Den onde stedmor, del 2

Email: safranpigen@gmail.com

Jeg vågnede tidligt, solen skinnede ind mellem vores lette luftige gardiner. Jeg gabte, strakte mig og kiggede på Mikkel – min mand der lå og sov. Stakkels Mikkel, jeg havde lidt dårlig samvittighed over at jeg kneppede hans 17 årige svigersøn, så hyppigt jeg kunne komme til det. Planen havde været anderledes, det var meningen at jeg blot skulle forføre den unge knægt en enkelt gang, fordi jeg kunne og fordi Mikkels datter var en lille irriterende heks. Men min krop og særligt mit underliv, skreg efter den unge veludrustede knægt, Victor.

Victor og jeg havde mange frække seancer, vi mødtes i skoven, på stranden, vi kneppede i bilen og når vi kunne komme til det, brugte vi Linas lyserøde pigeværelse som elskovshule, eller nok nærmere kneppe bule, vi elskede ikke, vi kneppede som vilde dyr, uhæmmet og utæmmet fulgte vi vores lyster. Vi havde absolut begge et twisted sind, stønnende og liderligt, kunne vi køre hinanden fuldstændig op med fantasier om hvordan Lina, skulle kneppes, voldtages og misbruges groft. Sammen fantaserede vi om, hvordan min mands 15 årige datter skulle udsættes for hårde prøvelser og perverse ydmygelser.

Victor, en 17 årige dreng og Linas kæreste, kunne få mig til at sprøjte af fryd, når han -imens han gav mig hårde lussinger kørte sin store teenager pik, frem og tilbage og hvæsende kaldte mig Lina, fremprovokerede han våde, saftige og langvarige orgasmer. Det var hårdt, råt og jeg havde absolut selv oplært ham til dette.

Jeg strakte mig igen, lænede mig ind over Mikkel og fuld af dårlig samvittighed, gav jeg den sovende mand et kys inden jeg stod op, det var hverdag ganske almindelig hverdag og vi skulle begge på arbejde, men heldigvis har man jo som direktørens kone, nogle privilegier så jeg ville gå tidligt idag. Officielt fordi jeg skulle til tandlægen, uofficielt fordi jeg havde en fræk aftale med en vital og viril ung mand.

Allerede da Mikkel og jeg kørte afsted i bilen på vej til arbejde fik jeg en sms fra Victor: “Lina har sovet her i nat, prøvede at liste pikken ind i den lille kælling, men hun tudede for meget, så jeg trænger meget til en villig fisse idag” det krampede i mit underliv, tankerne om Victors tykke manddom sendte liderlige bølger gennem min krop. Smilende svarede jeg på Victors sms: ”hun ved slet ikke hvad hun går glip af den lille møgunge, jeg er hjemme kl 12 og venter på dig”

Det var nogle lange timer på arbejdet og allerede tidligt fik jeg simuleret en frygtelig hovedpine og tog hjem, jeg var så spændt og ville lige gøre lidt ekstra ud af mig selv idag, hvor den stakkels dreng hungrede så meget. Der skulle ikke herske nogle tvivl om, at det var her hos mig, lige mellem mine lår han fik 1.klasses fisse. Jeg var godt tændt da jeg låste mig ind i mit hus, tankerne om Victor og hans guddommelige krop, pirrede mig afsindigt, der var noget særligt ved vores aftale idag, jeg kunne allerede mærke det da jeg modtog hans sms i morges.

Jeg skyndte mig ind på Linas værelse, ledte i skufferne efter en t-shirt jeg kunne passe. Det var ikke verdens nemmeste opgave, dels havde hun det meste tøj hos sin mor og dels var vores brystmål milevidt fra hinanden, men det lykkes og dirrende iførte jeg mig en lyserød “Hello Kitty” tshirt. Jeg kiggede i det store spejl på Linas værelse, jeg så helt kær – nærmest ungdommelig ud med bar numse og lille stram t-shirt. T-shirten strammede – måske også lidt for meget, selv uden bh. sad mine store bryster, præcis hvor de sad da jeg var 20, men jeg kunne dårligt trække vejret. Beslutsomt tog jeg en saks og klippede et dybt hak i halsudskæringen, det gav behageligt med plads til min barm og Victor skulle jo også kunne komme til.

