En Hotwife bekender

 

Jeg har været gift i blot 5 år, men jeg er allerede begyndt at kede mig i et monogamt forhold. Jeg er 33 år, og har egentlig levet i forhold det meste af mit liv, de har bare ikke altid været lige lukket. Jeg har været flere kærester utro, fordi jeg simpelthen ikke kan nøjes med én mand. Jeg har et behov for at udforske seksuelle fantasier, eksperimentere og samtidig modtage bekræftelse. Jeg har altid været ærlig, når jeg er begyndt at se en ny mand, ved at jeg fortæller om mine lyster, og mit behov for at leve i et åbent forhold. Nogle har accepteret det, da de også har set et smuthul til selv at dyrke sex med andre kvinder. Andre har vendt mig ryggen med det samme, da de søgte et mere monogamt forhold.

Jeg mødte min nuværende mand for 8 år siden på en rejse. Vi var vildt fulde i hotellets bar og faldt i snak. Jeg husker stadig, hvordan vi sneg os ned til poolen, og havde det mest fantastiske sex. Jeg har flere gange fantaseret om den episode, imens jeg har onaneret. Min mand tændte mig helt vildt den gang, og han gør det stadig. Jeg har ikke været sammen med andre end ham i de 8 år. Jeg har flirtet på skrift og i virkeligheden, men jeg har aldrig overtrådt den grænse han satte for mig. Jeg må ikke kysse, dyrke nogen former for sex eller dele seng med en anden mand. Eftersom min mand er den første, jeg nogensinde virkelig har været forelsket i, valgte jeg at tage det seriøst, da han satte disse restriktioner op. Det har samtidig medført, at jeg har investeret i en røvfuld af sexlegetøj inden for de sidste mange år. Jeg har vibratorer i alle former og farver, så jeg altid kan snige mig væk for at onanere, når min lyst til andre mænd bliver for overvældende. Det er en helt speciel og intens orgasme mit legetøj kan give mig, og stod det til mig ville jeg bruge det flere gange om dagen. Jeg var nu nået dertil i vores ægteskab, at jeg følte mig rastløs og seksuelt frustreret. Jeg havde flere gange prøvet at åbne op for samtalen om andre i vores sexliv, men han ville slet ikke lytte.

Jeg arbejdede som receptionist i en kæmpe bygning, hvor der var 10 firmaer som havde lejet sig ind. Jeg nød mit arbejde, dels fordi jeg godt kan lide at servicere mennesker, men også fordi der er utrolig mange flotte mænd at se på. Én af de mænd kom hver morgen og sagde godmorgen, og gik hver dag forbi receptionen for at ønske mig en god aften. En dag modtog jeg en buket med et kort. I kortet stod der ”Godmorgen og god aften”. Jeg vidste straks hvem det var fra. Derfra udviklede vores forhold sig. Han blev hængende længere tid og vi endte med at have lange dybe samtaler. En aften hvor jeg var på vagt, var han en af de sidste til at forlade bygningen. Han kom selvfølgelig over til mig, og vi havde en intim samtale. Han fortalte mig, at han havde haft lyst til at smage mig i meget lang tid. Jeg kunne mærke, at jeg havde svært ved at styre mine tanker, og at jeg havde endnu sværere ved at styre min krop. Han var en høj mand, med kæmpe arme, brede skuldre og mørke træk. Imens vi stod og snakkede, begyndte jeg at forstille mig hans krop nøgen. Jeg forstillede mig, at hans muskler var hårde og tydelige, samtidig med at han føltes varm og blød. Vores hænder mødtes på bordet og han tog et skridt mod mig. Jeg trak ham med ind i baglokalet, hvor jeg trak mine trusser ned om anklerne og derefter åbnede hans fine bukser og bælte. Jeg fortalte ham, at jeg ville tages her på bordet, hurtigt og hårdt. Han startede med at slikke min fisse. Hans tunge undersøgte hver en del af mine skamlæber, klitoris og skedeåbning. Jeg blev ustyrlig, blodet pumpede rundt i min krop og jeg ville mærke hans store pik oppe i mig nu! Jeg tog fat i hans skuldre og trak ham mod mig. ”Tag mig – nu” sagde jeg. Og det gjorde han. Hans stød oppe i mig var hurtige og hårde, og jeg skreg af ren nydelse. Vi kom begge hurtigt, da vi var så tændte inden.

