Emilie og Martins vejfest (del 1)

Emilie og Martins vejfest (del 1)

Hun bor i et gråt hus, men det skal man ikke lade sig snyde af. Adressen er Gentofte. Der er hvidt stakit omkring det store hus, og der holder to biler i indkørslen. En af dem er en Mercedes. Det andet en ny elbil – en BMW.

Emilie bor i huset med sine forældre, men der er ingen hjemme lige nu. Velhavervejen holder vejfest. Det er længere nede ad den rolige villavej, hvor det ene store hus ligger ved siden af det andet.

Vejret er flot. Sommer og solnedgang. Højlydt snakken og musik i teltet, hvor der er dækket op til 50 personer. Der er 25 huse på vejen. De fleste deltager i festen, men der er ikke mange på Emilies alder.

Hun er lige fyldt 19, men ud over et par håndfulde mindre børn, er der ingen unge med til festen. Sådan noget gider de ikke. Emilie forstår dem egentlig godt, men ingen af dem har arrangeret noget alternativ fest denne aften, og Emilie gider ikke gå i byen.

Så hellere hænge ud sammen med de velkendte naboer, drikke lidt med dem for sjov, og måske flirte med en overklassemand eller to. Emilie har ikke noget imod overklassen. Hun er født ind i den, og den har givet hende masser af privilegier. Hun mangler ikke noget, og det kommer hun heller ikke til.

Allermindst sex, tænker hun ved sig selv mens Martin kommer over til hende.

Martin bor tre huse fra Emilie. Martin og Mette, ja og deres tre børn, som bliver passet af au-pairen. Emilie har kendt dem altid, og hun har vist også prøvet at flirte med Martin før. Det er Emilie god til, og når hun har drukket en del kold hvidvin, får hun lyst til at udfordre den gængse grænse lidt.

Vejfesterne kender hun. De varer længe, og de kan både indeholde vild dans og vilde udskejelser. Emilie smiler til Martin, der sidder i en casual hvid skjorte over for hende. Han blinker til hende, men hun affejer hans tilnærmelse. Så vidt hun husker, har hendes far – eller mor – aldrig optrådt utilbørligt ved en vejfest, men hun har da hørt dem fnise lidt om, hvad der er foregået i krogene.

Hvad der foregår ved vejfesten, bliver ved vejfesten, synes mantraet at være, men Emilies forældre har sikkert aldrig tænkt på, at deres datter kan ende i den kategori.

Det har hun heller ikke selv. Emilie er enebarn, hun er født med en guldske i munden, og hun har en fast pik i fissen. Kevin hedder fyren, der ejer pikken. Han er bolleven, 21 år gammel, og han opfylder Emilies ukomplicerede behov for fast sex.

Mindst en gang om ugen. Dejlig, hård sex uden dikkedarer.

Hun smiler til Martin, og han smiler tilbage. Hans blik er ikke sløret. I modsætning til mange af de andre midaldrende mænd og kvinder ved vejfesten, virker han ikke særligt beruset. Han virker målrettet. Han rykker over til Emilies side af bordet.

”Jeg har altid syntes, du var sådan en smuk pige… – kvinde,” siger Martin, og Emilie skal lige til at smile hånligt.

Hun hader sådan noget. Når mænd i midten af 40erne tror, de er noget – for hende. Men hun føler sig tiltrukket af Martin, og hun retter på sin turkis kjole. Emilie bærer sådan en kjole flot, selv om hun er et lille nips. Den er ærmeløs, og den har et stort bart hul i ryggen. Hun har haft lidt svært ved at finde en passende bh til kjolen.

Hun har en god røv, men ellers er hun en lille sag. Faktisk kan hun godt klare sig uden bh.

Martin kigger ned på hendes lår. Han er lige ved at lægge en hånd på dem, men så glider hans øjne op og møder hendes. Undervejs ser han på hendes bryst.

”Ja, jeg har jo ikke så store som så mange andre,” siger Emilie og retter på sin kjole.

Hun kan sagtens gå uden bh af og til, for hun har kun en A-skål. 65A, men det behøver Martin jo ikke at vide.

Det ser ud som om, han nyder hendes krop, og hun føler en dejlig varme – næsten en beruselse – ved at føle hans begær. Hun kigger sig omkring. De fleste er ude på den store plæne, der omkranser både huset og teltet.

Vejfesten bliver holdt hos en af de mest velhavende på vejen, så der mangler ikke noget.

