“En Tøs Blev Til…

E mail: safranpigen@gmail.com

Jeg var 18 år og arbejdede på det lokale diskotek. Det var ejet af et par på omkring 40 år. Hun var en skrap kælling, en person som jeg var lidt usikker på, hvor jeg havde. Han var sød. Altid smilende og charmerende og selvom jeg på det tidspunkt syntes, at han var lidt “gammel” var der noget lækker bad boy krydret med en sød personlighed over ham.

De var aldrig at se på diskoteket, men det var almindeligt kendt blandt personalet, at de fra deres private lejlighed oven over diskoteket, holdt godt øje med alt hvad der skete via overvågningskameraer.

En tidlig morgen hvor vi lukkede kl. 5, var vi i gang med at rydde af og gøre rent. Vi, Personalet der var tilbage begyndt at pjatte lidt og smed bl.a. isterninger ned i hinandens bluser. Det var helt uskyldigt. Bare leg og pjat dog med det resultat, at man på os tøser kunne se nogle meget stive brystvorter igennem den helt stramme hvide T-shirt, som var en del af arbejdstøjet. Jeg larmede nok en del og var da også kendt for, at være den lidt rapkæftede og højtråbende pige i byen.

Pludselig kunne jeg høre, at der blev kaldt på mig ude fra gangen. Det var med en stemme der var lidt mere myndig, end de drenge jeg arbejdede sammen med havde.

Jeg skyndte mig ud for, at se hvem det var og var stadig småfnisende med våde pletter og meget stive brystvorter i blusen.

Ude i gangen var der en trappe op til privaten, hvor ejerne boede. Manden stod oppe for enden af trappen og spurgte hvad vi lavede?

Fnisende svarede jeg: “Ikke noget.”

Han fortalte mig, at min stemme var meget gennemtrængende i forhold til ikke at lave noget.
Jeg bemærkede, at hans øjne hvilede på mine bryster og i min kådhed spillede jeg lidt op til ham. Jeg rettede ryggen, så mine store runde bryster med de meget tydelige og stive brystvorter, blev endnu mere iøjnefaldende. Havde en ide om at det kunne redde mig ud af situationen.

Da han ikke reagerede forsikrede jeg, at jeg nok skulle være stille og vendte mig for, at gå tilbage til arbejdet.

“Stop,” råbte han. Der var ikke noget charmerende smil, der spillede om hans læber. Min mission med at flirte, havde ikke virket efter hensigten.

“Kom herop,” sagde han med en autoritet, som jeg ikke turde ” lege” med. Hans fremtoning undrede mig lidt, da han slet ikke plejede at virke sådan på mig. Normalt var han smilende og lettere flirtende. Jeg følte faktisk, at jeg var lidt af en “darling” i hans øjne.

Jeg gik vuggende op af trappen, jeg kunne mærke brystvorterne gnide mod T-shirtens stof, for hvert trin jeg tog. Min kådhed var så småt forsvundet, jeg turde ikke kigge op på ham. I stedet kikkede jeg ned på trinnene, mens jeg gik op til ham. Jeg hørte ham sige: “Det var bedre,” men anede ikke, hvad han mente.

Han viste mig ind på sit kontor, et sted jeg ikke havde været siden jeg var til jobsamtale 6 måneder tidligere. Jeg nåede lige at sætte mig på en stol, før han knurrende spurgte, om han havde bedt mig sætte mig ned?

“Nej,” svarede jeg.

“Så rejs dig dog op tøs,” sagde han utålmodigt.

Jeg begyndte, at føle mig utryg. Hvorfor var han så mærkelig? Her gik jeg og troede, at jeg havde ham i min hule hånd, fordi jeg havde spillet op til ham ind i mellem. Jeg kunne ikke gøre andet, end at rejse mig op. Imens kiggede jeg ham dybt i øjnene, blot for at udfordre ham lidt. Han tog fat om mit lange mørke hår, samlede det i nakken og holdt godt fast, mens han kiggede lige så intenst ind i mine øjne.

Pludselig slap han mig og satte sig hen på sofaen. Han bad mig komme derover. Igen gjorde jeg hvad han bad om og stillede mig ved siden af ham. Jeg kiggede spørgende på ham. På trods af alt var jeg ret nysgerrig på, hvad alt dette gik ud på.

“Læg dig,” beordrede han og pegede på sine knæ.

Jeg blev stående. Tøvende. Oven i nysgerrigheden var jeg både tændt og lidt angst, over den måde han opførte sig på. Men jeg følte en stor modvilje ved, frivilligt at lægge mig hen over hans knæ.

