Det kimer nu..

Det kimer nu..

Sneen daler lydløst udenfor. Kun fodtrinenes knasen høres i det kolde og rå – den mørke tid på året. Men der er lyspunkter, man skal blot lede efter dem – måske opsøge dem? Sporene leder derhen, sammen med mange følelser og sansninger – fornemmelser og lyster. De kommer alle frem her – til julefrokosten.

Rummet er ikke bare stort, men kæmpestort. Masser af plads til alle, og vi har flere valg – masser af muligheder. Her kan du tage din tallerken, fylde den op med mad du har taget med hjemmefra, og søge til dit eget rum – lukke døren og bestemme hvor skabet skal stå.

Du kan også deltage, sidde med rundt om bordet, være til stede og nyde af de fyldte fade. Du kan både smage og dele ud, høste ros og anerkendelse for alt det smagfulde lækre du selv har kreeret og nu gavmildt deler ud af.

Værten står der – ham med flest stjerner på skulderen. Han tager imod alle med åbne arme, imens han husker dig og alle andre gæster på, at æde og drikke frit. Og han vikler tråde – der er gået i hårdknude – ud. Han dæmper dem der råber højest og bekymrer sig om hvordan han kan gøre det bedst for dig, din nabo, kollega, bankrådgiver og den søde pædagogmedhjælper fra dine børns institutioner. Fru Berg fra plejehjemmet, blikkenslagerlærlingen, den alvorlige chef og piccolinen i samme firma – skal også passes på. Nusses lidt bag øret, kløes lidt på maven og stimuleres – han er allevegne.

Og har handlet ind, dækket og pyntet op – sørget for lidt lækkert for syn og sanser. Men før du og alle andre kom, manglede der noget lækkert – jordbærret på toppen, mandlen i ris ala manden, sennepen på sylten! Der manglede det sprøde, søde og stærke – det sure med det søde. Det har du forstået, at det kommer du og alle andre gæster med.

Der er mennesker – masser af mennesker. Enkelte af disse besøgende, åbner døren og lukker den hurtigt igen – uden rigtigt at træde ind. Ingen ved hvorfor de ikke træder ind, alle har en tanke om det:

“H*n kan ikke lide farven på væggen..” råber én.

“Nej, h*n kunne ikke lide lugten i bageriet..” siger en anden.

En modig rødkindet skoledreng, sidder rundt om bordet, ved han har svaret, men tør ikke sige det højt – ‘her er for mange voksne, forældre alderen.. Her er sikkert ikke noget at komme efter – ikke nogen der giver et hurtigt blæs på toilettet – forældre knalder jo ikke..’

Den unge dreng kigger rundt på kvinderne rundt om bordet, synes de er søde, ser rare ud – men der er ikke noget i hans ellers hormon ramte teenagekrop der reagerer. Heller ikke da en kvinde – mindst ti år ældre end hans mor, blinker frækt til ham og trækker ned i sin i forvejen nedringede bluse. Han kigger bare videre, kigger på de andre – unge fyre travlt optaget og fordybet i samtale med borddamen. Han kigger på mændenes ansigter, deres skæg, frisurer, deres bryst og deres store grove hænder. Han mærker en reaktion i kroppen. På overfladen en irritation og dyb dyb frustration – men hans pik rejser sig, sammen med tanken. Om en mand – en rigtig voksen mand, der rører ved hans drengede krop, kysser hans læber og tager ham – trænger dybt ind i ham.

“Vil du have chili-hummus..?” spørger den 28-årige sygeplejerske ved siden af ham. Hun rækker ham en lille hjerteformet skål, smiler sødt og tilføjer: “jeg har selv lavet det – og dyrket chilierne hjemme i vindueskarmen..” Han smiler venligt til hende, har egentligt ikke lyst, mere lyst til den mørbrad der står længere nede af bordet. Men han tør ikke spørge efter den, tænk hvis han lød dum? Hvis hans stemme knækker – eller de andre gæster opdager at han rødmer?

Sygeplejersken rynker brynene, undrer sig lidt over, at knægten ikke svarer, men blot smiler. Hendes tanker forlader ham dog hurtigt, hun er mere optaget af en anden – fyren på 35 år, mellemleder i en stor dansk virksomhed – der sidder overfor hende. Og det, selvom han kom med en anden kvinde end hende.

Hun kigger opmærksomt på ham, griner pjattet når han fortæller frække og modige jokes. Hun kan lide ham, mere og mere – alt ved ham. Hans smil. Stemmen. De brede kæber, ja det hele hun ser og fornemmer, både højde og drøjde. Han er med garanti en rigtig prins, galant og romantisk, klart et potentiale som avlshingst. Han og jeg – to flotte mennesker – vi kunne lave de smukkeste børn, tænker hun og flyver væk i sine egne tanker om bryllup, kirkeklokker og et langt og lykkeligt liv.

Sygeplejersken bider sig i læben, mærker fugten mellem benene – prinsen på den anden side af bordet gør altså noget særligt ved hende. Hun ville ønske hun havde modet til at smide skoen og kærtegne hans ben under bordet, være den udfarende. Men hun nøjes med at kigge på ham, danne sit eget billede og skabe sin egen illusion om ham.

