Et møde med fortiden

Da jeg for en god håndfuld år siden startede som soldat var det også starten på en anden slags bekendskab.

På det nærliggende soldaterhjem var der ansat en sød ung pige der hed Elise.
17 år gammel og har valgt et år væk fra skolebænken til fordel for at servere kaffe og mad for de “kamptrætte” soldater fra en af landets kaserner.
160 cm høj, slank uden at være tynd og en lille A skål der ikke gjorde meget opmærksom på sig selv – modsat den lille frække røv der sidder helt som den skal.

MEN desværre skal man være fra indre mission for at arbejde på stedet og hun havde en kæreste. Så chancerne var små, selvom hver eneste øjeblik det var muligt blev brugt på at charmere og flirte til langt ud på aftenerne.

Som tiden gik blev hun single og opsagde sit job til fordel for at studere, men vi holdt kontakten og jeg besøgte hende når muligheden bød sig.

Mærkeligt nok var det da jeg sagde jeg ikke ville i seng med hende pga. hendes ønske om at være jomfru til hun blev gift at hun ikke kunne holde sig tilbage mere.

Gennem de næste par år blev det til mange frække øjeblikke, hvor hun blev “lært op” i alle huller og det blev til en masse fantastisk sex. Vi havde aldrig fundet sammen som par, men forblev venner der hjalp hinanden seksuelt.

Da uniformen blev skiftet ud med civil påklædning flyttede jeg hjem hvor jeg kom fra og med et par timers kørsel i mellem os var vi mere eller mindre kun i kontakt over SMS, MMS, mails og messenger – med cam når muligheden var til stede.

Kontakten blev mindre med tiden, men for ca. et år siden tog jeg mig sammen og skrev til hende. Som sædvanligt med en fræk undertone og et blink i øjet.
hun svarede og nogle ret saftige mails blev udvekslet i en periode til vi ikke kunne nøjes mere.

Vi aftalte en dag hun havde fri og jeg fik taget fri.
Dog sagde hun at det kunne godt være vi havde skrevet frække mails til hinanden, men det var trods alt nogle år siden vi havde set hinanden, så jeg skulle ikke forvente at se hende stå nøgen når jeg ankom.

Så da jeg ringede på døren stod jeg med morgenbrød i hånden, og havde for en god ordens skyld sendt en lille morgenbesked afsted til hende lidt tid inden jeg ankom, så hun havde lidt at varme op på. ?

Da hun åbnede døren så hun som altid skøn ud, løst lysebrunt hår der lige var langt nok til spidserne blev dækket af skuldrene, en fræk kort sort satin natkjole, som hun desværre havde taget jeans inden under, og en hættetrøje, der ikke var lynet, ud over for at være anstændigt påklædt.

Kaffen var lige løbet i gennem, så vi fik hurtigt dækket bord ovre ved sofaen og begyndt på morgenmaden – klokken kun 9 og jeg havde kørt bil i små to timer.
Snakken gik som havde vi lige set hinanden, og vi fik opdateret hvad der var sket siden sidst. Ikke nogle frække øjeblikke, men utroligt hyggeligt.
Dog havde hun sparet lidt på kaffen, så der måtte sættes lidt nyt over.

Jeg gik forsigtigt bag hende med over i “køkkenet” – det var trods alt kun en stor etværelses lejlighed, så det var begrænset hvor adskilt det var.

Hun hældte vand og bønner på maskinen, men hun nåede ikke starte den inden jeg trådte helt tæt op af hende. Jeg lod hænderne holde om maven på hende, mens jeg gav hende et par kys på halsen bagfra hvor jeg stod.

Hun forsøgte at vende sig, men hun fik ikke lov. Jeg fortalte at jeg havde hørt meget godt om natkjolen og glædet mig til at se om den var så fræk som jeg havde forestillet mig og jeg trak hættetrøjen af hende. Ved et “tilfælde” strejfede mine hænder de små bryster som allerede struttede lige ud i det tynde glatte stof.

Hun fik lidt saftige kys på det ene øre og blev nappet lidt blidt i øreflippen mens jeg knappede hendes bukser op. Hun trak vejret tungere og hun kunne næppe undgå at mærke min allerede stive pik i mod hendes baller mellem alt for mange lag stof.

Jeg satte hænderne på ydersiden af hendes lår og trak bukserne af hendes mens jeg gik i knæ. Hvor var det frækt at mit hoved stoppede lige ud for hendes røv da hænderne nåede gulvet. Kjolen var lige nøjagtig så kort at den kun dækkede 2/3 dele af de velformede baller.

Jeg gav den ene balle et lille kys inden jeg flyttede hænderne om foran på hendes ben og rejste mig forsigtigt igen. Jeg lod hænderne glide helt tæt op af hendes fisse da jeg rejste mig, både for at pirre og for at mærke hvor godt hun havde barberet sig. Der var ikke skyggen af hår hvor jeg kom frem.

Jeg tog fat om livet på hende og vendte hende rundt og kunne se på hende hun var godt liderlig, så hun fik et langt dybt kys inden jeg fortalte hende at nu skulle vi over og snakke videre mens kaffen løb i gennem, og jeg kunne se at det var hun ikke tilfreds med.

Men som sagt, så gjort og hun fik hurtigt tændt maskinen og gik over og satte sig igen. Jeg gik som fortryllet bag hende og nød at se hende i den lille kjole. Ingen tvivl om den var frækkere end jeg havde turde håbe.

Hun satte sig i sofaen, lidt på skrå og med det ene ben liggende oppe i sofaen, så kjolen lige nøjagtigt dækkede hende så længe hun sad stille, men hun ville helt klart mere, for hun sad hele tiden og rettede sig lidt op, og sad generelt uroligt.