Men han tog min vilje fra mig, da han rejste sig, greb fat om mig, og tvang mig til at lægge mig hen over ham med numsen i vejret. Jeg var stadig nysgerrig. Men nu var jeg også voldsomt pirret, og mærkede hvordan musklerne trak sig sammen i mit underliv af ren liderlighed. Samtidigt fornægtede min rapkæftethed sig ikke, så jeg spurgte ham, hvad fanden han lavede? Og bad ham stoppe..

Han svarede ikke, men plantede i stedet et solidt klask på min numse. Det gav et kæmpe spjæt i mig og selvom jeg havde jeans på kunne jeg mærke, hvordan varmen bredte sig på mine baller.
Han begyndte stille at køre hånden rundt på min røv. Jeg nød det, men da jeg mindst ventede det, kom det næste slag. Det gjorde ondt, jeg følte mig ydmyget, liderlig og samtidigt nysgerrig på mere.

Da han førte hånden ned mellem mine ben og derefter skiftede han imellem at køre hånden rundt på min røv og gnide min fisse, forsøgte jeg at undertrykke, hvor liderlig jeg i virkeligheden var. Men det var svært, og jeg både sukkede og stønnede, mens jeg roterede med mit underliv. Frivilligt gned jeg mig mod hans hænder og ben.

“Jeg tænkte det nok,” sagde han. “Jeg vidste, at du var en lille liderlig kælling!”

Han bad mig rejse mig, jeg adlød. På meget kort tid havde han skabt en magt over mig, som jeg hverken før eller siden har oplevet.

Han tog fat i halsudskæringen på min T-shirt, og rev den op. Mine store bryster sprang nærmest ud i hovedet på ham, han kiggede måbende på dem, før han tog fat om dem begge to. Han skiftevis masede, krammede og nev i dem han virkede som en lille dreng, der havde fået nyt legetøj. Så daskede han til dem, så de gyngede. Pr. refleks tog jeg armene op foran brystet, for at afværge den ydmygede situation. Jeg følte at han misbrugte mine bryster. Men han tog fat om mine hænder, holdt dem fast bag ryggen på mig, mens han suttede og bed i vorterne. Der var aldrig nogen, der havde behandlet mine bryster så hårdt og grådigt før. Mit underliv reagerede voldsomt,da jeg mærkede hans spillende og legende tunge.

“Vil du ha pik?” hviskede han i mit øre.

“Ja,” hviskede jeg bekræftende og håbede på, at han ville flå bukserne af og gennemkneppe mig. Jeg var så våd og liderlig, at jeg nærmest følte mig som i en trance tilstand.

“Det får du ikke,” hånede han og begyndte at føre en finger ind og ud af min mund. Jeg suttede grådig på den, han gned min fisse med den anden hånd, så jeg gang på gang var ved at eksplodere.

Han tog et tørklæde, der lå på bordet. Det var fugtigt og duftede sødt af parfume og noget andet, som jeg ikke genkendte. Han kørte tørklædet rundt i ansigtet på mig, proppede det ind i min mund. Derefter rundt om halsen, hvor han strammede det markerende, fjernede det igen og førte det rundt på min krop. Så tog han det op for øjnene af mig og bandt det. Han hviskede frække ting i øret på mig. Fortalte hvordan han spillede pik, og kiggede på mine patter på overvågningen. Fortalte hvor meget det havde tændt ham, at holde øje med vores isterningeleg. Fortalte at jeg var en lille lækker godte. Jeg var sindssygt liderlig og ville på det tidspunkt have gjort alt, for at få lov til at mærke ham.

Han spurgte, om jeg ville være en sød pige? Bekræftende hviskede jeg: “Ja, ja, ja. Jeg vil gøre alt for dig.”

Han knappede langsomt mine bukser op. Jeg prøvede at hjælpe til, for stod det til mig, skulle jeg bare mærke en stiv, dunkende pik inden i mig,med det samme. Jeg ønskede, at han ville tage mig henover skrivebordet. At han ville tvinge sin pik ind i min lille fine grotte, og kneppe mig hæmningsløst. Men han skubbede mine hænder væk,grinede mens han kaldte mig nedværdigene navne. Liderlige so, lille villige luder, kneppedukke og masser af andre ord, der normalt ville gøre mig sur og fornærmet. Men i denne situation var det helt rigtigt. Jeg var en lille villig tøs, der hungrede efter at mærke ham.

Jeg stod i trusser, der var gennemvædet af mine safter, iturevet T-shirt, og tørklæde for øjnene. Jeg kunne høre hans dybe vejrtrækning og fornemmede, at han betragtede min krop. Han begyndte, at udforske den med sine store, stærke hænder. Han klemte om mine bryster, strøg mig ned over maven, og cirklede omkring mit skød, men rørte mig ikke der, hvor jeg allerhelst ville have det. Han trak mine trusser til side, og pustede blidt på mit brændene skød. Jeg var ved at blive vanvittig af liderlighed, tiggede ham om at kneppe mig. “Lad mig mærke din pik oppe i mig. Vil du ikke nok kneppe mig?” tiggede jeg ham. Det var langt fra min stil, at tigge nogle om at kneppe mig. Jeg plejede at få det pik, jeg gerne ville have.

