Udnyttelse af mor og datter

Email: safranpigen@gmail.com

Advarsel !!

Dette er en fiktiv novelle, men kan virke stærkt stødende på nogen.

Hun vidste det godt – i en alder af 16 år var Ida fuldt ud klar over at moderens og til dels hendes egen livsstil, ikke kunne opretholdes med det lille sponsorat hun – moderen, modtog hver måned fra socialkontoret. Kontanthjælpen dækkede vel knapt huslejen i deres 5 værelses lejlighed, lige i hjertet, præcis i centrum – den fedeste adresse, man kunne have. Hun var stolt når hun tog veninder med hjem, når de kiggede rundt i deres lækre lejlighed med fascinerede øjne.

Moderen havde for et par år siden mødt en mand, han var ok og havde nogle vildt gode kontakter, havde skaffet dem lejligheden, en bil og hjalp nok også mor med penge, for de sad løst på hende. Lige pludselig kunne de shoppe, gå ud og spise og tage på weekendture, det havde de aldrig kunne før. Så i bund og grund havde Ida det ok med moderens kæreste. Hun kunne godt blive sur på ham, for indimellem spillede han lidt far overfor hende og det irriterede hende, men det havde hun også fortalt ham og ”ha ha” dagen efter var hende og mor blevet inviteret til Dubai af ham.

Han – kæresten boede ikke sammen med dem, han havde sin egen lejlighed – hvor vidste Ida ikke, men indimellem tager mor hjem til ham, for at være et par dage, det er ok for hun lader altid dankortet blive hjemme.

Alt er egentligt godt og rart, indtil en dag hvor hun kommer hjem fra skole og finder mor grædende i køkkenet. Først lader hun som om hun ikke har hørt det, råber bare hej ude i gangen og skynder sig ind på værelset. Der går nogle uger, mor snakker meget i telefon, hun græder, og er ikke længere så gavmild med dankortet og den gode stemning er langsomt sivet ud af den lækre lejlighed.

En dag flipper hendes mor helt ud, da hun spørger om et lift, ud til hesten som står opstaldet 25 minutters kørsel derfra –  i bil vel at mærke, med det offentlige tager det mindst en time! Hendes mor får et totalt flip, råber op om at pengene ikke hænger på træerne og hun ikke har noget benzin på bilen. Bagefter græder mor og siger undskyld, fortæller Ida at der er lidt finanskrise, men de nok skal komme igennem det.

Ida havde overhørt flere telefonsamtaler og langsomt gik det op for hende at det var kommet til et brud mellem mor og kæresten og dermed var pengekassen smækket i. Mor havde spurgt hende om hun kunne prøve at søge nogle eftermiddagsjob, evt. i den døgn-Netto der ligger lige nede på gaden? Hun havde det virkelig stramt med at ydmyge sig selv ved at søge job i netto, syntes ikke rigtig det passede super godt med det image hun havde opbygget gennem de sidste par år. Men hun havde nikket – dog ikke handlet.

Rude kuverterne væltede ind og tæt på dagligt måtte hun stå i døren og sige at hendes mor ikke var hjemme, men om hun kunne tage imod et telefonnummer, så moderen kunne kontakte de kreditorer der manglede deres afdrag. Hesten blev solgt, og det hjalp lidt – ganske lidt, for der var virkelig mange der gerne ville have deres penge.

Hun smugkiggede i moderens telefon, lyttede ved døren når moderen talte med veninder eller i telefon – men det gik aldrig op for hende hvorfor det var kommet til et brud, mellem moderen og kæresten. Når hun spurgte direkte, blev der svaret undvigende og hun fornemmede også at mor blev lidt vred og irriteret når hun spurgte. Bilforhandleren hentede bilen da der manglede tre måneders afdrag og selvom mor havde inviteret ham op i lejligheden på kaffe og en tyk gang charmerende flirteri, havde han alligevel ikke givet efter og var kørt afsted med den lille sorte “direktør frue bil” – som mor kaldte den.