Hvor var det fræk at se hende bund hamrende liderlig, mens hun viste sig så godt frem hun nu kunne uden direkte at trække kjolen til side og pille ved sig selv.

Tror nok hun fortrød at have sat en hel kande over, men endelig blev den færdig og hun rejste sig så hun kunne gå forbi mig og over til kaffemaskinen. Jeg blev selvfølgelig siddende, så jeg kunne se hendes frække våde fisse gå forbi ganske tæt på.

Hun gik over og hældte kaffen på en termokande og kom så tilbage. Hun stillede sig lige foran mig med ryggen til mig og spredte benene lidt så jeg rigtig kunne se hvor våd hun var, og så bøjede hun sig let forover mens hun hældte.
Nu kunne jeg ikke mere, at se hende stå der LIGE foran mig var for meget for mig og i det sekund hun var færdig med at hælde satte jeg tungen til hendes skamlæber. Kunne se hendes safter allerede var på vej ned af benene og hun kom med et højt suk i det jeg lod hende mærke min tunge. Troede næsten hun tabte kaffekanden så hårdt som den blev sat.

Hun stønnede højt og jeg kunne mærke hun legede med sin klit mens jeg slikke alt hvad jeg kunne. Hun nåede lige at komme inden hun trak sig væk og vendte rundt i samme bevægelse. Hun tog fat i mit hår og pressede mit hoved tilbage i sofaen til jeg lå helt tilbagelænet med hovedet tilbage. Hun holdt skamlæberne til side og satte sig på mit ansigt med klitten lige midt i munden.

Jeg slikkede, kildede og legede med den mens hun trak kjolen af og hun viste de små bryster. Jeg fik lænet hende lidt frem over, så jeg kunne fingerkneppe hende med et par fingre mens jeg rakte ud efter hendes små liderlige patter men måtte opgive. Hun holdt mit hoved helt fast til hende, som var hun bange for jeg ville flygte. Jeg lod i stedet for den ekstra hånd kæle for hendes lille stramme røv. Så faste baller burde alle have adgang til at lege med, og jeg giver dem nogle faste klem og små klap inden jeg begynder at koncentrere mig om det bagerste hul.

Hun var så våd at smørelse ikke er noget problem og jeg trækker fingrene, der har kneppet hendes fisse, ud og lader den ene cirkle om hendes hul.
Efter at have været oppe i fissen et par gange mere efter safter kommer fingeren inden for. og hun kommer kort tid efter for 2 gang siden hun trådte op i sofaen.
Hun synker sammen og jeg trækker fingrene til mig.

Hun sætter sig over skrævs på mig og kigger på hvor vådt mit skæg er, og hvor fugtig hendes safter har gjort min t-shirt. Hun kommer med et skævt smil inden hun fortsætter ned og sætter sig på gulvet foran mig.

Jeg bliver beordret til at løfte mig fra sofaen og hun flår hurtigt mine bukser og boxershorts ned om mine ankler, mens jeg rykker mig frem i sofaen og sætter mig ned igen. Hun tager grådigt min pik i munden mens hun spiller den af med hurtige bevægelser.

Der gik ikke længe inden jeg advarede hende, men hun fortsatte og kort tid efter fyldte jeg hendes mund med min varme sperm, som hun slugte til sidste dråbe mens hun kiggede mig i øjnene.

Hun satte sig op i sofaen ved siden af mig og skænkede sig selv en kop kaffe og jeg spurgte undrene hvor det kom fra?

At hun på den måde havde taget føringen har jeg aldrig oplevet før og hun har altid taget munden væk inden jeg kom – og hun svarede at det kom bare over hende i hendes “rus” af liderlighed.

Vi får drukket vores kaffe og ligger os over i sengen og ser en DVD med “Venner”.

Der gik dog ikke længe inden vi glemte alt om fjernsynet og begyndte at pille ved hinanden igen. Pikken rejste sig hurtig igen og Elise var stadig både våd og liderlig, så jeg lagde mig forsigtigt på hende og lod pikken ligge lige ved åbningen til hendes fisse. Hun spredte benene lidt mere, men jeg lå bare og drillede lidt lige ved den våde indgang til jeg pludselig stødte den helt i bund i en hård og hurtig bevægelse.

Hun udstødte med et lille skrig og jeg kunne mærke hendes negle tage fat i mine skuldreblade og hvordan hun rev mig på ryggen.

Jeg trak igen pikken ud så kun hovedet var inden for og vuggede forsigtigt til jeg igen stødte i bund og hun skreg lidt højere mens jeg kan mærke flere mærker blev lavet på min ryg. En sidste gang og hun var på kanten af orgasme og hun tiggede om at få noget rigtig pik. Jeg stødte i bund og kneppede hende hårdt i missionærstilling til hun kom.

Jeg trak mig ud og vendte hende rundt så hun lå på knæ og albuer og gav hende noget mere pik i hendes dejlige fisse.

Hun rakte ud efter natbordet og fandt en lille dildo frem i skuffen mens mine stød gjorde det svært for hende.

Hun tændte for den og jeg kunne mærke hun legede med den omkring hendes klit, og vibrationerne forplantede sig op i min pik. Hun lagde den så mine nosser strejfede den når jeg stødte i bund og hvor var det dejligt. Jeg holdt om hendes hofter og en gang i mellem fik hendes baller på skift nogle små frække klap, ikke for hårde – bare lige nok til hun gav et lille skrig fra sig.

Det hele blev for meget for mig og jeg måtte trække mig ud og spille pik til jeg kom ud over hendes baller i løbet af få ryk, alt i mens hun flyttede dildoen op i sig og kneppede sig selv med den mens hun nuldrede hendes klit til hun kom næsten samtidig med mig.

Et møde med fortiden
Email: sexy-satan@live.com

Del dette indlæg