Jeg lagde mig i Linas seng, puttede mig ned under dynen og ventede forventningsfuldt på Victor, overvejede et kort øjeblik om jeg skulle hente min pisk, opfordre den unge knægt til at lade pisken danse ned over min krop inden han tog mig hårdt, han havde det i sig og jeg var afhængig af den søde smerte fra en svirpende pisk. Mikkel – min mand, nægtede at bruge den, var bange for at skade mig og jeg savnede så inderligt de fine røde mærker den efterlod.

Tankerne om den svirpende pisk, fik det til at krampe i mit underliv. Nærmest mekanisk gled min hånd ned over min flade mave, kælede for mit venusbjerg og cirklede blidt omkring min klit der følsomt og taknemmeligt tog imod mine kærtegn. Jeg blev afbrudt af min tlf. Der bippede – det var blot min mand der ville høre hvordan det gik med hovedpinen, jeg smilede og tænkte: “det går godt skat, jeg ligger nu i din datters seng, iført hendes t-shirt, spiller min fisse og venter på hendes veludrustede kæreste kommer og knepper mig fra sans og samling” men fattet, nøjes jeg med at skrive at det gik bedre.

Jeg kunne ikke vente mere og utålmodigt skrev jeg en sms til Victor og bad ham skynde sig. Aggressivt pressede jeg tog fingre op i min fisse, kørte dem hektisk ind og ud imens jeg klynkende, så Victors pragtfulde pik for mit indre. Jeg var lige på kanten af min orgasme, da Victor svarede at han var på vej. Lettet vendte jeg mig rundt på maven og lagde Linas hovedpude mellem mine ben, blidt gned jeg min driv våde fisse mod puden og nød tanken om at Mikkels datter skulle falde i søvn, til duften af den onde stedmors fisse.

Da det kort tid efter ringede på døren, skrev jeg en sms til Victor at han bare skulle gå ind og finde mig på Linas værelse og der gik ikke lang tid før den sultne teenager dreng stod i døren, med julelys i øjnene og friskt sagde: “Hej” jeg smilede, slog dynen til side og stadig med puden mellem benene satte jeg mig op på knæ. “Woww, hvor er du sindssyg fræk” stønnede Victor og nærmede sig grådigt, han kyssede mig blidt og hviskede: “lad mig tage et billede..” Jeg var ligeså sulten og grådigt hviskede jeg: “lad mig få din pik i munden først, så kan du tage billeder” det var ikke en invitation den unge fyr skulle tænke meget over, lyn hurtigt smed han tøjet og blottede sin pragtfulde fyldige pik.

Jeg hørte godt det lille bip, der indikere at man video optager, da jeg liderligt lukkede munden omkring Victors stenhårde pik og ophidset slugte den centimeter for centimeter. Han stønnede tungt, prøvede ihærdigt at nappe i mine brystvorter med den frie hånd. Hvor var det længe ventet, at mærke den unge drengs afsindige liderlige begær. Jeg suttede ihærdigt på pikken, sørgede for at Victor fik en fræk film han kunne spille sin pik efter, hvis det utænkelige skulle ske og jeg en dag ikke var til rådighed.

Victor tog fat i mit hår og med voldsomme bevægelser trak han mit hoved frem og tilbage hen over hans pik, han kunne ikke holde sig tilbage, jeg mærkede tydeligt hans udløsning var på vej. Hans stive bevægelser, hans muskler der overalt på kroppen trak sig sammen, hans hvæsende stønnen og messende: “sut lille luder..” Alt indikerede at han ville fylde min mund med sin varme sæd. Og ganske rigtigt, der gik ikke lang tid før jeg mærkede de første sprøjt forlade den fyldige pik, jeg prøvede ihærdigt at følge med og sank rytmisk efter hvert sprøjt, men det var voldsomme mængder den unge knægt havde samlet sammen og det var tydeligt at høre, at Victor nød følelsen og synet af hans sperm der løb ned af hagen på mig. Da han trak sig ud af min mund, filmede han stadig imens jeg med fingrene fangede de sidste dråber af hans levering og troværdigt labbede dem i mig.

