Et hurtigt møde

Et hurtigt møde med en lækker Quickie.

Her er en lidt kortere novelle. Der er meget fart på, men måske mere tiltænkt dig, der ikke lige har 2 timers “fri leg” til rådighed. 🙂 God fornøjelse.

Efter lidt skriven frem og tilbage, er vi blevet enige om at det skal prøves. En hel dag, hvor vi ikke har andet at lave. Køreturen gør mig anspændt. Hvad er du for en type. Hvor vild er du. Din profiltekst har var allerhelvedes fræk. Noget af det frækkeste man har set på siden Du gav mig det sidste skud, med din første besked. Sødt og forbandet frækt. Sidder i bilen nu. Har parkeret, let nervøsitet. Glæder mig til det her. Går op ringer på. Du åbner. Vi ser lige hinanden an. Giver et akavet knus. Voldsomt spild af god tid. Kommer indenfor. Smider overtøjet. Du har taget et par stramme jeans på, og en ganske almindelig hvid top på. En simpel påklædning, som altid har tændt mig grænseløst.
Den sædvanlige smøre, om turen herop var god. Ingen af os interesserer os for samtalen. Fuck nu det. Lad os komme til det sjove. Tager blidt fat om din lænd. Trækker dig ind til mig. Mødes i et vådt liderligt kys. Sukkersødt, men lækkert til ligesom at starte tingene op. Mærker hurtigt dine hænder uden på mine bukser. Masserer min pik, som har været stiv siden jeg kørte hjemmefra. Flytter mine hænder ned til din dejlige røv. Pakket så fint ind i jeans. Tager fat. Glæder mig til at lege med den senere. Kører en hånd ned imellem ballerne. Vi spiller hinanden op. Stønner let imellem våde tungekys.
Vi i soveværelset. Du går på knæ. Pakker mig ud. De 20 cm står i vejret. Klar til din mund. Du spiller den lidt med hånden. Nyder at have mig i total magt. Sætter tungen på. Tirre mig lidt. Åbner munden, tager mig ind. Du tømmer mit hoved for tanker. Sutter som en drøm. Fuck hvor er det lækkert! Jeg har sparet mig til det her. Vil give dig alt hvad jeg har.
Du sætter tempoet op. tager fat om kuglerne. Masserer dem. Tager pikken ud. Suger dem begge ind et par gange. Du er en effektiv pige. Jeg holder ikke til det her særligt meget længere. Du sender mig det mest liderlige våde blik, inden du tager min pik ind igen. Sutter mig det sidste stykke. Stadig med kuglerne mellem dine fingre. Stønner kraftigt.
Sender det første skud ned i dit svælg. Dine øjne er kølige. Sender 4 hårde sprøjt mere ind i din sultne mund. Har hænderne på dine skuldre. Støtter mig lidt. Trykket er lettet. Føler mig som ny. Du smiler mens du synker det sidste. Tilfreds. God start.
Jeg tager din hånd. Trækker dig op igen. Tager fat i kanten af din top. Trækker den over hovedet på dig. Af. Befrier dine fantastiske, dejlige bryster fra deres stramme fængsel. Lækre struttende. Stive nipples. Liderlig tøs. Vender dig rundt. Skubber dig ned, så du står forover med hænderne på sengen. Jeans hiver man af bagfra.
Tager fat om livet på dig. Kilder din mis udenpå et øjeblik. Knapper op, lyner ned. Går på knæ. Tager fat om kanten af det stramme tekstil. Trækker dem langsomt ned over din stramme røv. Du har undladt undertøjet, så drømmesynet åbenbare sig for mig. Dit dejligt snævre, lille røvhul. Fucking fantastisk. Kunne nyde synet i evigheder. Din stramme lille, sjaskvåde og villige fisse. Venter på at blive fyldt. Skamlæberne står en anelse åbne. Og væskerne løber ned af dine inderlår. Trækker jeansene helt af. Kan ikke vente meget længere.
Du beder mig stønnende om at få tungen på gled. Lægger hænderne på din røv. Kører tomlen op igennem din fugtige revne. Ned. Driller din klit lidt. Du sukker blidt. Tager ordentligt fat om dine baller. Spreder dem. Din søde lille stjerne åbner sig lidt.
Sætter tungen på. Slikker dig i enden. Borer tungen så langt ind som muligt. Du klynker som en lille tøs. Beder om mere. Koncentrere mig om dit frække lille forbudte hul, lidt endnu. Bliver ved med at køre på din klit. Du hviner nu. Trykker dig bagud mod mig. Vil ikke gå glip af noget. Begynder at give dig 2 fingre op i din lille villige fisse. Massere dig godt og grundigt. Du rammer den snart. Den orgasme du har længtes efter så længe.
Klynker at jeg skal blive ved. Fortsætte min leg i dit skønne underliv. Du er oppe over nu. Ryster og spjætter i benene. Skriger orgasmen ud. Det løber ud af dig i en lind strøm. Det ebber ud. Du lader dig falde det sidste stykke ned på sengen. Sukker dybt. Så fucking dejligt. Lægger mig ned ved siden af. Vender dig rundt. Begynder at kæle for din bryster. Sutter og slikker lidt på dem. Ikke vildt. Vi forbereder os på anden runde.