Han rettede sig op, tog fat om mit hår og trak mit hoved bagover. ”Her er det mig dig bestemmer, din lille tæve,” sagde han, med sit ansigt helt ned mod mit. Jeg kunne mærke hans ånde på min hud. “Du er ikke nogen sød pige.”

Han slap mit hår. “Nu skal du følge med mig,” sagde han, og skubbede mig afsted foran sig. Jeg fornemmede, at vi kom ind den lejlighed, hvor han boede med sin kone. Jeg kom til at tænke på hans kone, den skrappe kælling og det gav et gys gennem min krop.

“Hvor er Lisa?” spurgte jeg lidt nervøst. Han svarede ikke på mit spørgsmål. Sagde blot, at det skulle jeg ikke koncentrere mig om. Men jeg blev alligevel utryg. Hvad ville der ske, hvis hun opdagede det? Hun ville slå mig halvt ihjel. Det var jeg overbevist om.

Hans stærke hænder skubbede mig blidt gennem en ny døråbning. Han førte mig åbenbart ind i et andet rum.

“Nød du forestillingen?” spurgte han ud af det blå, og jeg blev lidt forvirret af spørgsmålet.

“Hvad mener du?” spurgte jeg, og rakte en hånd op, for at trække tørklædet af. Han greb fat i min arm og hev begge hænder om bag ryggen på mig, hvor han holdt dem i et jerngreb.

“Det var ikke dig, jeg snakkede til,” nærmest hvæsede han.

Jeg blev endnu mere usikker og utryg. Hvem snakkede han så til? Og hvorfor svarede vedkommende ikke? Jeg overvejede, om jeg skulle bakke ud, men liderligheden og nysgerrigheden havde fuldstændigt overtaget min vilje.

Han begyndte igen, at udforske min krop. Han suttede intenst på mine brystvorter, bed i dem, nev i dem og fortalte mig, at jeg var en: “God pige,” og “en lille liderlig luder.” Hans ord gjorde mig stangliderlig, inde i mit hoved tænkte jeg kun på pik.

Han begyndte at gnide min fisse uden på trusserne. Men kun lige til kanten. Så stoppede han igen og ventede lidt før han gentog det. Han gentog det så mange gange, at musklerne i mit underliv nærmest krampede og gjorde ondt. Han beordrede mig til at vende mig om, hvorefter han krængede mine små trusser af. Han kommenterede med morskab i stemmen, at de var drivvåde.” Så den lille pige, kan godt li’ at blive behandlet lidt hårdt” konstaterede han.

“Duft,” sagde han, men det var tilsyneladende heller ikke henvendt til mig. “Duft hvordan en lille luders safter dufter!”

Der kom stadig intet svar, men jeg fornemmede, at han var gået lidt væk fra mig. Jeg havde virkelig lyst til at rive tørklædet af, for jeg var nysgerrig efter at se, hvem han talte til. Samtidigt frygtede jeg også lidt, hvad der skulle ske. Men kroppen reagerede på denne nysgerrighed og frygt. Min fisse var drivende våd, og jeg følte det, som om den var opsvulmet til dobbelt størrelse. Jeg længtes efter at blive tilfredsstillet, og trak vejret tungt og ophidset.

Mine dybe suk fik ham til at reagere. Han stillede sig tæt op af mig, tog igen fat i mine brystvorter og spurgte: “Hvad er der med den lille tøs?”

Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle svare og valgte derfor at tie. Han nev hårdt i mine ømme brystvorter, spurgte med hård stemme: “Kan du ikke finde ud af at svare?”

“Jo,” sagde jeg spagt, som en lille forvirret pige.

“Så svar dog, din lille fisse,” råbte han lige ind i mit hoved. Jeg kunne mærke dråber af hans spyt, og for forskrækket sammen. Han trak så hårdt i mine brystvorter, at han tvang mig forover. Jeg var ved at tude. Jeg kunne ikke forstå min reaktion. Jeg følte mig på en og samme tid så ydmyget, at min mave trak sig sammen til en knude og samtidigt var jeg så liderlig, at min fisse også trak sig sammen i en våd, forventningsfuld knude. Det gjorde mig forvirret, og jeg kunne ikke få følelserne til at hænge sammen.

Han tvang mig ned på knæ og skiftede pludseligt toneleje. Stemmen var blid, mens han lige så blidt pressede mit hoved ned mod gulvet, til jeg lå med numsen lige i vejret. Forsigtigt kørte han en finger ind imellem mine små fugtige skamlæber og hele vejen op til mit lille numsehul. Hans store fingre tændte en ild i mig. Jeg nød behandlingen og glemte alt omkring mig.