Emilie sidder uroligt på stolen. Pludseligt ville hun ønske, at hun havde en aftale med Kevin. Det kilder i hendes fisse, og hun føler en stor trang til at gå hjem og lege med sin vibrator. Eller bedre endnu – lege med en pik.

Hun lægger hænderne i skødet, og da hun igen kigger på Martin, lægger han sin højre hånd over hendes. Lige oven på fissen, hvis den da ikke var dækket af kjolens stof og den minimale g-string.

”Du er dejlig, Emilie”, siger Martin helt stille og ukompliceret.

Hans store, men velplejede hånd, ligger beskyttende på hendes underliv. Han flytter hånden om bag ved hendes nakke, og hun fornemmer, hvad han vil til at gøre.

”Nej, nej. Ikke her,” siger hun. Hun ånder lettet op.

Emilie er tilfreds med, at hun ikke automatisk har afvist Martin. Han har aldrig gjort tilnærmelser før, sådan som hun kan huske det, men han har altid rumsteret et sted i hendes bevidsthed. Ikke som en, hun har fantaseret om kom om tog hende – men som en, hun syntes om.

Martin holder fast om hendes nakke, men han fører ikke sin mund mod hendes. Hans blik er fast, og hans holdning er klar.

”Nu,” hvisker han.

”Hos dig,” tilføjer han, rejser sig og går ud af teltet.

En kuldegysning går gennem Emilies krop, men den bliver efterfulgt af varme. Forventningsfuld varme. Hun rejser sig, og tilfældigvis ser hun både sin far og mor et stykke væk. De danser på den opstillede træ-terrasse, og de ligner det, de er: Nogle, der fester igennem.

Hun ryster på hovedet, men som sædvanligt under hun dem det. De arbejder hårdt, og lige nu er da ikke det værste tidspunkt, Emilie – og Martin – har derhjemme. Ikke på hendes værelse, for det er for kedeligt. Hun håber, han vil tage hende i de nye sofaer i stuen. Hårdt.

Martin er en mand af normal bygning. 185 centimeter høj, slank uden at være tynd, og velholdt uden at være trænet. Helt normal Gentofte-mand med alle de rigtige holdninger, koner – eller i hvert fald kone – børn og biler.

Han står der, da hun åbner den hvide havelåge. Han står oppe ved hoveddøren som var han en indsamler til Dansk Flygtningehjælps årlige rundtur for den dårlige samvittigheds skyld.

Hun småløber hen og omfavner ham. Han tager hårdt fat om livet på hende, og hun presser sin krop og sine læber mod hans. Et opslugende begær tager fat i dem begge, og hun famler efter nøglen, der er i hendes lille taske.

Bare den korte gåtur op til det grå hus, har gjort Emilie ophidset. Hun mærker, hvor våd hun er mellem benene, og inde i hall’en kaster hun sig igen i armene på Martin.

Han holder hende fast, planter sine hænder på hendes ryg glidende ned over hendes velformede røv, og han trækker op i kjolen. Lige nu forbander hun, at hun har nylonstrømper på, at hun ikke bare kan glide ned over ham lige her.

Se hans pik forsvinde op i den glatte, stramme fisse, der er inden under kjole og trusser.

Som kan Martin læse tanker tager han hende i hånden og trækker hende ud i køkkenet. Han har været på besøg hos hendes forældre flere gange, men hun har aldrig været hjemme, så hun har ikke kunnet ligge på sit værelse og fantasere om, at han kommer op og knepper hende.

Hun fantaserer heller ikke lige nu. Det er meget håndgribeligt, da Martin lægger hende ind over Uno-Form-køkkenbordet og trækker op i hendes kjole. Han sætter sig på knæ, hiver i hendes strømper, og trækker ubesværet hendes våde trusser af.

Emilie sukker, og hun lægger ansigtet ned i sine foldede hænder. Hun har lyst til at kigge bagud, men det er mere end nok, at hun kan høre, hvordan Martin piller ved sit bælte og bukserne.

Hun gisper. Hun slapper af. Hun stønner, og hun er igen lige ved at kigge sig bagud. Det tænder hende altid at se en pik, der er klar til at blive brugt.

”Husk nu kondomet,” når hun at ænse.

Emilie kan ikke tåle p-piller. Blodpropper ligger til familien, og selv om hun har sagt til lægen, at hun altså godt kan bruge prævention, har han rådet hende fra det. Kondomet beskytter også mod meget mere, har lægen og forældrene sagt.