Han – fyren overfor – mærker godt hendes øjne og hendes interesse. ‘En tæve i løbetid..’ tænker han flygtigt og tager hende ind, kigger på hendes kavalergang og fyldige bryster, inden han løfter blikket, kigger i hendes øjne. Køn pige, tænker han, men sender sine varmeste tanker til sin egen gudinde længere nede af bordet – ældre og mere erfaren. Gudinden han elsker! Elsker når hun pisker ham, iført sin røde lak dragt. Så er han solgt – drager til en anden verden.

Hans pik rejser sig ved erindringen – inden de tog hjemmefra kyssede hun ham intenst, hviskede ham i øret hvordan han skulle ydmyges her til julefrokosten. Han har brugt mange år på at tro han er sær og skør. Men har endelig mødt en kvinde der forstår ham, forstår hans behov og lever dem ud sammen med ham. Han hæver glasset, råber højt og får nemt hele bordets opmærksomhed, da han siger: “skål og god jul”

Hun – Gudinden – til dagligt fuldtids omsorgskonsulent ved kommunen – også kaldet dagplejemor, smiler stolt. Hendes kæreste, elsker og udadtil magtfulde mand. Hun elsker ham, er vild med ham på alle leder og kanter. Når han kommer hjem fra arbejde, iført sit mørke, magtfulde jakkesæt. Når han er svedig efter løbeturen søndag morgen i joggingbukser – og når han splitternøgen bliver pisket til blods og ydmyges af hende og hendes andre elskere.

Hendes brystvorter bliver hårde, fugten mellem benene breder sig. Hun er på udkig, har lovet ham at fiske en viril fyr til sig og optage når hun knepper ham på toilettet i aften. Optagelserne skal hun bruge senere, når hun fortæller sin kæreste om sin erobring, i ydmygende vendinger fortælle ham om sin fremmede elskers lækre pik – og hvor mange gange han fik hende til at komme.

En ung mand – mekanikerlærling – har øjnene på Gudinden. Den satans frække MILF, tænker han og mærkede allerede hendes flirtende blik inden de satte sig til bords. Han blinker til hende, da deres øjne mødes, hæver sit glas og blinker kækt igen i hendes retning. Hun vrider sig under hans modige øjne og ser styrken i den frække hvalp. Han trækker vejret dybt og inderligt – har været der før og ved hvad hun kan. Han ved hun sutter som en drøm. At hendes krop er blød og varm – fyldig på en måde der tænder han ekstremt.

Han har godt nok fået et blæs af kæresten, lige inden han tog hjemmefra, men det er fortid – og ved synet af gudinden føles det som uendelig lang tid siden, han sidst er kommet. ‘Inden vi har spist færdig’ tænker han, har jeg nappet hende ude på toilettet. De kunne gå ovenpå eller ned i kælderen, mange muligheder. Men han ved det tænder hende at blive opdaget, at de andre gæster bliver bekendt med hvilket skvat hendes flotte mand er.

Værten rømmer sig, beder om alles opmærksomhed. De fleste retter blikket mod ham, enkelte fortsætter deres lavmælte hvisken og et par stykker rejser sig fra bordet og går. Nogle tysser på dem der hvisker, andre kigger efter dem der går – men der er stadig en lille skare der kigger opmærksomt på værten, der smiler stolt og kigger ud over den brogede forsamling – høj, lav, tyk, tynd i alle aldre, sidder side om side. Der er lyshårede, mørkhårede, nogle med skæg og andre helt glatte.

“Nu skal I høre, jeg har købt noget nyt bestik..” starter han, men bliver afbrudt og mødt med et dybt gruppe suk. Han når ikke at forklare, at det nye bestik er stærkere og mere holdbart end det plastikservice de spiser med lige nu, før de ellers dannede og kultiverede mennesker råber, skriger og stiller spørgsmål, som ingen rigtigt kan høre alligevel.

“Hvorfor?” spørger én. En anden kigger anklagende på ham og siger: “du har da ikke spurgt os..” “jeg ved ikke med jer, men jeg går hjem..” Og: “det kan simpelthen ikke være rigtigt.. det er direkte tarveligt” råber nogle fra skaren.

Enkelte har rejst sig, står i garderoben og fumler febrilsk efter deres overtøj. Et ægtepar i 50’erne snakker indbyrdes om den uretfærdige og udemokratiske beslutning, og selvom manden egentligt gerne ville blive hængende – prøve det ny bestik af – følger han troligt med lillemor, da hun trækker ham ud af døren. Han havde ellers haft et spinkelt håb – et håb om at få sin lækre, unge borddame med hjem. En tur i kanen med ham og lillemor – og så kunne han lave morgenmad til pigerne i morgen tidlig.

Det har fyldt hans tanker i mange år. Ikke lige præcis hende – hans borddame i aften – bare en ekstra kvinde – en ‘trekant!’. Tænk sig at få suttet pik af to – to våde munde og to tunger. Lillemor havde overgivet sig i dag, havde endelig sagt ja til måske at opfylde hans hedeste fantasi – og nu har ham værten ødelagt det hele. Han kommer aldrig mere til den her julefrokost – aldrig! Der findes andre, det ved han – og de skifter ikke bare bestikket midt i det hele.. Det han ikke ved om de andre, er at de heller ikke vasker dem op – man kommer til at spise med det samme bestik, som masser af mennesker har brugt før ham.

