En gadepige

Email: safranpigen@gmail.com

 

Det er koldt, mørkt – det regner. Hun sparker let til en faxekondi dåse der triller rundt på gaden, ligger lige her på fliserne hvor hun traver op og ned aftenen – og natten lang. Det er sidst på måneden, ikke meget at lave på denne tid og slet ikke når det regner og er så koldt. Hun løfter hovedet – kigger op da en bil fuld af unge fyre, kører forbi og dytter. Hun gider ikke engang at løfte hånden og hilse, ved jo godt de griner af hende – gør grin med hende.

Det er koldt, hendes lille krop er slet ikke gearet til dette vejr – hendes mor ville skamme sig, hvis hun vidste hvor de penge, hun sender hjem kommer fra. Det er så fucking koldt. Hun hilser på en kollega, da hun når enden af sit område. De sætter sig ind i busskuret i ly for kulden og regnen, tænder en smøg – trøster hinanden med at det snart er den 1. De griner – lidt påtaget, da de snakker om hvornår Richard Gere kommer forbi – tilbyder dem et svimlende beløb og et varmt hotelværelse. Eventyret de inderst inde håber på.

Hun stivner, mærker en indvendig kulde da hun gennem regnen ser den store mørke bil. Lyskeglerne rammer ned mod den sjask våde gade, får regndråberne til at skinne som små diamanter. Hun har hørt om ham – er advaret imod ham – manden i den store mørke bil. Sanne – kollegaen, åbner sin jakke, skubber sin bryster op – gør hendes dybe kavalergang en tand mere appetitlig, inden hun siger: “wish me luck” og tripper hen mod bilen, åbner døren og sætter sig ind på passager sædet.

Bilen stå i tomgang, kører ingen steder – hun kan ikke se ind i bilen, mørket, regnen og de taktfaste vindues viskere hindrer hende. Fuck, det er koldt. Hun tænder endnu en smøg, tager nogle dybe hiv og mærker hvordan røgen kradser i halsen. Måske er han slet ikke så farlig – manden i bilen, måske skal han bare have et blow eller handjob, her midt på gaden? – nemme penge.

Hun høre klik lyden fra dørhåndtaget på bilen, taget endnu et dybt hiv af smøgen – glæder sig til at gå hjem til kælderværelset – der er koldt, men det er hendes trygge base. Der kommer ikke til at ske mere i aften – hun har givet op overfor at tjene de forbandede 300 kr. Lyset tænder i bilens kabine, døren bliver åbnet – lukket igen. Hun retter sit fokus, anstrenger sig for at lytte – hun kan høre Sannes stemme, hun er sur.

Sanne træder ud af bilen – smækker døren hårdt og råber: “din fucking nar, mand” hun tramper hårdt i jorden, da hun går hen mod busskuret og flipper helt ud, da hun træder i en vandpyt og hendes stramme lyse jeans bliver våde for neden. Hun kommer til at små grine lidt, Sanne er den mest hidsige af alle pigerne på gaden, lille – lyshåret og fræk i munden, ikke en man løber om hjørner med.

“Han vil ha’ dig, det fucking svin” hvæser Sanne og peger på hende. Det gibber lidt i hende – hun kigger spørgende ned på den sammenkrøllede seddel i Sannes hånd? “Jamen …har han ikke lige” mere når hun ikke at sige, før Sanne afbryder hende “fuck nej mand, han vil jo ha’ dig, han vil ha’ den sorte pige” vrænger Sanne irriteret og fortsætter: “jeg fortalte narren, at han holdt i mit område” – forklaringen på den krøllede 100kr seddel.

Hun tøver et øjeblik, smider smøgen på fortovet og tværer den ud med foden, før hun bevæger sig forbi Sanne og hen til bilen. Hun sætter sig ind, manden siger ingenting – starter bilen og kører afsted. Hun snyder sig til, i korte glimt at betragte ham, han ser ikke så farlig ud. Selvom han er kronraget, ser han venlig ud, eller rettere sagt han er pisse lækker. Hun undre sig over hvor de skal hen? De er kørt ud af det område, hvor man kan leje værelser på timebasis. De er ude af hendes hood, ude i den virkelige verden.