De var fucked og krisen varede ikke kun det øjeblik mor havde lovet, Ida savnede den livsstil de havde haft. Gudskelov begyndte mor at date ham igen efter et halvt år på røven. Ida havde vildt optur over at se kæresten igen da hun en eftermiddag kom hjem fra skole. Hun syntes ikke at mor så, så glad ud som hun burde men de efterlod da 500 kr. da de senere om aftenen tog ud for at spise.

Ida var gået i seng da de kom hjem, men vågnede et par gange i løbet af natten fordi der kom de der klamme lyde fra soveværelset. Det havde været det eneste gode ved det halve år mor ikke havde set ham, lydene! – mor var vist lidt af det man kalder en skriger. Ida havde lagt sig til at sove igen og næste morgen vågnede hun og var spændt på mors humør.

Mor sidder ved køkkenbordet, hun ser ikke så glad ud som Ida havde forventet, men smiler da og siger godmorgen. “Du skal holde fri fra skole idag, vi skal på en tur” siger mor og smiler med munden, men siger noget andet med øjnene.
Mor er presset, har igennem længere tid overvejet og nu må det være, hun kan ikke finde andre løsninger og han er hård, ikke til at forhandle med på nogen måde.
“Fedt” – udbryder Ida, er sikker på at alt andet end at være i skole er så meget federe, skolen er kun for tabere. Ida har mange planer for sin fremtid, men mest af alt har hun fokus på at finde en rig mand, der kan forsørge hende.

Mor smider en lille pose hen over bordet, fortæller Ida at hun skal dem på, da Ida kigger ned i posen, rynker hun brynene og kigger undrende på mor – “siden hvornår er du begyndt at bestemme mit undertøj?” Siger hun og smider posen tilbage på køkkenbordet. Mor ser træt ud, hun sukker lidt opgivende og irriteret siger hun:”gør det nu bare Ida..for min skyld?” De mundhugges, der opstår en lille konflikt som mor dog vinder da hun modigt siger:”så lad os droppe turen og så tager du i skole i stedet” mor var 99% sikker på at det var et argument Ida forstod og heldigvis havde Ida irriteret revet posen til sig, da hun gik ud i bad.

Ida er irriteret da hun tager de barnlige trusser på, hun vil heller gå i g-strenge med blonder end disse dødsyge barnlige trusser. Gad vide hvad de skulle – Massage? Kurbad? Eller noget andet top lækkert, hende og mor plejede at finde på nogle super lækre luksus ting at lave og stemningen havde været lidt bedre på det sidste – siden han kom ind igen.

Da de sidder i en taxa på vej mod en adresse mor har givet, er stemningen god igen. Ida har glemt alt om de barnlige trusser og mor prøver virkelig at pjatte og fjante – selvom hun ikke har glemt. De gør holdt ved bilforhandleren, henter mors lille direktør-frue bil tilbage – der bliver skruet helt op for voice – tanken er fuld og de suser afsted, ud af strandvejen. Ida kigger på de store huse, ved at det er her hun skal bo når hun har fundet sin rige mand. De holder ind ved en nice cafe på strandvejen, hvor de spiser brunch og prøver at agere som om de hører med til eliten af strandvejs- fruer der sidder med her med oversize solbriller og kalder hinanden for søde.

Mor er slet ikke ligeså meget op at ringe som Ida ved at hun kan være, så Ida skruer godt op for skuespillet som strandvejs-tøs i et forsøg på at hive mor med op. De skåler i økologisk hyldeblomst saft og nipper til æg fra fritgående høns – kigger diskret rundt, for at affotografere om der skulle være nogle kendte!

Da de sidder i bilen igen, kører mor tilbage ind mod byen men det virker ikke som om hun har travlt. De parkerer ude for deres lejlighed, men inden de går op, smutter de i Louis Vuitton – køber den pung Ida har ønsket sig de sidste par måneder. Ida mærker den glade varme følelse hun får når hun har købt noget lækkert grej og hold kæft hvor har hun savnet det her. Hun kysser mor på kinden, springer op af trappen for at pakke pungen ud og betragte vidunderet.

