En Prostituerets historie

 

Jeg tog gag’en i munden, hvorefter han rev hårdt i halsbåndet og smækkede mig med pisken, så mine baller blev røde og varme. Han smækkede mig ti gange inden han hamrede sit stive lem op i mig. Han stønnede voldsomt, da han var tæt på at komme og forlangte, at jeg kom sammen med ham. Så jeg begyndte, at stønne med ham og fake min orgasme, som jeg plejede. Han kom i et brøl og virkede meget tilfreds med sin præstation. Han tog sit tøj på, lagde pengene på bordet og gik.

Han var min sidste kunde, så jeg kunne endelig gå i bad og smide mig på sofaen. Det havde været en lang dag og jeg havde haft adskillige kunder i løbet af dagen. Jeg nåede kun lige at ramme sofaen og så faldt jeg i søvn.

Jeg vågnede tidligt næste morgen og var øm i kroppen efter en hel nat på sofaen. Jeg gik ud i køkkenet og startede kaffemaskinen og tændte en smøg. Mine baller brændte stadig efter gårdsdagens aktiviteter, men synede af de 8.000 kr. på bordet dulmede smerterne. Jeg drak min kaffe og tændte en smøg mere, mens jeg overvejede, hvad jeg skulle bruge pengene til. En kunde havde dagen før revet så hårdt i mit corsage, at det var gået i stykker, så jeg skulle uden tvivl forbi Sexkino og ha’ købt et nyt og måske noget nyt legetøj. Lidt penge til forkælelse og resten til min private opsparing.

Klokken blev 13 før jeg kom hjem fra byen. Jeg var faldet i snak med en veninde over en kop kaffe, så tiden løb fra mig. Jeg nåede lige at smutte under bruseren og hoppe i tøjet, inden min første kunde kom. Det var en af mine stamkunder – Cecil John, som jeg kalder ham. Han stinker altid af gamle smøger og hygiejne er ikke hans stærke side. Men han er altid flink og kommer altid for at få et par ryk i banditten og et blowjob. Han kræver ikke så meget og giver altid drikkepenge.

Efter Cecil John havde jeg ikke andre faste aftaler, så jeg tændte en smøg og håbede på, at der snart dukkede en ny kunde op.

Klokken nåede at blive 15, før det endelig ringede på døren. Jeg tog et hurtig tjek i spejlet, rettede håret og trak blusen ned. Det var en høj mand klædt i sort fra top til tå, han virkede meget dyster, med jeg bød ham ind. Jeg præsenterede mig selv, mens jeg tog hans jakke og smed den over stolen ved siden af sengen. Han sagde ingenting, så jeg begyndte at spørge, hvad han kunne tænke sig af ydelser. Han svarede ikke, men kiggede på mig med et dyrisk blik. Pludselig tager han fat i mig, skubber mig op ad væggen og holder hårdt om min hals. Han rev min bluse og bh af, hvorefter han tog fat i min trusser og rev så hårdt, at de flækkede – stadig med den ene hånd om min hals, så jeg næsten ikke kunne få luft. Han tog hurtigt tøjet af og smed det på gulvet. Hvorefter han igen tager kvælertag om min hals med den ene hånd og skubber mig hårdt ind mod væggen. Han hamrer sin hånd op i mig og kører den ud og ind af min fisse – hårdt og voldsomt. Jeg prøvede at få ham til at stoppe, men han holdt så hårdt om min hals, så der ingen lyd kunne komme ud af min mund. Da han endelig stoppede, tog han rundt om mine hofter med et hårdt tag og kastede mig ned på sengen. Jeg bad ham om, at være lidt mere forsigtig, men det gjorde ham bare mere vred og han stak mig en lussing. Han tog gag’en på bordet og gav mig den på og spændte den hårdt – for hårdt! Jeg ligger på ryggen i sengen, hvor han igen tager kvælertag om min hals, så jeg næsten ikke kan trække vejret. Han holder hårdt og tager fat i mit ene bryst og bider i det, mens jeg forsøger at skubbe ham væk. Men han er stor og langt stærkere end mig, så jeg kan ikke komme væk. Han bider så hårdt i mine bryster, at tårerne begynder, at trille ned af kinderne på mig.

Da han er færdig med, at torturerer mine bryster – kaster han mig om på maven og skubber mine ben op, så jeg ligger på alle fire. Han smækker mig i røven med alle hans kræfter gentagende gange, men jeg kan ikke sige imod med gag’en i munden. Han lænker mine hænder fast til håndjernene, som hænger i sengegavlen, så jeg ikke kan slippe væk. Jeg kæmper med, at blive på alle fire, men hans slag gør det svært. Han tager hårdt fat i mine hofter og hamrer sin stive pik op i røven på mig! Han banker den hårdt ud og ind af min røv, mens jeg forsøger at vride mig væk fra ham, men han holder hårdt fat, så jeg ikke har en chance. Hans pik er så stor, at jeg nærmest føler, at jeg er ved at flække, hver gang han hamrer den op i mig.

Da han endelig trækker sin pik ud og tager gag’en af, vender han mig igen, så jeg ligger på ryggen – stadig med hænderne lænket fast til sengen. Jeg ber’ ham om at stoppe, mens tårerne stadig triller, men det udløser blot flere og hårdere lussinger. Han spreder mine ben, holder hårdt om min hals – mens han stikker sin pik op i mig. Han knepper mig hårdt, mens han holder så hårdt om min hals, at jeg bliver svimmel. Det gør ondt, hver gang han hamrer pikken op i mig – men han fortsætter og gør det kun hårdere og hårdere og til sidst kommer han i et hårdt stød – han slipper min hals, så jeg endelig kan trække vejret igen.

Han rejser sig fra sengen og går hen mod væggen, hvor min lange læderpisk hænger. Han tager den ned fra væggen og kommer tilbage mod sengen igen. Hans blik er tomt og sort, han køre pisken hen over min krop, hvorefter han spytter mig i hovedet og beordre mig til, at lægge mig på alle fire igen. Jeg er bange, men gør som han siger i frygt for, hvad han kan finde på. Mine ben ryster under mig og jeg kan høre, at han nærmer sig. Han svinger pisken og det giver et ordentlig smæld i mine baller, som stadig er ømme efter hans slag tidligere. Han svinger pisken igen og igen, mens jeg forsøger at bide smerten i mig. Hans piskeslag gør mine baller følelsesløse og min krop har for længst givet op. Han vender pisken og køre håndtaget rundt om mine baller og ned mellem mine ben, for så at stikke den op i mig – helt op! Han køre pisken ud og ind og nyder synet af mig og mine smerter. Jeg kan mærke pisken helt oppe i mig, hvor jeg ikke troede det var muligt, at komme op. Han bliver mere og mere ophidset og trækker pisken ud af min fisse for, at stikke hans stive pik op igen. Mine ben falder sammen og jeg ligger fladt på sengen, mens han knepper videre.

Han åbner håndjernene og vender mig om på ryggen, så han kan komme bedre til. Han stikker mig nogle lussinger, mens han uforstyrret fortsætter med, at kneppe mig. Hans leg havde varet flere timer og havde kostet blod, sved og tårer, så det var en befrielse da han endelig kom anden gang og trak sin pik ud. Han lod mig ligge på sengen, mens han tog sit tøj på og gik.

 

 

Del dette indlæg