Drømmedaten

Drømmedaten

Jeg havde mødt ham på dating.dk og vi fandt begge hurtigt ud af at vi var et ret godt ”match” og havde skrevet en hel del sammen både på chat og sms. Vi mødtes en enkelt gang til en kop the og et lille uskyldigt kys. Han virkede meget sød, reel og dejlig. Jeg kunne godt mærke at han satte ild i min krop, og var spændt på 2. date. Vi aftalte at spise hos ham den følgende onsdag.

I dagene op til, blev der sendt mange sms´er mellem os og han skruede op for charmen og de søde ord . Han ville arrangere lidt overraskelse for mig, når jeg kom hjem til ham efter en lang arbejdsdag, og jeg fik besked på ikke at være urolig, og at tage lidt skiftetøj med.

Jeg fik små hint om hvad der skulle ske, og jeg glædede mig som et lille barn. Han var ikke bare sød og omsorgsfuld, men også hamrende charmerende og lækker. Så jeg havde forberedt mig på, at jeg godt kunne overtales til at blive og sove hos ham efter daten, og måtte indrømme overfor mig selv at jeg gik og dagdrømte om hed sex med ham.

Det blev onsdag og jeg skrev til ham at jeg var på vej. Han åbnede døren iført stram T-shirt, der viste hans markerede overkrop, og et par hullede meget sexede jeans. Bare synet af denne dejlige mand gjorde mig blød i knæene og varmen strømmede gennem min krop. Jeg var lige ved at smelte og mærkede en varm dunken i mit underliv.

Han bød mig velkommen, tog min jakke og førte mig ud på badeværelset, hvor jacuzzien var fyldt med det lækreste skumbad, dækket med blodrøde rosenblade og der stod stearinlys, champagne og jordbær på kanten. Allerede der var jeg solgt.

Han tændte for noget lækker musik og fortalte at planen var, at jeg skulle tage mit tøj af i fred og ro, og så lægge mig ned i skummet og hygge mig, mens han forberedte maden til vores middag. Gentleman… Så jeg smuttede hurtigt ud af tøjet, mens spændingen i min krop steg, og gled ned i det varme vand og bløde skum. Et par minutter senere kom han tilbage, kyssede mig lidenskabeligt ind over kanten og skålede med mig. Han kiggede på mig og ned over min krop, der var skummet næsten helt ind, med begær brændende i øjnene. Og hans blik sagde alt.

Uvisheden om hvad der ville ske, at ligge der nøgen og blottet, det dejlig varme vand, skummet der blødt skvulpede om min slanke krop, kærtegnede mine bløde bryster og min nybarberede varme kusse, champagnen og de hede kys gjorde mig så liderlig og tændt på en måde der var overvældende, men jeg nød det og slappede helt af. Forventningsfuldt.

Han gik tilbage til køkkenet igen og gav mig 5 min. mere til at nyde badet, og bad mig så stå op skylle mig og tage et håndklæde om mig. Jeg gjorde som jeg fik besked på, og overvejede et kort sekund om jeg skulle tage trusser på, men da det jo ikke var hvad han havde sagt, valgte jeg at følge hans ønske. Og iførte mig kun et håndklæde.

Da jeg åbnede døren på klem, og gik ind i soveværelset, tog ham imod mig i bar overkrop og kyssede mig langt og lidenskabeligt… Åhh hvor var det fantastisk. Der var dækket op på dobbeltsengen med lagen og rosenblade, og han kiggede mig dybt i øjnene i stearinlysenes skær, og bad mig lægge mig så kan kunne give mig massage.

Forventningsfuld og lidt nervøs lagde jeg mig på maven og han trak forsigtigt håndklædet ned til min lænd, satte sig overskrævs på mig og begyndte systematisk at smøre min ryg ind i olie. Alle mine sensuelle og erotiske sanser var på kogepunktet, og efterhånden som massagen og håndklædet bevægede sig længere ned mod og over mine baller havde jeg svært ved at ligge stille på sengen. Han bøjede sig ind over mig og kyssede mig blidt i nakken, på halsen og ned over skuldrene, mens jeg kunne mærke hans voksende erektion mod min krop.

Det var så intens og intim en oplevelse og overraskelse han havde lavet for mig, at jeg nu var i en helt anden verden – jeg havde givet slip på alle hæmninger og fornuftige tanker – og det var min lyst, mit begær og min krop der havde overtaget. Jeg drejede hovedet så jeg kunne kysse ham, og så snart jeg gjorde det, tog fanden ved os begge som ikke kunne styre den spænding og vores begær for hinanden længere.

Han rev hurtigt håndklædet af mig og kærtegnede grådigt min krop, mens jeg fik knappet hans jeans op, mens jeg snappede efter vejret. Han fik dem hurtigt af og var på et spiltsekund over mig, hviskede at han ikke kunne vente med at mærke mig, og holdt mig ned i sengen mens han trængte sin stive pik ind i min kusse, der var så våd og klar at jeg var ved at skrige af lyst. Jeg snoede benene om ham, og pressede mit underliv mod ham, så han kunne trænge endnu hårdere og dybere ind i mig, mens vi kyssede heftigt og trængende. Det blev en omgang hed og intens sex og vi sank samtidig udmattet, svedige og klistret ind i massageolien sammen ved siden af hinanden, smilende og grinende.

Den romantiske middag blev dermed udsat lidt, men vi stod op og efter endnu et hurtigt bad spiste vi den skønne mad han havde forberedt og hyggede os på sofaen. Det endte som forventet også med, at jeg blev der natten over og vi her tog vi os lidt bedre tid til fantastisk sex.

Der var vist ingen tvivl om at den mand måtte jeg se igen. Og at denne date ville aldrig glemme!

Drømmedaten
Forfatter: Kinkywriter

 

Del dette indlæg