 

Han afbryder hendes tanker da han koldt siger: “du får 5000,- hvis du holder ud” 5000,-! – tænker hun, er du sindssyg hun skal nok holde ud – det er lige før hun tilbyder ham at gøre det uden gummi. 5000,- når hun havde regnet med at tjene 0, det er jo for vildt. Da han stopper bilen er de ved et stort hotel, hun har hørt om det men aldrig været her. Da de går ind ligger han armen om hende – ligger 1000 kr i receptionen og får sin nøgle. I elevatoren flytter han armen igen, siger stadig intet og kigger ikke på hende. Det kilder lidt i maven, hun syntes han er lidt spændene og kamp lækker.

Hun kigger på de små guldfarvet tal på døren og lytter intenst da han giver hende instrukser, inden han låser døren op. Han vil hverken kneppe eller suttes! Det lyder nemt, men Sanne havde da nok været et bedre valg for ham.

Trods sine kun 17 år, har hun gennem sit liv været udsat for mange prøvelser. Hun er lille & fin, men stenhård. Hendes krop og sind er ungt, men de kul sorte øjne vidner om en benhård tilværelse. Hun har været omkring – hun har VIRKELIG suttet noget pik i sit liv og de tykke fyldige læber er som skabt til det. Sedler skifter hænder – halvdelen nu, resten når hun går – han åbner døren. Hun smiler lidt da han galant holder døren for hende og slår ud med hånden, det er ikke ligefrem den behandling hun plejer at være udsat for.

Hun kigger overrasket over det syn der møder hende – hendes sorte øjne slår gnister da hun får øjenkontakt med en kvinde der ligger nøgen og fastspændt til sengen. Kvinden ser lidt bange ud, men vrider sig stønnende og gisper et overrasket: “århh skat” manden slår ud med hånden, mod den fastspændte kvinde og siger: “her er så min lille horetøs”

Hun kigger med hoven mine på den fastspændte kvinde, “så du er Daddys lille tøs? Din beskidte hore! Han er også min Daddy, min sugardaddy” hun nærmer sig sengen, kigger hårdt på den skræmte kvinde og hvisker hårdt: “du kan kalde mig Miss, men du skal ikke tale med mindre jeg spørger dig om noget, forstået hore?” Hun blotter en perlerække af stærke, hvide tænder i et anstrengt smil. De 2500,- der ligger i hendes lomme for hende til at smile.

Han har sat sig i en stol, strækker benene og tænder en joint – kigger på de to tøser, hore vs. hore tænker han og smiler bredt. Hun genkender den hårde duft af skunk, rækker hånden ud for at få et hiv af eventyret. “Den er stærk…” Siger han advarende, da han rækker hende sin joint. Hun suger dybt, lader røgen blive nede et øjeblik – giver slip og lader en stor grå sky passere ud gennem de tykke læber. Han kigger på hende, peger ud mod badeværelset – hun er lettet, skal lige tisse og have noget koldt vand i hovedet, inden.

Hun skubber badeværelsesdøren lidt i, trækker de drivvåde, stramme jeans ned og sætter sig på toilettet. Hun kan høre sagte stemmer, kvinden der ligger bundet siger:” det er en gade pige, Daddy.. Hvorfor en gadetøs?” Hun fornemmer bebrejdelserne og væmmelsen i kvindens stemme. Hun kniber sammen, holder på sin stråle og spidser ører – venter på mandens svar. Der er helt stille. Hun giver slip, tisser ligeså stille og lytter stadig opmærksomt.

Der lyder et klask og et lille forskrækket skrig, manden hvæser vredt: “hun må slå dig, hun må svine dig til, hun må sætte gummi på mig med sin mund, hun må slikke din røv og kører mig op med sin hånd, hun må håne dig, kigge på at jeg voldtager din røv, forstået hore?” Der er helt stille, hun høre ikke kvindens svar, før badeværelses døren går op. Hun rejser sig forskrækket fra toilettet, forsøger at trække de lyse jeans op.

Han kigger kort på hende, beder hende klæde sig helt af, fortæller hende at hun sgu da ikke har fået penge, for at have tøj på. Hun kan ikke lide ham – hans måde at tale til hende, men ok, hans penge er fede nok. Han vender ryggen til hende, stiller sig ved vasken og tager vandt i hovedet. Hun klæder sig af – det er lang tid siden hun har prøvet at klæde sig af, uden at fryse. Manden bukker sig ind i brusekabinen – rejser sig igen. Han står stadig med ryggen til hende, da han siger:” sæt dig på hug” og peger.

