Den onde stedmor, del 1

Jeg er en voksen kvinde, gift med en mand der er ti år ældre end mig. Min romance med Mikkel, – som min mand hedder, startede for fem år siden og er egentlig klassisk. Jeg blev ansat som sekretær i Mikkels virksomhed, Jeg var single, han var gift og havde to børn med sin jævnaldrene kone. Egentligt startede vores relation ud, som værende meget professionel men vores tætte samarbejde udviklede sig og blev til dybt og inderligt begær krydret med varme forelskede følelser. Efter at have haft en affære i et lille års tid, meddelte han sin kone at han ville skilles. Det var en hård tid, med en aggressiv og konflikt søgende ex-kone, der brugte alle midler til at få ram på os, børnene blev fodret med grumme historier om hvilken en heks jeg var, – at jeg havde stjålet deres far og var ond.

Jeg rummede ex-konens følelser længe, anderkendte smerten i at hun havde mistet sin mand og forsørger. Mikkel og jeg var forelsket til op over begge ører, så i fællesskab klarede vi også udfordringerne med ex-konen. Børnene var en anden snak, de har været virkelig været sværere at have med at gøre og har absolut et indestænkt had til mig. Jeg har ikke selv børn og har egentlig heller ikke nogen speciel interesse i dem, men har da for Mikkels skyld forsøgt at få det til at fungere. Drengen der nu er 13 år, har jeg lidt efter lidt fået indyndet mig hos, efter utallige FIFA kampe og svømmehalsturer har han langsomt accepteret mig og kan da også give mig et kram i ny og næ.

Pigen der nu er 15 år er derimod, en forfærdelig lille heks, minder mig meget om hendes mor og når hun indimellem kommer i vores hjem primært for at hente penge, ignorere hun mig fuldkommen. Møgungen kan finde på at låse sig ind i mit hjem, uden så meget som hilse på mig og henvender jeg mig direkte til hende, svarer hun mig ikke. Hun irriterer mig virkelig og har flere gange nærmest fået mig til at smide håndklædet i ringen og opgive mit forhold til hendes far.

Min mands datter har ingen grænser, hun opfører sig som det passer hende, går klædt eller nærmere afklædt som det passer hende og når hun skal platte sin far for penge, kan hun finde på at sætte sig på skødet af ham, kun iført trusser og top og som en kælen Lolita rotere hun rundt på hans skød og kysser ham på kinden til han hiver pengepungen frem. Jeg væmmes og provokeres dybt af hendes opførsel, men Mikkel kan ikke se at der er noget galt med det. Ikke engang da jeg imiterede hans “lille pige” og iført undertøj, satte mig på skødet af ham og kælent kaldte ham far, kunne- eller ville han ikke indrømme at det var forkert. Jeg havde tydeligt mærket hans sten hårde erektion gennem bukserne, da han lidt blussende løftede mig væk fra sit skød og bad mig stoppe med at imitere datteren.

Men Mikkel var tændt. Senere samme aften, tog han mig hårdt og brutalt henover vores spisebord. Med en voldsomhed, jeg ikke genkendte tiltvang han sig adgang til min fisse og med et kæmpe brøl spermede han ud over mine baller. Tanken om, om manden tændte på hans lille irriterende datter strejfede mig, men jeg har endnu ikke samlet mod til at spørge ham.

Det var tidlig eftermiddag, da min mand ringede og fortalte at hans datter havde fået en kæreste og nu ville hun gerne præsentere ham for sin far. Datteren havde selvfølgelig forslået at hende, kæresten og min mand gik ud og spiste sammen, så Mikkel ville da bare lige fortælle at han ikke kom hjem og spise. Jeg var målløs over at min mand, var så dum og naiv og bare uden videre godtog at jeg blev udelukket, men istedet brugte jeg tiden på en god middag med en kær veninde.

