Den onde stedmor, del 3

Email: safranpigen@gmail.com

Der var gået et par måneder siden Kasper, min mands søn havde taget mig i at være utro med hans søsters 17 årige kæreste Victor. Kasper havde ikke som forventet, sladret til hverken sin far eller sin søster, men han benyttede sig groft af det jerngreb han havde om mig. Jeg var dybt chokeret over min mands nu 14 årige søn, opfattede ham bestemt som et barn, men hans seksualitet var anderledes, rå. Der var ingen tvivl om, at han havde sin sjofle og perverse inspiration fra hardcore pornosider og han kendte bestemt ikke til gensidig tilfredsstillelse, ham og hans drenge pik var absolut centrum, i alt hvad han krævede af mig.

Kasper var en lusket knægt, formåede at være en naturlig, nørd teenager når vi var samlet som familie, altså når min mand var tilstede. Men af en eller anden grund, lykkes det ham altid at få alene tid med mig, når den lille ego konge følte trang til det. Tit og ofte bad han sin far om at sige til mig, at han gerne ville snakke med mig om “noget” og sjovt nok, var det altid sent om aftenen når Kasper var gået i seng, at han gerne ville “snakke”. Utallige gange, har jeg siddet på knæ foran knægtens seng, bøjet mig ind over ham og suttet løs på hans altid liderlige drengepik, ladet ham gramse løs på min store barm og uvilligt slugt hans sperm. Jeg væmmedes over mig selv, når jeg mærkede de små liderlige kramper i mit underliv, som drengens magt gav mig, for min fornuft fortalte mig at det var ulækkert og forkert.

Jeg søgte trøst hos min unge elsker, min steddatters kæreste, Victor. Store, flotte veludrustede Victor, var egentligt årsag til hele denne misere, eller nok nærmere var det mit begær efter den unge fyr skyld i det hele. Victor blev så tændt, når jeg beklagede mig over min stedsøn – og Victor lagde på ingen måde skjul på, at han syntes at det var perverst og sindsygt frækt, at min 14 årige stedsøn havde krammet på mig og udnyttede det. Victor elskede at trøste mig, med hans pik dybt begravet i mig og hans store hænder om mit bryst, elskede han trøstende at fortælle mig at jeg var en stakkels lille hore, en pik syg sutte tøs.

Jeg tog beslutningen en tirsdag eftermiddag, tirsdag var min faste ugentlige fridag og havde været det i mange år. Førhen brugte jeg dagen, på at hygge mig i mit eget selskab, gå til frisøren, kosmetolog eller hyggede mig med cafe besøg. De sidste par måneder havde tirsdagen, været helliget en pervers teenager, der udnyttede at han havde taget mig på fersk gerning. Beslutningen var fast, det var ikke en spontan tanke, det var velovervejet og den blev helt fast, lige netop denne tirsdag.

Kasper havde en rigtig dårlig vane, for hver tirsdag pjækkede han fra de sidste timer og kom hjem omkring kl 12. Denne dag var ingen undtagelse, kl. 12 stod den lille perverse møgunge og pegede mod soveværelses døren, som om det var helt naturligt. Kasper kendte alt til min hemmelige kuffert med legetøj og havde en enkelt gang presset min helt store dildo op i mig, han var vildt fascineret at kigge på hvordan min fisse udvidede sig for det store dyr. Den havde fyldt så dejligt meget og kombinationen af fylden og en 14 åriges nysgerrige tunge åndedræt mod mit underliv, havde sendt mig ud over kanten og en voldsom orgasme var uundgåelig. Men jeg undrede mit tit over at han aldrig selv følte trang eller lyst til at stikke sin drengepik ind i mig, Kasper ønskede kun at få den suttet af, og enten spermede han ud over mit bryst, ansigt eller ned i halsen på mig.

Kasper slog mig, i timevis kunne han mishandle min krop kun afbrudt af at få suttet pik og herefter optage sin sadistiske leg med klemmer på brystvorterne, sviende lussinger og voldsomme pisk. Kasper var uhyggelig tavs under disse seancer, han uddelte kun små korte præcise ordre, men sagde ellers intet. Det var uhyggeligt, han skræmte mig virkelig og alligevel var jeg som oftest klar på en tur med Victor, når Kasper var færdig med at bruge mig om tirsdagen.