Ida smider sig i sofaen og der bliver taget billeder af vidunderet og Ida i massevis, ingen skal være i tvivl om at hun virkelig har den pung – det er ikke bare et googlet billede. Mor rømmer sig og fortæller Ida, at han – kæresten, har skaffet en fotograf til at lave et fotoshoot, så Ida kan komme lidt tættere på sin modeldrøm. Ida har aldrig ytret noget ønske om at være model, men mor syntes hun med sin lange, slanke krop må være den ideelle model. Ida skal lige til at svare igen – men dagen har indtil nu været så perfekt, så hvorfor ikke gøre mor glad?

Da kæresten kommer, har han et videokamera med, Ida griner lidt af ham, spørger om han skal lave hjemmevideo og hvor fotografen er? Han smiler til hende – joker lidt sammen med hende og føler sig på toppen. Den lille tøs skulle bare vide hvor meget han havde kæmpet for det her og det er da absolut hans skyld, at hun er så glad idag. Han kysser mor, holder en hånd på hendes hofte og kysser hendes blidt, lidenskabeligt og længe. “Styr jer lige..” Griner Ida og syntes de giver den lige lovligt meget gas, selvom det kun er et kys.

Ida bliver overrasket da det ringer på døren, hun kan høre mor har taget sin påtaget “søde”- attitude til sig, hun pjatter, griner og inviterer en ind. Da mor kommer ind i stuen er hun i følgeskab af en fotograf – møbler bliver flyttet – gardinerne trukket for, Ida bliver bedt om at rede håret og rette lidt på sin makeup. Fotografen er rar, han får Ida til at føle sig tryg når han skamroser hende – fortæller hende at hun er en smuk pige, med flotte tænder. De tager billeder, stående, sidende, halvt liggende og Ida leger med, i det mindste håber hun at der er et af billederne hun kan bruge som profil billede.

Fotografen spørger Ida om hun har en nederdel – forklarer hende at det er godt at vise lidt ben. Ida er revet med, syntes det er sjovt og nyder den opmærksomhed hun får, velvilligt går hun ud af stuen med mor lige i hælene. Mor tager en pose ude fra gangen – fisker en lille lægget rød nederdel frem og fortæller Ida at kæresten har købt den til hende. Ida løfter øjenbrynene, hun små fniser og kigger skeptisk på den lille røde sag “den er flot..hvis altså jeg havde været 8 år” – griner hun, mor er slet ikke med på at pjatte, hun er alvorlig og lidt hvæsende da hun beder Ida om at tage den på, “han har købt den til dig, du kunne godt vise lidt taknemlighed” – sukker mor lidt opgivende.

Da Ida igen træder ind i stuen, iført den lille røde nederdel og en enkel hvid top er hun lidt mut – hun føler sig som et pattebarn, først trusserne og nu en lille dum nederdel, det ligner ikke mor at bestemme hvad hun skal have på. Fotografen får hurtigt plantet en god stemning igen, bruger ord som kernesund dansk pige, smukke, – fortæller hende hvordan pengene vil rulle ind på kontoen. Da shootet er ved at være slut, tager fotografen nogle billeder af mor og Ida sammen.

Fotografen pakker sammen, der bliver kindkysset og sagt farvel – diskret smutter Ida ind på sit værelse, for skifte den røde rædsel hun er iført. Ida bemærker godt at mors kæreste kigger ind på hende da han går forbi hendes værelse, irriteret skubber hun døren i og syntes han er klam, men i det mindste godt at hun ikke havde g-streng på idag. Mor kommer styrtende ind på hendes værelse, himler op – ja hun råber og skriger faktisk op om at Ida skal tage den grimme nederdel på igen – at de slet ikke er færdige – at Ida skal opfører sig pænt, osv. osv. Ida syntes mor er helt fra den, hun kunne da i det mindste sige tingene pænt – uden at flippe så meget ud.

“Jeg gider ikke tage den på” – siger Ida bestemt og kigger trodsigt på Mor, en syngende lussing bliver det eneste svar – før mor drejer rundt på hælene – samler nederdelen op fra gulve og smutter ud fra Idas værelse. Ida smider sig på sengen, hendes kind brænder stadig fra lussingen hun undrer sig – mor havde aldrig slået hende før. Ida får dårlig samvittighed, mor havde givet lækker brunch, gave og sørget for en fotograf, måske skulle hun bare tage den åndsvage nederdel på?