Lillemor kan ikke lade være med at trække lidt på smilebåndet. Der i mørket, på bagsædet af en taxi, sender hun varme og taknemmelige tanker til værten. Han gav hende jo en mulighed for at trække sig ud af en aftale, som hun var usikker på, lidt havde fortrudt at indgå i. Hun ved ikke rigtigt hvorfor hun havde sagt ja til en ekstra pige, for hun ville det jo ikke. Det var ikke en lyst og trang der kom helt indefra, nej faktisk væmmes hun lidt over tanken – om at røre ved en anden kvinde. Men hun havde alligevel sagt ja til sin mand, mest for at please ham – og i håbet om at han ville købe endnu en Kähler jubilæumsvase til hende.

Hendes mand strækker sig mod taxachaufføren, hvisker lavmælt, forklarer. Lillemor følger dem nysgerrigt med øjnene – hvad finder han nu på? Hendes ægtemand gennem snart 30 år – har han en overraskelse i ærmet, den bandit. Da taxachaufføren har nikket – forstået hvad kunden beder om, sætter hendes mand sig lettet tilbage i sædet igen. Hun kigger spørgende og nysgerrigt på ham, han klemmer hendes lår, smiler kækt og kærligt, inden lægger armen om hendes skulder. “Du skal ikke snydes lillemor – nu klarer vi det selv..” brummer han lystigt.

Hun vidste det, vidste at han også kunne se værdien og det praktiske i at ligge i deres egen dobbeltseng, kun de to som det plejer at være. Hendes smil og varme følelser forlader hendes krop, da taxien kort efter gør holdt i en dunkel gade. Hun kigger på skiltet, der oplyses af tre små spots, og allerede der drømmer hun sig tilbage til julefrokosten – til plastik bestikket, stål bestikket – ja, hun kunne spise med hænderne hvis det skulle være. Hun træder ud af taxaen, prøver at finde en passende grimasse, da manden stolt og forventningsfuld tager hende under armen og fører hende mod de tre små spots – og skiltet, hvorpå der står ‘swingerklub’.

Tilbage til julefrokosten, hvor værten puster lidt ud efter den tsunami det nye bestik udløste. Det er blevet delt rundt nu og han har smilende svaret på spørgsmål om hvorfor, har forklaret det samme igen og igen – ‘det fungerer bedre – er stærkere på sigt’. De tomme stole som de protest udvandrede efterlod, bliver hurtigt besat af nye håbefulde, festklædte mennesker, der gerne vil være en del af den gode stemning. Der er kommet nyt kød på bordet – gæs, ænder og også et par kyllinger. Der er svin, får og lammekid, og et par durumruller.

Den generte teenagedreng løfter blikket, da en nyankommen mand på gebrokkent dansk spørger ham om han vil have rulle? Drengen kigger ind i mandens varme, brune øjne – OM han! Han vil have så meget rulle, mærker han og nikker, hvisker genert tak og rækker armen ud mod fadet. Hans unge hjerte hamrer afsted og sommerfuglene kilder vildt i hans mave. Han kigger på bjørnen overfor ham, hans mørke hår, varme øjne og brede bryst, de store grove hænder – det er kærlighed ved første blik.

Den mørke mand kigger på den blonde unge dreng – han har ikke samme skyld og skam som drengen, har levet mange år med med viden og tanker om sin homoseksualitet. Han har både givet og taget, er flygtet fra et ægteskab med sin yngre kusine, til et land hvor det ikke er svinsk og ulovligt. Hvor man ikke risikerer at blive halshugget, efter at være blevet udsat for spot og spe, fordi man er til sit eget køn.

Han kigger derfor frit ind i den blonde drengs øjne, holder den tætte øjenkontakt, mens han rejser sig og går hele vejen rundt om bordet. Den kønne usikre dreng trænger først og fremmest til et kram – det kan han fornemme og tydeligt læse fra de skønne, klare blå øjne.

“Kom med..” hvisker den mørke mand og tager den unge dreng i hånden. Drengen tvivler ikke, tøver ikke et sekund før han rejser sig, følger med ud på dansegulvet. De er kun lige nået ud på dansegulvet, da musikken skifter fra en blid sjæler til hard dubstep.

Klientellet på dansegulvet skiftes ud. Forelskede par sætter sig ned til bordet – gør plads til nysgerrige mennesker på jagt efter hurtig god sex. En ung pige vrider sig, hopper lidt og føler blot musikken. Hun er ikke afhængig af en mand der fører hende – i hvert tilfælde ikke på dansegulvet. Den mørke mand, trækker drengen ind til sig, lidt ærgerlig over at musikken skiftede tempo og stil, men det bliver bare til en konstatering, for de -drengen og den mørke mand – danser bare stille deres egen dans og ænser kun hinanden.

En mandlig psykiater – har nyligt modtaget sin autorisation – holder øje med dansegulvet. DZ614 tænker han, kan ikke huske hendes navn, kun koden på hendes diagnose, der også er vigtigst. Han har spottet hende for længst, men holdt sig på professionel afstand. Han kender hendes privatliv, hendes inderste tanker, hendes lyst og fantasier. Han er personlig involveret, men ikke privat. Pigen på dansegulvet har selv fortalt ham hvor og hvordan hun udlever sine fantasier og finder ligesindede. På den måde har han lært fra hende – selvom han er den ‘kloge’ i deres relation.

