Den seksuelle grænse der blev brudt

 

Havde jeg for et år siden fået af vide, at jeg ville bryde så mange af mine egne seksuelle grænser, havde svaret klart været nej. Jeg har altid set mig selv være åben for at prøve nye ting, men der er nogen ting jeg bare aldrig kommer til at prøve.. Eller det troede jeg.

Jeg sidder her med følelsen af, at jeg er et meget sygt menneske. Jeg har nogle lyster og behov, der ikke er noget man snakker højt om. Hvordan kan det være rigtig at sådan en forkert ting kan føles så godt.?

Dagen havde startet som så mange andre, man stod op og gjorde sig klar til at skulle på arbejde. Jeg vidste udmærket godt at i aften stod den på vild og hård sex, for er der noget han kan finde ud af, så er det at tænde mig op og få mig ud i en ekstase som jeg elsker. Jeg nyder hans berøring og alt hvad han kan gøre ved mig.

Der gik da heller ikke længe inden man stod i køkkenet og han sad der lige så lækker som han plejer. Jeg var ikke i tvivl om hvad der gik igennem hans tanker. Han ville have mig lige så meget som jeg ville have ham. Hele dagen igennem havde vi skrevet små frække beskeder til hinanden og stemningen var ligesom lagt.

Som jeg stod der og ventede på at maden i ovnen blev færdig, fik jeg den vildeste lyst til at mærke hans pik fylde min mund godt ud. Uden ord kiggede vi på hinanden i lang tid og jeg kunne mærke liderligheden fylde op i mig. Jeg måtte bare nyde smagen af hans pik og det kunne ikke vente til vi havde spist. Stille spurgte jeg ham: ”Hvis jeg sætter mig ned på knæ her, vil du så kunne nå at kneppe min mund inden maden er færdig?” Det tog ham ikke lang tid at rejse sig fra sofaen. Mens han gik over imod mig, satte jeg mig ned på mine knæ og nød synet da han åbnede bukserne og tog hans fantastiske store pik frem. Jeg lod min tunde glide op ad den og kørte tungespidsen rundt om hans pikhovedet. Han tog fat i mit hoved og pressede sin pik ind i munden på mig. Ååååh hvor er den altså stor.. den fylder min mund helt ud og jeg nyder hvert sekund af det. Smagen af hans pik bliver jeg aldrig træt af. Og i modsætning til når jeg giver ham et langt og pirrende blowjob hvor jeg får lov til at lege med ham, så når jeg siger denne sætning, at han skal kneppe min mund, så er magten fuldstændig i hans hænder. Min mund tager bare imod, mens han holder godt fast i mit hoved og selv styre stødende. Det er fantastisk.

Maden blev lidt mere end færdig, men den kunne da spises og med tilfredse blikke i øjnene nød vi hinandens selskab over en god middag. Der skal ingen tvivl være om, at jeg bliver så mega tændt af at have hans pik i min mund, at jeg var langt fra færdig med at mærke ham. Min fisse strammede til af en smertelignende følelse der bare skreg efter mere. Det varede dog heller ikke længe før at vores kroppe lå imod hinanden, vores kys blev dybere og dybere og hans hænder holdt hårdere og hårdere fast i mig. Hvordan han langsomt bevægede sig længere ned mod min våde og klare fisse, der bare sukkede efter at mærke den måde hans tunge og fingre tilfredsstillede den på. Nydelsen, som samtidig er ulidelig, når han lader tungen lege rundt omkring klitoris, men ikke berør den. Jeg har lyst til at tvinge ham derhen, men nydelsen vinder og jeg lader ham gøre som han vil. Jeg ved udmærket også godt, at det ikke nytter noget at fortælle ham hvad han skal. Her er det ham der bestemmer og hvis jeg ikke tager imod, piner han mig bare endnu mere.

Hvor jeg dog elsker den magt han har over mig. Endelig lader han mig mærke det jeg i en tid nu har længdes efter og da han fingerknepper mig samtidig med hans tunge udfører mirakler, tager det ikke lang tid inden jeg kan mærke at orgasmen bygger sig op. Men ulideligheden tager over igen, da han sætter tempoet ned og holder mig hen. Han har ikke tænkt sig at jeg skal have lov til at komme endnu. Mine ben sitre og jeg kan slet ikke styre min egen krop. Mit underliv begynder at bevæge sig i håbet om at han giver sig og der går heller ikke længe inden han vælger at jeg skal have lov og jeg kommer i en fantastisk lang orgasme. Det er som om den ingen ende vil tage.

