Den utro kæreste

Straffen til en utro kæreste.

Jeg havde haft det lidt på fornemmelsen i noget tid, men bange for sandheden havde jeg i stedet for at konfrontere hende med det, blot set gennem fingre med tegnene.
Men uvisheden var ikke meget bedre end frygten for sandheden.

En aften var jeg gået tidligt i seng, da Simone kom ind i soveværelset.
Jeg lå med lukkede øjne og prøvede at falde i søvn, vel vidende at det alligevel ikke ville give noget resultat at åbne øjnene og prøve at forføre hende, da sexlivet nærmest havde været ikke-eksisterende noget tid efter hånden.
Men da jeg hørte hun ikke kravlede i seng, men i stedet listede ud af soveværelset igen, blev min nysgerrighed for stor.

Jeg gav hende lidt tid, før jeg lydløst rejste mig fra sengen og gik ud i lejligheden.
Der var tændt lys ude i entréen og gennem en sprække i døren der ud til, kunne jeg ret uset holde øje med hende.

Jeg så hvordan hun trak natkjolen over hovedet og stod topløs, med de store faste D-skåle struttende pirrende.
Selvom de var store, var det ikke meget de hang. Det eneste hun havde på, var et par gule hipsters.

Hun drejede lidt frem og tilbage, mens hun holdt øje med sin krop i det store spejl på væggen.
Da hun virkede til at have fundet den rigtige vinkel, bøjede hun sig lidt frem og tog telefonen på nøglebrættet over for sig.
Hun dækkede brysterne til med den ene hånd, mens hun tog et par billeder. Jeg kunne se hvordan hun studerede hvilket der var blevet bedst.

Jeg viste ikke hvad jeg skulle gøre af mig selv, mens hun igen poserede for spejlet og gjorde sig klar til at tage flere billeder.
Først var det et ekstra billede eller to som før, men langsomt blev de mere og mere vovede.
Forsigtigt samlede hun hånden om brystet og nev lidt i brystvortet, i stedet for at dække den. Der efter støttede hun let under brystet, som skulle hun præsentere det bedst muligt.

Forsigtigt fandt hånden vej ned over maven, stadig med blikket og telefonen stift rettet mod spejlet.
Jeg se hende lave kyssemund og blinke med det ene øje, mens hånden fandt ned i trusserne, og dér kunne jeg ikke mere.
Uden nogen plan eller idé om hvad det ville føre til, smækkede jeg døren op og var hurtigt ovre og havde fat i håret på hende.

Jeg holdt hende med den ene hånd, mens hun skreg at jeg slippe hende.
Med den anden hånd fandt jeg et halstørklæde der hang på en knage over hovedet på hende og hurtigt fik bundet hendes hænder sammen, før jeg bandt det fast til knagen jeg havde taget det fra.

Jeg trak telefonen ud af hænderne på hende, hvilket fik hende til at råbe endnu mere om hvad jeg havde gang i.
Hånden uden telefonen blev svinget i en lussing på hendes kind, fra meget kort afstand.
Så der var ikke meget kraft på, men nok til hun forstod budskabet da jeg i samme bevægelse holdt en pegefinger op foran ansigtet på hende og tyssede på hende.
At hun havde forstået alvoren, stod skrevet i den stille tårer der trillede ned over hendes kind.

Jeg forklarede at så længe vi var sammen, var det kun mig der skulle se hende nøgen!
Hun svarede ikke på spørgsmålet om hvem billederne var til, men stod bare og kiggede ned på sine fødder.

Jeg tog fat om hendes ene brystvorte og nev forsigtigt i den, mens jeg gentog spørgsmålet.
Langsomt øgede jeg trykket til hendes ansigt lydløst fortalte at det gjorde ondt. Hun vred kroppen og forsøgte at slippe fri af mit tag i hende.

Da hverken tørklædet eller jeg umiddelbart virkede til at give os, begyndte hun langsomt at fortælle at det var en hun havde mødt i byen for en måneds tid siden.
De havde flirtet lidt og de havde byttet telefonnumre, men ellers var det ikke blevet til mere.
De havde dog fortsat flirten over telefonen, men det var første gang han havde fået hende til at tage billeder af sig selv.
“Jamen, så må vi jo hellere give ham et billede – men først skal du gøres lidt mere anstændig”, sagde jeg og fik fundet kameraet i hendes telefon.

Hurtigt forsvandt jeg ud på badeværelset og tog et par af de lidt ældre tøjklemmer, der var ved at være blevet slappe i fjederen og gik tilbage og satte forsigtigt en på hver brystvorte mens hun vred sig i endnu et forgæves forsøg på at undvige smerten.