“Knep mig,” tiggede jeg igen og igen. Hver gang han strejfede min klit, gik der er stød igennem kroppen. Jeg kunne mærke og høre hans åndedrag blive tungere og tungere, jeg tiggede ham desperat om at kneppe mig.

“Jeg vil mærke din pik i min lille fisse,” klynkede jeg. Men han reagerede ikke. Fortsatte blot med at kører fingeren fra min klit til mit numsehul.

“Ja, du er en go’ tøs. En lille piksyg godte.” Han fortsatte i uendeligt lang tid med at betragte, kommentere og røre ved min svulmende fisse og stramme røvhul. Både hans ord og hans fingre gjorde mig endnu mere sulten. Sulten efter at mærke hans mandepik i min ungpige fisse.

“Vil du se mig kneppe hende?” spurgte han.

Der var stadig intet svar. I et øjebliks naivitet og kådhed, spurgte jeg fnisende om han snakkede til sig selv. Stemningen ændrede sig lynhurtigt, og det lille uskyldige spørgsmål udløste et kæmpe klask på den ene balle. Han sagde, at jeg skulle tælle hvert slag, der ramte mine runde baller. Ti slag endte jeg med at modtage, min røv var brændende varm. Jeg kunne mærke varmen brede sig, og klynkede lidt. Det tilfredsstillede ham, kunne jeg mærke. Han tog hårdt fat i min arm, og tvang mig op at stå.

“Er du færdig med at være fræk?” spurgte han.

Et lille forsigtigt: “Ja,” banede sig vej gennem mine læber.

Det var flovt og ydmygende, at stå der, som en uartig lille pige. Det var meget langt fra min personlighed og selvopfattelse, at blive behandlet på den måde. Men jeg nød det uforklarligt meget, safterne drev fra mit liderlige skød.

Han førte mig et par skridt videre ind i rummet, sagde til mig, at jeg skulle lægge mig, ligesom da jeg lå henover hans ben, da jeg fik en røvfuld på kontoret. Jeg var lidt i tvivl om, hvad han mente og hvor jeg skulle lægge mig. Det fik ham til nærmest til at smide mig ned. Jeg kunne mærke, at jeg lå på nogle bløde og glatte ben, og blev vildt urolig. ”Hvad fanden er det der foregår?” tænkte jeg.

“Tig om at få pik igen!” sagde han lavt. “Tig mig om, at fylde den lille fisse”

Han lokkede med at han ville fjerne tørklædet fra mine øjne, hvis jeg var en dygtig pige og tiggede om pik. Jeg ville rigtig gerne begge ting. Både have pik og få tørklædet af. Så jeg tiggede det bedste jeg kunne, på en måde som jeg troede, at han ville kunne lide.

“Please knep mig. Fyld min lille luderfisse med din store pik,” tiggede jeg med en uskyldig lillepige stemme. Jeg følte mig fuldstændigt hæmningsløs, og ville på det tidspunkt have gjort alt, for at få pik.

Jeg kunne mærke, at han var bag ved mig. Jeg mærkede hans hænder lægge sig på min røv. Langsomt spredte han mine små, stramme skamlæber ad. Jeg kunne mærke luften kærtegne dem.

“Ja, det er præcis sådan en lille, stram ungpige fisse, som daddy vil have. Den skriger jo på, at få en voksen mandepik.”

Han satte pikhovedet mod min åbning. Jeg prøvede, at presse mig bagud, for at tage hele hans pik i min sultne fisse. Men han holdt godt fast i mine hofter, og blev ved med at sige sætninger som: “Uhh, det er den kæmpe pik til den lille fisse” og “Den er så sulten, den lille fisse.”

Med et gled han indenfor i et dybt hug. Han fyldte min fisse ud, og alle musklerne i mit underliv trak sig sammen. Jeg havde svært ved at få vejret og følte det som om, jeg var ved at besvime. Hans manddom var langt større og tykkere, end jeg havde forestillet mig. Han lod den varme, dunkende pik hvile helt inde i mig. Jeg forberedte mig forventningsfuldt og håbede, at han ville lade det store dyr kneppe min grotte hårdt og brutalt. Men med et svup trak han sig i stedet ud igen.

“Nej, nej, nej,” råbte jeg desperat.

“Hold din kæft, din lille luderfisse,” svarede han, mens han daskede mig på ballerne. Han stillede sig foran mig, jeg fornemmede at hans pik var lige ud for mit ansigt.