Jeg har sådan en lyst til at mærke hans pik fylde mig ud nu. Han ved det, men det er ikke med i hans plan. Nej, tanken er at jeg skal komme igen og han fortsætter med at slikke min følsomme klit, til endnu en orgasme vælter ind over mig. Mere…….

 

Nu vil jeg virkelig gerne mærke ham og han vender mig rundt så jeg ligger på maven og stritter op med min røv. Han kan se alt hvad han vil. Se hvor våd min fisse er og hvor meget den bare skriger efter at få pik. Der går heller ikke længe for han med dybe stød trænger hårdt op i mig. Jeg mærker en snert af smerte, men det er kun en nydelse jeg vil have mere af. Han trækker mit hoved bagover ved hans hårde greb i mit hår og støder pikken ind i mig. Følelsen af at blive brugt kan jeg ikke få nok af. Mærke hvordan han har fat i mig og misbruger min fisse til hans egen og min tilfredsstillelse. Jeg kunne blive ved hele natten. Jeg prøver at trække mig væk fra ham, men han presser mit hoved ned i sengen og holder fast. Hans stød bliver dybere og hårdere oppe i mig. Jo mere modstand jeg giver ham, jo mere fast holder han og jeg elsker det.

Han drejer om så vi ligger på siden og han ved jeg elsker det, for her er det at han kan få et fantastisk greb om min hals. Følelsen af hans magt er for mig et nakotikum. Han har ikke så meget fat, men jeg prøver stille at presse på hans hånd, som tegn til at han godt må tage mere ved. Jeg kan mærke at ilttilførelsen aftager og jeg tager fat i hans finger så han ved at nu skal han slippe. Denne leg har vi leget mange gange..

Men i dag bliver det en anderledes leg. I dag ender jeg med at overskride min egen seksuelle grænse.

Jeg lader ham presse hårdere ind mod min hals og der hvor jeg normalt ville stoppe ham, lader jeg ham fortsætte. Følelsen er så svær at beskrive. Jeg kan mærke at hele min krop sumre. Jeg får en snurrende fornemmelse helt ned i tærene. Det er jo fantastisk. Jeg får ham til at stoppe da jeg kan mærke at det tager overhånd og han knepper mig hårdere nu. Fuck det er godt her. Mere.. jeg vil have mere… Han gør det igen og igen og kan nu mærke at trods jeg får lungerne fyldt med luft, så når ilten ikke helt tilbage i kroppen. Følelsen af at han fuldtændig har mit liv i hans hænder tænder mig. Den sumrende følelse i hele min krop er ubekrivelig god. Og så sker det…….

Jeg forsvinder.. I min sindstilstand er jeg stadig med hele vejen. Oplevelsen er så ubeskrivelig at ikke ved hvordan jeg skal sætte ord på, men jeg er der. Jeg kan mærke han knepper mig, men jeg er i en rus der gør at jeg intet kan foretage mig. Jeg kan ikke bevæge mig. Jeg kan bare tage imod. Jeg kommer tilbage til bevidstheden og mærker hvordan han bare knepper mig hårdt og hurtigt. Da han kan mærke jeg er ved mig selv igen, stopper han. Jeg er ikke helt klar over om han opdagede at jeg var væk, men det gjorde han. Vi ligger begge lidt og tager denne oplevelse til os. Så mærker jeg det han for længst har lagt mærke til. Jeg er drivvåd. Jeg er så sindssyg tændt at jeg ikke helt ved om jeg skal skamme mig eller bare nyde det. Da jeg er kommet lidt mere til mig selv, vender han mig om på ryggen, tager mine ben op og knepper mig godt og dybt til han kommer.

Alvoren sætter lidt ind og jeg ved ikke helt hvordan jeg skal forholde mig til denne nye oplevelse. Jeg sætter mig ind i stuen og tænder en smøg. Han kommer med ind og vi smiler begge op over begge øre. Er jeg et sygt menneske.. er han??? Jeg svor jeg aldrig nogensinde skulle derud hvor jeg mistede bevidstheden. At det var helt fint at holde det til grebet om halsen. Magten der var ved det, var mere end nok. Men ikke mere… Jeg kan allerede mærke i min krop at denne oplevelse ikke var sidste gang. Det var så godt, at bare tanken om det, tænder mig vildt.

Han skal i dag bare sætte hans hånd forsigtigt om min hals, så er jeg tændt. Lige meget hvor vi er, så har han den magt over mig. Det er også prøvet igen og det var ligeså godt som sidste gang. Ja, grænser er til for at blive brudt.. Hvilke andre seksuelle grænser mon vi får brudt i fremtiden?

Del dette indlæg