En uventet invitation

Jeg var netop flyttet i en lækker, ny lejlighed midt inde i Odense by. Alt var endelig på plads, og jeg havde en aften helt for mig selv.

Jeg havde skænket mig et glas rødvin og lagt mig på sofaen for at se en god film.

Midt i filmen kunne jeg høre, at mine overboer kom hjem. De var et ungt par i slutningen af 20’erne, som jeg havde hilst på et par gange i opgangen. Der gik ikke lang tid, før jeg kunne høre hendes stønnen og her blev det klart for mig, at jeg nok ikke fik meget søvn de kommende timer.

Overrasket, mærkede jeg hurtigt hvordan hendes tilfredsstillet stønnen tændte mig helt vildt. Jeg lod derfor min hånd glide ned over mine hårde brystvorter hele vejen ned til min trussekant i min lyst til at røre ved mig selv. Jeg kom dog hurtigt i tanke om den Fairy, jeg havde fået af mine veninder i gave for en måneds tid siden. Jeg havde haft så travlt med at flytte og komme på plads, at jeg havde glemt alt om den igen.

Jeg fandt min vej ind i soveværelset, hvor jeg dæmpede lyset og fandt min Fairy frem. Stemmerne og de ophidsende lyde ovenfra kunne høres endnu bedre herinde og jeg var mere end tændt. Mine blonde, røde trusser røg på gulvet og jeg lod mine fingre mærke hvordan mine fisse var helt våd og klar til vibrationerne fra min Fairy.

Imens jeg lå og nød den varme fornemmelse brede sig i min krop, blev min tunge vejrtrækning til små støn, som gradvist blev højere og højere i takt med min overboers vildere og vildere sex og Fairyens lækre vibrationer. Pludselig stoppede bevægelserne og deres tilhørende lyde ovenfra. Jeg var på det tidspunkt så liderlig og klar på at komme i en kæmpe orgasme, at jeg næsten ikke hørte min ringeklokke og den stille banken på min hoveddør.

Jeg greb forvirret min silkenatkjole og gik ud for at åbne. Til min store overraskelse stod mine overboer nu ansigt til ansigt med mig. De havde begge det der sexet morgenhår, som bar tydelig præg af deres vilde aften i sengen. Han forklarede hvordan de havde hørt min stønnen og var begge blevet endnu mere tændt af det. Herefter fortalte han, at de var blevet enige om hvor dejligt det ville være at prøve en trekant, især med en så ung og attraktiv kvinde som mig. Der stod jeg så, alt for liderlig og fik dejlige komplimenter af to lækre mennesker. Jeg sagde ja næsten uden at tøve. Vi blev alle tre enige om, at det ikke skulle ske i aften for at øge spændingen endnu mere. Vi aftalte derfor, at jeg skulle komme til mad hos dem dagen efter. Vi sagde farvel og gav hinanden et langt kram.

Da jeg kom tilbage til min seng, havde jeg virkelig meget lyst til at lade min Fairy tilfredsstille mig selv, men jeg gemte den væk i en kasse og prøvede at falde i søvn for alle de frække tanker, som kørte rundt i hovedet på mig.

Næste morgen vågnede jeg med en følelse af spænding i hele min krop. Jeg førte min hånd ned til min fisse og mærkede hvordan jeg hurtigt blev våd og klar igen. Jeg lod min pegefinger køre i rolige bevægelser om min lille klitoris, velvidende, at jeg ikke ville nå mit klimaks før i aften. Timerne gik og endelig blev klokken 18. Jeg havde taget min stramme, sorte kjole på, sat mit hår op og påført mig en rød læbestift. Da jeg bankede på døren, mærkede jeg, hvordan jeg allerede der blev fugtig mellem benene af bare spænding. De åbnede begge døren og stod med et frækt blik i øjet. Katrine, som hun hed, bød mig ind og skænkede mig et stort glas rødvin. Vi satte os i sofaen, hvor vi talte om løst og fast. Der var tændt levende lys overalt i stuen, og stemningen var fyldt med sex. Efter kun 10 minutter kyssede Peter sin kæreste, jeg så på, imens deres hænder fandt hinandens kroppe. Efter et par hede minutter stoppede de op og kiggede begge på mig. Katrine rejste sig fra Peters skød og satte sig ved siden af mig. Hun kiggede mig i øjnene og fortalte, at hende og Peter havde snakket om, hvor frækt det ville være, hvis han kunne få lov til at dominere hende og jeg. En pirrende fornemmelse bredte sig i hele min krop og jeg sagde straks ja!

