Fantasier som går i opfyldelse

Fantasier behøver ikke blive ved tankerne.

Jeg har brugt ugen til at planlægge, hvordan jeg vil kræse om dig og forføre dig. Jeg har en plan for både fredag, lørdag og søndag og håber, jeg kan fuldføre den. Alene det at have tænkt tankerne om hvordan og hvornår, har tændt mig så meget, at jeg måtte lege med mig selv mere end ellers. Hver fantasi drejede sig om dig, mig, din reaktion og fantasien om, hvordan det vil være at tænde dig, pirre dig og tage dig.

Fredag:
Mørket er faldet på og vi kører hjem fra et besøg hos familie. Vi er alene i bilen og samtalen flyder frit, vi griner og nyder at der er weekend. Jeg får lige så stille drejet samtalen ind på sex og jeg mærker straks, at du er interesseret og at stemningen ændre sig. Min hånd er på dit ben og jeg kæler dig mens jeg fortæller, at jeg trænger til dig. Dit svar er, at det må vi gøre noget ved, når vi kommer hjem. Jeg kigger dig i øjnene mens jeg løfter mig fra sædet og begynder at tage mine trusser af. Det hele er planlagt og det er med fuldt overlæg, at jeg har taget nederdel på. Jeg smiler ved tanken om, at planen virker og hvor meget netop det faktum tænder mig. Du er straks interesseret og kigger nysgerrigt og tændt på mig. Jeg blotter mig for dig og lader min højre hånd kæle op langs mit lår og op til mit skød. Jeg kigger på dig i mens og siger, at vi vel ikke behøver at vente til vi kommer hjem. Du griner og siger, at det vist ikke er en forespørgsel. Jeg spreder mine ben og begynder at kæle mig selv mere intenst. Jeg er allerede våd og hele situationen tænder mig yderligere. Der undslipper små støn fra mine læber og det får dig til at udbryde, at det vist skal gå stærkt, hvis du skal nå at være med. Heldigvis er vi ved en skov, så du drejer hurtig fra og vi kommer efter en kortere køretur ind på en lille skovsti.

Hurtigt får du fundet en holdeplads men inden du kan nå, at begynde at kæle mig, er jeg hoppet ud af bilen og står smilende bøjet ind over køleren med nederdelen trukket op. I stedet for at stå ud af bilen siger du, at jeg skal vise mig for dig. Jeg står indrammet i lyset fra forlygterne og hele scenariet tænder mig. Jeg begynder at vugge i dansende bevægelser mens jeg kæler mig selv. Mine bryster, min mave, mine lår og alt der imellem. Jeg kan ikke se dig, men fornemmer hvordan du sidder i bilen og nyder det du ser. Med et ser jeg bildøren blive åbnet og hurtigt mærker jeg, hvordan du presser mig ned over kølehjelmen og holder mig fast. Du kæler min røv og kører fingrene ned til mine læber. Jeg er så våd at 3 fingre kører op i mig uden besvær. Du fjerner din hånd fra min ryg for at spænde dine bukser op og tage din allerede hårde pik frem. Uden varsel kører du den helt i bund i min fisse og jeg kan ikke holde et liderligt skrig tilbage. Du knepper mig hårdt og vedholdende og jeg kommer i 2 orgasmer, inden du tømmer din fyldte pik oppe i mig.

Da du er færdig, er vi begge forpustet og står og kysser, inden vi tager tøjet på og går tilbage til bilen. På hjemvejen taler vi om, at ingen af os er klar over, hvor meget vi larmede, om nogen så eller hørte os og grinende må vi konstatere, at det var pisse frækt og bestemt ikke sidste gang…….

Lørdag:
Vi sidder på restauranten sammen med gode venner. Stemningen er god, intim og forventningsfuld. Vi sidder ved siden af hinanden og ingen af os kan holde fingrene fra hinanden. Ikke at vi sidder og tager på hinanden, men vi holder i hånd, kysser flygtigt og sådan. Det bliver en god aften med live musik efter maden. Det bliver også til et par drinks og øl, men jeg holder mig lidt tilbage. Du skal ikke opdage at jeg har planer med dig igen, men jeg vil være klar i hovedet, når vi kommer hjem. Da vi endelig kommer hjem i seng ligger vi og taler om aftenen og hvor skøn den har været. Mens vi ligger arm i arm kan jeg mærke, at du glider lidt ind i søvnen. Jeg undskylder mig med at skulle på toilettet. Du er gledet lidt længere ind i søvnen, da jeg kommer tilbage og det er kun et brummende svar jeg får, når jeg spørger om du sover.