“Kan du være en go’ pige og åbne munden,” sagde han blidt, og tog fat om hagen på mig. Lydigt åbnede jeg munden, han proppede sin store pik langt ned i halsen på mig. Jeg følte det som om, jeg var ved at blive kvalt. Pludselig løsnede han knuden på tørklædet for mine øjne. Jeg glemte alt om, at jeg var ved at blive kvalt i hans store pik.

“Du beholder min pik i munden,” sagde han strengt.

Jeg nikkede bekræftende, men kæmpede for at holde den nede i min hals. selvom jeg følte det som om den var ved at kvæle mig, jeg måtte kæmpe for at trække vejret. Han trak tørklædet væk, men holdt fast i mit hoved så jeg ikke kunne dreje det.

“Nu drejer du forsigtigt hovedet, mens du beholder min pik i munden,” kommanderede han.

Jeg fik et kæmpe chok, da jeg så, hvem jeg lå henover. Det var hans skrappe heks af en kone, som sad op i sengen, bundet med armene over hovedet og fast gjort til hovedgærdet. Hun var kneblet med et tørklæde rundt om munden,jeg kunne se mine egne våde trusser halvt proppet ind i hendes mund.

Hendes øjne lynede da hun kiggede på mig, der havde hendes mands store pik i munden. Et øjeblik blev jeg bange. Hendes kulde og isblå øjne havde altid skræmt mig. Men så tog fanden ved mig og jeg suttede og slikkede grådig på pikken, mens jeg udfordrende fastholdt hendes blik. Hun vred sig, og så ikke tilfreds ud, mens hendes mand blev ved med at fortælle hende, hvor lækkert det var at få slikket pik af en lille liderlig tøs. Når hun prøvede at kigge væk eller lukkede øjnene, var han over hende med det samme.

“Hold de øjne åbne, din møg tæve,” sagde han hårdt og uden barmhjertighed. “Se hvor dejligt det er for mig, når min store pik bliver suttet af en lille luder.”

Da han havde pint hende længe nok, sagde han, at jeg skulle stoppe og lægge mit hoved ned i hendes skød med røven i vejret. Selvom hendes ben var samlede, var det stadig lidt grænseoverskridende for mig. Men jeg var sulten efter at mærke hans pik i min stramme fisse, at jeg ville gøre alt for at opleve det. Mine grænser flyttede sig hurtigt.

Jeg lagde mig til rette i hendes skød, med ansigtet vendt væk fra hendes fisse.

“Vend hovedet den anden vej, din lille luderfisse,” kommanderede han, som i trance føjede jeg ham og begravede mit ansigt i hendes fisse.

Jeg kunne heldigvis ikke se hende, men hun kunne se mig. Han stillede sig bag mig og i et langt stød trængte han atter ind i min lille grotte. Han fyldte den så godt ud. Pikken var både stor og tyk, og jeg stønnede og klynkede af liderlighed, da han tog fat i mine hofter og kneppede mig hårdt og dybt. Imens blev han ved med at snakkede til sin kone.

“Se hvor den lille fisse nyder at få daddys store pik, og se hvordan de store patter danser.”

Jeg nød hvert et stød med den store pik, det tændte mig, at han ydmygede sin kone på den måde. Jeg følte mig som prinsessen på pikken.
Han kneppede mig som et vildt dyr. Min lille mis var slet ikke vant til den hårde, men frække og lækre behandling. Alle mine muskler var spændte, og jeg mærkede orgasmen nærme sig. Da han også mærkede det, trak han sig ud. Han fugtede en finger og cirklede omkring mit numsehul. Han kørte fingeren op og ned i revnen. Det var dejligt og jeg håbede, at han ikke ville stoppe med det samme.

Med en hånd overalt på min numse; på mine baller, i min revne og omkring mit numsehul, tog han med den anden hånd fat i mit lange hår og trak mit hoved op. Han skubbede mit hoved over imod konens bryster og sagde: “Sut på de store patter.” Jeg stak forsigtigt tungen ud og lod den stille glide rundt på hendes stive brystvorter

“Der blev sagt sut, ikke slik, din lille fisse,” sagde han, og samtidig markerede han ved at trykke en finger meget hårdt mod mit numsehul. Grådigt og lydigt tog jeg hendes patter til mig. De var smukke, store og runde. Jeg suttede, slikkede og bed i hendes patter, han opmuntrede mig til at være hård ved hende, ” bid i de store patter, din lille luder” sagde han.

“Du har været en go’ pige,” sagde han pludseligt. “Du skal nok få hende for dig selv.”

Jeg stoppede op ved den sætning, undrede mig over, hvad han mente. Jeg ville ikke have hende. Jeg ville have hans store, tykke pik.

Han stak en finger helt ind i mit lille uskyldige numsehul, og sagde strengt: “Fortsæt. Det var ikke dig, der blev talt til, lille ludertøs.”