Hans håndflader er fugtige, hans puls dunker og spændingen i hans krop er ulidelig. De tre p’er – privat/personlig/professionel – flyder sammen i en grå masse for ham. Og pigen vrider sig på dansegulvet, kan mærke øjnene på sig – på sin krop. Hun nyder det, selv de anonyme blikke udløser noget i hende. Hun løsner elastikken fra sin stramme hestehale, ryster på hovedet så håret falder på plads. Hun danser. Med livet og sig selv. Bassen dunker i hendes bryst, hun er vild med følelsen – næsten ligeså vild som den hun får, da hun der i mørket mærker en fugtig hånd om sin mund.

“Shyy – vær helt stille og følg med – din lille hore!” hvisker en hæs mandestemme. Alle grader af fornuft i hende siger skrig! Hendes puls banker og hendes krop fyldes op med adrenalin. Han fører hende mod nødudgangen, har et diskret men fast tag om hendes nakke. Hun skal voldtages, kneppes helt i sænk – vræle sig igennem de næste mange timer. Men det ved hun ikke endnu og det er det der er spændingen – den spænding hun higer efter.

Bagved har værten sat sig ned ved bordet. Han har rendt rundt i mange timer nu, dækket op, sørget for stole til dem der manglede, repareret en der knækkede, sørget for at de medbragte retter blev fordelt ligeligt ned langs bordet – stået til ansvar igen for at skifte bestikket ud! Der imellem har han snakket med gæsterne, sikret sig at alle var ok, også løst den generelle utilfredshed med den lange kø ved toiletterne – ved at få etableret tre nye på den modsatte side af gangen. Alt for få bruger dog de nye toiletter, da det er sådan, at når man er vant til at gå til højre, er det næsten umuligt at gå til venstre..

En kvinde prikker ham på skulderen, vil gerne tale med ham under fire øjne. Han smiler høfligt som altid, rejser sig troligt – og kigger langt efter det lækre stykke laks han havde på sin tallerken..

Alles øjne retter sig nu mod gudinden, da hun slår på glasset og rejser sig. Hendes kjole er kulsort, makeuppen og håret perfekt, og hendes lange ferrari røde negle har ikke en ridse – hun fremstår knivskarpt, ligner alt andet end en ordinær dagplejemor – hun ligner den stjerne hun er.

‘Hun er en gudinde..’ tænker hendes kæreste og læner sig stolt tilbage i stolen for at betragte hende. Sygeplejersken overfor ham, lægger armene over kors – mærker både en fascination og misundelse rettet mod den strålende kvinde. Hun søger til misundelsen, det er den hun tager fat i, den følelse der er mest håndgribelig, da hun bittert tænker: ‘tsk tsk – hendes bmi er for højt, og kjolen er fra sidste år, har nok været på udsalg..’ Straks mærker hun den skyldige lykkefølelse hendes tanker giver hende.

Musikken er dæmpet og i mørket på dansegulvet fletter den mørke mand og den blonde skoledreng fingre. De lytter til gudinden – respekterer hendes taletid, også selvom deres interesser er andre steder, kun rettet mod hinanden. De hører måske ikke alt hvad hun siger, men de er stille, lader som om, imens de kærligt klemmer hinandens hænder. De klapper også – sammen med andre, da gudinden har sagt sit og skål. De vender sig igen danser tæt og svømmer væk i hinandens øjne. De hverken ænser, opfatter eller har interesse i de forargede blikke de møder – både på dansegulvet og ved bordet bliver der peget og talt åbenlyst om dem.

“Det er fandme ulækkert..” siger en unavngiven kommunalpolitiker der sidder ved bordet. Det risler ham koldt ned af ryggen, ved tanken om at han skulle danse eller røre ved en anden mand. Han kan mærke kvalmen – medisterpølsen er næsten på vej op gennem halsen igen. Nogle af dem der sidder omkring ham nikker stille og giver ham ret – fordi de ikke vil peges fingre ad. Andre siger ingenting, spiser bare uanfægtet videre, men deres tavshed bliver tolket som samtykke.

Hans elskerinde sidder ved siden af ham, tør i munden over, at netop han peger fingre af andre mennesker. For få timer siden lå han i sin sparkedragt – snakkede babysprog imens han blev skiftet og pudret i sin voksne røv. Hun havde fodret ham med bananmos, spillet ham af, mens de kiggede i Bamses Billedbog. Den leg legede de en gang om ugen, når han trængte til en pause fra sit familieliv og sin stressede hverdag – så finder han ro og hvile som voksenbaby. Hun holder af ham, ja elsker ham vel, og derfor går hun med som Nanny i hans leg.

Værten slår nu også på glasset. Han rømmer sig, hans mave knurrer, men han vil lige komme med denne melding, og så kan han sætte sig ned og nyde en bid mad. Der bliver nærmest oprør og panik stemning, da han melder ud, at de er nødt til at flytte ind i et andet lokale. Han har taget beslutningen, hyret folk til at flytte borde, stole, mad og musik.