I midten af brusekabinen har han sat en gigantisk stor dildo, hun tænker på hans ord ude foran døren – “jeg knepper dig ikke og du skal heller ikke sutte mig” hun føler sig dum – han havde jo langt tryk på “jeg” – altså han skulle ikke kneppe hende, men det skulle det kæmpe monster der sad fast på gulvet. “Du kan gå nu med 500, på lommen, eller gøre som jeg siger og gå senere med alle 5000” hvæsede manden koldt. Fuck, hun havde næsten brugt alle pengene i sit hoved, der var så meget hun gerne ville.

Hun kastede et blik på kæmpen, den var ligeså fucking tyk som hendes underarm, han var jo ikke rigtig klog. 5000,- hun smyger sig forbi hans krop, tager en dyb indånding. Hun mærker et kuldegys gå gennem kroppen, da spidsen af den store gummipik rammer hendes revne. Manden har stillet sig med armene overkors, han hviler sig mod væggen og nikker let, da hun kigger op på ham. Hun slår blikket ned, overvejer om hun bare skal gå med de 500 kr.,- det er jo også en slags penge.

Hun er slet ikke våd, det her bliver en kamp. Hun ømmer sig, men presser sin spinkle krop ned over det store uhyre – cm. for cm. glider den ind – udvider hendes – trods alt, smalle revne. Halvdelen er inde nu, hun kan mærke det svimler for hende – den er hård og det er koldt. Endnu engang overvejer hun de 500. “Hold armene ud til siden…uhmm…og spred benene” stønner manden, som stadig står afslappet op af væggen, intet andet end hans hårde stønnen, afslører at det her syn tænder ham afsindigt.

Hun strækker armene ud, støtter dem på brusekabinens kolde vægge. Hun spreder benene en smule, kigger spørgende på manden, han ryster let på hovedet, det er slet ikke nok. Den hårde gummipik fylder hende, det strammer og hun føler at der er modstand indvendigt fra. Hun flytter sine små mørke str. 36 fødder længere fra hinanden, hvilket gør at hun får presset sig lidt længere ned over den hårde dildo med riller. Han smiler tilfreds, åbner de øverste knapper i hans kridhvide, helt glatte skjorte.

Hun lukker øjnene, tæller til tre og presser sin ydmygede krop helt ned, hun opfatter det som om de 5000,- er lige om hjørnet og fantasere livligt om alt det hun skal med de penge, flytter fokus fra at hendes underliv er mere end propfyldt. “Gnid den lille fisse for mig, baby” stønner manden og fumler ved lynlåsen på hans bukser. Det plejer at være de unge der lyver, de unge kan finde på at tage kondomet af når de knepper hende bagfra. I hans alder plejer de at overholde – og han havde sagt at han ikke ville kneppe eller suttes.

Hun flytter sin hånd ned, gnider sin Klit uden at føle noget som helst. I en hurtig bevægelser, fugter hun sine fingre i munden og gnider ihærdigt videre. Han har taget en halvstiv pik frem, “du må betale en tusse mere, hvis du skal suttes” pipper hun modigt og gnider sig mekanisk. Han kigger hoven – overlegent på hende – træder et skridt frem. En lunken stråler rammer hende, manden pisser ud over hendes bryster – han smiler – hun er lamslået. Hun er blevet pisset på før – men ikke bogstavligt. Det vender sig i hende, da han retter sin stråle mod hendes ansigt, det varme tis løber ned af hende, chokeret gnider hun videre på sin Klit og lader det bare ske.

Han smiler stadig overlegent – ryster sin halvfede pik foran hendes ansigt og propper den tilbage i bukserne.

500,-? Hun kunne jo stadig gå nu. “Du trænger vist til et bad” siger manden, stille og forlader badeværelset. Hun reagerer hurtigt – rejser sig fra det store uhyre der har spiddet hende – tænder for det brandvarme vand, ihærdigt forsøger hun at vaske følelsen af mandens lunkne tis af sig – føj, hvor var han dog ulækker, det går mere og mere op for hende, hvorfor de andre piger advarer imod ham. Hun tager den lille billige hotel sæbe og vasker sig grundigt, igen og igen vasker hun sit ansigt med den skummende sæbe.

