i denne historie. Hun var lidt ældre end mig, hun har et par små men meget frække bryster, en utrolig god stram røv og så var hun jomfru. Da vi gik på efterskolen lavede vi en del frække ting sammen, men det skulle blive vildere denne aften.

Jeg havde som mange andre været lidt sent oppe for at se nogle koncerter. Da jeg kom til stedet hvor vi havde vores telte så jeg en del af mine venner sad og snakkede lidt. Jeg gik derover og snakkede med. Efter noget tid tænkte jeg, at jeg ville se ind i det andet telt for, at se om de to piger var gået i seng. Det var de ikke og jeg så at Lisa lå med hendes sovepose.

Vi lå og snakkede, det ene førte til det andet og vi begyndte at kysse lidt. Vores kys blev vådere og mere liderlige. Hun tog min hånd og førte den under hendes trøje til hendes dejlige bryster. Jeg tog lidt hårdt fat og begyndte at nulre hendes vorter, der var helt stive af liderlighed. Jeg fjernede hendes Bh og flyttede lidt på hendes trøje. Så gik jeg i gang med at kærtegne hendes patter med tungen. Rundt om hendes vorter, slikkede og suttede.

Efter nogle minutter tog hun endnu en gang min hånd, denne gang førte hun den ned til hendes nu meget våde fisse og stramme fisse. Jeg førte først én finger ind, derefter to og så tre fingre. Hun stønnede lavt men kunne samtidig mærke at hun blev mere og mere liderlig. “Endelig” tænkte jeg da hun førte hendes hånd ned til mit meget erigerede lem. Det var super dejligt selvom hun havde meget kolde hænder. Først gjorde hun det langsomt men det blev vildere og vildere indtil hun pludselig stoppede.

“Jeg vil have dig.. NU!” Jeg blev næsten helt overrasket. Jeg havde håbet på at høre den sætning i lang tid. Hun fandt hurtigt et kondom frem og tog hendes bukser og g-streng af og lagde sig på ryggen. Jeg tog mine bukser og underbukser af og satte min stive pik op mod hendes fisse. Jeg kørte op og ned uden at stikke den ind. Så stak jeg den ind. Hun var rimelig stram og det tog mig et par gange før jeg var helt oppe i hende. Jeg kørte langsomt men efter et stykke tid blev det lidt vildere. Dog ikke så vildt at hele teltet rystede.

Jeg spurgte hende om vi skulle skifte stilling sådan at hun kom op og red mig. Men hun sagde nej. Det var jeg ligeglad med så jeg trak mig ud og sagde at vi skulle skifte. Det gjorde vi og hun tog fat om min pik og placerede den ved hendes fisse. Jeg gled op hende, lettere end første gang men hun var stadig stram. Vi lå sådan i et stykke tid.

Jeg sagde til hende at jeg var tæt på at komme. Hun red mig vildere nu og jeg kom oppe i hende med kondomet på, i en vild orgasme. Hun blev siddende på mig og pludselig hørte jeg nogen stå og grine uden for teltet. Det var nogle fra vores efterskole der havde opdaget os. Dels på grund af skyggerne i teltet og på grund af at jeg var for lang til at ligge i teltet så man kunne se mine fødder stikke ud af teltet. MEGA pinligt men også ret frækt at tænke tilbage på.

Det var en af de bedste sex oplevelser jeg har haft og mon ikke hun kan lokkes til lidt sex en gang til, hvem ved?… 😉

Festivals-sex
Forfatter: Ung_Fyr_18

Del dette indlæg