Ekstraundervisning 1 – Tak hr. lærer

Ekstraundervisning med bonus sex.

Jeg bankede på døren og ventede med en kilderen i maven på, at han åbnede op. Jeg havde aldrig været hjemme hos en lærer før og vidste ikke helt, hvad der ventede mig.
“Goddag hr. lærer,” sagde jeg
“Hej Anna, godt at du kunne komme. Kom inden for,” svarede han og gik selv ind i lejligheden og jeg fulgte efter ham.
“Jeg er glad for, at du kunne komme. Du er en meget dygtig elev og jeg vil nødigt se, sådan et talent gå til spilde og derfor synes jeg, det er vigtig, at vi snakker om, hvad du vil videre frem. Jeg ved jo, at støtten fra dine forældre er… begrænset, men jeg vil gerne være her for dig. Sid ned,” sagde han og pegede på en stol, der stod rund om det hvide spisebord. Vi var gået ind gennem en lille entre, med to lukkede døre og vi stod nu foran køkkenet. Døren til soveværelset stod åben og jeg kunne se en stor dobbelt seng. Mon han havde en kæreste? Sengen var redt, men ellers var der intet i lejligheden, der tydede på det. Jeg satte mig på en af stolene med ryggen til en lille altan. Han satte sig overfor.
“Hvad forslår du, hr læ…” begyndte jeg.
Han afbrød mg. “Først og fremmest foreslår jeg, at du kalder mig Anders.”
“Okay Anders.” Jeg begyndte at føle mig lidt mere tryg, det havde løsnet stemningen lidt og jeg slappede lidt mere af.
“Du afleverer altid dine afleveringer selv, også selvom i gerne må arbejde i grupper, hvordan kan det være?”
“Måske matcher mit ambitionersniveau ikke de andres. Jeg skal lære at kunne selv.”
“Det er rigtigt og en meget god indstilling så længe, at du er klar over, at det på videregående uddannelser ofte forventes, at du arbejder i grupper. Hvad laver du ud over skole, har du en kæreste?”
“Nej, det har jeg ikke, ved heller ikke om jeg ville have tid til det. Jeg er sammen med mine veninder og træner en del. Fitness og yoga.”
“Hvorfor kan du godt lide mit fag?” Spurgte han mig midt i det hele.
“Jeg kan godt lide din måde at undervise på. Det tiltaler mig. Det kan godt være, at det ikke er alle, som følger med, men alle har så meget respekt for dig, at de ikke snakker i timerne. Noget som næsten ingen lærer formår”
Han smilede lidt og sagde med et lille grin: “Det kunne næsten lyde som om, jeg var din ynglingslærer.”
Mine kinder rødmede og jeg kiggede lidt ned. Anders var helt bestemt min ynglingslærer! Den måde han talte på, med sin sarte stemme, som alligevel havde en hård undertone. Stemmen som egentlig talte til alt andet end min hjerne. Den måde han kiggede på mig, når han spurgte mig om noget og længslen efter hans blik, når stod med ryggen til, mens han skrev noget på tavlen.
“Anna…?”
“Undskyld mig, hvad var spørgsmålet?” Mon han havde opdaget, hvor distraheret jeg havde været og at det var på grund af ham?
“Hvad du gerne vil i fremtiden? Har du nogle studieplaner, jobplaner eller noget i den dur?”
“Jeg kan ikke være utilfreds med mine karakter, de studier som jeg ikke kan komme ind på, kan jeg tælle på mine to hænder. Jeg vil ikke lade mig forvirre af fremtiden. Jeg er ung og har masser af tid til det hele, der er jo stadig over 2 år til, at jeg bliver færdig her på handelsgymnasiet.”
Han så på mig, først meget alvorligt, derefter mere smilende. Så rejste han sig og gik om bag mig og begyndte ligesom at massere mig i nakken. Men hvad var det? Var det med vilje, at han havde strejfet mit ene bryst. “Du er en dygtig og intelligent ung pige og derfor fortjener du en lille belønning, nu hvor du arbejder så hårdt og ikke rigtig har tid til en kæreste.” Han forlod kort rummet og kom så tilbage med en lidt mindre æske. Han holdt den hen mod mig og sagde, at det var min belønning.
Jeg kiggede lidt forlegent på ham og sagde “tak”. Jeg åbnede forsigtigt æsken, hvori der lå en vibrator. Jeg tog den i hånden og kiggede på den. Den var slet ikke så slem, som jeg altid havde forstillet mig sexlegetøj. Den var meget enkel og elegant og med nogle knapper til at styre den.
Anders stod igen bagved mig. Han bøjede sig forover og hviskede ind i mit øre. “Kan du lide den?”
“Ja” svarede jeg og vende mit hoved hen mod ham. Vores læber mødes i et kys. Det var et fantastisk kys, som jeg havde ventet på alt for længe. Nu kunne jeg for alvor begynde at mærke, hvor tændt jeg var over hele situationen. Han strøg sin hånd ned over mine bryster og den er gang med vilje. Mine følsomme bryster reagerede straks på hans berøring og jeg begyndte at stønne. Han tog lidt afstand fra mig igen og satte sig på armlænet af hans sofa, som stod halvanden meter væk fra bordenden.