“Ejjj det er jo helt sindssygt..!” siger én – “hvad med vores tallerkener?” siger en anden og værten gentager: “der er hyret folk – I skal ikke andet end at gå derind..”

“Hmm, hvad så med bestikket? Har du tænkt over det..?” fortsætter en fast struktur, OCD ramt husmor i fyrrerne. Værten smiler høfligt og nikker – det har han tænkt over, og ser med glæde på, at nogle af gæsterne har samlet deres ting og begynder at vandre ind i det tilstødende lokale.

En lille og stædig skare bliver siddende ved et bord. Den hyggelige belysning, musikken og den stemningsfulde summen af mennesker der small talker, er forsvundet fra lokalet. Det kolde loftlys er tændt og varmen er forsvundet, men de bliver siddende og det vil de indtil de har fået et godt argument for at flytte.

De kalder i kor på værten – gør krav på hans tilstedeværelse og opmærksomhed, når de nu har ulejliget sig med at være gæster her. Han er travlt optaget i det nye, større og smukkere dekorerede rum, men holder sig ikke for fin til også at være opmærksom på den lille bande inde ved siden af. Det hele fungerer, musikken, lyset, stemningen – alt spiller, da han forlader det nye rum og går til det gamle igen.

Bag ham, i det nye rum, sidder en gråsprængt nobel herre alene. Han er single, efter et langt og kedeligt ægteskab, med en kvinde der ikke kunne acceptere hans hobby. Han kan stadig se tårene i hendes øjne, da hun fandt ham i seng med deres fælles datter, og anklagende spurgte ham hvorfor han ikke kunne interessere sig for fodbold, eller modeljernbane – som andre mænd!? Hvorfor hans hobby absolut skulle være unge piger, og meget gerne meget unge. Hun havde dog ladet ham gøre sig færdig i datteren, inden hun havde pakket deres tøj og var forsvundet med hende.

Så han er alene nu, men har et godt øje til en sød lille pige længere nede ad bordet. Hendes fine glatte hud og de frække små bryster der stritter sødt under hendes bluse, tiltaler ham. Hun minder ham om hans datter, og han mener derfor at det må være hans kald at give den kønne lille pige opmærksomhed og pik i aften.

Han får hurtigt øjenkontakt med pigen, ser gnisten og det legende ungdommelige i hendes øjne. Der skal ikke meget til, tænker han. Lidt faderlig omsorg – og måske de håndjern han har i inderlommen, så er han inde i hende. Han smiler til hende og får et skævt, lidt genert smil tilbage – jojo.

Sygeplejersken – hende med de hjemmedyrkede chilier og humus – er den første der får øje på det. Det helt forkerte og skæve – for julefredens skyld, han kunne jo være hendes far! Det er sygt, forkert og sikkert ulovligt. Hun kigger rundt, ville et kort øjeblik ønske at det var ude i det civile samfund, der ville hun kunne kende en politimand på hans uniform. Nu er alle anonyme, eller deres erhverv er i hvert tilfælde. Hun mærker panikken i kroppen, de røde pletter på halsen. Hun glemmer alle tanker om giftermål og prinsen på den hvide hest, for det her skal der ryddes op i – det er over hendes grænse.

Den gråsprængte herre har trukket sin stol med sig og sat sig bag den unge pige. Hun har villigt drejet sig rundt, labber lystigt den ældre herres øjne og opmærksomhed i sig. Han er moden og flot, tænker hun, og fniser både stolt og genert over hans sultne blik på hendes spæde bryst.

Han mærker det først. Hans lange livserfaring og tidligere fordømmende oplevelser, gør at han lynhurtigt mærker det. De forargede blikke – særligt fra de misundelige, buttede husmødre. Den hyæne lignende hetz stemning der breder sig helt ud i krogene. Han løfter blikket, ser at næsten alle andres er rettet mod ham og pigen. Han overvejer at tage kampen op, men den mur af hovedrystende hyæner af begge køn der står rundt om ham, er for massiv.

“Går du..?” spørger den unge pige skuffet, da herren har rejst sig og løfter sin stol op. Han nikker, men giver hende samtidigt et værelsesnummer og aer hendes kind.

“Du skal ikke røre ved hende – føj, pædofile svin!” “Du kunne være hendes far – hendes bedstefar!” “Adr, hvor er det bare SÅ ulækkert..” Sætningerne mumles anonymt fra kødranden, ingen tør rigtig at stå ved dem. Rev man tøjet af dette folk, ville man da også finde overraskende mange fugtige skeder og stive dolke – legen mellem det lille kid og den store stygge ulv, er en evergreen, indlejret dybt i alle.

Sygeplejersken, er hende der startede hele lavinen – men der går ikke fem minutter, før hun nysgerrig og alligevel tiltrukket sætter sig på hug ved bordkanten hos den flotte ældre herre – ‘bare lige for at snakke lidt. Han er høflig, smiler venligt til hende, og selvom hun flirter helt overdrevet og klistret, er han ret upåvirket. Hun er da køn, bevares – nedringet og opslidset. Men hun er to gange den alder han interesserer sig for, så han stivner, men ikke på den fede måde, da hun lægger sin hånd på hans lår og langsomt, legende søger mod hans skridt.