Hun tøver et øjeblik inden hun tager i håndtaget – 5000,- for fanden, kom nu. Den nøgne kvinde ligger stadig fastspændt på sengen, hun mærker en indædt vrede mod kvinden, der tidligere – med væmmelse i stemmen havde omtalt hende som en “gadepige”. Mandens livrem, ligger hen over kvindens mave, venter blot.

Det er en del af aftalen “en hore, der skal piskes” Hun kigger kvinden i øjnene, lidt angst? Gadepige, gadepige, det runger i hendes hoved – hun løfter den sorte læderlivrem og slår – maven, brysterne, lårene – slår og kigger smilende på de røde striber livremmen efterlader. En bastet og bundet kvinde på et hotelværelse, bliver objekt for en spinkel gadepiges frustrationer, manden sidder smilende, tager et par hiv på sin joint – nyder.

Kvinden skriger – hun vrider sin krop, men nyder. Hun er godt kørt op, glinser fedtet og klistret mellem benene. Hun smider livremmen fra sig, giver den stønnende og liderlige kvinde en lussing – en hård lussing, fortæller hende at hun er en beskidt, liderlig hore. Hun propper sine, mørke spinkle fingre ind i munden på kvinden, helt ned så kvinden refleksmæssigt er ved at kaste op. Århh hun har lyst til at kvæle kvinden – lade alle sine frustrationer komme ud. Hun niver hårdt i kvindens, store gyngende patter – dasker til dem og presser de tunge meloner hårdt sammen. Hun slår, dasker og niver ned over kvindens mave, hofter, lår. Hun presser sin hånd ned mellem kvindens lår, klemmer sammen om hendes skamlæber og nulre dem mod hinanden.

Hun kigger på kvinden, der med et sagligt udtryk i øjnene, smiler liderligt – irriterende liderligt. Hun kigger mod manden, han har åbnet sine bukser og taget sin halvdovne pik frem. “Kom” hvisker han hæst – uden egentligt at kigge på hende. “Kør mig op med hånden” siger han og skubber sig lidt ned i stolen. Hun tager fat om hans halvstive pik, spiller løs – strammer grebet lidt – lader nogle falske stønne lyde, passere ud gennem læberne “uhm…arhhh…åhhh” hun giver den gas, lader som om det er den lækreste pik hun nogensinde har set – det plejer at hjælpe. Hun er lige ved at tage den dovne pik i munden – hendes tykke læber skal nok hjælpe. Hun klemmer, kæler og spiller løs på manden… Er lige ved at give op.

“Vend dig om og buk dig ned” stønner manden, han nyder den mørke spinkle hånd om sin pik, men gør alt for at modarbejde naturen, han kunne have sprøjtet de første fem gange nu, hvis ikke det var fordi han havde indøvet en hård taktik til at modarbejde – han elsker at have fuld kontrol. Han kan dog ikke modstå synet af en lille tøs, der lige foran ham bukker sig ned.

Hun tager fat om sine tynde ankler, står med sin smalle numse lige op i ansigtet på ham. Hendes kønne fisse, titter fint frem mellem lårene, ligner til forveksling en fristende kyssemund. Med halvdovne bevægelser spiller han sin pik, der nu er HELT hård, bankende stiv. Han rækker hånden op, spreder de små baller – labber synet af hendes lille røvhul i sig. Århh for satan han er hård – blodet strømmer til hans pik – samler sig i hans hårde dunkende lem.

Han er fristet, voldsomt fristet til at springe på det lille bytte, kværne sin pik ind mellem de små lår, penetrere den frække kyssemund. Han samler sig – er så usandsynligt tæt på at sprøjte ud over den kønne røv. Han går på knæ foran den bundne kvinde, løsner hendes ben – kigger ind i hendes skræmte og liderlige øjne. Han ved hun vil, det har længe været en drøm for hende – nu hvor det er realitet, ser det måske anderledes ud – but who cares?

