Eva’s frække regnskab

Jeg kommer hjem – min kone (en pige på 35 år, 176, 59 kg, søde små bryster, langt mørkt hård og grønne øjne) er lige kommet ud af badet. Hun smiler til mig og vi snakker lidt om dagen der på. Jeg er Falck redder så for mig er det vigtig at snakke om ting jeg ikke vil dele med andre… ”Eva kommer i aften ” siger hun og smiler til mig … Jeg smiler og siger “det er ok, men jeg gå nok tidlig i seng” … Eva er min kones veninde, som hjælper min kone med regnskab, da hun er selvstændig …

Kl. 20.00 ringer det på døren og det er Eva. Eva er en pige på 168, små bryster men faste, og så har hun en sindsyg sød røv ). De begynder at snakke, jeg ser lidt tv og så kan jeg se de går i gang med at lave det de nu skal.

Dagen har været lang – meget lang for mig så kl. ca 21 går jeg i bad og her efter går jeg ind og kysser min kone og siger jeg vil hoppe i seng. Kigger på bordet og her kan jeg se en masse tal og tænker ” godt det ikke er mig ” … hun smiler og siger godnat til mig …

… Jeg går ind i seng. Lægger mig til at sove men kan ikke rigtig. Jeg kan høre dem snakke og grine men sådan er det jo nok,… Og pludselig falder jeg i søvn.

Jeg vågner dog igen omkring kl. 23 … men nu er der stille i huset – og min kone ligger ikke ved mig … Jeg rejser mig op og går over mod døren. Jeg kan høre min kone stønne lidt og da jeg kommer over til døren, uden at åbne helt kan jeg se min kone sidder med spredte ben og Eva sidder foran hende.

Evas tunge glider rundt omkring min kones glat barberede fisse mens hun køre 2 fingre ind og ud af hende. De ved ikke jeg står her – så lad dem lege lidt. Eva kysser min kone og kan se de nyder det … Min pik begynder og bliv hård og allermest har jeg lyst til at lege med … Jeg bliver i døren mens min kone nu ligger Eva ned på sofaen. Hun trækker hendes bukser ned – og løfter hendes trusser til siden. Hun kigger op på Eva mens hun smiler og fører sin mund ned til Evas fisse – Jeg kan se hun nyder det Eva, mens hun stønner svagt.

Min pik er sten hård nu … Jeg begynder at lege med min pik, uden de ved det. Jeg køre min pik frem og tilbage. Mine pik er ca. 20 cm og egentlig ok tyk. Mens jeg står der kan jeg se de nyder hinanden. Pludselig får min kone øje på jeg står og spiller pik, men siger intet til Eva. Hun smiler til mig og jeg smiler bredt.

Hun køre fingrene ind og ud af Evas fisse og hun nyder det. Hmm jeg er godt liderlig … Min kone stopper med at lege med Eva, men Eva få min kone ned og ligge … Hun sætter sig ind over min kones ansigt og stikker hende fisse ned til hendes mund … Jeg kan se min kones tunge lege med Evas fisse mens Eva hiver sig i brysterne… Min kone visker et eller andet til Eva. Hun stopper og går væk fra min kones ansigt.

De rejser sig op og går over mod hvor jeg står. Jeg skynder mig ind i sengen igen. Lader som om jeg sover,  men da de kommer ind til mig tager de dynen af. Min pik stå tyk og hård endnu. Eva kigger på den og min kone kysser mig. Jeg kan mærke deres hænder leger med min pik og nu begynder de at kysse.

Små kys som gå over og bliver lange kys… Eva kravler ind over mig mens min kone spiller min pik. Min kone tager ordentlig fat i den og så føre hun den op i Evas dejlig våde fisse. Hun glider langsomt ned over den mens jeg kan høre hun nyder det … hmmm … min kone kysser mig mens Eva rider min pik … Jeg nyder det … min kone ligger sig ved siden af mig og leger med sin fisse… Hun smiler og køre sine fingre ind og ud af hendes fisse… Hmmm Eva rider mig rigtig frækt … Jeg stopper hende og tager hende ned fra mig,.. jeg vender hende om på alle 4 og spreder hendes baller. Jeg kører min pik op i hende og holder fast på hendes hofter… min pik kører ind og ud af hende… Min kone ligger sig lige foran Eva og leger med sin glatte fisse. Eva leger med hende og de nyder det … Åhh, det kilder i mig og nyder hun er lidt stram… Eva stopper mig og går væk fra mig. Min kone ligger sig ned på ryggen og spreder sine ben.. jeg smiler og tager fat i min pik mens jeg kører min pik op i hende – hun stønner som hun plejer. Jeg elsker når jeg kan høre hende stønne …

Eva sidder over hendes ansigt sådan at min kone kan slikke hende…. Hmm jeg er liderlig….

Jeg vender min kone om på alle 4 … spytter hende ned på hendes røvhul – så tager jeg fat i pikken og kører den op i hendes røv… langsomt men helt op i et hug og når jeg er oppe kører jeg den hårdt ud og ind af hende …

Jeg kan mærke min pik snart vil sprøjte så jeg stopper og trækker mig ud — min pik står lige ud i luften nu og begge piger begynder og sutte pikken – de smasker mens de ser op på mig … jeg nyder det og visker at jeg er ved at komme… Jeg tager fat i min pik og spiller den af – mens de sidder på knæ foran mig … med deres tunger ude … Min ladning kommer – og jeg sprøjter ude over deres ansigt … ååååååååh ! Det er det mest frække regnskab der er blevet lavet i vores lejlighed.

Hvad synes du om novellen? Skriv anonymt din holdning nedenfor. På forhånd tak.

Del dette indlæg