Jeg tager din hånd, lader som om at jeg vil sove i din arm. Du opdager ikke at jeg forsigtigt snører et silkebånd omkring og binder armen. Jeg tager fat om den anden arm og du reagerer lidt. Du åbner øjnene men der har jeg allerede snøret den fast. Du kigger overrasket på mig og mødes af et lusket smil. Nu er du min, siger jeg og begynder at kysse din hals, din brystkasse, din mave og videre ned. Jeg undgår bevist pikken men kommer alligevel tæt på. Du bliver stiv med det samme og jeg mærker, at du har tilgivet mig for at afbryde din søvn. Uden at røre dig med hænderne, lader jeg min tunge kæle dit pikhoved. Jeg fugter din pik med mit spyt og lader fortsat kun min tunge kæle for dig. Den kører op og ned ad skaftet og igen rundt på hovedet. Videre ned på dine kugler, som jeg suger ind i min mund en ad gangen. Min tunge kører igen op ad skaftet og nu tager jeg din pik i munden. Jeg sutter den mens min tungen kører rundt om hovedet. Jeg tager min hånd op og begynder at spille din pik i takt med mine sutte bevægelser. Du stønner og jeg er ikke i tvivl om, at jeg gør det ligesom du foretrækker. Jeg skifter mellem at sutte dybt og kun koncentrere mig om hovedet mens jeg spiller den. Jeg kan høre, at din stønnen bliver mere intenst og jeg stopper. Jeg vil ikke lade dig komme, uden jeg har haft dig oppe i mig. Jeg bestemmer..

Jeg sætter mig op på din pik. Kører hovedet på mine våde skamlæber. Lader hovedet komme ind og knepper det i hurtige bevægelser. Kun hovedet og det rammer mit g-punkt, som sender de helt rigtige stød gennem min krop. Safterne flyder ud af mig. Jeg bliver tændt af at se dig og af at mærke dig. Jeg synker mig helt ned over din pik og begynder at ride dig i et højere tempo, mens jeg masserer min klit. Jeg kan mærke at du er tæt på at komme og jeg begynder derfor at ride hårdere og hurtigere, mens jeg leger. Jeg kommer i en dejlig orgasme et øjeblik før dig og får hele din inderlighed, styrke og hårdhed i det du kommer, mens min fisse kramper om din pik.

Søndag:
Dejligt med en rolig dag uden planer. Alle praktiske opgaver er udført på nær den du ikke kender til. Nu vil du tage et bad. Jeg lader som om,  jeg er optaget af noget andet og lægger nærmest ikke mærke til, at du går. Hvad du ikke ved er, at da du lukker døren, drøner jeg rundt for at sikre mig, at vi er alene. Det er vi og jeg skynder mig at trække mit tøj af. Jeg lister ud på badeværelset til dig. Du er allerede under bruseren og kigger forundret på mig. Du smiler og spørger, om jeg også skal i bad nu. Ja, det kan man godt sige, er min eneste kommentar. Jeg går direkte ind i bruseren til dig og sætter mig straks på knæ. Din pik når ikke at reagere, før jeg har taget fat om den og den er i min mund. Der er ingen opvarmning eller blidhed. Jeg kigger dig i øjnene mens jeg sutter og malker din pik med min mund.  Du smiler og tager fat om min nakke. Du kender mig og ved, hvad mine øjne fortæller. Du holder mig fast, mens du knepper min mund. Pikken er hurtig blevet hård og fylder min mund. Du har en stor pik og jeg kan ikke helt have den i munden. Du knepper mig helt ned i halsen og mine øjne begynder at løbe i vand. Du stopper ikke, for du ved, at jeg nyder denne stilling lige så meget som dig. Ind imellem fanger to af dine fingre en af mine brystvorter og klemmer dem. Jeg stønner og tager imod alt det du giver. Jeg onanerer imens du knepper min mund og jeg får en orgasme mens du fortsat bruger min mund som du vil. Der går ikke længe, inden du med et brøl sprøjter mig ned i halsen og jeg sluger hele din ladning.

Da vi begge igen er på benene siger du, at du fornemmer at intet denne weekend var tilfældigt, hvilket jeg smiler ad. Du kysser mig og fortæller, hvor meget du har nydt det. Inden du går ud fra bruseren, får jeg et klap i enden mens du siger med et frækt smil, at jeg bare kan vente mig.

Og det var ikke en tom trussel…..

Fantasier som går i opfyldelse.
Forfatter: Fantasia

Del dette indlæg