Hun laver en status på fb, beskriver hvilken en fed dag hun har haft og flasher lige sin LV- pung igen, hvis der nu var nogle der ikke havde set den. Hun venter på de første likes, beslutter sig for at når der er ti der har liket vil hun gå ud til mor. Det sker hurtigt – lidt for hurtigt, men hun overholder sine egne regler og tøffer ud i stuen i sine natbukser. Mor og kæresten sidder ude på altanen, drikker kold hvidvin i den sene eftermiddagssol, den røde nederdel ligger på sofaen. Hun overvejer – kæmper en indre kamp og giver sig, hurtigt skifter hun natbukserne ud med nederdelen og går smilende ud på altanen.

Mors kæreste kigger smilende på hende og han får Ida til at føle sig voksen da han spørger om hun vil have et glas koldt hvidvin, Ida kigger spørgende hen på mor, der nikker. Hun sætter sig overfor dem – nipper forsigtigt til vinen og tager venligt imod da kæresten tilbyder hende at bytte plads, så hun kan få solen i ansigtet. Han – kæresten står op og snakker, pjatter og griner med mor og Ida. Det er hyggeligt og de aftaler at tage ned på stranden for at grille i aften.

Mor tager solcremen fra bordet, hælder lidt op i hånden og begynder at smøre sig ind, “man skal passe på sin hud” – griner hun – hun kigger flirtende på sin kæreste og smører sig med lange glidende bevægelser op og ned af armene. Mor flytter øjnene til Ida, venter ikke på svar – før hun står bag Ida og smøre hendes skuldre ind i solcreme. Hun flytter stropperne fra toppen og bh’en ned af Idas arme, bruger lang tid på at gnide cremen ind i sin datters hud og kigge sin kæreste i øjnene samtidig.

Gad vide om han har været der? Han har nærmest bedt om det fra den første gang de sov sammen, mor har afværget det hver gang, men nu var der ingen vej udenom – det var den eneste mulighed. Mor sætter sig på stolen igen, forsigtigt løfter hun Idas ben op på sit skød, for også at smører de lange flotte ben. Idas andet ben følger automatisk med, for ikke at sidde så akavet, men helt diskret skubber mor til det andet ben, lader Ida forstå at det er helt fint at sidde her i solen med helt spredte ben, selvom mors kæreste står op og kan se alt – hele vejen op til de små barnlige trusser han har valgt.

Ida kan godt mærke hans blik – hun ved ikke om det er vinen, solen eller det faktum at en voksen og ikke mindst rig mand der kigger på hende, men hun er varm, blussende og legesyg. Hun griber sin telefon – læner sig tilbage i stolen og tager et par lækre selfies. Han stirrer stadig på hende, ham der får mor til at skrige som en sindssyg – tankerne får det til at kilde i Idas krop. Mor okser løs på hendes lår, smøre, gnider og skubber den røde nederdel længere og længere op af Idas lår – Idas grænse er ved at være nået – hun er bange for at man kan se den våde plet – hun ved hun har, gennem trusserne. “Hold op mor..” Fniser Ida og tager benet ned fra Mors skød.

Mor prøver igen og igen at løfte Idas ben op, men Ida har stædigt klappet sin lange ben sammen. Mor kigger på kæresten, gør et kast med hovedet forsøger igen at lokke ham med en grundig sutter – det har før været en succes. Han er hård – benhård da han rækker sit kort til mor og beder hende gå ned og handle ind til deres grill på stranden i aften. Han kysser mor på panden og siger: “køb noget lækkert til dig selv baby – vi er klar om en times tid” Ida kigger lidt misundeligt på kortet der skifter hånd, hun kunne fandme godt finde noget lækkert til sig selv, med hans kort i hånden, men mor ser ikke specielt glad ud.

Mors ben ryster da hun går ned af trappen, den ellers så lækre, smarte og selvsikre kvinde er gået lidt i knæ. Hun ved hvordan han er – men vil helst ikke tænke på det og alligevel kredser tankerne konstant om ham, hans styrke og hårde facon. Hun går i Magasin – ved han sætter pris, på det lækre og eksklusive, hun har ikke sat sine ben der i det sidste halve år, men nu er hun her igen – her hvor hun helst vil handle, her hvor hun vil høre til. Hun overvejer at ringe til Ida, bare lige for at høre hvordan det går? – om hun mangler noget, mor skal købe med? Hun opgiver, kan ikke finde et ordentligt påskud for at ringe.

