Elektrikerens kone

Elektrikerens kone skulle have tjekket lidt mere end HPFI relæet.

Jeg sidder ude på terrassen en sommeraften med computeren og stener lidt rundt på nettet, da jeg hører skridt i indkørslen.

Jeg undrer mig lidt, da jeg ser det er en af nabokonerne, som jeg egentlig ikke kender så godt, men hilser hende pænt godaften.

“Godaften. Ja undskyld jeg er så ligefrem, og jeg ved godt det nok lyder lidt dumt, men kan du måske hjælpe mig med at få tændt for strømmen der hjemme?”

Forstår godt hvad hun mener, da hendes mand er elektriker.
Da jeg spørger om han ikke selv kan finde ud af problemet forklarer hun at hun havde været til noget tøseaften lidt længere ned af vejen, men hun var blevet bedt om at komme hjem og holde øje med de sovende børn, da der kom et vagtudkald.

Det forklarede selvfølgelig også den sorte stramtsiddende kjole.
Jeg må åbenbart være faldet lidt i staver over hendes krop, for hun spørger igen om jeg ikke nok vil hjælpe og jeg svarer at det skal jeg selvfølgelig nok, jeg skal bare lige have lidt værktøj i lommerne først.

Hurtigt går jeg ind i baggangen og skifter til et par arbejdsshorts der har plads til værktøjet i lommerne og retter på den halvstive pik da jeg hører hende i døråbningen. “Er der mon ikke snart brug for en kvinde her i huset, hvis der ikke skal mere til end en gammel konekrop i kjole for at få den til at stritte sådan?”

Overrasket over hun havde set reaktionen svarer jeg at, nu er hun jo hverken gammel eller nogen grim kone, men der imod en ret smuk skabning, og så når den bliver præsenteret i så fin indpakning, er der vel ikke noget at sige til det fremkalder lidt fysisk aktivitet.

De i forvejen lidt røde drukkinder bliver et par toner mørkere, mens hun kigger ned i jorden og siger hun hellere må rende hjem og sikre sig børnene stadig sover.
Inden hun går, vandrer hendes blik igen ned over bulen, mens hun med et stille smil forsvinder i døråbningen.

Der går ikke længe før jeg banker forsigtigt på hendes hoveddør og selvom sommeraftenen gør man sagtens kan orientere sig i huset, har jeg alligevel min pandelampe med til at lyse op.
På vej op af trappen, hvor hun siger sikringerne sidder, er jeg dog glad for jeg ikke har taget den på hovedet endnu, for det ville helt sikkert afsløre at mit blik stort set kun er rettet mod hendes velformede bagdel.

Efter at have rodet lidt med HPFI-relæet og diverse sikringer kan jeg berolige hende med at det er et eller andet i vaskemaskinen der må være defekt, for det er de sikringer der driller, så hvis bare hun kan lade være med at vaske tøj før hendes mand har kigget nærmere på det, så er der ingen problemer med at have lys i huset natten over.

Hun takker mange gange og spørger hvordan hun kan få lov til at afregne besværet?
Jeg svarer at det skal hun ikke tænke på, men i stedet insistere hun på at jeg skal dele et glas rødvin med hende, nu var hun lige begyndt, og nu skulle hun bare sidde hjemme resten af aftenen.

Som den flinke fyr jeg jo er, kan jeg ikke lade hende sidde alene og kede sig, så vi går ned i køkkenet, hvor der er lavet en lille form for bardisk, som vi sættes os på hver side af.
Men mens hun får trukket vinen op og hældt i et par glas, opdager jeg pludselig at de knald røde Bh-stropper er forsvundet, og det ser ud til de mellemstore bryster hænger en lille smule mere end da hun var ovre ved mig for et øjeblik siden.

Det er ikke meget det drejer sig om, men nok til jeg overvejer om det nu også var en god idé med det glas vin?

Selvom hun ikke ligefrem har pakket noget ind tidligere, bliver hun alligevel hele tiden mere og mere nærgående som vi nærmer os bunden af glasset, og hun uden at spørge om jeg vil have mere, hælder op igen.

Da jeg måske svarer lidt afvisende på hvornår der sidst har været en kvinde til “overnatning” som hun kalder det så pænt, siger hun uden omsvøb at det er skam ikke noget at være flov over, før hun fortsætter lidt snøvlende på grund af vinen;
“Ikke at det er meget bedre, bare fordi man bor sammen. Efter vi fik nummer to har det været lidt en kamp at få gang i gnisten igen, og ville han bare komme med et kompliment som det du sagde ovre i din entré, så ville jeg springe på ham med det samme.

