En tur til bageren

Det er lørdag morgen. Du bliver vækket af lyden fra fuglene udenfor og lyset fra solen der lyser igennem vinduet. Jeg ligger stadigt og sover og du ligger og kigger på mig. Du løfter op i dynen og ser min pik er halv stiv. Du tager den i munden og slikker den blidt. Du stopper med tanken om at du bliver kneppet når jeg vågner. Du tænker du vil lave morgenmad på sengen til os så du vil til bageren. Det er en kort tur så du tager en kort sommer kjole på uden trusser. Du lister lige så forsigtigt ud for ikke at vække mig. Der er ikke mange mennesker hos bageren så du er hurtigt på vej hjem. Du går i dine egne tanker og fantaserer om at du skal kneppes når du kommer hjem. Du åbner døren til opgangen og lukker den stille efter
dig.

Idet du vender dig om står der en høj mand med maske på lige foran dig. Du skal til at skrige men han tager en hånd om din mund så du ikke kan få en lyd ud. Du kæmper en brav kamp imod manden i håb om at du kan få råbt så jeg vågner og kan redde dig. Det er en håbløs kamp manden er alt for stærk. Han trækker dig ned af trappen til kælderen og ud af bagdøren. Han åbner sidedøren på en kassevogn og hiver mig derind og lukker døren efter sig. Han tager en gagball og tvinger den i min mund så jeg intet kan sige og får bind for øjnene. Kan mærke jeg får håndjern på og spændt fast til loftet og tæt op af væggen.
Du er fuldstændig hjælpeløs og i hans magt. Du mærker hans hænder omkring din hofte da han trækker din kjole op til maven. Han tager en kniv og sprætter kjolen op så du står helt nøgen. Du kan høre lynlåsen på hans bukser bliver lynet ned og at han tager sine bukser af. Han står helt tæt op ad dig og du kan mærke hans stive pik op ad dig. Han tager hårdt fat i dit hår med den ene hånd og den anden omkring dit bryst.

Uden varsel mærker du hans stive pik trænge op i dig. Han jager den i bund i første stød. Du kan mærke han trækker pikken helt ud til spidsen af pikhovedet og støder den helt i bund igen. Han sætter tempoet op og hurtigt bliver du kneppet nærmest helt dyrisk. Der går ikke længe inden han trækker sig ud og du kan høre en højlydt stønnen fra ham og mærker han kommer ud over dine baller. Han går ud af bilen og du hører bilen starte og køre derudaf. Du er alene og tankerne flyver rundt i hovedet på dig. Hvad vil han gøre ved dig. Vil han voldtage dig nogle timer eller holde dig som sin sex slave og udnytte dig når han lyster. Vil du komme levende ud af det her.
Du kan mærke frygten komme buldrende ind i dig. Bilen standser. Du har mistet tidsfornemmelsen og har ingen ide om hvor længe i har kørt. Døren bliver åbnet og håndjernene bliver løsnet. Du mærker hans stærke arme omkring dig og du bliver ført hårdt og bestemt fremad. Du hører en dør åbne og i går op ad nogle trapper. Du bliver lagt ned på ryggen på det der føles som en seng. Du mærker at begge dine hænder blive bundet og strukket helt ud til hver side.
Du kan ikke rykke dem og slet ikke vriste dig fri. Du mærker nu også reb omkring begge dine ankler og dine ben bliver spredt vidt åbne. Du hører en pose rasle og mærker en finger gnide dig på din klit og skamlæber. Der går ikke mange sekunder så summer og kilder det på din klit. Det bliver kraftigere og kraftigere. Han har smurt kokain på din klit og du kan mærke der bliver lagt noget på dit bryst og han tager en bane. Han siger til dig at nu kan du bare vente dig for han bliver stang liderlig og får rigtigt “beskidte” tanker når han tager Coke.