Jeg trådte lidt tilbage og fik taget et godt billede af hende, hvor det var tydeligt både at hendes hænder var bundet og de sorte spor af tårer der er løbet gennem hendes maskara.
Det var nemt at finde nummeret der havde bedt om et pikant billede, det var naturligvis øverst i listen over de seneste beskeder og til min trøst kunne jeg se hun havde prøvet at undvige situationen et par gange før hun havde ladet sig overtale.

Jeg vedhæftede billedet til teksten; “FINGRENE VÆK!”

Telefonen blev lagt tilbage på nøglebrættet og det varede ikke længe før den bippede at der var kommet svar.
Men det havde jeg ikke tid til at tage mig af.
Der stod jeg lige foran hende og forsøgte at fange hendes blik der stadig var fokuseret på gulvet mellem vores fødder.

Jeg klemte en fod ind mellem hendes og fik skubbet hendes ben lidt fra hinanden før jeg førte en hånd ned i hendes trusser.
Blikket var stadig rettet mod hendes ansigt da jeg spurgte om det var tanken om hendes fyr, eller om det var klemmerne der havde gjort hende så våd.

Hun kiggede op med et lidt skræmt udtryk, men svarede ikke.
Igen kom der en markering på hendes kind med min frie hånd og mindede hende om hun blev spurgt om noget.

Hun sagde forsigtigt at det var mest det sidste og jeg trak hurtigt hånden ud af hendes våde skød.

Langsomt åbnede jeg knapperne i mine bukser, mens jeg spurgte om hun måske stod og håbede på at få noget pik mens hun stod der og hendes ansigt viste tegn på håb om hun var tilgivet mens hun nikkede lidt flovt og med tegn på skyldfølelse.

Jeg vendte rundt på hælene og på vej tilbage mod soveværelset sagde jeg; “Så skulle du have bedt om pik hos mig og ikke en fremmede”.
Jeg går ind i natbordet og finder hendes mini-vibrator frem og går ud til hende igen.
Trusserne bliver hurtigt trukket til side og efter at have skruet vibratoren op på max. sætter jeg den på plads oppe i hendes fisse, med den lille “tap” på vibratoren pressende mod hendes piercing over klitten.

Jeg trækker hende rundt, så hun har front mod væggen og de fyldige baller får begge et par lussinger på skift, mens jeg stadig fortæller om hvor skuffet jeg er over hende.
Jeg er ikke helt sikker på hun hørere efter. Langsomt men sikkert klynker hun mere og mere til vibrationerne, og slagene på hendes baller gør det ikke bedre.

Jeg vender hende igen og trykker lidt ekstra sammen på klemmerne, hvilket får hende til at lukke øjnene og sukke dybt.
Hun får en sidste lussing på inderlåret, helt oppe ved trusserne, før hun bliver overladt til sig selv.

Her står jeg så, i køkkenet og har lidt knappet en pilsner op fra køleskabet mens jeg kan høre Simones klynkelyde og tiltagende stønnen ude i gangen. Jeg begynder at fornemme de tidligere så velkendte lyde om en nært forestående orgasme og jeg går igen ud til hende.

Et par hurtige smæk mere over inderlårene får hende helt ud på kanten af hendes orgasme, før jeg trækker de fugtige gule trusser til side og drejer vibratoren, så den pirre mellemkødet i stedet for piercingen der gør hende så følsom.
“Tror du at du skal belønnes for hvad du har gjort? Det kan du sku godt glemme.” Jeg går ind i spisestuen og trækker en stol med ud i gangen.

Efter at have fundet min øl igen, sætter jeg mig godt til rette og nyder at se hende lide over de manglende orgasmer.
Selvom vibratoren er blevet vendt, er hun stadig konstant på grænsen til at komme og jeg læner mig lidt frem i stolen.

Trækker ud i trusserne og sætter den kolde øl fra køleskabet i klemme i elastikken mens jeg trækker det tynde bomuld i stykker.
Der er ingen tvivl om kulden er ubehagelig for hende, men hendes fisse glinser af hendes safter, og i stedet for at rose hende, lader jeg hende vide at jeg har bemærket hun ligefrem har barberet sig for ham den anden.
Jeg tager igen min øl og stirrer lidt på den nye forbedrede udsigt.

Desværre glider vibratoren snart ud af hende, da der ikke er trusserne til at holde den på plads mere og hun får langt om længe lidt fred til underlivet.
Hun kigger bedende på mig og spørger om hun ikke er ved at være blevet straffet nok, om hun ikke bare snart må få noget pik så vi kan glemme det hele og komme videre?