“Jeg kan være den lille bambi..?” hun bevæger tungen hen over sine læber, lægger hovedet på skrå og kigger spørgende på ham. “Det er pænt af dem, tak for tilbuddet” siger herren høfligt, da han i en bestemt bevægelse, flytter hendes gramsende hånd. Hun mærker afvisningen – selvværdet der krakelerer – hvad bilder han sig egentligt ind? Det gamle svin! Her sidder hun på hug for ham, tilbyder sig selv! Hun ryster på hovedet da hun rejser sig op, trækker sin nederdel ned og mærker tårerne bag den vrede facade.

Sygeplejersken går ind i det triste, forladte rum, hvor der sidder fem stædige m/k’ere, der nægter at give op, nægter at give efter! Hun ved at hun kan finde fællesskab her, især hvis hun serverer sladder, krydret med slibrige detaljer om alt det beskidte der foregår inde ved siden af. Hun sætter sig ved bordet, sukker højt og fortæller i farverige vendinger, om det overgreb hun lige har været vidne til. I hendes univers var pigen langt yngre, herren noget ældre, og ja, han havde vel nærmest flået tøjet af den lille pige og været parat til at stikke pikken i hende – hvis altså det ikke havde været for den redningsmission, sygeplejersken netop havde udført..

Oprørsbevægelsen lytter lamslået til hende – gammel mand + lille pige? “Hvad bliver det næste – at de knalder en killing?” siger en lystig håndværker. Han mærker hurtigt de forargede blikke, skynder sig at tilføje et ‘hø hø..’ bare så de andre ikke tror han tænder på killinger – eller kyllinger eller noget af alt det andet sindssyge derinde fra. Han er faktisk bare interesseret i den jævnaldrende bankdame med pagehår og pæne korte negle, der sidder over for ham. Er sikker på, at de kunne have et helt godt liv sammen, uden alt for megen udskejen og experimenteren.

Bankdamen kan da også se sig selv sammen med ham, han ville være det perfekte skjul og dække for hendes inderste trang. Den lyst hun skamfuldt har undertrykt, siden hun var en lille pige. Sygeplejersken, hendes tilstedeværelse og velskabte krop, mudrer det ideelle ved at danne par med håndværkeren. Bankdamen drømmer om det rå kød – en blød kvindekrop og en drivende våd fisse. Men hendes egne fantasier frustrerer hende, gør hende vred og indelukket, så hun trækker sig ind i sig selv og bliver helt stille og stiv i kroppen.

Rundt om bordet, er der enighed. Og lige dele nysgerrighed og så selvfølgelig behovet for kontrol. De fleste rejser sig i flok, tager fat i deres stole og åbner diskret døren til det fyldte og feststemte lokale. Bankdamen holder sig i nærheden af håndværkeren, men hun mærker hvordan det trækker i hendes underliv, når hun i det skjulte betragter sygeplejerskens velpolstrede røv. Hun bliver helt øm i kroppen – øm, frustreret og hader sig selv for det. For alle de beskidte og ulækre tanker og fantasier hun overstrømmes med.

Bankdamen ser det med det samme. Hun har ikke engang fået sat sig på sin stol, før hendes falkeblik ser mekanikerlærlingen med armen rundt om livet på Gudinden – dagplejemoderen. De forsvinder sammen ud mod toiletterne og hun føler at hun er gået glip af noget – hun troede at Gudinden dannede par med den 35-årige mellemleder!? Hun drejer hovedet mod mellemlederen, bliver ikke mindre forvirret over, at han er så afslappet og smiler tilfreds. De kom da til julefrokosten sammen? Hun ryster foraget på hovedet – mekanikerlærlingen kunne jo være hendes søn – han var da mindst 15 år yngre end dagplejemoderen, det er da næsten i overkanten..

Den første og bedste kendte skulder hun ser, er sygeplejerskens. Hun griber stille fat i den og hvisker: “så du det? – så du hvem der gik ud sammen?” Sygeplejersken ryster på hovedet, men spørgsmålet gør hende nysgerrig. Hun vender sig rundt mod bankdamen: “hvem? fortæl hvem der gik sammen?” Bankdamen ser hemmelighedsfuldt på sygeplejersken, gør et kast med hovedet og siger: “kom så viser jeg dig hvem det var..” De små løber begge ud mod toiletterne, fniser som to små skolepiger, da de låser sig ind i en bås ved siden af en anden, optaget bås.

I båsen ved siden af er Gudinden og den unge mekaniker lærling. De hører godt de fnis, der er inde fra nabo båsen, men opfatter det blot som lidt ekstra krydderi. Gudinden glider langsom ned ad den unge mands krop, sætter sig på hug og fisker ham frem. “Det hele skal med skat..” hvisker hun og kigger mod hans telefon i højre hånd. Han nikker indforstået, hæver telefonen og filmer, da den modne kvinde lukker munden om hans hårde, stive drenge pik. “Årh for satan, du sutter som en drøm..” stønner han, da hun suger hårdt på ham og kilder hans spændte nosser med sine røde negle.