De gange du selv har taget Coke er du selv blevet rigtigt liderlig. Du mærker der bliver stukket et tyndt rør op i næsen på dig og hører et pust. Du mærker kokainen og med det samme føler du rusen. Han fjerner gagballen fra din mund med strenge ordrer om ikke at skrige om hjælp ellers vil du blive straffet. Han spytter dig på fissen og mærker din klit bliver kælet for. Du får dårlig samvittighed pga. du kan mærke du bliver småliderlig. Du prøver alt for at undertrykke det men kokainen har gjort dig rigtigt liderlig. Du begynder at stønne sagte men der kommer mere og mere lyd på.
Du mærker to fingre i din fisse der stimulerer dit g-punkt. Du vrider dit underliv i ren liderlighed i takt med han sætter tempoet gradvist op. Du er ved at eksplodere og kan ikke holde din orgasme tilbage og du får en voldsom sprøjte orgasme. Rebene bliver løsnet og du bliver lagt på maven og spændt fast igen. Han sætter sig foran dit hoved og stikker sin stive pik i munden på dig og begynder at kneppe din mund. Han stønner og du kan høre han er liderlig. Trækker pikken ud og stikker den i fissen på dig stille og roligt. Med blide stød i fisse åbningen pirrer han dig mere og mere. Du bliver helt forskrækket over dig selv, da du stønner til ham at han skal stikke dig dybt og kneppe dig.

Han stopper og binder mig op og trækker mig ned på gulvet på alle fire. Jeg har stadig bind for øjnene og kan ikke orientere mig. Mærker han stikker pikken op i mig igen og knepper mig stadigt blidt. Bliver bedt om at åbne munden og sutte pik Og kan mærke en halvstiv pik ved min mund. Bliver beordret til at sutte pikken til han kommer og sluge hver en dråbe stadigt imens du bliver kneppet bagfra. Han kommer hurtigt af at få suttet pik og du får slugt hver en dråbe. Du bliver rykket lidt til højre og får at vide du skal slikke den næste pik. Du er selv godt liderlig nu af at blive kneppet og stønner imens du grådigt sutter pikken til han afleverer sin sperm i munden på dig. Bliver igen rykket lidt og en ny pik skal ordnes.

Du går igang og bliver nu kneppet hårdt og hurtigt. Du bliver spyttet i røven og mærker en finger blive stukket ind. Du bliver rigtigt liderlig nu. Du sutter pikken til han kommer og du bliver lagt på ryggen på sengen. Han stikker pikken op i røven på dig og støder stille og roligt. Du kærtegner dit bryst med en hånd og din klit med den anden og er i ren ekstase. Der går ikke længe før i begge kommer i en kæmpe orgasme og brøler liderligheden ud. Jeg får fjernet bindet for øjnene og ser jeg ligger i et stort rum og der står 4 kvinder og 4 mænd der alle havde stået og set mig blive kneppet.
Bag dem i væggen var der 3 huller hvor fremmede mænd havde stukket deres pik igennem og ladet mig slikke dem. Du får lov at vælge hvilket par du vil have med over i sengen og deltage. Vælger et rigtigt frækt par og hun går straks igang med at slikke din fisse imens du slikker hans pik. Ham der kidnappede mig sidder på en stol med maske på kigger på og leger med sig selv. I bytter rundt og du slikker hendes fisse og han tager dig bagfra. Han rejser sig fra stolen og siger du skal ride den anden mand. Du rider ham stille og roligt fra top til bund. Hans pik er ikke lige så stiv som kidnapperen som i det samme stiller sig bagved dig og stikker sin pik op i røven på dig så du nu er fyldt i begge huller. Du er nu så liderlig at du kommer i en orgasme så kraftfuld at du ryster i hele kroppen og hver en fiber i din krop er elektrisk. Du har aldrig oplevet så voldsom en orgasme før. Du ligger i sengen med lukkede øjne og nyder din orgasme. Du bliver kysset ømt og intimt. Det kys kender du. Du slår øjnene op og ser at kidnapperen er din kæreste som har udlevet en af dine fantasier.

En tur til bageren
Forfatter: tobi72

Del dette indlæg