Ser massageolien på dit natbord. Tager flasken. Hælder ud over de fine kloder, og en tynd linje ned til din klit, som jeg lige lader dryppe et par gange på. Begynder at smøre dig ind. Nyder dine bryster, glatte, store og smukke. Niver blidt i nipplerne. Nyder dine små suk. Bekræftigelsen.
Går ned. Kører hånden over dit lækre maveskind, og ned til din skønne, stramme mis. Masserer inderlår, venusbjerg.
Tirre dig lidt, inden jeg vender dig rundt på maven igen. Frem med olien igen. Opad ryggen, og ned over røven. Begynder indsmøringen på ny. Ryg, baller og lår. Trykker en smule til. Må godt kunne mærkes lidt. Sidder overskrævs på dig. Giver din nakke en lækker omgang. Du nyder det oven på en hård uge. Et øjebliks afslapning, inden vi skal tilbage til det sjove.
Vi starter stille. God anal kræver opvarmning. Du har blindt påstået, at det umuligt skulle blive et problem, at fitte min tykke pik oppe i din røv. Med på den værste.
Fortsætter massagen ned over lænden, til ballerne. Giver benene en tur. Går tæt på din mis igen. Vil snart kneppe dig rigtigt. Lidt tid endnu. Spreder dine baller. Drypper olie øverst, og lader det løbe ned imellem. Ned til dit lille forbudte hul. Spreder så det åbner sig svagt igen. Olien løber ind. Du ryster lidt. Det kilder dejligt. Kører midterfingeren lidt rundt. Driller dig lidt. Sætter den mod, Og trykker stille og roligt til.
Du giver et dybt suk. Spænder lækkert i din lukkemuskel. Kan mærke resten af kroppen spænde. Trækker stille ud igen. Venter lidt. Høre dit åndedræt, inden jeg gentager bevægelsen. Giver dig finger i din stramme lille røv. Er så fucking klar nu. Prøver med to fingre. Forsigtigt i starten. Sætter tempoet op. 3 fingre. Sidste milesten, inden du er klar til min ventende pik. Hælder mere olie til. Du stønner hårdt nu. Nyder mit arbejde i hullet. 2 minutter mere. Så fascinerende lækkert at se. Trækker ud. Finde din hovedpude. Ind under din mave. Får hævet din søde numse til passende niveau.
Spiller min pik et par gange. Egentlig ikke nødvendigt. Vil nyde din fisse lidt inden. Skubber mig frem. Kører lidt i din revne. Skubber til. Borer min store pik op i din våde fisse. Lækkert. Fucking lækkert. Knepper dig i roligt tempo, nogle minutter. Presser tomlen op i din røv igen. Godt plads efter mit arbejde, men det bliver en stram omgang.
Trækker mig ud af din mis igen. 2 fingre, lidt olie, 3 fingre en sidste gang. Giver min pik lidt olie Spørger om du er klar. Et bekræftende klynk undslipper dine læber. Kigger tilbage på mig. Blide hundeøjne.
Jeg presser på. Maser pikhovedet op i din røv, ufatteligt lækkert, stramt. Fucking perfekt. Hovedet er inde. Lidt frem og tilbage. Trænger længere ind, kører i bund i din fucking dejlige røv. Et hvin undslipper din læber. Smerten aftager, og følelsen af din udblokkede røv. Du nyder det. Så fucking dejligt. Jeg er ved at komme ved synet. Tager et øjeblik til at samle mig, inden jeg trækker tilbage. Begynder at kneppe din røv, stille og roligt. Himmelsk anal. Umuligt at beskrive. Griber olien, giver en sidste tur, mens min pik næsten er helt ude. Kører i bund igen. Begynder at kneppe dig i jævnt tempo. Klynk og støn. Sødt og lækkert. Tænder på alt hvad du stønner og siger. En smule hårdere. Du beder selv. Vil tages hårdt. Blive brugt. Får dig op på alle fire. tager fat om dine hofter. De frække lyde, når mine hofter rammer din røv, fylder rummet sammen med vores intense stønneri. Ved at være for meget. Er presset. Vil fylde din røv til randen. Bliver ved 30 sekunder mere. Ingen påpasselighed mere. Hugger i bund. En sidst gang. Hårdt greb om dine hofter. Tømmer mig i dig for anden gang. Giver dig alt. Så vildt, frækt og lækkert. Fylder din søde numse med mit varme sæd.
Udtømt falder sammen over dig. Vi vælter ned på siden. Stadig oppe i dig. Halvstiv, glider jeg stille ud af din gennempulede stjerne. Puster ud. Slapper af oven på det vildeste sex. Du kan mildest talt også bruge en pause. Ligger lige 5 minutter, inden vi hopper i bad.

Et hurtigt møde
Forfatter: Niner
Mail: victor.noveller@gmail.com

Del dette indlæg