Jeg vred mig under hans behandling. Jeg havde aldrig prøvet, at få noget i numsen før og det gjorde ondt. Jeg tøvede igen. Jeg var blevet bekymret. Hvad skulle hun med mig? Og hvad ville der så ske?

Han blev stiktosset over min tøven, og flåede mig op og stå. ”Bøj dig forover, din lille dumme fisse,” råbte han ind i hovedet på mig. Jeg turde ikke andet end at lystre, så jeg bøjede mig ind over sengen, og strittede med numsen. Klask, klask, sagde det, og jeg fik to kæmpe smæk på mine baller. Varmen bredte sig helt om i min lille fisse, samtidig med at tårerne trængte sig på, for det gjorde ondt og det var ydmygende. Og det var vildt frækt. Han pressede en finger ind i mit lille numsehul og kneppede det hårdt.

Jeg løftede hovedet, fik øjenkontakt med hende. Hendes blik sagde alt. Hun triumferede det så ud som om, at det var en nydelse for hende, at overværer hendes mands hårdhændede behandling af mig.

Han gik hen til hende, løsnede det han havde bundet om munden på hende. Hun sad fortsat fastbundet med armene over hovedet. De kyssede hinanden længe og inderligt. Jeg kunne se deres tunger, der legede intenst med hinanden.

“Skal hun have en ridetur?” spurgte han konen. Hun bekræftede fnisende, at det var en god ide.
Han gik hen til en kommode, trak en skuffe ud og fiskede en kæmpestor sort dildo op. Jeg åndede lettet op, da han gik hen til sin kone med den. Han fumlede lidt med den og stod i vejen, så jeg ikke rigtig kunne se, hvad der foregik. Jeg flyttede hovedet, for bedre at kunne se.

“Se den lille nysgerrige luder,” sagde konen og nikkede imod mig.

“Bare rolig. Du skal nok få lov til at mærke, hvad der foregår,” sagde manden mens de to grinede indforstået.

Da han flyttede sig, kunne jeg se, at han havde sat en påspændingsdildo på konen. Han trak mig hen til sengekanten, beordrede mig til at kravle op og tage en ridetur på den kæmpestore dildo, der pegede op fra hans kones skød.

“Det kan jeg ikke,” udbrød jeg forskrækket.

Med et snuptag løftede han mig op, placerede mit fissehul lige over dildoen. Han tvang mine knæ ned i madrassen, så jeg automatisk gled ned over det kæmpe monster. Min lille fisse var fyldt til bristepunktet, men jeg var heldigvis så våd og ophidset, at jeg kunne glide ned over den.

“Tag den, din lille so,” hvislede konen og kiggede mig dybt og triumferende og i øjnene. ”Mærk den store pik langt oppe i din lille luder fisse.”

Han satte sig bag mig, tog fat om mine hofter og tvang mig til at ride den tykke pik, mens konen hånede mig. De førte en samtale hen over hovedet på mig, og omtalte mig kun med ord som lille luder, tæven og pikso. De snakkede om mine gyngende patter og at min lille fisse var fyldt ud. De snakkede om at det var tydeligt at jeg nød det og sikkert kun havde fået små drenge pikke før.

Jeg var ved, at eksplodere i en kæmpe orgasme. Det tændte mig ufatteligt meget, at blive ydmyget og brugt som en lille tøs. Det tændte mig at mærke, hvordan de grådigt betragtede min krop.

Da manden mærkede, at jeg frivilligt gled op og ned af pikken, slap han langsomt sit tag om mine hofter og flyttede hånden ned mod mit skød. Han fandt min lille knop og masserede den. Jeg holdt fast på konens skuldre, mens jeg rytmisk gled op og ned af dildoen. Det var dejligt at være fyldt ud, jeg red den store dildo som en lystig cowgirl, jeg mærkede orgasmen nærme sig. Mine ben sitrede, brystvorterne strittede og blev stenhårde, alle musklerne i min pigekrop var spændte. Jeg stønnede, klynkede og skreg da orgasmen ramte mit underliv. Aldrig havde jeg oplevet en så intens orgasme, der rullede gennem mit underliv.

Jeg fik omkring 20 sek. til at sunde mig, før manden sagde: “Nu løsner du Lisa. Og du bliver siddende på dildoen, baby.”

Jeg måtte rejse mig lidt op for at nå hendes arme. For hver bevægelse jeg lavede, kunne jeg mærke dildoen inde i mig. Knuderne på rebet var besværlige, jeg måtte kæmpe lidt, hvilket gjorde at jeg gled frem og tilbage over den tykke dildo. Min lille snævre fisse var godt øm, det gibbede i mig, hver gang jeg bevægede mig på den.

