Ekstraundervisning 2 – Javel hr. lærer

Ekstraundervisning 2 – “Det ser ud som om jeg har en liderlig skolepige”.

Der var gået en uge, siden jeg havde været her sidst. Her foran min lærers dør. Ugen var gået så langsom som aldrig før, og undervisningen havde primært været domineret af min liderlighed. Hver dag havde jeg brugt den vibrator, som jeg havde fået af ham, min lærer, i sidste uge til vores første ekstraundervisning i … lad os kalde det seksualundervisning. Det var det første jeg gjorde, når jeg kom hjem fra skole og det sidste jeg gjorde, inden jeg faldt i søvn om aftenen. Nogle gange tog jeg den endda med i badet om morgen og mærkede, hvordan den masserede min klit, mens vandet skyllede ned over min nøgne krop. Det hele til tanken om ham. Hvordan han havde rørt ved mig og, hvordan hans store pik fyldte min lille stamme fisse. Han var nok alt, hvad man ønskede sig i en mand, han stod stabilt i sit liv, så godt ud, var charmerende og dog bestemt. Han var bare virkelig dejlig og jeg ville ikke være i stand til at beskrive det med ord.
Han ville give mig en ekstra lektion om ugen, men jeg kunne godt bruge mange flere. Men nu stod jeg her foran hans dør. Jeg havde det samme på, som sidst jeg forlod han lejlighed, det vil sige min skoleuniform uden trusser indenunder. Jeg kunne bare ikke vente mere. Mine safter var næsten ved af dryppe ud af mig og de sekunder det tog fra jeg bankede på døren, til han åbnede virkede som en uendelig evighed, hvor min længsel til ham blev større og større.

“Der har vi jo min flittige elev. Kom indenfor Anna.” Han stod i døråbningen i sin skjorte og sine lidt stramme jeans, hvor jeg kunne ane en begyndende bule. Han så ud, som han altid gjorde i undervisningen – rigtig dejlig og lige til at flå tøjet af. Jeg gik glad ind i lejligheden og snurrede en gang rundt om mig selv så min nederdel flavrede og viste lidt af min numse.
“Sig mig engang Anna, har du ikke nogle trusser på?” Spurgte han med forundring i sin stemme. Jeg gik helt hen til ham, svingede mine arme om hans hals og lod min tunge slikke ham op af halsen, mens jeg hviskede i hans øre: “Vil du gerne have, at jeg ikke har trusser på?”
“Jeg vil gerne have, at du opfører dig artigt og klæder dig anstændigt. Så lad os nu se en gang, for at være helt sikker.” Med disse ord vendte han mig om, så jeg stod med ryggen til ham. Han pressede med den ene hånd let min overkrop forover, med den anden løftede han op i min nederdel. Dermed kunne han konstatere, at jeg havde glemt mine trusser. Han gav mig et smæk på den ene balle. Ikke som straf, mere som skuffelse.

“Jeg vil have at du har trusser på udenfor, din fisse skal kun være for mig og ingen andre skal hverken se eller røre den. Jeg skal nok sørge for, at du ikke glemmer dem til en anden gang.” Han satte sig på nærmeste stol og pegede ned på sine ben. “Læg dig! “Hans stemme havde været helt rolig, men den var skiftet over til en væsentlig hårdere tone, dog jeg kunne ikke helt forstå det. Hvad var der i vejen med ikke at have trusser på?
Jeg gjorde, som han sagde og mærkede, hvordan han begyndte at ælte mine balder indenunder den lille nederdel. Jeg kiggede op på ham og prøvede at redde min fejl. “Meeen, jeg ville jo bare…” Begyndte jeg.
“Du skal ikke undskylde, du skal lære hvad en fejl i min ekstraundervisning betyder. Du får 10 smæk på din smukke numse.”
Jeg nåede ikke at være nervøs for smækkene før jeg mærkede det første klask på min numse. Hvert smæk var hårdere end det foregående. Det gav en følelse, som jeg aldrig havde oplevet før. Han havde en magt over mig og jeg var hans. Jeg vidste ikke om han havde tænkt det som straf, men jeg elskede det og med hvert smæk blev jeg mere og mere liderlig.
Jeg lå og ved mig på hans skød. Jeg ville have, at han skulle røre ved mig, kneppe mig og bruge mig, men han gjorde ingen af delene. I stedet lod han sin hånd glide ned at min ryg, mens han stille sagde “Jeg vidste, at du havde det i dig.”
“Sæt dig ned på knæ.” Ordren kom som ude af det blå, men jeg gjorde som altid, som han bad mig om. Så jeg satte mig på knæ foran ham, mens han rejste sig og skubbede stolen væk. Han stod og kiggede meget insisterende på mig, et blik som jeg aldrig ville kunne modstå. “Knap din skjorte op, jeg vil gerne se dine bryster, så jeg kan lege lidt med dem, mens du sutter min pik.”
Jeg knappede min skjorte op og tog den af, men lod mit lille fine røde slips blive rundt om halsen på mig. Bagefter tog jeg også min bh af. Jeg endte med at side kun i en lille nederdel, knæstrømper og slips.