Som om…

”Jeg har fået snittet,” griner Martin, og hun mærker, at det ikke er noget, der skal diskuteres.

Noget varmt og hårdt og dejligt bliver sat mod hendes fisse, og hun stønner højt, da han presser.

Han tager hende bare lige på og hårdt. Hun er så klar til det. Emilies stramme, glatte fisse sluger næsten hans pik. Martin trækker op i sin skjorte og ser den tykke pik glide op, så kun de trimmede blonde hår er ud for Emilies fisse.

Han udstøder en uartikuleret brølen, og Emilie stønner. Både på grund af lyden, og fordi hans varme, hårde lem er helt oppe i hende og kører hurtigere og hurtigere frem og tilbage. Hendes strittende klit bliver masseret, og hendes ungpigekrop bliver skubbet frem og tilbage på køkkenbordet.

De små bryster gnider mod den massive bordplade, og hun ville bare ønske, at hun var helt nøgen her i det halvt oplyste køkken.

Som om han kan læse tanker stopper Martin. Han trækker sin pik ud, og sætter sig på knæ. Hun mærker hans ånde mod sit mest intime, og et kys rammer hende mellem benene. Lige der, hvor hans pik netop har været.

Benene giver efter, men han holder hende. Han holder op i hende, trækker kjolen af hende og hægter hurtigt og erfarent hendes bh op.

Nu er Emilie helt nøgen. Han vender hende om, griber om hendes bryster, og da han er færdig med at forme sine hænder efter dem – store hænder om små bryster –  knapper han lidt drillende sin skjorte op. Hans sko er væk, hans strømper trækker han af, og uret lægger han.

Nu er Martin også nøgen. Hun ser op og ned ad hans krop, og hendes hænder griber ud efter hans pik. En dejlig, stor, stiv, moden mandepik.

Inden hun kan nå at glide ned på gulvet og gå i knæ, har Martin tvunget hende lidt bagover. Nu sidder hun på bordkanten, og han står med sin pik mellem hendes ben. De ser hinanden i øjnene, og hans mund møder hendes.

De kysser. Først et kys eller to, så flere, hurtige kys, inden deres tunger vikler sig ind i hinanden. Det er en bevidst, men dejlig handling, og Emilie tror efterhånden, hendes fissesafter løber ud på bordet som saften fra et ungt stykke kød. Hun kan dufte dem begge to, og det er næsten som om, hun kan glide rundt på bordet i sin egen sovs.

Det er ikke kun Emilie, der kan glide. Det kan Martin også. Han glider op i hende, og da han rammer bunden af hendes fisse, tager han hårdt fat om hendes lænd, så hun ikke bliver skubbet baglæns ind over bordet.

Emilie kigger skiftevis op i loftet og ned på pikken, der støder ind i hende. Hun nyder hvert et stød, og hun fryder sig over, at han tager så hårdt fat i hende. Han ved, hvad han vil. Ind og ud. Han vil styre. Martin vil kneppe hende lige her.

”Åhhhh ja, dejlig ungpigefisse, dejlig stram fisse, se dine små bryster dirre,” messer Martin, og det gør bare Emilie endnu mere liderlig. Det er svært at forestille sig, det lader sig gøre, men hendes glatte kønslæber føles som har de en million nerveender i sig, og de bliver alle stimuleret af den kød- og blodfyldte pik, der sidder på Martin nede ad vejen.

Martin med Mette og det perfekte liv. Martin, der lige nu knepper Emilie i forældrenes køkken. De to, som rent teoretisk – i teorien ja, men næppe i praksis – kan ses, hvis en eller anden går op til huset.

Pludselig holder Martin op med at støde i Emilie. Han læner sig ind over hende, kysser hendes mund og hvisker i hendes ører.

”Sofaen,” siger han. Eller stønner han.

”Jeg vil kneppe dig i dine forældres nye lædersofa,” stønner han. Emilie giver et orgasme-lignende støn fra sig.

”Sofaen,” gisper hun. Halvt smilende og halvt forfærdet drejer hun hovedet og ser ind gennem stuerne en suite.

De hvide lædersofaer er helt nye, og Emilies mor er over huset som en falk. Hun ser alt, og der vil ikke blive set med milde øjne på fisse- eller piksafter i lædermøblerne. Da slet ikke, hvis safterne tilhører en mand, der er på alder med Emilies forældre.