Den tirsdag, gled jeg ned over Victors pik, liderligt og klynkende hviskede jeg: “hjemmerøveri…jeg vil ikke mere..” Min fisse var varm, rød, hævet pisket i timevis af min mands søn. Victor smilede: “skal jeg invitere hende i sommerhus?…” Han lukkede sin hænder om mit ømme forslåede bryst og klemte til. “Hytten..” stønnede jeg og gled hektisk op og ned at den store pæl, der fyldte så afsindigt meget i mit indre. Victor bed aggressivt i mit bryst og stønnede: “hun skal sutte på dine store patter.. imens..”, da vi begge sprøjtede, var planen lagt og ingen af os var i tvivl, om det der skulle ske.

Jeg tilberedte en lækker middag til Mikkel kom hjem fra arbejde, kælede for detaljerne og vidste den tirsdag mere end han gjorde. Jeg var lettet og fuld af overskud og forventning, sendte endda en sms til Lina og inviterede hende til at spise med, som forventet svarede hun ikke, men jeg vidste jo at jeg nok skulle få lejlighed til at sige pænt farvel. Mikkel var glad, overrasket og smilende skålede vi i en dyr og lækker rødvin. Kasper sad tavs og indtog sin mad og efterfølgende gik han på værelset, for at spille computer, eller hvad det nu var den unge mand spillede, han kunne godt øve sig, jeg havde slugt for sidste gang!

Jeg elskede med Mikkel, red ham og lod ham betragte min krop, min ømme forslåede krop, aggressive billeder tonede frem i mit hoved, skov.. Lille smal røv… Skrig. Han tømte sig i mig, bemærkede ikke eller nævnte ikke de røde striber og mishandlede brystvorter. Jeg kyssede ikke Mikkel farvel, men sagde blot godnat. Beslutningen var taget.

Dagen efter blev jeg hjemme fra arbejde, var syg, utilpas og spændt. Sms’erne svirrede mellem Victor og jeg, vi kørte hinanden op på et plan, hvor selv den mindste berøring ville ha’ udløst et jordskælv. Jeg græd, pakkede det nødvendige, sørgede for udstyr, masker, sorte og farlige, og græd lidt mere. Gned mig til orgasme mod Linas hovedpude, ikke for første gang, men for sidste gang. Lukkede dørene til alle værelser og åbnede op for nye sider af livet. Kl. 12 mødtes jeg med Victor i skoven, ved den forladte hytte.

Victor var høj, høj på livet og forventninger til idag. Han grinede da han vidste mig den sms, han havde sendt til Lina, lokkende og overbevisende havde han skrevet at han havde en STOR overraskelse til hende, bedt hende møde ham i skoven ved den forladte hytte. Vi gjorde klar, gik tilbage til bilen hvor jeg spillede Victors pik, med langsomme og halvdovne bevægelser, imens jeg fodrede ham med forestillinger om den lille fisse, han skulle tage så hårdt, barsk og ubarmhjertigt. Victor fandt vej under min nederdel, borede to fingre op i min liderlige og drivvåde fisse, “jeg kommer til at savne dig” hviskede han, “ta’ med mig..” stønnede jeg, men inden han nåede at svare blev vi afbrudt af en lille skikkelse mellem træerne. “det er nu baby..” Hviskede han og førte langsomt sine våde fissefingre op til min mund, jeg suttede ihærdigt løs og selvom tiden var knap, endte vi med tungerne viklet ind i hinanden, i et liderligt legende kys.

Victor steg ud af bilen og gik i raskt tempo, ned mod den lille skikkelse. Jeg kunne se dem fra bilen, se Linas glade ansigt da hun fik øje på Victor, et stik af jalousi ramte mig, da knægten lagde armen om lille Lina og førte hende ned mod hytten. Det var mig der var skurken, banditten og forbryderen, langsomt tog jeg den sorte hue ned over hovedet, kun øjnene og munden var ikke dækket. Da døren til hytten blev lukket, tog jeg min vellignende attrap af en pistol og gik ned mod hytten.

Mit hjerte hamrede løs, da jeg listede ind i hytten. Der lugtede fugtigt jordslået, lidt hen af gammel kælder. Victor havde som aftalt ført Lina ind i det midterste rum, han holdt hende tæt ind til sig, krammede hende og et kort øjeblik var jeg i tvivl om, om han havde fortrudt? Hans blik?

Jeg gik stille og roligt ind i stuen, pegede på det unge forelskede par. Lina skreg som en sindssyg, Victor prøvede desperat at tysse på hende. Iskoldt “truede” jeg Victor til at binde Linas eget halstørklæde om munden på hende, få tøsen til at holde kæft, han spillede rollen godt, formåede at være bange og lystrede alle ordre. Victor opnåede at plante sin angst i Lina, når hendes store sportstrænede kæreste og beskytter var bange og adlød alle ordre, kunne den lille skrighals ikke andet, end at være dobbelt så bange.

