FAQ

Ja, det skal man altid. Vi vil gerne give alle en fantastisk oplevelse i klubben og derfor forsøger vi at lave en fornuftig balance i fordelingen af kvinder og mænd. (undtaget speciel arrangementer/temaer) – Uden en tilmelding har vi ikke nogen mulighed for dette, og du kan i yderste tilfælde blive afvist i døren.

Det kan man sagtens. Er det første gang man besøger klubben er det en god ide at komme med på en rundvisning så man kan se klubben og stille alle de spørgsmål man har lyst til. Vores passionerede personale vil gøre deres bedste for at svare på spørgsmål og få jer til at føle jer godt tilpas.

Koster det noget ?
En rundvisning foregår efter betalt entré. Rundvisningen er med til, at du som ny gæst, er “klædt på” inden der kommer flere gæster i normal åbningstid.

I Dark Secret er alle velkomne, uanset seksuel orientering.
Vi hylder mangfoldigheden, og vi forventer at man overholder klubbens retningslinjer.
Mange af vores medlemmer er i aldersgruppen 30+

Vi oplyser IKKE hvem eller hvor mange som er tilmeldt eller er tilstede i klubben.
Hvis vi skønner det nødvendigt, tager vi kontakt og oplyser om situationen.

Man får udleveret håndklæde ved ankomst og der er kondomer og glidecreme i alle rum. Desuden er fri bar inkluderet i prisen – dvs. øl, vin, sodavand, vand, kaffe, the og frisk frugt.

I Dark Secret har vi omklædning ved ankomst. Dvs at når du/i har betalt jeres entre går man direkte ind og skifter til det outfit man har valgt til aftenen. For herrerne er det oftest et par boksershorts, herrepants, kilt eller nøgen.
Kvinderne har som regel et mere varieret udvalg og skifter oftest til frækt lingeri.
Det er tilladt at have fetish beklædning på, og dominante må således være påklædt med deres niche tøj, typisk sort eller mørkt tøj.
Det er f.eks. ikke tilladt at gå i almindelige cowboybukser.

Under rundvisninger i klubben må man gerne beholde sit normale tøj på, men vælger man at blive i klubben gælder de samme regler som for andre gæster.

Ja altid (medmindre andet er aftalt med sin partner). Der er kondomer til fri afbenyttelse i alle rum.

Alle gæster i Dark Secret kommer for at en fræk og hyggelig aften. Hvis man møder nogen man kender skal man huske de er der for det samme. Og det der sker i klubben bliver i klubben.

Nej det behøver man ikke, man kan blot købe et gæstekort den dag man besøger klubben. Har du planer om at besøge os mere end en gang, kan det være en fordel at købe medlemskab. Se priserne for entre og medlemskab her på siden.
Har du betalt for et gæstekort og gerne vil have et medlemsskab, kan du samme aften få et medlemsskab mod betale differencen mellem gæstekort og medlemskort.

Nej, medlemskortet er kun gældende til de personer hvis navne der står på kortet.

Vi har valgt at kompensere gæster som har en ekstra transport udgift til bro og færge, med et gratis medlemsskab.
Er du berettiget til et gratis medlemskort, så oplys det ved tilmelding eller ankomst. Vi refunderer ikke med tilbagevirkende kraft.

Nej det behøver man ikke. Her er ingen krav om at man skal deltage aktivt. Nogen gange er der kemi med en anden eller flere gæster og andre gange er der ikke. Det kan også være man blot er der for at nyde faciliteterne med sin partner og kun er sammen med vedkommende.

En aften KUN forbeholdt bøsser, lesbiske, biseksuelle, transpersoner og crossdressere – både singler og par.

Vi modtager mobilepay eller kontant betaling.

Hvis du er nødsaget til at aflyse dit bookede værelse eller betalings arrangement med bindende tilmelding, er følgende vilkår gældende:
Ved aflysning senest 3 døgn (72 timer) før, refunderes 100% af det indbetalte.
Ved aflysning 1 til 3 døgn (24 – 72 timer) før , refunderes 50% af det indbetalte.
Ved aflysning mindre end 1 døgn (24 timer) før, er indbetalingen gået tabt.

Al færden, leg og opbevaring af værdigenstande sker på eget ansvar og egen risiko.
Dark Secret kan ikke gøre ansvarlig uhensigtsmæssig adfærd eller mistede værdigenstande.

Arrangementer