Victor smilede, lagde telefonen fra sig og puttede sig ned over dynen sammen med mig. Han aede mig hen over håret og hviskede: “sikke en velkomst..” Jeg nød følelsen af Victors unge krop og duften af hans parfume, lige i dette øjeblik føltes det helt rigtigt at ligge i en 17 årige knægts favn. “Fortæl mig om igår” hviskede jeg kælent til Victor og lagde mit ben henover hans, sørgede for at hans lår blev presset mod mit skød. Victor begyndte hæst at fortælle, at Lina havde ligget på siden med ryggen mod ham, hun lod som om hun sov og han havde derfor kælet for hendes lille fjams bagfra, da han havde kørt sin finger frem og tilbage i tøsen og mærket at hun var drivvåd havde han taget chancen og forsøgt at presse sin pik ind i hende. Den lille drama Queen var “vågnet” og havde grædende spurgt ham hvordan han kunne finde på det.

Jeg fnisede som en lille skoletøs, nød Victors måde at hænge Lina ud på. Jeg stønnede tungt da jeg kyssede ham på kinden og hviskede stakåndet at han burde ha’ holdt hende fast og tvunget sig adgang til den lille hystades fjams, “du skulle ha’ banket din pik op i den lille irriterende tøs, kneppet hende som en tæve, skat” sukkede jeg og mærkede en summende følelse i mit underliv, Victor tog hårdt fat om mit bryst og hviskede: “Jeg burde flække hendes lille røv, vold bolle det lille hul og nyde hendes skrig”. Jeg gned mit underliv mod Victors lår, sagligt lyttede jeg til den unge fyr der fodrede mig med fortællinger om hvad han havde lyst til at gøre ved min steddatter, hans egen kæreste.

Jeg gned mig hektisk mod Victors lår, tiggede ham om at gøre lige hvad han havde lyst til med mig. Resolut tog han fat i ved det hak jeg havde lavet i Linas t-shirt og flåede den lille lyserøde sag fra hinanden, mine patter nød friheden og taknemmeligt strittede mine stenhårde brystvorter lige ud i luften, Victor begravede sit ansigt i min barm, kyssede, slikkede og bed, han nød at klemme mine bryster hårdt sammen. Jeg satte neglene i ryggen på ham, kradsede hans unge solbrune hud og hviskede: “forestil dig at det er lille tude Lina, der ligger her… Se hendes lille spinkle krop for dig, vis hende du er stor og stærk… Brug hendes lille krop lige som det passer dig… du har ret til det”

Victor stønnede tungt og hviskede: “den lille narrefisse..” Inden han voldsomt smed begge mine ben op om nakken på sig og satte sin pik mod indgangen af min drivvåde og sultne fisse, han smilede kært da han kiggede ned over min krop og med et brøl gled han helt i bund. Hvor jeg elskede den unge stenhårde pik der bankede løs i mig, klynkende tog jeg imod og ønskede at øjeblikket ville vare evigt. Han stoppede ikke, ingen gispende pauser, Victor bankede løs i mig og jeg nød det.

Jeg var tæt på klimaks, da knægten ville ha’ at jeg vendte mig om, han ville ha’ mig på alle fire, kneppe mig som en lille tæve. Victor kørte pikken frem og tilbage mellem mine baller, fugtede mit lille stramme numsehul men gled alligevel i bund i min fisse. Han var lidt mindre hektisk, kneppede mig med halvdovne men rytmiske bevægelser, imens han ophidset betragtede sin pik der gled ind og ud af mig, han lød helt mild da han stille hviskede: “Lina..lille Lina” – i takt med hans underliv bankede mod min røv. “Brug den lille tæve, brug hende som du har lyst..” Hviskede jeg og roterede indbydende med hofterne.

Victor pressede sin pik helt i bund og med voldsom styrke trak han i mit hår, trak mit hoved bagover, endnu engang mærkede jeg mit underlivs fascination, af en 17 årige teenagers fyldige pik, krampagtigt spændte jeg musklerne om ham. Et kort øjeblik, mærke jeg knægtens usikkerhed eller tøven, da han hviskende, nærmest lidt bedene sagde: “gi’ mig din røv.. jeg vil ha’ din lille røv”.. hele min krop dirrede, da jeg klynkende opfordrede knægten til at tage for sig, bruge mig som han ville.