Da det endelig så ud til at lykkedes, og jeg mærkede knuderne begyndte at løsne sig, rejste jeg mig lidt højere op på knæ. Mine bryster var lige ud for hendes ansigt, hun begyndte at nappe i og sutte på dem, hver gang hun kunne komme til det. Da begge arme var løsnet, var det første hun greb ud efter mine bryster. Hun lod fingrene glide rundt på dem. Legede, slog og bed i dem. Hun tog begge brystvorter mellem pege- og tommelfingeren og nev dem hårdt, mens hun smilende, men køligt, betragtede mit ansigt. Jeg klynkede over hendes hårde behandling. Så flyttede hun sine hænder ned på mine hofter, og pressede mig ned over dildoen, mens hun løftede sit underliv.

“Lad være med at pive, din lille pikso. Du kan jo godt lide, at få det lille hul fyldt ud,” sagde Lisa, og smilede hånligt af mig, da jeg rynkede mine bryn af indestængt smerte. “Sig til mig, at du er en lille liderlig tæve,” fortsatte hun.

Min grænse var næsten nået, og jeg kunne ikke få ordene over mine læber. “Sig det,” gentog hun skrapt. Jeg mærkede en sviende smerte på min kind, da hun gav mig en syngende lussing. Smilende så hun på mig. “Det har jeg haft lyst til at gøre i lang tid. Dejligt at du gav mig en anledning.”

Men hun var ikke færdig. Måske ventede hun på en chance mere? “Hvad er du?” spurgte hun igen. Uendeligt blidt.

”Jeg er en lille liderlig tæve,” svarede jeg spagt og mærkede tårerne løbe ned af mine kinder.

Hun grinede hånligt. “Og nu er du en lille, liderlig tude tæve!”

Hun vippede mig ned af dildoen, så jeg landede på sengen, hvorefter hun henvendte sig til sin mand, som havde betragtet det hele i tavshed.

“Så skat. Nu vil jeg gerne have noget alenetid med den lille luder.”

“Det får du skat”, svarede han hende. ”Men først skal jeg lige kneppe din frække luder mund.” Han gik hen til konen, som villigt åbnede munden.

Jeg så måbende til, da hun nærmest slugte den i et stykke. Hendes læber lukkede sig om den store pik, og hun begyndte grådig at sutte. Han stønnede højt, og fortalte hende, at hun var en suttetæve og en villige ludertøs. Han greb ud efter mig, tog fat i mit hår, og trak mit hoved helt hen til sin store pik, så jeg kunne se alt på tætteste hold. Jeg var liderlig, nysgerrig og lidt skræmt ved tanken om, hvad konen ville udsætte mig for, når han var gået. For selvom han var grov og dominerende, følte jeg alligevel en vis beskyttelse, når han var til stede.

Mens hans pik var langt nede i halsen på hende, tog hun fat i mit lange hår, og hun snoede det rundt om sin hånd, det gjorde ondt og fik mig til at klynke. Igen pressede tårerne sig på. Jeg fornemmede, at det tændte hende helt vildt, når hun udsatte mig for smerte. Selv med hendes mands kæmpe pik i munden, formåede hun at beholde sit iskolde bitch blik, når hun kiggede på mig.

Med et svuppede pikken ud. “Åben munden, din lille so,” kommanderede hun med den ene hånd om pikken, den anden snoet om mit hår. Jeg skilte mine læber men ikke nok til, at det store pikhoved kunne komme ind. Hun råbte ind i hovedet på mig, mens hun tværede pikken rundt i mit ansigt.

Han strammede også sit greb om mit hår, sagde forbavsende stille og roligt: “Jeg tror du gør bedst i at høre efter, lille so.”

Tårerne løbe ned af mine kinder. Deres faste greb om mit hår, manden der vred min brystvorte rundt, deres hårde ord og pikken der ydmygende blev presset ind mod mit ansigt, næse, øjne og hår.

Jeg åbnede opgivende munden, de pressede begge to mit hoved ned over pikken. Igen var jeg ved at blive kvalt, men de grinede bare.

“Kom så, lille so. Tag min mands pik. Sut den store pik med din lille ludermund.” Hun fortsatte hånligt: “Jeg har jo set, hvordan du vimser rundt, og spiller op til min mand. Du vil jo gerne. Du vil jeg gerne, din lille so.”

Jeg følte, at de kneppede min lille mund i en uendelighed, han kom med et brøl. Spermen sprøjtede ud af den tykke pik, de holdt mit hoved fast, så jeg havde ikke en chance for at undvige. Jeg måtte bare synke. Det var en lettelse, da de begge slap grebet om mit hår. Hun tog pikken ud af min mund, og tværede den igen rundt i mit ansigt.

“Uhhh, du er en god pige. En dygtig sutteso,” sagde hun. Hendes ord og sætninger, var så ydmygende, jeg sad der og følte mig totalt brugt, liderlig og forvirret. Normalt følte jeg egentligt, at jeg var en pige med både selvværd og selvtillid i orden, men de to havde fået mig til at føle mig “lille.”