Mor har kun lige lukket døren efter sig, da han sætter sig ved siden af Ida. Han ligger armen om hende og skåler, fortæller Ida at hun er en fantastisk smuk pige “tak..” fniser Ida og siger: ” – og tak for nederdelen” han giver hendes skulder et klem og tilføjer: “-og trusserne” Ida kigger spørgende på ham, hun ville tro han var til sorte blonder og eksklusivt lingeri, ikke til de små barnlige trusser hun har på nu. Hun syntes samtalen begynder at blive lidt pinlig og prøver listigt at dreje den over på ham og mor. Han smiler til hende, kysser hendes skulder og fortæller hende at han hellere vil snakke om hende og ham – Ida og mors kæreste.

Hun krydser benene, prøver at trække sig lidt væk fra han, hun føler sig beæret og fristet men det er mors kæreste – mors pengemaskine. Han smiler stadig, dupper hende barnligt på næsen og løfter sit vinglas op til hendes mund og hælder det halv fyldte glas ned i svælget på hende, han hælder de sidste dråber ned af hendes arm og fanger den legene med tungen. Hans tunge kilder dejligt og Ida kan ikke lade være med at tænke på hvordan tungen ville føles dernede. Hun bliver helt flov over sig selv, skammer sig over at hun overhovedet kan tænke sådan om mors kæreste.

Hans tætte kropskontakt er næsten for meget, han sidder helt tæt og holder hende stadig om skulderen, med den frie hånd kæler han for hendes lår, ikke på en ulækker måde, bare blide bevægelser op og ned af låret. Ida fniser lidt, ved ikke rigtig hvad hun skal gøre af sig selv – eller hvad hun skal sige. Da hun drejer hovedet, for at kigge på han mødes deres læber i et kys – et dybt kys der efterfølges af mange, lange og våde kys. De snaver, deres tunger kredser fristende og udfordrende rundt om hinanden – Ida sutter blidt på hans tunge, et frækt træk han ikke lige havde set komme, men nyder.

Det her var så meget nemmere end han havde forudsagt – men ok, æblet falder sjældent langt fra stammen. Han løfter sin store hånd, lukker dem om Idas bryst og klemmer blidt, forsigtigt og prøvende, alt for længe har han blot betragtet den skønne lille barm, nu var det virkeligt – nu havde han de frække faste halvkugler i hånden. Ida sukker – stønner forsigtigt og bekræftende overfor den store hånds kærtegn – også da han gennem blusen finder de små strittende brystvorter og kæler blidt for dem.

Ida drejer nervøst hovedet ind mod stuen – hvad nu hvis mor kom hjem? – hun ville gå helt amok og de ville komme til at mangle penge igen. Han drejer hendes hoved, kysser hende og hvisker hun skal slappe af – der sker ikke noget – mor er ude og shoppe. De griner lidt – ved begge to at mor kan være uendelig længe om at shoppe. Han rejser sig fra stolen, stiller sig bag Ida og kærtegner hendes skuldre, arme og de øverste af hendes bryst, han løfter hendes arme, trækker blusen af hende og hægter hendes bh. op, han kupler hænderne om de små fine bryster, nyder de små, naturlige og bløde bryster, ikke som moderens store vulgære købe patter.

Han forkæler hende, kærtegner hende blidt – nusser hendes flade mave, kilder hendes faste lår og kysser hende og smiler frækt af hendes forpustede gisp. “Hvad med mor?” – hvisker Ida og kan ikke skjuler de gispende støn, hans berøringer giver. “Mor – savner du hende..?” – hvisker han drillende og sætter sig på hug foran Ida, han kysser hendes knæ, slikker hende op af låret – løfter prøvende op i den røde nederdel, kigger på de små fine trusser han har valgt. Han mærker det pibler med præ sperm fra hans sindssyg hårde pik – mindes ikke at han har været så hård, siden hans teenager tid. “Hvis du savner din mor, kan du ringe til hende” hvisker han og blinker til Ida.