“Klæd hende af..” hvæsede jeg og pegede på Victor med pistolen, Lina rystede desperat på hovedet, tårerne stod i øjnene på hende og halvkvalte protester, blev druknet i halstørklædet der sad stramt om hendes mund. Victor overbeviste hende blidt om at de var nødt til at gøre som jeg sagde, hvis de ville overleve, og langsomt åbnede han hendes jakke og lod den falde på gulvet, trak hendes bluse over hovedet, åbnede hægterne i hendes bh. Blottede de kæreste små faste patter. Jeg afbrød ham, da han hurtigt gik videre til lynlåsen i hendes jeans, gik helt tæt på dem og bad ham sutte på de små patter, “Bid i brystvorterne..” Stønnede jeg og liderligt iagttog jeg min unge elskers tunge, der cirklede om hans kærestes små stive brystvorter, “bid..” Stønnede jeg og mærkede hvor sindssyg fugtig jeg blev mellem benene.

Lina forsøgte at skubbe Victor væk, da han lukkede tænderne om hendes brystvorte. Jeg tog fat i hendes hår, trak hendes hoved bagover, krævede af hende at hun lod sig bide i. Små grinende, kørte jeg den kolde pistol op af ryggen på hende, hviskede i hendes ører at hun var en lille tæve, en lille beskidt horetøs. Hun studsede over min stemme, genkendte og så alligevel ikke, gudskelov var det jo ikke mange samtaler jeg havde haft med den lille gås. På ordre fortsatte Victor med lynlåsen i hendes jeans, han virkede næsten for ivrig og utålmodig, da han trak hendes stramme jeans ned over hendes smalle røv. Lina kiggede bedende på Victor, da han tog fat i hendes små sorte hotpants og trak dem ned over fødderne af hende. Victor gengældte hendes bedende øjne, kyssede hende på panden og hviskede omsorgsfuldt: “undskyld ..skat, undskyld”

Det bankede løs i mit underliv, synet af Linas lille spinkle men alligevel veldrejede krop og min viden om at Victor, store fyldige Victor snart skulle penetrere hende, fik det til at hamre løs i mig. Jeg lod øjnene løbe op og ned af Linas krop, hun var ung, fast! Men ikke for ung, det var lovligt og på tide at hun fik noget pik, den lille tøs skulle ikke spare på den, eller snyde min stærke Victor for at få fisse. “Læg hende på bordet.. På ryggen” hvæsede jeg og pegede på Victor, der lynhurtigt løftede Lina op i sin favn og placerede hende forsigtigt på bordet. Lina græd, men var opgivende. Hun lå nu med armene over hovedet, let spredte ben parat til at lade sig indtage.

Jeg lod øjnene glide ned over hendes glatte venusbjerg og de små nærmest barnligt buttede skamlæber, så fin, lille og uskyldig, en fisse der matchede min store Victor så perfekt. Fristet gik jeg ind foran Victor, der afventende stod for bordenden og håbede på at få ordre på at voldtage hans lille irriterende tøs, af en kæreste. Fristet pressede jeg pistolen ind mellem Linas lår, og bad hende sprede benene. Stadig hulkende spredte hun lydigt benene, så de kære skamlæber gled lidt fra hinanden. Overraskende glinsede den lille fisse af våde safter, hendes klit var spændt, hård og opsvulmet, hun var stang liderlig den lille luder. Hun tændte hårdt på at miste kontrollen.

Jeg var liderlig, lod fingrene løbe langs hendes glatte skamlæber, kradsede blidt med neglene. Lina kiggede bebrejdende på Victor, forventede vel at han overmandede mig. Victor undgik hendes øjne, men fulgte nysgerrigt med da jeg løftede Linas ben, spredte hendes baller, blottede hendes lille numsehul som han aldrig har turdet røre. “Fugt hendes lille røv med fissesafter” stønnede jeg henvendt til Victor, som lynhurtigt flettede sine arme ind under mine og ihærdigt kørte sin langfinger rundt i Linas fisse og førte den ned omkring hendes røv. Blidt og forsigtigt, gned han sin finger rundt om det lille hul og prikkede kun ganske forsigtigt mod den lille stramme stjerne. Jeg kunne tydeligt mærke Victors liderlighed, han nød det men var også usikker på at misbruge hans egen kæreste så groft.