Det var med frygt i hjertet, at jeg så manden forlade rummet. Inden han gik, henvendte han sig til konen. “Husk at være sød ved den lille kneppedukke.”

“Det kan du tro, skat,” svarede hun grinende og kælent.

Han havde kun lige lukket døren, da hun kastede sig over mig som en gal hunløve. Hun skubbede til mig, så jeg lå på ryggen på sengen, slikkede mig i min spermfyldte mund, og udforskede min krop. Med et fast greb tog hun fat i mine bryster, kørte hånden ned over min mave og stak en finger ind i min lille fisse, hun kneppede min brugte fisse hårdt. Hun stønnede, og fortsatte med at fortælle mig, at jeg var en luder, der lagde op til hendes mand, at hun havde drømt om at straffe mig, siden hun opdagede, at han spillede pik til overvågningsbillederne, hver gang jeg var på arbejde.

“Har du drømt om at kneppe ham, din lille fisse? Har du ligget og spillet din lille luder fisse, imens du har tænkt på MIN mand?” spurgte hun.

Det virkede ikke som om hun var interesseret i at få svar. I stedet fortsatte hun med at snakke og håne, mens hendes hænder og fingre var overalt på min krop. Jeg vred mig under hendes behandling. Min fisse var drivende våd, og jeg hungrede efter at få en orgasme mere. Kommanderende bad hun mig, ligge på knæ med røven i vejret. Jeg adlød hende, hun kørte hænderne rundt på mine baller og både klappede og nev i dem. Hun spredte mine baller og spyttede på mit lille hul, med fingerspidserne gned hun med masserende bevægelser, sit spyt rundt i min revne og omkring mit numsehul.

Lisa var grov og hårdhændet i sin behandling af mig, hun var grundig i sine ydmygelser af mig, både fysisk og psykisk. Hun tog fat i den store dildo satte den prøvende mod mit røvhul, grædende tiggede jeg hende om at lade være. Det fik hende blot til at presse lidt hårdere, uvist af hvilken årsag opgav hun at trænge ind i mit numsehul. Hysterisk smed hun dildoen fra sig og pressede sin tommelfinger ind i mit numsehul, den gled ubesværet ind hun kneppede mig hårdt og længe, samtidig med at hun ydmygede mig verbalt.

” vend dig om på ryggen, din lille luderso” sagde hun, samtidig gav hun mit et kæmpe klask på ballen.
“Vis mig hvordan du spiller din lille billige fisse, når du tænker på min mand”

Tøvende lod jeg mine hænder glide ned over min krop, ned til min lille ømme og godt brugte mis. Med den ene hånd spredte jeg mine læber imens den anden fandt min lille knop som jeg kælede blidt for. Hun betragtede mig længe i tavshed, imens hun kælede for sine bryster. Lisa greb ud efter den store dildo, der lå på gulvet og langsomt trængte hun op i mig. Min fisse var igen fyldt til bristepunktet. Hun betragtede mig, som når en kunstmaler betragter sit værk, med hovedet lidt på skrå og lidt tilbagelænet. Hun nikkede tilfreds og bad mig fortsætte med at kæle for mig selv. Truende sagde hun “at jeg ville gøre klogest i at beholde dildoen oppe i min fisse, falder den ud knepper jeg dit lille røvhul med den ”konstaterede hun. Jeg spændte alle muskler omkring den store pik.

Hun satte sig overskrævs på mit ansigt, så hendes varme og våde fisse var lige ud foran min mund.

“Slik min liderlige fisse, din lille so,” råbte hun og greb samtidig fast i mit hår.

Jeg havde aldrig prøvet at slikke fisse, og havde heller ikke noget ønske om det. Prøvende stak jeg mine tunge ud, og smagte på hendes safter. Hun pressede sit våde skød ned mod mit ansigt, og roterede imod det. Det var nedværdigende, at få gnedet hendes våde fisse rundt i mit ansigt, der i forvejen var fyldt med tårer, savl og sperm.

“Kom så lille fisse. Tag den fisse. Lab mine liderlige safter i dig. Ja. Ja. Ja.” Jeg fornemmede, at hun var tæt på at komme. Hun havde gnedet og gnubbet sig, til en orgasme på mit ansigt. Med et dybt suk kom hun, mens hendes krop sitrede og vejrtrækningen var tung.

Hun lagde sig ned ved siden af mig, og kurrede kælent: “Det er præcis sådan, jeg har ønsket at se dig lille pige. Brugt, kneppet og ydmyget.”

Ugen efter sagde jeg jobbet op. Men de havde vækket noget i mig, en tøs blev til!

 

Del dette indlæg