Martin trækker Emilie ind i stuen, og hun bliver – til sin fryd – igen placeret på alle fire. Pikken rammer hende bare perfekt, når hun får den doggy.

”Damn,” udbryder hun, da Martin bestemt har placeret hende i sofaen.

”Jeg skal nok klare det her,” siger han.

”Slap du bare af i sofaen”.

Der hænger et stort spejl bag Martin, så Emilie kan lige ane ham bagfra. Se, hvordan hans nosser dingler mellem hans ben, og fornemme, hvor hans pik er på vej hen.

Hun ser ind mellem sine ben. Ned ad sin mave. Der er ikke meget, der skygger for udsynet, ud over Martins krop.

Da hans pik igen berører hendes saftige og følsomme fisse, får hun alt for travlt med at nyde til at se noget som helst.

Han stryger hendes hår, og han tager fat om hendes lår mens han glider op. Resolut og krævende.

Emilie mærker, at de klistrer lidt til sofaen. Hun prøver at rette opmærksomheden fra det, men det er svært at nyde Martins store opmærksomhed, når hun skal tænke på, at der kommer svedpletter i sofaen.

Og det, der er værre. Altså værre for en sofa.

For fissesaft og sperm er noget af det bedste, Emilie kan komme på, men i sine forældres nye sofa er det ikke så godt.

”Kan vi ikke…”, begynder hun, og det er som om, Martin har læst hendes tanker.

”Ja, sofaen. Det er ubetænksomt af mig. Jeg vil have din krop – ikke dine forældres sofa,” stønner Martin og trækker Emilie ned. Han træder bagud mens han stadig er oppe i hende, og da han sætter sig på knæ på gulvet, støtter Emilie sig op ad sofaen.

”Det bliver stadig til sofasex, men gulvet er lettere at gøre rent,” griner Martin, da han fortsætter med at mase på i hendes fisse.

Hun ser ned ad sig selv. Hendes brystvorter er fine og strittende. Lyserøde og smukke. Dem må Martin kærtegne en anden gang. Tage i munden.

Hun elsker at få slikket sine bryster. Det er ikke dem, man altid lægger mærke til først hos hende, men hun er yderst tilfreds med dem.

Noget varmt løber ned ad hendes lår. Som refleks griber Emilie ned mellem benene og mærker efter, men konsistensen er klar: Det er hendes egne safter.

”Lad mig smage,” siger Martin, og Emilie rækker venstre hånd bagud.

Som er han et rovdyr tager han hele hendes hånd i munden, og han sutter grådigt. Slikker hver en antydning af fissesaft af hendes fingre, og da han igen har begge hænder fri, er det med endnu større vildskab han knepper hende.

”Jeg spermer i dig om lidt,” siger Martin.

Det er ikke til forhandling. Det er en konstatering.

”Vi skal tilbage til festen, men først vil jeg komme helt oppe i dig. Sperme i din ubeskyttede fisse,” stønner han, og Emilie bliver igen blød i knæene.

Hun fører igen en hånd ned mellem sine ben, og mens hans pik glider frem og tilbage i mere og mere opskruet tempo, begynder hun at gnide sin klit. Emilie er så våd, at hun næsten kan tænke sig til, hvordan hendes fingre bliver trukket med op i hendes fisse – selv om hun er så ung og stram.

”Åh, åh, åh, åh,” sukker hun og er ved at sætte sine læber mod sofaens læder. Hun fortryder hurtigt og gemmer ansigtet i sin ene hånd mens den anden bearbejder hendes køn. Emilie er en fornuftig pige, og hun vil ikke have vrøvl med sin mor.

Slet ikke over, at hun har kneppet i eller ved de nye sofaer.

”Tag mod min sperm,” brøler Martin pludseligt, og inden Emilie når at forberede sig på det, tager han smerteligt fat i hendes lår og tvinger hendes krop ind mod sin.

Emilie mærker hvert et sprøjt, der rammer oppe i hende. Hun hører hans gispen og fornemmer rykkene i hans krop, samtidig med, at hans pik afleverer ladningen oppe i hende.

Han synker sammen. Emilie slapper af. Hun når ikke at komme denne gang, men…

”Mmmmmm, du er fandme lækker at kneppe,” afbryder Martin hendes tankerække.

”Jeg tror, vi fortsætter festen et andet sted,” tilføjer han og fisker sin telefon frem.

Forfatter: Mariamusen
Emilie og Martins vejfest, del 1
(Fortsættes)

Del dette indlæg