Victor trak mig ned ved fodenden af sengen, når jeg siddende på knæ, lænede mine albuer mod vindueskarmen kunne jeg lige præcis få det helt rigtige og indbydende svaj i ryggen. Han lod hænderne glide ned over mine baller og stønnede: “du er så pisse fræk..” -Og satte pikken mod mit numsehul, langsomt lod han hovedet glide indenfor, jeg små peb, klynkede af både lyst og smerte, knægten nød hans magt, nød at jeg måtte bide mig i underlæben for ikke at skrige over den fylde han bød mig. Fristende pressede jeg min røv bagud, inviterede ham til at fortsætte. Victor, skulle ikke ha’ gentaget invitationen, han tog fat om mine hofter og pressede sig i bund med et tungt støn. Hensynsfuldt, næsten for’ hensynsfuldt begyndte han langsomt at kneppe mit lille hul og lidt efter lidt, blev smerten afløst af den vidunderlige følelse af noget frækt og forbudt.

Han blev grovere og grovere, jeg fik stort set væltet alt hvad der stod af små nips i vindueskarmen, mit hoved blev presset mod ruden men jeg var vild med det, var vild med at sidde på knæ i min steddatters seng og modtage hendes kærestes tykke pik i min røv, alt var så forbudt og sindssygt frækt. Det sortnede for mine øjne, da jeg mærkede Victors fingre danse på min klit, rytmisk gned han min klit i takt med hans pik bankede ind og ud af min røv, et øjeblik holdt jeg vejret for herefter at skrige min voldsomme orgasme ud, alt krampede på mig og klynkende nærmest tudene hviskede jeg: “ja,ja” og tiggede ham om at blive ved, til de sidste krampetrækninger forlod min krop.

Victor, havde genfundet sin “friske fyr” facon, fuld af kraft og selvtillid, fortsatte han stønnede med at forkæle sin pik i min stramme numse, han var i sin egen verden, hamrede rytmisk løs uden af sanse andet end det. Jeg lod ham, nød følelsen af at være hans lille kneppe tæve, selvom min krop var godt brugt. Den orgasme, han netop havde budt mig, tappede mig næsten for energi.

Jeg var målløs og dybt chokeret da jeg mærkede det første sprøjt fra Victor, og samtidig fik øjenkontakt med en yngre version af min mands smukke øjne, hans søn! Hans 13 årige søn, stod bag skuret og kiggede direkte på mig, gennem vinduet, jeg flyttede øjnene kiggede mod cykelstativet, hvor knægtens cykel rigtig nok stod, da jeg flyttede øjnene til skuret igen var han væk. Jeg blev panisk, men kunne ikke andet end mekanisk presse min røv bagud og modtage Victors ladning, med små fraværende klynk.

Både Victor og jeg stivnede da vi hørte hoveddøren smække, vi åndede dog lidt op, da vi hørte trin på trappen og en dør lukke sig. Jeg vidste jo godt hvem det var, men valgte at spille ligeså overrasket som Victor. “Jeg har ikke fået af vide at han skulle komme idag” hviskede jeg undskyldende, Victor smilede trak lidt på skulderen og sagde: “vi nåede jo, hvad vi skulle..” – Inden han hurtigt kom i tøjet og listede ud af huset. Mit hjerte hamrede løs, da jeg kun iført den lille iturevne t-shirt listede ind i mit soveværelse og hoppede under dynen, for at pleje min “hovedpine”.

Først da jeg trygt lå under min dyne og tænkte det hele igennem, gik det op for mig, hvor meget jeg var på røven. Knægten – Mikkels søn, havde jo stået og kigget på at hans søsters kæreste kneppede mig og selvfølelig ville han da sladre til sin far, jeg var ikke i tvivl. Tankerne om hvad jeg skulle sige, eller skulle jeg benægte? – og hvor skulle jeg flytte hen? Nu ville jeg jo miste, både mand, hus og job på en gang, det gav mig reelt hovedpine og opgivende lagde jeg mig til at sove, flygtede ind i en verden der var til at holde ud.