Peter sad på modsatte sofa og bad Katrine om at tage hårdt fat i min hestehale, trække mit hoved til siden for så at slikke mig fra øret og hele vejen ned til mit højre bryst. Jeg tog imod Peters næste ordre og afklædte både mig selv og Katrine. Vi sad nu helt nøgne, liderlige og klar til næste skridt. Peter havde i mellemtiden åbnet sine jeans og taget sit stive lem frem. Han sad med et stirrende blik på os begge, mens han lod sine maskuline hænder glide op og ned af sit pikhovede. Jeg lagde Katrine ned på sofaen og lod min tunge pirre hendes læber, for herefter at lade den glide ned langs hendes hals. Da jeg nåede til hendes fyldige bryster, bad Peter mig og at bide i hendes hårde brystvorter indtil nydelsen blev til smerte. Katrine vred sig og stønnede højt, det var tydeligvis med til at gøre hende mere liderlig. Hun blev så liderlig, at hun satte sig op og kastede mig tilbage på sofaen. Hun greb fast i mine lår og trak min våde fisse mod hendes læber. Hendes tunge masserede mine skamlæber, og gjorde mig så klar, at jeg ikke kunne være i mig selv. Jeg skubbede mit underliv mod hendes mund, så hendes tunge nu ramte min klitoris. Hun sugede min klitoris til sig og jeg gav efter. Mit tunge åndedrag blev hurtigt til sexede støn, hvilket tændte Peter. Han kom over på vores sofa og tog fast i Katrine, for at vise, at nu bestemte han igen. Han var nu fuldt afklædt og hans brune hud og trænede overkrop gjorde os begge liderlige. Katrine lå nu på sofaen med spredte ben, jeg lagde mig klar til at slikke hende, mens Peter lod sin store pik glide ind i min opsvulmede fisse. Jeg mærkede hvordan han fyldte mig fuldstændig ud, imens jeg slikkede Katrines dejlige safter i mig. Katrine tog fast i min hestehale og trak til, mens jeg lod min tunge skiftevis massere hendes klitoris i hurtige bevægelser for så at stikke min tunge ind i hendes skedeåbning. Katrine skreg højere og højere for til sidst at komme i en kæmpe orgasme. Jeg fulgte lige bagefter ved hjælp af Peters hårde stød i min stramme skede. Nu var det hans tur. Han tog fat i vores arme og placerede os siddende på gulvet, som to sultne hunde der kun ventede på at smage hans varme sperm. Han beordrede os til at kysse hinanden, imens han selv lod sin hånd glide frem og tilbage på hans store skaft. Da han var ved at komme, åbnede vi begge munden og hans sperm blev sprøjtet ind i min mund. Det smagte fantastisk og jeg havde mest lyst til at sluge, men Peter beordrede mig til at dele med Katrine. Jeg tog begge hænder om hendes ansigt og kyssede hende lidenskabeligt, imens vores tunger flyttede spermen rundt i vores munde. Vi slugte begge og det føltes dejligt. Jeg rejste mig, tog min kjole på og sagde tak for en fræk aften. Mine trusser lod jeg ligge, i håb om at komme igen en anden gang.

Næste dag lå mine trusser i min postkasse med en seddel hvorpå der stod ”Vi ses samme sted, samme tid på lørdag”. Denne tradition holder vi stadig ved og jeg flytter ikke inden for den nærmeste fremtid.

Gratis Sexnoveller

Del dette indlæg