“Det var godt min smukke lille pige. Det er godt, at du er så lærenem. Jeg vil gerne have, at du knapper mine bukser op og sutter min pik.”
“Javel, med glæde,” svarede jeg og gik i gang.
Jeg tog fat i buksekanten og åbnede knappen og lynlåsen. Bukserne gled langsomt ned omkring hans knæ og jeg kunne se, at hans pik allerede var halvstiv inde under boksershortsene. Jeg havde slet ikke set hans pik så tæt på, sidst jeg havde været her. Jeg tog boksershortsene ned og blev mødt af hans store pik.

“Nu skal du lære at sutte en rigtig mands pik,” sagde han, mens han med den ene hånd samlede mine mørke kastanjebrune krøller i den ene side.
Med den ene hånd tog jeg fat om roden og lod mine læber kærtegne hans pik med bløde slik og kys og mærkede, hvordan det fik den til at blive helt stiv. Han begyndte at stønne, da jeg lukkede læberne helt om hans pik og stille og roligt suttede den.
“Husk at bruge hånden,” sagde han. Jeg kunne mærke, hvordan han førte min hånd op af hans pik, samtidig med jeg suttede på den. Han gav slip på min hånd og smilede tilfreds, da jeg lydigt fortsatte, som han havde vist mig. Han kunne heller ikke undgå at høre, hvor meget jeg nød hans pik og den måde han oplærte mig på. Jeg fortsatte med hånden, mens jeg slap pikken med munden, kun for at sutte videre på hans boller. Jeg tog dem i munden en efter en, hvorefter jeg fortsatte med at kærtegne dem med hånden. Jeg kiggede op på ham med mine brune øjne, som lysnede op af liderlighed og sagde: “Du har en dejlig pik Andres”
“Jeg ved godt, at sådan en liderlig lille pige som dig godt kan lide sin lærers pik.” Han bøjede sig lidt forover og tog fat om mit ene bryst og jeg fortsatte med at sutte hans pik. Jeg kunne næsen ikke, så dejligt var det, som han gjorde ved mine brystvorter. Han grinede lidt over, hvor liderlig jeg blev af det og gav slip. Da min ene hånd nærmede sig min trængende fisse fik jeg et advarende blik fra ham og jeg vidste, at jeg skulle koncentrere mig helt om hans pik og hans nydelse. Han tog fat om mit hår med begge hænder. “Tag den helt til bunden, ” bad han og hjalp mig lidt ved at styrre mit hoved.
Det var ret svært at tage hans store pik helt til bunden, men prøvede så godt jeg kunne. Det lykkedes dog ikke uden, at jeg udstøde et par lyde imens. “Du er dygtig pige,” roste han mig.
Jeg blev glad for hans rosende ord og gjorde mig nu endnu mere umage end før. Jeg prøvede hele tiden at komme så langt ned over pikken som muligt. Da jeg kunne mærke, at han var kort fra at komme gav jeg igen slip på ham med munden og nøjedes med at slikke ham blidt på undersiden af skaftet. Jeg nød det så meget. Det her var mit øjeblik, jeg sad på knæ foran min ynglings lærer og så endda med hans pik i munden. Dette øjeblik skulle vare så længe som muligt. Da han var kommet lidt mere til sig igen, tog jeg ham helt i munden igen. Sådan fortsatte jeg 3 gange mere indtil min længsel efter at smage hans sperm blev for stor. Han spændte i hele kroppen, da han kom i min mund. Han lagde en finger på mine læber og sagde: “Du skal lære at være taknemmelig!”
Jeg åbnede munden lidt og gjorde mig umage så han sperm ikke ville dryppe ud af min mundvig. “Tak for sperm,” sagde jeg så.
Med et smil svarede han “du har min tilladelse til at sluge.”
Jeg havde aldrig slugt sperm før, men gjorde som han sagde. Der var så meget som jeg ikke havde prøvet før vi var begyndt på vores ekstraundervisning, men jeg kunne ikke drømme om at skuffe min lærer, specielt ikke nu hvor det med trusserne allerede var gået galt.

Han tog min hånd og trak mig op fra gulvet og førte mig med ind i den store seng, hvor jeg hurtigt faldt i søvn. Jeg vågnede noget tid efter, fordi jeg kunne mærke, at der var en, som kælede for min fisse. Jeg slog øjne op og så Anders ligge mellem mine ben. Det eneste jeg kunne tænke på var, hvor dejligt det føltes. Jeg ville ikke have, at han skulle stoppe og jeg spredte benene lidt mere.
“Det ser ud som om jeg har en liderlig skolepige, du er stadig drivvåd.”
“Der er fordi du tænder mig så meget,” sagde jeg mens jeg lukkede øjnene lidt i.
“Du er blevet dygtig til at sutte pik. Nu skal du lære at tage imod, at være tålmodig – selvom vi begge ved at det ikke er din stærke side.”
Det var som om jeg kunne mærke hans hænder alle steder på min krop, mens han fortsatte med at slikke min klit. Han strakte en hånd og tog i mit ene bryst, mens han brugte den anden til først at stikke en finger og senere to fingre op i mig og sådan fortsatte han længe…

Ekstraundervisning 2 – Javel hr. lærer
Læs del. 1 her
Forfatter: 
Handelsskolepigen

Del dette indlæg