Sygeplejersken og bankdamen kigger forargede på hinanden. De har begge øret mod den tynde skillevæg, og står nu ansigt til ansigt. De tunge og dybe støn fra nabo båsen sætter gang i deres kroppe, oxytociner der ligger som en tæt tåge, rammer dem usynligt og effektivt. Bankdamen kender ikke længere sig selv, facaden er væk og masken krakelerer – som et vilddyr presser hun sygeplejersken op mod den tynde skillevæg, flår hendes skjorte op og klemmer hårdt om de skønne bryster som hun har kigget så langt efter.

Sygeplejersken bliver overrumplet, men det faste greb og de krævende hænder, forfører hende nye steder hen. De to liderlige kvinders læber mødes, de snaver længe og intenst, glemmer alt om nabo båsen og artighed – “kom lad os gå ovenpå smukke..” hvisker bankdamen saligt, og kan næsten ikke vente med at flå tøjet af sygeplejersken.

De anonyme tilråb er mange, da de to kvinder kommer tilbage, gående hånd i hånd på vej ovenpå. Normalt vil bankdamen gerne undgå at vække opsigt, men lige nu – med den blonde frækkert i hånden, er det mere end ok. Sygeplejersken er anderledes afhængig af både de navngivne og anonyme tilråb, elsker bekræftelse og beundring. Hun kigger flirtende på mellemlederen da hun passerer ham, har da også lige tid til at stoppe op og fortælle ham at hans kone er ude på dametoilettet – bare i tilfælde af at han ikke vidste det. Han nikker, siger høfligt tak for den ikke overraskende og helt kendte besked. Han kigger efter sygeplejersken – de to kvinder, hånd i hånd – mærker en naturlig ophidselse over tanken om de to..

Så kigger han på sit ur, har høje forventninger til at mekanikerlærlingen kan kneppe Gudinden så englene synger. Han rejser sig og går ud af døren, er spændt og har brug for at trække lidt frisk luft, håber kun på at tiden går hurtigt. Han sætter sig på trappestenen, nikker høfligt til nye gæster og siger på gensyn til gamle gæster. Luften er kold, men behagelig, himmelen er helt stjerneklar og månen hænger lavt på horisonten. Det er smukt, nærmest romantisk smukt, så idyllisk og fredeligt. En mørk kassevogn på p-pladsen vækker hans opmærksomhed. Som den eneste bil, gynger den let frem og tilbage. Han smiler for sig selv, tænker at det må være en kold omgang.

Der er nu alt andet end koldt inde i kassevognen – tværtimod, er der dampende hedt. DZ614 ligger på ryggen, bundet på hænderne og et hovedpudebetræk trukket ned over hovedet. Psykiateren sidder på knæ mellem hendes ben, har netop krænget hendes stramme bukser af og fortalt hende hvad der skal ske – “Du skal ha’ pik, rigtig meget pik – du kommer ikke til at kunne gå i morgen..” stønner han. Han bevæger en skarp kniv under hendes trussekant, ved at han bare skal dreje kniven en anelse før elastikkanten giver efter for knivens skarpe blad, og hendes allerhelligste vil være helt tilgængeligt for ham.

Hun vrider sig lidt, mærker hvordan hendes sanser er skærpet, hvordan en fantasi er godt på vej til at blive virkelighed. Hun kender mandens stemme, men kan ikke placere den på rette hylde. Hun klynker stille, mærker det spændende og faretruende ved den kolde kniv og de forventningsfulde tanker om hans pik – ham hun kender, men så alligevel ikke..

Han flytter kniven fra hendes trusser, i to lange snit skærer han hendes bluse og bh op. Hun er blottet nu og han nulrer hårdt på hendes strittende brystvorter, vender hånden og dasker hårdt til hendes faste patter – “Liiille luder – lille piksyge tøs..” hvæser han og slår hende igen. “Du drømmer om det her, inde bag ved det pæne, helt klassisk.. fanget af kønsstereotyper, drifter og.. Du er under mig, jeg behøver ikke forklare, makker bare ret og gør som jeg siger – jeg er manden, du er bare en lille tøs!” hvisker han hårdt, mens det pibler med præsperm fra hans stenhårde pik. Det her strider så meget i ham, så modsætningsfyldt – men det gør ham kamp liderlig.

Klokken er nu 23.30. Øjeblikket, det evige nu, er magisk. Værten har sat sig ved bordet og kigger tilfreds ned over forsamlingen, alle er samlet i det ene, nye rum, hvor der er stole, bestik og mad nok. Der snakkes, danses, hygges – og hates – i krogene. Men der hviler trods alt en slags fælles ro og samhørighed – julefrokosten er blevet til en fest for alle.

På første sal ligger den unge teenage dreng i ske med en voksen, mørk mand. De er begge nøgne og stive, og den unge dreng har for første gang suttet pik, venter nu forventningsfuldt på, at den glatte, våde pik trænger ind i ham.

I værelset ved siden af, er sygeplejerskens baller røde som julen selv. Hun ligger stadig over bankdamens knæ, stønner sagte når dennes hånd rammer hendes struttende numse. Bankdamen er åndeløs liderlig. Har fingrene begravet i sygeplejerskens glatte og våde skød, og om et minut erstatter hun fingrene med sin tunge, skal for første gang slikke fisse og har høje forventninger til den oplevelse.