“Pres fingeren ind i hende..” Hvæsede jeg aggressivt, og da han tøvede løftede jeg pistolen og pegede på ham. Lina flyttede lidt på sig, kiggede på ham med bedende øjne, ønskede ikke at Victor pressede sin store finger ind i hendes lille røv. Jeg satte neglene i hendes lår, truede hende til at blive liggende og tage imod. “Knep hende, knep den lille røv med din finger” stønnede jeg liderligt og puffede blidt til Victor. Lina skreg og strittede imod, selv gennem tørklædet kunne man høre hendes skrig, da Victor beslutsomt pressede sin store finger ind i røven på hende, “undskyld Skat..” hviskede han, men uden tøven, kørte han fingeren ind og ud af hende, han nød det, hans øjne svømmede af liderlighed, pulsen på hans hals sitrede og de tydelige blodårer spang frem fra hans tinding.

Jeg kiggede skiftevis på den lille tudende Lina og hendes fine numsehul, der så frækt var fyldt ud af Victors store finger. Han skånede hende ikke, lod hele fingeren glide ind før han trak den tilbage igen, han benyttede sig hårdt af at være tvunget og truet til at bruge hende. Omsorgsfuld, løftede han den anden hånd, gned Linas klit og hviskede trøstende: “så så, scyyy” jeg nød synet, nød at den lille tæve måtte overgi’ sig og lade sig tage, stille sin lille krop til rådighed. Mit underliv bankede, jeg var svimlende liderlig overvejede et øjeblik om jeg skulle ændre planen, binde tøsen, kneppe hendes kæreste for øjnene af hende, nyde Victors pik en sidste gang. Men nej, Victor skulle ikke snydes for den lille fisse og primadonnaen, skulle lærer at stille sig til rådighed.

Victor kiggede spændt på mig, da jeg begyndte at knappe min skjorte op. Så vidste han at det var tæt på, han havde jo selv bedt om at Lina suttede på mine store patter imens. Lina så forfærdet ud, da jeg med blottet barm, bad Victor om at fortsætte i hendes røv og sutte på mine patter. Han kunne ikke længere skjule det, han var afsindig liderlig da han bukkede sig lidt ned og grådigt suttede løs på min stive brystvorter. Åh hvor jeg elskede den knægts varme grådige mund der sugede som en gal, og jeg elskede at kigge Lina i øjnene imens. Jeg udfordrede hende hårdt, vidste at hun havde genkendt mig, men jeg var ligeglad nød nuet, hvor hendes flotte kæreste liderligt suttede på mine patter.

Det var ikke planen, men jeg blev fristet. Uimodståeligt fristet gled på knæ foran Victor, der fortsat fingerkneppede Linas røv. Stønnende, famlede jeg med både knap og lynlås og trak hans jeans ned. Victors stenhårde pik, sprang lettet ud i friheden men blev hurtigt fanget af min grådige mund. Jeg havde troet at jeg havde suttet på den store teenpik for sidste gang, men var så grådig, måtte smage den. Ud af øjenkrogen, fornemmede jeg at Lina løftede sig lidt fra bordet, forsøgte at finde ud af hvad der skete for bordenden, jeg puffede forsigtigt til Victors hånd, for at huske ham på at fortsætte i Linas stramme røv. Jeg suttede grådigt på Victors sprængfarlige pik, og bliver til stadighed skrup liderlig når jeg tænker på det bebrejdende blik, den lille dåse formodentlig, har sendt til Victor over en fremmede kvinde suttede løs på ham.

Det var ude for planen, men en spontan og liderlig fristelse da jeg bad Victor smide bukserne og sætte sig op på bordet, helt oppe ved Linas ansigt. Jeg stod på gulvet på den modsatte side af bordet, lænede mig ind over Lina og tog Victors pik i munden. Jeg nød at mine store bryster, ramte hende i ansigtet, når jeg med vuggende bevægelser suttede løs på Victor, lige over ansigtet på hende. Den lille tøs var rasende, måske mest over at hun ikke kunne undgå at høre Victors dybe, liderlige støn hver gang han ramte min drøbel. Tiden var knap, jeg havde allerede smagt de første dråber af præsperm, skulle jeg tage hans ladning? Skulle jeg suge hans alt hans frække sperm og gejle ham op igen?

