Fantasien idag

Jeg sidder og skal forestille, at læse fagligt materiale til mit arbejde, men koncentrationen er forsvundet. Det jeg rummer lige nu, er mange forskellige fantasier der alle har samme formål, at mætte min trængende fisse. Ikke at det er længe siden jeg sidst havde sex med min mand, men mit behov er altid til stede. Det presser sig på og vil plejes og min opfindsomhed er stor. Mine fantasier er forskelligartet og jeg selv har mange forskellige roller i dem.

I dag er fantasien, at min mand dominerer mig. Ikke for hårdt, ikke ekstremt, men alligevel at han bestemmer og får mig til at tigge om hans hårde pik. Jeg forestiller mig, at jeg ligger på spisebordet og er spændt fast, nøgen og liderlig. Det pirrende i det er, at når jeg ligger der kan ingen umiddelbart se det, men kigger nogen ind mod haven, er der alligevel en lille mulighed for at de bliver tilskuere.

Tilbage i fantasien går han rundt om bordet. Kysser mig dybt mens hans fingre både kæler og klemmer mine brystvorter. De stritter hårde ud i luften og hans tænder bider sig forsigtigt fast i dem. Jeg stønner. Det smerter en smule men det tænder mig.

Han kigger mig intenst i øjnene og smiler. I det samme rammer hans store flade hånd mine skamlæber med et højt klask. Kroppen trækker sig sammen i et sæt og et lille skrig undslipper mine læber. Jeg får hurtigt to til og virkningen indtræffer. Mine safter begynder at løbe ud af min fisse. Han ved det og han nyder det. Han kører nu tre fingre på mine skamlæber, presser lidt på og skiller dem ad mens langfingeren trænger ind i mig. Jeg er så våd, at der kommer smaskelyde fra min fisse, idet fingeren kommer op. Han smiler og fjerner fingeren igen. Tager den op til min mund og lader mig slikke mine egne safter af den. Han kører sin hånd ned til min fisse igen og hurtigt får jeg to klask igen.

Hurtigt derefter kører han to fingre op i mig. Han ved, jeg elsker at blive fingerkneppet og det kan mærkes. Langsomt kører han op i tempo og de to fingre bliver til tre. Han tager sin mund ned til min fisse og lader tungen køre omkring min klit. Han skifter mellem at slikke omkring klitten og på klitten mens han nu har fire fingre oppe i mig. Jeg er så liderlig og kan ikke holde orgasmen tilbage. Han giver mig lov til at komme og mens mine safter fosser ud af min fisse, skriger jeg orgasmen ud.

Han fortsætter med fingrene indtil orgasmen er færdig med at rulle ind over mig. Derefter kysser han mig dybt, mens han løsner mine bånd op. Han ber mig nu om at sætte mig på knæ foran ham. Jeg ved, hvad der venter og ved hvordan han vil have det. Jeg elsker at sutte og jeg elsker, når jeg kan se og høre, at han nyder det jeg gør. Jeg kigger op på ham og tager fat om hans pik. Min tunge danser først forsigtigt hen over hovedet, ned på strengen og ned langs skaftet. Jeg flytter den ene hånd, så jeg har en hånd på hans pik og den anden på hans nosser. Jeg kører tungen op til pikhovedet igen og tager det ind i munden. Jeg begynder at spille pikken forsigtigt, mens min tunge kører over hovedet, som er i min mund. Min anden hånd klemmer forsigtigt nosserne og jeg sætter tempoet op. Min mund sutter, slikker og malker hans pik. Han kommer længere og længere ind i min mund og selvom han har en stor pik, formår jeg at tage den dybt.

Jeg sutter dybt og legende. Jeg kigger ham i øjnene, når den er dybt inde og nyder det jeg ser. På et tidspunkt tager jeg fat i hans hænder og tager dem op til mit hoved. Han ved hvad det betyder og straks tager han et hårdt greb om mit hoved og begynder at mundkneppe mig. Først lange stød men efterhånden hurtigere og hårdere. Jeg kan høre, at han er ved at komme og glæder mig til at skulle sluge spermen.

Men han har andre planer. Han stopper mig og trækker mig op. Vender mig om og hans ene hånd klemmer den ene af mine brystvorter mens den anden kæler min klit. Jeg vil kneppe din liderlige fisse, siger han og skubber mig ind over bordet. Han spreder mine ben og holder mig nede med en hånd i nakken. Han kører sin pik mellem mine skamlæber og lyden mine safter laver, høres stadig. Med ét banker pikken i bund mens jeg udstøder et lille skrig. Han tænder mig meget ved at bruge mig sådan og han ved det. Han pumper nu sin store hårde pik op i min fisse, mens en fugtig finger er på vej op i min numse. Jeg støder numsen bagud, for at få alt det han giver og han knepper mig endnu hårdere med både pik og finger. Kort tid efter fylder han min fisse med sin sperm, mens jeg kommer i en skøn orgasme.

Det var fantasien i dag. Hvor mon den tager mig hen næste gang…..

Del dette indlæg