De efterfølgende dage skete det igen og igen. Jeg fortalte intet til min mand, men havde samtidig lyst til at han skulle vide det og se det. Efter et par ugers affære sagde min elsker til mig, at han ville komme hjem til mig dagen efter og kneppe mig foran min mand. Jeg blev chokeret og tænkte hvordan det ville såre min mand. På den anden side ønskede jeg inderligt, at min mand skulle acceptere mit sande jeg og den enorme seksuelle drift, jeg besidder.

Dagen efter gik jeg nervøs rundt i stuen hele dagen. Min mand spurgte mig flere gange, om jeg var okay. Jeg nikkede blot og fortsatte i mine egne tanker. Jeg kunne ikke finde ud af, om jeg skulle få min mand ud af huset og undgå hele situationen, om jeg skulle snakke med ham om det, eller om jeg blot skulle lade det ske og lade min elsker tage ansvaret. I mens jeg stod i køkkenet og stadig overvejede hele situationen, så jeg min elsker komme. Han stirrede mig lige i øjnene, med hans brune, dyriske øjne. Min mand hørte nogen komme, og kom ud til mig i køkkenet. ”Får vi gæster?” spurgte han mig. Jeg nikkede og bed mig i min underlæbe, da jeg kunne mærke, at hele situationen fik min fisse til at blive våd og klar. Min elsker bankede ikke på, men gik direkte ud i køkkenet til os.

”Du sidder bare der og holder din kæft!”. Sådan sagde han til min mand, lige inden han tog fat i mig og fyldte mig fuldstændig ud. Min mand sad fuldstændig målløs ved spisebordet og stirrede på min elsker og jeg. Jeg havde en sommerkjole på og ingen trusser på. Han satte mig på køkkenbordet og spredte min ben. På den måde kunne jeg kigge min mand og øjnene, imens han så mig blive kneppet hårdt af en anden mand. Jeg kunne se, at det pinte min mand. Men noget ved hans kropssprog fortalte mig, at det samtidig tændte ham. Min mand var tydeligvis intimideret af min elskers store krop og aggressive facon, så derfor forholdte han sig i ro. Min elsker rev min kjole åben, så mine spidse brystvorter og små faste bryster kom frem. Han lod sin tunge cirkulere omkring begge bryster og nappede mine brystvorter med sine læber og tænder. Jeg stønnede for hver gang, hans store, hårde pik fyldte mig helt ud. Jeg kiggede over på min mand, som nu havde åbnet sine bukser og sad med sin pik i hånden. Han var begyndt at rive den af, imens han så mig blive fuldstændig tilfredsstillet. Min elsker vendte sig om mod min mand og begyndte at grine, imens han fortalte ham, at han måtte vente noget tid endnu, inden jeg var klar til ham. Med de ord rykkede han endnu hurtigere sin pik frem og tilbage oppe i mig. Han trak sig derefter ud og holdt begge hænder om mit hoved, så det kom ned til hans pikhoved, imens han spermede ind i min mund. Jeg kunne samtidig høre et støn fra min mand, som også havde nået klimaks. Min elsker tog sine bukser på og forlod vores hus uden at sige et ord. Min mand og jeg stirrede på hinanden og ventede begge på den anden ville sige det første ord. Men det gjorde ingen af os. I stedet rejste han sig og gav mig et kram. Han fortalte mig senere den aften, at det havde tændt ham ikke at måtte deltage og se mig blive kneppet af en anden. Jeg spurgte, om det måtte ske igen. Han sagde, at det måtte det meget gerne. Efter den episode har min mand og jeg arrangeret, at han finder mændene og får lavet aftaler med dem, og jeg skal bare tage imod og nyde som nyslået Hotwife. En titel jeg med garanti kommer til at elske 😉

 

Del dette indlæg