Ida vil ikke ringe til mor og på den anden side, vil hun gerne vide hvor mor er – om hun er på vej hjem? “Jeg kan sende en sms” hvisker hun blidt og uskyldigt – kigger spørgende på sin mors kæreste der sidder på hug foran hende og kærtegner hendes lår. Han skifter lidt karakter, da han kort og kommanderende og lidt hvæsende siger “ring op til din mor” Ida fniser lidt af hans kommanderende tone – han smiler til hende, blinker og i et mildere tonefald siger han: “ring til mor, lille skat” før han igen, kysser og slikker på hendes lår.

Ida tøver, men ringer op til mor, hun mærker hans kys og kærtegn længere og længere op af låret og da hun forsigtigt siger: “Hej mor” kysser han hende der’, godt nok uden på trusserne – men det giver et forskrækket stød gennem Idas krop. “Jeg ..jeg er ok mor, hvad med dig?” Ida mærker at han skubber hendes ben, endnu længere fra hinanden..”nej mor, det er ok..du skal ikke komme hjem, bare hyg dig..” Små stønner Ida. Hans finger kærtegner Idas revne, uden på trusserne – men det kilder vidunderligt.

Mor vil gerne snakke – tror naivt på at der ikke sker noget, så længe hun taler i telefon med Ida. Hun syntes Idas stemme lyder så mærkelig, græder hun? Er han færdig med hende? Eller knapt begyndt? På altanen – trækker han de små trusser til side, til stor tilfredshed er hun helt glat – hendes lille våde revne står på klem, frister ham helt afsindigt. “Ja mor..” Århh ..ihh.. “Det skal jeg nok..mor” uhh – Ida kan slet ikke koncentrere sig, hun er aldrig blevet kysset der – det er fucking frækt. Da hun afslutter samtalen, siger hun: “jeg elllskkker også dig mor” imens mors kæreste blidt kysser hendes klit.

Hun ligger telefonen på bordet, hviskende fortæller hun at mor havde sagt at hun skulle være en god pige, han smiler – presser hænderne ind under hendes lille røv og trækker de små trusser ned. Så fristende – uspoleret og ung, han sætter munden mod den glinsende revne, lader tungen glide ind mellem de glatte skamlæber og snaver grådigt den lille fisse. Han lytter til hendes klynk, mærker hendes hænder der roder ham i håret, kredser blidt om hendes klit, uhhh hvor har han ventet længe på det her. Det strammer om hans pik, det er lige før den går på ham – smagen af den lille sukker fisse, er vidunderlig, sætter virkelig gang i hans krop.

Hun kommer inden han kan nå at afværge – med blide bølger og små klynk gennemrystes hendes lille Lolita krop af en boblende og vidunderlig orgasme. Synet er fantastisk, en yndig teen tøs, med små vippende bryster, kun iført en rød nederdel – han kunne ikke ønske sig mere – og dog. Han kysser Ida på munden, hun smiler genert over smagen af sine egne safter, men kysser ham ivrigt igen. Han smiler varmt da han løfter Ida op i sine arme, hun gir sig hen, ligger armene om hans hals og kigger på ham med et sløret blik.

Han bærer hende ind i mors seng – hvor han så sent som i nat kneppede livet halvt ud af mor og fik hende til at love at det der sker lige nu, ville blive en realitet. Han pruster stakåndet, da han ligger Ida på maven og skubber en pude ind under hende – løfter den lille perfekte røv indbydende op. Han åbner sine bukser – trækker den røde nederdel af Ida – fortæller hende at hun er en god pige, hun klynker – vidste ikke at hun længes så meget, som hun gør – men føler sig klar.

Han tryller med hende – får hende til at gøre og sige ting, der er så fjerne for hende. Han spreder hendes baller, kører blidt sin pik frem og tilbage i revnen, da han uventet siger: “ring til mor, fortæl hende hvad jeg laver med dig!” Det gyser i Ida, aldrig i livet om hun vil ringe til mor, han gentager sin sætning, denne gang noget mere kommanderende, Ida begynder at hulke, langsomt går det op for hende at hun er gået for langt – har ladet ham gå for langt. Han klapper lidt på hendes lille røv øger gradvist styrken og nyder de faste ballers farveskift. Hun græder, tigger ham om at blive fri for at ringe men han giver sig ikke – ligger blot telefonen til hendes øre og ringer op.