Men nej, fattet holdt jeg mig til planen og slap Victors pik, lod et par dråber savl glide ned over ansigtet på Lina og trak tørklædet væk fra hendes mund. “Kan du tigge din store kæreste om at tage dig” hviskede jeg ondskabsfuldt og fortsatte: “kan lille dumme Lina, tigge om at få en stor pik?” Linas var arrig og spruttende svarede hun: “du er syg i hovedet, jeg har altid vidst det ..” En syngende lussing ramte den næsvise gås, smilende kiggede jeg på hende og sagde: “tig.. Eller jeg truer ham til at kneppe din lille røv” Lina havde løftet armen, holdt hånden om sin varme blussende kind, grædende hulkede hun: “knep ..mig skat”
”Mere…tig ham, din lille luder” hvæsede jeg og kørte pistolen rundt på hendes små fine patter.

Lina opgav at stritte imod, og som en rigtig lille pik tæve, tiggede hun Victor om at kneppe hende. Jeg nød det, nød at lytte til den lille dåse, der faldbød sig til min stærke Victor. Victor var klar, han stod forenden af bordet og gned blidt på sin pik, han kiggede afventende på mig, håbede på et lille nik med hovedet. Hvis lille Lina, havde set Victors ansigt og kropsholdning, ville hun have gennemskuet at han ikke var offer, han lyste langt væk af liderlig gerningsmand, stor og flot stod han der og ventede på at penetrere den lille fristende fisse han havde ventet så tålmodigt på.

Jeg kiggede smilende på Victor og blidt hviskede jeg: “kom.., knep den lille tøs, vis hende hvem der bestemmer” Victor satte pikken mod de små skamlæber og uden spor af forsigtighed, pløjede han sig igennem Linas uskyldige fisse, løgnagtigt hviskede han stønnende: ”undskyld lille skat”. Lina skreg, jeg stønnede af liderlighed og fik en ustyrlig trang til at gnide min fisse til synet af den lille tøs, der var spiddet på Victors pik. Lina tiggede ikke længere om pik, hun tiggede ham hulkende om at være forsigtig, blandet med en byge af bebrejdelser til Victor. Bebrejdelser over at hans pik kunne være stiv, om hvordan han kunne være sådan et svin. Jeg grinede stønnende og liderligt, slikkede Lina på kinden og hviskede i hendes ører at hun var en lille kneppedukke, en luder der skulle tage imod pik, -at jeg kunne se hun nød det, inden jeg lukkede munden på hende med mit fyldige bryst.

Lina var lærenem og kun et par enkelte trusler, fik tøsen til at sutte løs på mine patter. Et kort øjeblik fik jeg øjenkontakt med Victor, der halvdovent kneppede den stramme fisse imens han liderligt og nysgerrigt fulgte med i hans kærestes mund omkring mit bryst. Hans øjne svømmede af liderlighed, han lignede en der forsøgte at optage denne scene inden i sit hoved. Det var som om, der gik en djævel i ham, med et’ løftede han Linas lille krop lidt op fra bordet, placerede hænderne omkring hendes røv og pulede løs i tøsen, jeg elskede det og opfordrede ham heftigt til at sperme i den lille so.
Victor stønnede, hans puls bankede løs på halsen af ham og med et brøl pumpede han Lina fuld af sperm, tømte sig fuldstændigt i hende, inden han lettet trak sig ud og stadig stønnende hviskede: ”undskyld ..skat”

Lina var rasende og forsøgte ihærdigt at rejse sig fra bordet, men drillende lå jeg stadig ind over hende og lod min patter ramme hende i hovedet. Jeg var skrup liderlig og burde tvinge tøsen til at slikke mig til orgasme, lære hende hvordan man sagde pænt farvel. Men mit fly ventede og beslutningen var taget. Da jeg lod hende rejse sig, søgte Lina trøst i Victors trygge favn, hun troede tilsyneladene naivt på at Victor blev truet til at voldtage hende. Jeg lukkede min skjorte, stillede mig tæt op af det unge par, lod min hånd glide ned over Linas bare numse og gav den hulkende tøs et ordentligt klask imens jeg lavede kys-mund til Victor, jeg ville savne ham, ville savne hans fylde og frække fantasier. Victor gengældte min mimik, imens han holdt Lina tæt ind til sig.

Jeg nåede mit fly, 17.45 fra Kastrup, startede et nyt liv i Paris. Jeg så forsiderne: “Kvinde voldtager ungt par” “Farlig sexsadist på fri fod” “Sexforbryder jages i Europa” men ved ikke hvad der i øvrigt skete. Savner store, stærke Victor så forfærdeligt.

“Den onde stedmor, del 3”
Læs del 1 her
Læs del 2 her

Del dette indlæg