Han tager fat om kvindens ankler, bøjer hendes ben bagover, så hendes røv er fuld tilgængelig. Det er en anderledes lidt bredere, større røv han kigger på nu, men en fællesnævner er en lille fin lukket stjerne. Manden kigger ikke på hende da han beder hende komme hen til sengen, hun havde hørt ham nævne det, været forberedt på det. “Snav det lille hul, gør hende våd og klar” stønner han hæst. Hun er ikke stolt da hun sætter munden – tungen mod kvindens røvhul og fugter hende. De 5000,- der venter forude, får det bedste frem i hende. Hun sutter, spytter og slikker løs i og omkring det lille stramme hul, mærker hvordan kvinden vrider sig og lytter til mandens hæse støn.

Hun fortryder at hun satte sig ind i den mørke bil, at hun ikke stolede på sin mavefornemmele og de andre pigers advarsler og nu var hun gået for langt til bare at forlade hotelværelset med 500 kr. “Man skulle tro du nød det…luder” sagde manden, da han helt uacceptabel hårdt trak hendes hoved bagover, krævede af hende at hun satte et kondom på ham med munden. Hun åbnede forsigtigt den lille guldfarvede pakke med gummi’et i, føjj bare lugten af gummi, fik det til at vende sig i hende. Forsigtigt satte hun det på pikhovedet og begyndte at rulle det på, en hård lussing ramte hendes kind “med munden, din lille so” brølede manden og kiggede koldt på hende.

Hun lukkede læberne sammen om hans pikhoved, strammede godt til kæmpede ihærdigt for at rulle kondomet på. Han nød det, smilende og pervers nød han hendes kamp for at få ordentligt fat, uden at bruge tænderne. Fuck, hvor var det lækkert, næsten bedre end et blowjob. Hun kæmpede, gispede efter vejret, strammede læberne en tand mere og endelig fandt hun taktikken. Hun kiggede op på ham, da hun langsomt lod hans pik glide ind i munden, hun var lettet slutningen på dette måtte være nær.

Han smilede, klappede hende let på kinden og trak sig ud af hendes mund. Hun sank et par gange, prøvede at fjerne den ulækre smag af glidecreme. Han bad hende, holde kvinden for munden, inden han med grådig overlegenhed og uden hensyn bankede pikken ind i hendes røv. Kvindens skrig, blev delvis druknet i et par spinkle pigehænder. Hun mærkede og fornemmede mandens voldsomme aggression da han bogstavlig talt voldtog kvindens røv. Hun kiggede på, vidste ikke rigtig om hun skulle være lykkelig for at det ikke var hende, eller hun bare i bund og grund var uinteresseret i det der foregik. Hun kunne se nydelsen i hans øjne, høre hans tunge vejrtrækning og hver gang han stødte til, gippede det i den bange og liderlige kvinde.

Det hele gik så hurtigt, manden trak sig ud af kvindens røv – han nærmest flåede kondomet af og imens hun stadig sad med hænderne for munden af kvinden, greb han igen fat om hendes hår. Han smilede, men hans øjne var kolde og hårde da han stod foran hende, han gned hårdt på sin pik, trak vejret tungt og gned lidt mere. Hun lukkede øjnene, ventede på det og så.. Hun mærkede de første stænk af sperm, koncentreret og kontrolleret sørgede han for at alt hans liderlige, opsparet sæd ramte hendes ansigt. Det var en anstrengt og provokerende følelse for hende, først pissede han på hende og nu – nu løb hans fedtede sperm ned af hendes ansigt. “Få horen til at slikke det af” hvæsede manden og slap hendes hår med et voldsomt ryk.

Hun satte sig overskrævs på kvindens mave, kiggede ind i kvindens lettede øjne, højt og tydeligt sagde hun: “slik mig, lab Daddys frække sperm i dig, stille og roligt, din beskidte hore” hun bøjede sig ind over kvinden, stønnede højt, tungt og mekanisk. Hun mærkede kvindens livlige og ihærdige tunge i sit ansigt, følte ingenting ud over en tung ligegyldighed. Overvejede om det her havde været 5000,- værd – kom ikke til en konklusion. En tidligt og kold efterårs morgen, fandt hun sig selv på vej ud fra et hotel, langt væk fra sit kolde – men trygge kælderværelse.

 

Del dette indlæg