Mor er på vej hjem, hun går på strøget hvor der er fyldt med mennesker da hendes tlf. ringer, “mor..?” Siger Ida lidt hulkende, hun lyder forpustet, “ja Ida, jeg er her..jeg kan næsten ikke hører dig” siger mor og mærker et sug i maven. “Mor, jeg har fået min første rigtige orgasme..han slikkede mig og så..så” hvisker Ida inden forbindelsen bliver afbrudt. Mor mærker et stik af jalousi – han plejer da ikke at slikke hende! Det perverse svin, har han været blid og forførende? Mor ringer op igen, hendes egen krop er øm efter i nat, hvor kæresten hårdt og overlegent klaskede og slog på hende inden han kneppede livet halvt ud af hende med en provokerende overlegenhed. Han var hård, men det gjorde hende skrup liderlig og hun længes allerede til næste gang.

Mor lader telefonen ringe ud, mærker en dyb frustration over der ikke bliver svaret. Hun er ved at skrive en sms da telefonen ringer igen, hun skynder sig at trække ned i en af de små sidegader, hvor der er mindre støj. “Morr.. Vi ligger inde i din seng” – siger Ida, hendes stemme er lidt mere klar en tidligere, mor aner en snert af provokation hos Ida – hvorfor har han taget Ida med ind i hendes seng? Hvorfor ikke hendes egen? Og hvad har fået hende til at skifte fra hulkende til det lidt flabede? “Mor..jeg kan godt forstå du skriger, min numse er helt rød og øm” hvisker Ida og fortsætter “men han smører den ind nu og puster på den” århh gud nej, tænker mor – har han brugt livremmen, på hendes elskede datter? Mor kan lide den smerte – men det er alt for voldsomt for Ida. Mor kan ikke holde ud at høre mere og afbryder telefonen.

Da hun sætter sig på en trappesten, bliver hun opmærksom på sin egen ømme numse. Tankerne om i nat, gør hende afsindig tændt – folk passerer forbi hende, men hun ænser kun sin egen fugtighed mellem benene. Hendes telefon ringer igen – “mor..han siger jeg er en dygtig suttetøs” siger Ida, Mor ved ikke rigtig hvad hun skal sige, men vil gerne holde samtalen igang – så kan han da ikke stikke pikken i munden på hendes datter imens. “Det er godt Ida.., godt at du er en dygtig pige” – siger mor og har svært ved at skubbe billedet af kærestens pik i Idas mund, væk. Det her var ikke hvad de aftalte..”uhh mor..åhh..han niver i mine bryster.. Og spørger om vi må låne din dildo..uhh, århh”, “nej, Ida – sig nej” råber mor hun kender hans dildo lege alt, alt for godt. Mor kan høre Ida, der med en flirtende og kælen stemme siger: “mor siger vi gerne må låne dildoen..” Hun kan høre der bliver moslet, stønnet det lyder som om der er lidt tumult og så bliver opkaldet afbrudt.

Hvordan kunne det her ske? Han havde sagt en time, nu var der gået langt over en time og det lød som om han har langt fra færdig. Hun kunne ikke holde tankerne om Ida i hendes seng ud.. De små barnlige trusser og den røde nederdel! Hvorfor havde hun givet sig? Nu havde hun fortrudt og hendes egen dildo mellem Idas ben! Årh gud – nej! Mor rejser sig, samler sin poser og skynder sig hjem ad – hun må stoppe ham – stoppe dem. Da hun kommer ind i sin egen opgang, går hun langsomt op af trapperne, der er helt stille – mere stille end normalt. Hun sætter sig på trappen ude foran hendes dør – overvejer om hun skal liste ind og tage en af de tunge sølv lysestager og slå ham – måske slå han ihjel?