Stadig ovenpå, næste værelse – den meget unge – alt, alt for unge pige – sidder på en seng. Hun løfter føjeligt sin trøje over hovedet, sænker armene, lader ham kigge på sine små blottede bryster. Hun kigger den modne herre i øjnene – “Jeg har ingen farmand – vil du være min daddy? Så er jeg din lille pige?” sukker hun og higer efter en voksen mands omsorg og kærlighed. Hun og rejser sig op og lader ham beundre sin nøgne overkrop.

Den modne herre kigger op og ned af hendes spinkle krop, tager hende helt ind og mærker den liderlige uro i sin krop. Der er noget uskyldigt frækt over hende og den fine lille krop, gør det for ham – vækker det særlige faderinstinkt han har.

“Du hedder Alma, imens.. Som min datter, Alma..” hvisker han og sender en kærlig tanke til sin egen, rigtige datter. Den unge pige bider sig i læben og nikker, inden hun underdanigt hvisker: “ja, farmand, jeg hedder Alma”. Han tager fat i hendes arm, trækker hende ned på sit skød – “min pige, min lille elskede datter” hvisker han og mærker den lille hårde brystvorte mellem sine fingre..

Hurtigt nedenunder i entreen, står lillemors mand, med hatten i hånden og en kæmpe bule i bukserne. Lillemor har lukket for det varme vand, efter et gangbang med 23 deltagere har hun fået nok pik for hele december måned. Han strækker halsen, i vrimlen af mennesker spejder han efter den unge dame han havde til bords. Han går længere ind, tættere på lokalet – har tømt køleskabet og har da lidt rester at bidrage med.

Han søger forsigtigt og bemærker at særligt en kvindestemme tiltaler ham. Han må finde hende – kvinden med stemmen – træder ind i rummet og hilser høfligt på gamle kendinge, feststemte deltagere fra før, men hans interesse har flyttet sig til alle de nye gæster der er kommet.

Indenfor sidder kommunalpolitikeren med sin elskerinde på skødet. Hun nusser ham stille i nakken og omsorgsfuldt hviskende spørger hun ‘om han trænger?’ Hans øjne er våde, ikke af sorg eller tristhed – men af lykke over at hun forstår ham. I dagligdagen er han en hårdt presset og fast struktureret mand, og der er ikke noget der kan måle sig med dagene hos elskerinden, hvor han kan slippe alle tøjler – tisse i bukserne, blive ammet og nusset om som den lille baby han inderst inde er.

På dametoilettet er Gudinden ved at tage sit tøj på. To gange har hun tømt lærlingen, hans sæd driver nu rigt fra hendes fisse, og klatten fra anden gang, da hun slikkede ham ren for sine egne safter, har hun stadig i munden – den skal deles med hendes elskede mellemleder.

“Vent lidt..” siger lærlingen, da hun er ved at lyne sin kjole op. Han griber fat om hendes store modne bryster, bøjer hovedet og sutter grundigt på hendes højre brystvorte – “jeg skal lige sige ordentligt farvel til de her..” grynter han opstemt og flytter munden til hendes venstre bryst, som han sutter lige så grådigt i sig – i sandhed en Gudinde!.

Mellemlederen sidder stadig ude på trappestenen, nyder den kolde luft og tjekker strømmen af lækre mennesker både til og fra julefrokosten. Hans blik søger konstant over mod den gyngende kassevogn og hans hoved er fyldt med fantasier om hvad der sker derinde? Er det den unge dreng og smukke mørke mand? Han så dem jo danse, flirte og pludseligt forsvandt de. Eller er det sygeplejersken – struttende liderlig og parat! Fandt hun endelig en mand der bed og hoppede på? Hun var sød, fortjente da bestemt at få pik, tænker han og kigger på uret, venter utålmodigt på Gudinden.

I kassevognen har den kontrollerede psykiater netop lagt sig til rette mellem et par glatte lår. I hånden har han sin stive pik, som han sikkert og målrettet fører mod DZ614’s fisse. Hun gør nogle vage forsøg på modstand, men kun fordi han har fortalt hende, at jo mere modstand hun yder, jo hårdere bliver det. Og resultatet vil være det samme – hun bliver kneppet uanset om hun er med eller ej.

Det tænder hende. Hans beskidte og overlegne måde at tale til hende på. Og hans fysiske magt – ham her den velkendte fremmede. “Åh nej, åh nej.. du må ikke kneppe mig, jeg vil.. ikke..” hvisker hun stille og løfter imødekommende sit underliv – helt parat til at tage imod det der kommer.

Tilbage på trappestenen prikker Gudinden mellemlederen på skulderen. Han vender sig rundt og lyser op i et kæmpe smil, rejser sig og tager hende ind. Hun ser så lykkelig og hemmelighedsfuld ud, at han får stådreng på over den smukke, lysende og gennemkneppede aura der står omkring hende.

Festen kulminerer, da deres læber mødes og han nyder smagen og duften af fremmed pik på hendes læber – sluger villigt, da hun skubber resterne af lærlingens klat ind i hans mund. De er lykkelige sammen, går hånd i hånd hjem – backstage, hvor de bare kan være ham og hende – Hr. og Fru Hakkebøf, forskellige individer, med en tæt samhørighed.

Tilbage står nu kun en Glædelig Jul!

Det kimer nu..
Forfatter: 
Safran

Del dette indlæg