Jeg vågnede da Mikkel stod bøjet ind over mig og blidt aede mit hår, “Hej skat” hviskede han blidt og fortsatte: “hvordan går det?” Det var ikke lige denne måde jeg havde forventet at Mikkel ville møde mig på, havde nok nærmere forventet at han var stiktosset og ville kræve en forklaring, på ungens påstand, men umiddelbart virkede det ikke som om sønnen havde sagt noget. “Det går ok” sagde jeg og forsøgte at se rolig ud, selvom alt var kaos inden i mig. Mikkel smilede, kyssede mig og sagde at han havde lavet mad, og om jeg ikke kom ned og spise? Jeg nikkede, smilede til Mikkel, som var på vej ud af døren, da han vendte sig om og sagde: “- og forresten, undskyld jeg glemte at sige at Kasper kom idag, men du har nok sovet og slet ikke hørt at han var kommet” Jeg smilede og tænkte irriteret “jeg kan love dig for at jeg både har set og hørt, at Kasper var kommet idag…”

Jeg følte mig ganske usikker og forlegen, da jeg gik ned i køkkenet og Kasper allerede sad ved bordet. Selvom det var tungt hankede jeg op i mig selv og forsøgte at være så naturlig som muligt, smilende sagde jeg “hej” og gav ham et kram, som jeg også ville ha’ gjort alle andre dage. Vi spiste, men der var en underligt stemning. Efter maden, gik Kasper på værelset, spillede computer. Mikkel og jeg satte os ind i stuen og så tv.

Min krop var øm, men tilfredsstillet. Eftermiddagen med Victor, havde været fantastisk, når jeg mærkede efter kunne jeg genkalde den fantastiske fornemmelse af hans hårde teenagepik, der bankede løs i mig. Mikkel var kærlig og lidt til, det var ikke svært at mærke at han gerne ville have fisse senere, kærlige bemærkninger, blide kys og når han kunne komme til det klemte han om mine bryster. Jeg var forvirret og fast besluttet på, at Jeg ikke skulle have mere pik den dag, jeg havde fået det jeg skulle ha’, venligt afviste jeg ham, igen med min meget belejlige “hovedpine”

Det varede ikke længe før Mikkel, lå og små blundede på sofaen, jeg sad og kiggede på ligegyldigt tv. Kasper kom indimellem ned, men blot for at hente et glas mælk og kigge i køleskabet for 117. Gang. Det løb koldt ned af ryggen på mig, hver gang jeg hørte hans fodtrin på trappen og jeg ledte ihærdigt efter en naturlig sætning jeg kunne sige, men den udeblev og i stedet blev det til en larmende stilhed.

Sidst på aftenen, vækkede jeg Mikkel så vi kunne komme i seng. “Jeg går lige op til Kasper og siger han skal gå i seng” sagde han søvnigt og imens gjorde jeg mig klar til at smutte i seng. Da Mikkel kom ind i soveværelset, kiggede han bedende på mig og sagde: “Kasper, er ked af et eller andet, han vil gerne snakke med dig, vil du ikke tage den med ham skat ?” Mikkel var lykkelig for at jeg i det mindste havde en relation til et af hans børn og prøvede ihærdigt at bakke op om at jeg også skulle involveres. Alle andre dage, var jeg også sprunget til med det samme, men lige idag var det ikke noget jeg havde meget lyst til og prøvede ihærdigt at finde en plausibel forklaring.

Det lykkedes mig på ingen måde, påtaget smilende slog jeg min slåbrok om mig og gik den tunge vej, lige ind i det jeg følte som døden. Jeg måtte tage tyren ved hornene, forsøge at bortforklare for Mikkels søn. Jeg bankede forsigtigt på døren og gik ind. Kasper lå i sin seng og spillede på sin ipad, kun en lille svag lampe var tændt, halvmørket passede mig fint, så kunne drengen i det mindste ikke se mine blussende kinder. “Hej, din far siger du vil snakke med mig?” Sagde jeg forsigtigt og satte mig på sengekanten. “Ja” svarede Kasper men efterlod rummet med tavshed.

Jeg rømmede mig forsigtigt og sagde: “hvad vil du snakke om?” Kasper kiggede op fra sin Ipad og nogen antydning af mimik, sagde han: “jeg vil se dine patter” jeg smilede lidt forlegent, tyggede lidt på, om en møgunge der var omkring 20 år yngre end mig, virkelig sad og sagde at han ville se mine patter? “Ejj Kasper, det går ikke” sagde jeg forsigtigt, men fornemmede udemærket min egen usikkerhed, Kasper kiggede igen op fra sin ipad og sagde: “det går fint, vis mig dem” jeg tog mig selv i, nærmest at være lidt skræmt over knægten, men meget pædagogisk forsøgte jeg at sige: “Kasper.., du er jo kun 13 år” “14..” Afbrød han mig “jeg bliver 14, om en uge” “det er lige meget, du er jo min mands søn” hviskede jeg desperat, da jeg pludselig hørte min egen stemme, der højlydt sagde: “brug mig som en tæve..” Efterfulgt af dybe suk og støn, desperat greb jeg ud efter Kaspers ipad, hvor lyden kom fra.