Det var også derfor jeg havde fundet denne kjole ude i butikken, for at se om det kunne få lokket ham ind i dobbeltsengen til lidt motion.”

Uden helt at vide hvordan jeg skal svarer, ser jeg hvordan gløden tændes i hendes øjne, opdager de to tydelige aftegninger af brystvorterne bag det tynde stof, og hører hvordan hendes stemme bliver endnu mere kælen, og længslen står malet i hendes øjne.

Endelig får jeg sagt at det er jeg helt sikker på han ville nyde at lade sig “lokke” med til.

Hun afviser det lidt, og bange for at tænde hende endnu mere end hun tydeligvis er ved at være, minder jeg hende igen om at hun kun lige har passeret de 30, så hun er mere smuk end nogensinde.

Inden hun får lov til at komme til orde, spørger jeg om det er en kjole de har i butikken hvor hun arbejder og hun nikker mens hun rejser sig og kommer om på min side af bordet.
Langsomt trækker hun op i den nederste del af kjolen og siger hun egentligt synes det er for langt at den går ned og dækker knæene, hun ville hellere have haft den stoppede midt på låret, og hun holder den for at vise hvad hun mener.

Desværre var det dog den lange model der sad bedst på kroppen.

Jeg må igen fortælle hende, at hvis hun nu prøver at ligge sig til at sove i sofaen med kjolen trukket sådan op, så er jeg helt sikker på at manden ikke er så træt efter hans overarbejde at han ikke har kræfter til hende også.

Hun afviser og siger at om så hun lå med et blottet skød og legede med sig selv ville hun ikke føle sig sikker på han havde overskud til hende.

“Meget apropos”, afbryder hun nærmest sig selv. “En anden ting der irriterer mig lidt med den her kjole er, at selvom den fremhæver min bagdel ret godt, så findes der heller ikke rigtig nogle trusser jeg kan have inde under.”

Hun vender bagdelen til mig og strutter med den, for at vise de tydelige streger efter trussekanterne.

Hurtigt trækker hun længere op i kjolen og når lige at vise den nederste del af ballerne, mens hun tager fat i trussekanten og trækker dem af, inden hun igen trækker kjolen med ned til midt på låret.

Hun kigger over skulderen og stirre direkte på min stive pik, som kunne hun se gennem bukserne, mens hun spørger om ikke hun har ret i det er bedre?

Hendes blik glider op til mine øjne og i de smukke grønne øjne står hendes begær skrevet med store fede bogstaver; “kom nu bare og tag mig!”

Vi kigger hinanden i øjnene nogle sekunder, da hendes telefon pludselig ringer.
Det giver et sæt i hendes krop før hun går over til bordet foran hende og finder sin telefon.

Hun kigger på displayet, vender sig rundt og kaster trusserne over til mig, før hun tager telefonen og vender ryggen til mig.

“Hej skat.” hører jeg hende sige.
Det er hurtigt at tyde på den del af samtalen jeg kan hører, at det kommer til at trække ud, og han ikke kommer hjem de næste par timer.
Hun spreder benene lidt og læner sig ind over bordet mens hun igen skyder bagdelen lokkende bag ud og svajer fra side til side.
Jeg griber chancen og rejser mig forsigtigt for at gå om bag hende.

Jeg sætter hænderne i siden på hende og lader dem finde op til hende bryster, som jeg lige kan have i mine hænder.

Hun holder telefonen væk fra munden, mens hun trækker vejret dybt og lægger hovedet bag over mens hun genoptager sin samtale så godt hun kan.

Hendes hånd søger om bag hende og prøver at komme inden for i mine bukser, men jeg fjerner den før den når så langt og rejser hende i stedet op og vender hende om.
Jeg slikker og napper lydløst på og omkring hendes hals mens hun både prøver at svare i telefonen og knappe mine bukser op.

Hvordan hun klarer den første lægger jeg ikke mærke til, men da hun har fået åbnet mine bukser og vil have hendes hånd inden for mine boxers stopper jeg hende igen og trækker i stedet for lidt ekstra op i kjolen og løfter hende op på bordkanten.

Hun forstår med det samme, og løfter et ben op til sig på bordet.
Jeg sætter mig på knæ foran hende og skifter mellem at kigge hende i øjnene og nyde synet at den lækre fisse der byder mig velkommen.

Jeg kan se hvordan hendes safter glinser i de mærke hår der sikkert har været trimmet frækt og lækkert til manden, inden gnisten forsvandt i forholdet.

Jeg nærmere mig hendes skød med min mund, og blidt kysser jeg hende omkring læberne, inden jeg rækker tungen ud og smager på hendes safter.