Jeg lader hende igen mærke mine lussinger på inderlårene og nu vibratoren ikke sidder i vejen, går jeg lidt højere op med mine slag og jeg rammer helt oppe ved, og delvist på, skamlæberne.
Uden videre forklaring, sætter jeg mig igen godt tilbage i stolen med min øl.

Jeg tager hendes telefon på hylden ved siden af mig og jeg læser ikke en gang svaret fra “den anden”, før jeg sletter hans nummer og hele tråden af beskeder.
Telefonen og øllen bliver igen lagt væk, mens jeg langsomt rejser mig og på vej op spørger jeg om vi så er enige om at det er sidste gang hun har leget luder for andre?
Jeg mærker at de hårde ord skærer i hendes ører, men hun nikker sagte og stadig med øjnene fulde af skyld.

Går helt tæt på hende og tager fat i håret i nakken af hende og holder hendes ansigt rettet mod mit.
Hun ser alvoren i mit ansigt, da jeg svarer helt kort. “Fint.”
I samme øjeblik presser jeg to fingre ind mellem hendes ben, gennem de iturevne trusser og dybt op i hendes fisse.
Jeg fingerknepper hende dybt og fedter min hånd godt ind i hendes safter før jeg igen trækker dem ud af hendes skød.

Jeg lægger hånden over hendes ansigt og tværer hendes egne safter rundt i ansigtet på hende og minder hende om at næste gang vil jeg i så fald ikke se på det med så milde øjne.
Det er ikke formuleret som et svar, men det er også lige meget, for hun får ikke lov til at svare, da jeg presser et par fingre i munden på hende, så hun også kan smage sin egen liderlighed mens jeg slipper grebet i håret og i stedet bruger hånden til at trække hende rundt, med front mod væggen.

Jeg går på knæ bag hende og flår trusserne endnu mere i stykker. Stirrende direkte ind i de fyldige baller får de igen et par lussinger.
Ser hvordan de langsomt blive en dybere og dybere rød farve før fingrene igen bliver ført op i hendes skød.

Jeg samler vibratoren op fra gulvet og sikrer mig den ikke er blevet beskidt før jeg igen kører den rundt i hendes safter.
Langsomt med sikkert bliver den ført om til hendes bagerste hul og uden større problemer begynder den at forsvinde op i hendes røv.

Jeg rejser mig igen, mens hun på ny bliver vendt med ryggen op mod væggen.
Uhindret banker jeg pikken op i hende og nyder vibrationerne der forplanter sig fra hendes bagerste hul.

Jeg løfter op i hendes ene ben og holder det løftet fra gulvet så jeg bedre kan komme til, og knepper hende hårdt mens hun gennemrystes af en orgasme.
Men det er ikke helt nemt at komme ordentligt til, så igen bliver hun vendt omkring og da vibratoren sidder i vejen, bliver den slukket og trukket ud af hendes bagerste hul før hun igen mærker pikken banket hårdt op i sig, bagfra.
Med et fast greb om hofterne kneppes hun så hårdt og hurtigt at jeg er sikker på der ikke går længe inden jeg må give efter.

Den ene hånd glider op over svedperlerne på hendes ryg, og videre op over den ene arm til jeg når halstørklædet og løsner det om hendes håndled.
Hun står med ansigtet ind mod væggen og stønner højt hver gang pikken banker i bund i hende og hendes hænder glider ned på væggen ud for hendes bryst og tager lidt fra for kraften i stødende.
Mine hænder mødes midtvejs mellem knagen og hoften, og tager et fast greb i brystvorterne mens de sidste krampetrækninger nærmer sig.

Tøjklemmerne bliver taget af og jeg niver Simones brystvorter mellem tommel og pegefinger mens jeg beordrer hende ned på knæ.
Jeg trækker mig ud, for at lade hende gøre som befalet og straks hun er ud for pikken bliver den presset ind i hendes mund.
Hun griber om den med den ene hånd og spiller den af på mig mens hendes læber glider frem og tilbage og skaftet.
Det er mere end jeg kan holde til, og efter de første stråler af min varme sperm forsvinder ind i hendes mund, må hun holde lidt igen for at nå at synke det og i stedet sprøjter jeg resten ud over hendes underansigt og bryster.

Hun tager den igen i munden og slikker de sidste dråber af hovedet, før hun kigger spørgende op på mig.
“Betyder det jeg er tilgivet?” siger hun.
Jeg kigger ned på hende og lader hende selv finde svaret; “Skal du sove ved siden af mig, så skal du først i bad.”

Den utro kæreste.
sexy-satan@live.com

Del dette indlæg