Kasper smilede koldt og trak ipad’en til sig og sagde: “vis mig de store patter, så skruer jeg ned og lige om lidt kommer der, der hvor du siger: ”kald mig Lina og knep mig som en hore” Kasper grinede og kiggede afventende på mig. Jeg var desperat og forvirret, hvor havde han de optagelser fra ? – og ville han vise dem til sin far? – og Lina? Hurtigt løsnede jeg bæltet i min slåbrok, lod det glatte silke glide til side. Kasper satte sig lidt mere op i sengen, skruede en anelse ned for lyden på ipad’en og placerede den op af væggen. Jeg kiggede måbende på skærmen, hele Linas værelse var filmet, både Victor og jeg var tydelige at se, jeg ænsede slet ikke de små drenge hænder der famlende legede med mine bryster og trak forsigtigt i mine brystvorter.

“Kasper, har du sat kamera op i din søsters værelse?” Udbrød jeg forarget og syntes egentligt at han var en pervers møgunge, “ja..” Smilede han fornøjet og fortsatte: “24/7 optagelser, men det meste sletter jeg, for der står det bare tomt..” Han ragede uberørt videre på mine bryster og vovede endda at sætte munden mod min brystvorte og suge til, imens jeg tænkte på alle de gange, Victor og jeg har kneppet på Linas værelse og alle de eftermiddage jeg har onaneret i hendes seng.. Suk. “Hvor længe har du gjort det og hvorfor?” Hviskede jeg forsigtigt og lænede mig lidt tilbage i sengen, gjorde plads så Kasper kunne komme til at lege alt det han havde lyst til, fornemmede godt at han vist skulle forkæles til at holde mund. “Det har jeg gjort længe, jeg har flere optagelser af dig og Victor og jeg gjorde det fordi jeg kunne” grinede han små ondskabsfuldt, forlegent måtte jeg bare lade min mands perverse og alt for unge teenager søn rage løs på mig.

Jeg følte mig som i en trancetilstand, da Kasper slog dynen til side, blottede sin drengepik og bad mig sutte ham. Mekanisk, gled jeg ned på knæ ved siden af sengen og lod hans pik glide ind i munden. Fuld af væmmelse suttede jeg løs, på den alt for unge pik og nægtede at anderkende de små krampagtige trækninger, det gav i mit underliv. Kasper var noget længere om at komme end jeg havde håbet på og forestillet mig, men det gav mening da han stønnende fortalte mig at han havde spillet pik utallige gange idag imens han kiggede på optagelserne fra Linas værelse. Blidt kælede jeg for drengens nosser, sugede og suttede på hans pik som en sindssyg, mit hjerte hamrede løs og nervøst skævede jeg over mod døren, bare Mikkel var faldet i søvn.

Endelig gav mit ihærdige sutteri bonus, jeg var lettet da jeg mærkede de første spæde sprøjt fra Kasper og hørte hans lettede suk, det var ikke med mine gode vilje jeg slugte knægtens sperm, men stemningen var ligesom ikke til andet. Kasper lignede en lille pervers og sjofel teenager dreng, da han fortalte at han overvejede at flytte permanent over til sin far og ovenikøbet fortalte den lille møgunge mig at jeg skulle stå til rådighed for ham, når han ville ha’ det.

Forvirret og frustreret lukkede jeg min slåbrok og listede ud fra knægtens værelse, aldrig havde jeg følt at nogen havde så fast et jerngreb om mig, som den lille møgunge havde og aldrig havde jeg da forestillet mig, at jeg skulle ligge på knæ for en 13 -snart 14 årige knægt og modtage hans ladning, som var det helt naturligt, men det var ikke sidste gang jeg kom til det.

 

“Den onde stedmor, del 2”
Læs del 1 her
Læs del 3 her

 

Del dette indlæg