“Sæt dig der op,” beordrede han med en fast stemme og pegede på bordenden. Der var en bestemthed over ham og jeg kunne ikke andet end at adlyde ham. “Du skal sprede benene lidt mere end det der.” Jeg havde ikke nået hjem efter skole, så jeg havde stadig min skoleuniform på. En lille løstsiddende nederdel med en hvid skjorte og hvide knæstrømper og et blåt slips.
“Det ser godt ud, der mangler bare lige en ting,” sagde han og gik hen til mig. Jeg så på ham og havde håbet på endnu et kys, men det fik jeg ikke. I stedet gled hans hænder op af mine lår for at tage mine små trusser af mig. “Ikke særlig diskret med sådan en lille pink, blonde g-streng. Den er jo næsten til at kigge igennem. Og så er de helt gennemblødte. Jeg forslår, at du øver lidt med din gave og i mellemtiden beholder jeg dem der.” Sagde han og lagde trusserne i brystlommen på sin skjorte.
Jeg tøvede lidt, han var min lærer, han var 20 år ældre end mig, men samtidig var jeg så tiltrukket af ham. Jeg kunne ikke huske, hvornår jeg sidst havde været så liderlig. Måske kunne jeg lære noget af ham og for en gangs skyld rent faktisk have god sex. Jeg blev afbrudt i mine tanker “Det var en ordre! Jeg vil gerne have, at du tager din nye vibrator og masserer din klit med den.”
“Skal du slet ikke være med” spurgte jeg skuffet.
“Det kan du to, at jeg skal, men ikke endnu. Jeg vil først nyde synet af dig lidt, så gør dig umage.”
Jeg blev tændt af den måde han snakkede til mig, som om jeg var hans. Han var så bestemt, han vidste, hvad han ville. Tanken om at lege med mig selv foran ham og hans begærende blik, tænde mig endnu mere, end jeg var i forvejen.
Jeg lage mig med ryggen på bordet og trak benene lidt til mig, så min nederdel ikke længere skjulte for min fisse, og så jeg bedre kunne komme til. Jeg tændte for vibratoren på laveste trin og førte den ned til min klit og et stød af nydelse spredte sig til hele mig krop.
“Skru lidt højere op,” befalede han og jeg gjorde som der blev sagt og udbrød samtidigt et højlydt støn.
“Du er dygtig, min lille pige. Jeg vidste jo, at der er masser talent i dig,” sagde min lærer og går hen til mig. Med en eller to fingre pirrede han huden omkring min fisse og jeg ville ønske at han havde stukket de to fingre op i mig, men de glider ned af benet og op af maven, hvor han begyndte at knappe min skjorte op. Ganske langsomt, en knap efter den anden indtil mine bryster med strittende brystvorter er helt blottede og jeg ligger helt overladt til ham. Han kærtegner dem, ligesom han havde gjort med resten af min krop kort tid inden, mens jeg sukker dybt over han berøringer på mit bryst. Han begynder at ælte mine bryster og niver hård min ene brystvorte, hvorefter jeg udbryder et skrig. Om det er et skrig af nydelse eller af smerte, ved jeg selv ikke. Men en ting ved jeg, jeg har aldrig været så liderlig før.
Han begyndte at kæle for mine lår igen. Han lagde sin hånd om min, den som holdte vibratoren og med ét kunne jeg mærke, at han havde skruet helt op. Jeg vred mig af fryd og er så fortabt i min egen nydelse, at jeg ikke bemærkede, at han havde åbnet bukserne og hevet sin stive pik frem, før jeg mærkede den mod indgangen af min alt for liderlige fisse.
Jeg løfter hovedet og for at se hans pik. Han er 20 år ældre end mig og 15 år ældre end nogen jeg hidtil har været sammen med, men sådan en stod pik har jeg aldrig set før. Tanken om, at den snart skal op i min stramme fisse, giver mig et stort og tilfreds smil på læben.
“Kan du lide, hvad du ser?” Spurgte han mig og jeg nikker.
Ham begynder at presse sin kæmpe pik om i mig, samtidig med han kærtegner mine bryster igen. Styk for styk fylder han mig mere og mere ud indtil han var stødt helt i bund. “Dygtige elever som dig fortjener at få lidt pik,” sagde han og begyndte at støde langsomt frem og tilbage. Jeg kunne ikke være i mig selv af nydelse. Vibratoren masserede stadig ivrigt mig klit og han begyndte at kneppe mig hurtigere og hurtigere. Jeg kan ikke holde det for mig selv længere og skriger min nydelse ud, mens jeg kommer i mit livs første orgasme.
Han trak sig ud af mig og trak mig op at stå. Han holdt om mig og kyssede mig blidt.
“Jeg er ikke færdig med dig endnu, men det må være nok til første lektion. Jeg forventer at se dig her igen i næste uge, hvor du skal lære lidt om oralsex.” hviskede han ind i mit øre.
“Det vil jeg glæde mig til,” svarede jeg og kyssede ham farvel. Jeg knappede min skjorte igen og gik hjem uden trusser på, som stadig lå i hans brystlomme.

Ekstraundervisning 1 – Tak hr. lærer
Forfatter: Handelsskolepigen

Del dette indlæg