Mor ringer op igen – hun ved præcis hvad hun vil sige til Ida. “Hej..mor” – hvisker Ida, med en lidt spag og måske bange stemme, “Ida..sig ..sig til ham..at du vil mærke hans pik i din ..numse” – hakker mor og fortsætter “vis ham dit lille numsehul – sig at du vil mærke ham der” mor er overrasket over sig selv – men hun er skrupliderlig og hun har en mission, hun vil skåne Ida fra at blive fyldt i begge huller – hun kender hans dildolege.”åhh..jahh, han har allerede en finger i min numse, han siger jeg er en lille stram tøs..” klynker Ida. Mor kan høre ham i baggrunden, han stønner – kalder Ida for hans lille kneppetøs og værst af alt kan hun høre Idas kælne, flirtende og bekræftende støn og fnis. Mor afbryder hun kan ikke holde det ud.

Det kan ikke være rigtigt, hendes egen datter – kød og blod, ligger derinde og nyder at være kneppetøs for MIN kæreste, min elsker – tænker mor, ydmygelsen rammer hende som en lussing og jo mere hun tænker på Idas små klynk, dets større knude mærker hun i maven. Det bliver et virvar af følelser, tankerne om kæresten, hans hårde krop og overlegne arrogance gør hende liderlig, men hendes elskede datters små gispende og detaljerede beskrivelser kører rundt i hovedet på hende og får det til at gyse i mors krop. Hvad var der sket? Og hvorfor havde Ida ikke gjort modstand? – mor havde slet ikke regnet med at han ville være kommet så langt – højst at han fik Ida til at spille hans pik. Hun burde gå ind, få stoppet ham – hvordan kunne han være så pervers?

Telefonen ringer igen – “mor ..er du der? Han har pikken mod mit numsehul – jeg er bange mor, den er så stor..” Hvisker Ida, “lille skat..har han smurt dig godt ind?” Siger mor lavt, Ida er grådkvalt da hun hvisker:”ja – der er olie på pikken” – “så pres imod skat – tag imod ham” hvisker mor. Det lyder som om Ida bider sig i læben, mor kan kun høre små sammenbidte lyde – og kommer automatisk til at bide sig selv i læben. “Kom så skat, pres imod med din numse..” Hvisker mor og høre et skrig, efterfulgt af et stønnende: “jahh..fuck du er stram din lille luder” – fra kæresten. Mor dirrer af raseri, hvad fanden bilder han sig ind at kalde Ida for en luder? “Det gør ondt mor..” Klynker Ida – “jeg ved det skat, om lidt bliver det dejligt” – siger mor

Mor lytter i telefonen, hun hører Ida beklage sig over hans størrelse – hun hører ham stønnende fortælle Ida, at hun skal vænne sig til det, hvis hun vil være hans lille kneppetøs. Mor bliver forfærdet, da hun høre Ida bede kæresten om at kneppe hende som han knepper mor, hun vil ikke vide den slags ting om sin egen datter – vil ikke vide at hun tænder på at underkaste sig en mand. Mor ved præcis hvordan Ida har det – hvordan det føles når kærestens pik banker hårdt ind og ud af hendes lille stramme numse. Mor presser benene sammen – prøver at få sin krop og vejrtrækning under kontrol – hun kan høre hans vejrtrækning – høre hvordan han stønnende kalder Ida for en liderlig tøs – Idas stemme har igen ændret sig – fortæller kælent kæresten at han er stor i hendes lille numse, ”knep din lille pige” – stønner hun kælent.

Mor sidder stadig ude på trappen – da hun hører hvordan hendes kæreste tømmer sig i hendes elskede datter. Hun klemmer lårene sammen, hendes krop og følelser er forvirret, hendes grænser er overskredet. Mor kan ikke finde ud af om hun er tændt – det summer i hendes krop.

Hun er rasende – men kysser alligevel kæresten ømt da han åbner døren. Hans hånd glider ind under hendes bluse – klemmer om hendes bryst, han kysser hende – forsikrer hende om at hun nok skal få en tur senere. Mor kigger efter Ida – Hun åbner alle døre, kigger på altanen – hendes hjerte hamrer afsted da hun åbner døren til sit eget soveværelse og der, lige der ligger hendes elskede datter på maven med sperm piblende ned af låret, hun smækker døren i – har en fornemmelse af at det bliver en lang weekend.

 

“Udnyttelse af mor og datter”
Den røde nederdel, del 1
Læs Den røde nederdel, del 2 her

Del dette indlæg