Hun holder mit hoved med sin frie hånd og presser mig mod sin ventende fisse.

Snart er koncentrationen ikke til at dele mere, og hun forklarer sig over for manden med at hun synes hun hørte et barn i det andet øre, der var derfor hun ikke lige havde hørt efter.
Men efter at have brugt undskyldningen en gang mere bliver de enige om at så må hun hellere lægge på og gå op og kigge.

De siger godnat, og i det hun afbryder forbindelsen, presser jeg to fingre op i hendes stramme våde fisse.

Og stort set i samme nu slipper hun hæmningerne og lader sin krop gennemrystes af en orgasme.

Hun ligger sig bag over og støtter hovedet mod et overskab, mens hun prøver at holde igen med lydene, så hun ikke kommer til at vække nogle børn.

Jeg fortsætter med at slikke den følsomme klit, hvilket får hende til at skubbe mig væk, mens hun siger at det kilder for meget.

Jeg rejser mig igen op foran hende og kysser hende med tungen, mens jeg trækker hende rundt om sig selv.

Hun strutter med røven og gør sig til for at få noget pik, men jeg stopper hende og spørger om hun har nogle kondomer liggende?

Delt mellem lysten og fornuften, ender hun alligevel med at kigge lidt irriteret på mig, før hun med lange skridt går ud af køkkenet og ind i et værelse lidt nede af fordelingsgangen.

Ventetiden bruger jeg på at tage en ekstra mundfuld vin og da hun kommer tilbage, sætter hun sig på knæ foran mig og trækker bukserne helt af mig.
Jeg må nok indrømme i mit stille sind at jeg ret godt kan lide følelsen af hendes lette underdanighed, med min pik der forsvinder i hendes mund, mens jeg står og drikker hendes mands vin.

Hun tager den så dybt hun kan et par gange, før hun tager den i hånden og spiller den af et øjeblik.

Kondomet samler hun op med den anden hånd og mens det bliver pakket ud og sikret at det vender rigtigt, sørger hun for at holde min rejsning vedlige med sin tunge og ved at tage pikken i munden igen.

Hun ruller det på, mens hun sidder og stirre forventningsfuldt på den stive pik i hendes hænder.

Det er også kun lige på, før hun rejser sig og bøjer sig ind over et bord med kjolen oppe over ballerne.

Jeg fugter fingrene i hendes safter og spreder læberne mens jeg stiller mig lige bag hende, før hun får lov til at mærke hvordan jeg langsomt presser den i bund i hendes, i én lang bevægelse.

Med hænderne om hendes hofter, holder jeg mig helt i bund i hende, og mærker hende rotere utålmodigt med underlivet, før jeg igen trækker mig lige så langsomt ud, før jeg pludselig banker den hårdt op i hende igen.

Hårdt og hurtigt få hun lov til at mærke pikken, før jeg lige så pludseligt stopper igen og vender tilbage til det langsomme tempo.

Hun rækker ned efter mine nosser og kæler lidt for dem med fingrene, mens de ligger i hendes hånd.

Hendes fingre forsvinder igen, og hun spytter i sin hånd, før de igen griber om de følsomme nosser.

Om det er den frække massage, eller om det er fordi det er ved at være længe siden at andre end jeg selv har rørt min pik, skal jeg ikke kunne sige, men jeg mærker i hvert fald at jeg ikke har langt igen.

Jeg fanger de halvstore patter og niver lidt i brystvorterne mens jeg knepper hende hårdt ind over køkkenbordet.

De før ret diskrete støn tager til i styrke og inden længe forsvinder hendes hånd igen fra mine nosser, for i stedet at finde hendes klit og det hjælper hende det sidste lille stykke til endnu en orgasme.

Jeg mærker hvordan musklerne i fissen trækker sig sammen om min pik, og det får mig til at presse mig i bund i nogle dybe stød mens jeg fylder kondomet med min varme sperm.

Jeg holder mig i bund et øjeblik, før jeg trækker mig ud.
Hun retter lidt på kjolen og mens jeg først får kondomet af og der efter bukser på igen, siger hun at det var da vist heldigt på flere måder at manden ikke var hjemme til at ordne de elektriske problemer her til aften.

Ja, hun ville måske lige frem håbe det kom til at ske igen næste gang han var på vagt.

Hendes skæve smil og de flirtende øjne er ikke til at stå for, og jeg siger at jeg gerne byder mig til, en anden gang, hvis der er noget der driller.

Elektrikerens kone
Forfatter: Sexy Satan

Del dette indlæg