En fræk tur til Skagen

Lisa og Emilie havde endelig fået sommerferie og skulle en tur til Skagen for at slappe af i dagtimerne og være vilde om natten. De var begge 20 år og havde derfor masser af energi og lyst til at møde en masse nye mennesker. Lisa havde netop afsluttet et længerevarende forhold og Emilie havde alle dage være single, så de var begge opsat på at finde nogle flotte fyre på turen. Emilie kom fra en rigmandsfamilie, som havde et lækkert sommerhus i Skagen, hun havde desuden også bil, de kørte derop i.

Solen skinnede og pigerne var iført sommerkjoler, da dagen kom og de skulle af sted. De startede med at køre forbi et sted, hvor de kunne købe lidt til turen derop, det var trods alt en lang køretur. Det endte dog, som forventet, med at pigerne i stedet købte alkohol. De var så begejstret over den kommende uge, at de ikke kunne vente med at drikke. Flaskerne blev åbnet og pigerne skruede højt op for musikken imens de kørte af sted. Efter en times kørsel havde begge piger drukket nok til, at det kunne mærkes. Emilie sagde derfor nej tak til en til, men Lisa fortsatte. De kører ind på en rasteplads for at holde en tiltrængt pause. De får øje på det samme. En ung, muskuløs fyr med et skilt i hånden ”Skagen”. Han har et pjusket lyst hår, som ligner, det er blevet bleget en del af solen. Hans skæg er kraftigt og tæt, hvilket får ham til at se enormt sexet ud. Han ser veltrænet ud på en afslappet og dermed sexet måde. Pigerne parkerer bilen lige ved ham. Han får øjenkontakt med dem med sine dybe, venlige øjne. Han smiler til dem igennem ruden. Lisa, som efterhånden er ret beruset, foreslår at de tager ham med i bilen. Emilie er lidt usikker, men da hun kigger ud på ham og han smiler skævt til hende, siger hun også ja. Emilie bliver i bilen, imens Lisa går ud og snakker med ham. De kommer begge tilbage efter få minutter. ”Det her er Bastian, han kører med os til Skagen”. Bastian hilser pænt på Emilie og takker for liftet.

Der går ikke længe inden de igen er på motorvejen og Lisa får hældt lidt alkohol i Bastian. Stemningen er virkelig god i bilen og samtaleemnet er seksuelle erfaringer. De skiftes til at berette om deres vildeste oplevelser. Emilie fortæller om en fyr, som hun var bollevenner med i foråret. Han var 35 år og derfor meget erfaren, hvilket hun nød godt af. Hun fortalte om en specifik episode, hvor hun var taget hjem til ham i en fræk bodystocking og en jakke udover. Da han åbnede døren, havde hun smidt jakken og straks gået på knæ for at sutte hans pik. Bollevennen var blevet så overrasket og tændt af situationen, at han havde spermet hende i munden efter kun 5 minutter. Emilie bliver helt våd bare af at tænke på sex med ham. Turen går videre til Lisa, som fortæller om en ferie hun var på med sin kæreste sidste sommer. De havde haft sex i poolen, imens de andre gæster også havde været i nærheden. Imens de var i gang, fik de øjenkontakt med et andet ungt par, som også var i gang. Begge par fortsatte det de havde gang i og kiggede på hinanden undervejs, hvilket havde tændt Lisa helt vildt. Hun fortæller de to andre, at hun godt kan lide spændingen ved risikoen i at blive opdaget under sex.

Da det er Bastians tur er begge piger rimelige liderlige.  Emilie har holdt øje med ham igennem bakspejlet, og det samme har han. Lisa har vendt sig helt om og har nu lagt sin hånd på hans lår. Ved næste rasteplads drejer bilen af, og den liderlige stemning i bilen skal udnyttes. Efter bilen er parkeret helt væk fra de andre biler og er blevet slukket, vender Emilie sit ansigt mod Lisa. Hun fjerner nænsomt håret, som glider ned langs siden af ansigtet og læner sig ind mod hendes læber. Langsomt kører hun sin tunge langs Lisas læber for at ende ud i et intenst kys. Bastian har sportsshorts på, og trækker dem af, så han kan rive i pikken, mens han ser på pigerne der langsomt kysser og klæder hinanden af. Det tænder ham vildt og han kan ikke holde sine støn tilbage. Pigerne reagerer på det og kravler om til ham, så de alle tre sidder på bagsædet. Han sidder i midten og starter med at kysse med Emilie, imens han lader sine fingre udforske Lisa under kjolen. Han mærker, at hun er drivvåd og stikker med det samme to fingre op i hendes våde og klare fisse. Hun lægger hovedet tilbage og bider sig selv i læben.

Bastian siger til Lisa, at hun skal låse dørene og derefter sætte sig med ryggen mod døren og sprede sine ben. Det er et skønt syn, tænker Bastian, da han ser Lisas våde, glatte fisse sprede sig for dem. Bastian skifter plads med Emilie, som lægger sig på alle fire og går i gang med at kærtegne og drille Lisas klitoris med hendes bløde tunge. Bastian tager Emilie hårdt bagfra. Hele bilen dugger til i takt med, at de alle er tæt på klimaks. Lisa kommer som den første, hun skriger imens hendes krop strækker sig helt ud. Det får Bastian til at støde sin pik endnu hurtigere og hårdere ind i Emilies utrolig stramme fisse. Bastian råber, at han kommer og pigerne nærmest kæmper for at få mest af hans varme sæd i munden. Emilie føler en uforløst spænding i sin krop og sætter sig om på forsædet igen. Bastian mærker, at hun nok er lidt sur. Emilie tænder bilen og kører igen mod Skagen. Da de når frem, er der ikke blevet sagt et ord i bilen. Stemningen er ikke dårlig, der var bare ikke brug for flere ord. Inden Bastian træder ud af bilen, giver han Emilie en lap med sit nummer på, da han giver hende papiret siger han samtidig, at han nok skal få hende til at komme flere gange, hvis hun ringer på det her nummer. Han stiger ud af bilen og pigerne kører med et smil på læben ud mod deres sommerhus med viden om, at det her bliver en fræk tur og vild uge.

 

“Fortsættelse følger, Sex i Skagen”
Læs del 2 her

Del dette indlæg