Jeg var absolut mopset og irriteret over Mikkels opførsel og samtidig forstod jeg også hans følelse af at være i klemme og til dels forstod jeg hans dårlige samvittighed. Tiden gik og vi snakkede ikke så meget om datteren, da det ofte endte i konflikt og gensidig irritation.

Det var sommer og vi var netop kommet hjem fra en skøn kærlighedsferie i Grækenland, Mikkel var kørt afsted for at mødes med sine børn inde i byen og jeg pakkede vores tøj ud, vaskede og nød det gode vejr, da det ringede på døren. Udenfor stod en ung fyr og spurgte efter Lina, Mikkels datter, da jeg svarede at hun ikke var her, virkede han skuffet og lidt forfjamsket fik han sagt farvel. Da han vendte sig og var på vej ned af havegangen, råbte jeg efter ham, tanken om at det måske var Linas kæreste slog mig først sent. “Hey er du, Victor?” råbte jeg, drengen vendte sig om og smilende bekræftede han. Venligt og imødekommende inviterede jeg ham indenfor og bød ham noget koldt at drikke.

Jeg kunne godt mærke at han var lidt usikker på mig i starten, han havde sikkert fået en masse historier om hvor grum jeg var og havde dannet sin egen virkelighed ud fra det. Men lidt efter lidt, tøede han op og blev mere afslappet og det endte med at vi fik en helt hyggelig overfladisk hverdags sludder. Da min mand kom hjem, havde han naturligvis ikke datteren med, hun havde jo nok plattet ham for penge og så derfor ingen grund til at tage med sin far hjem. Victor så skuffet ud, da han erfarede at Lina ikke var med, men høfligt blev han siddende og sludrede også lidt med Mikkel, inden han brød op.

Jeg genkendte ikke mig selv, da jeg fulgte den unge fyr ud til døren og blidt tog ham i armen og spurgte om han havde lyst til at kigge forbi et par dage senere, hvor jeg vidste at Mikkel og Lina skulle i biografen. Forsigtigt tog jeg pegefingeren op for munden, signalerede at det var hemmeligt. Victor så lidt uforstående på mig, men fattede pointen da jeg langsomt strøg min hånd henover hans buksegylp og han nikkede ivrigt men virkede dog lidt forlegen. Jeg var egentligt blevet lidt småliderlig over den muskuløse og solbrune unge mand og tanken om at forføre min mands, datters kæreste ophidsede mig afsindigt.

-Og endelig blev det dagen hvor Mikkel skulle i biografen med sin datter, de sidste par dage havde jeg haft heftige fantasier om Victor og så virkelig frem til at mærke den unge gut og hans muskuløse krop. Smilende vinkede jeg farvel til Mikkel, ønskede ham en god aften og bad ham hilse Lina fra mig, jeg var fuld af overskud og positiv energi. Det gik ikke mange minutter, før en forpustet Victor, stod udenfor og ringede på døren. Jeg nåede lige at knappe en ekstra knap op og hev min skjorte lidt til side, inden jeg smilende åbnede døren. Victor fortalte at han havde ventet sammen med Lina og ligeså snart Mikkel havde samlet hende op, havde han skyndt sig herud.

Jeg gav ham et kram, pressede min fyldige barm ind imod Victors brystkasse og smilede kælent til ham, tiden var knap så den skulle ikke spildes. Smilende bød jeg den nervøse og forventningsfulde teenager dreng et glas champagne til at dulme de værste nerver. Vi satte os i sofaen, sultent betragtede jeg den unge fyr. Jeg havde egentligt regnet med at en ung gut på 17, var en lang bøvet, træt og alt ædende Alien. Men Victor var anderledes tæt, muskuløs og med et spillende liv i øjnene. Jeg betragtede hans store hænder og fristede lod jeg mine fingre løbe langs hans og kommenterede kælent at han havde store flotte hænder. Der var ingen tvivl om at knægten var nervøs og absolut også afsindig liderlig. Jeg nød at lege lidt med ham og spurgte nysgerrigt ind til hvor mange tøser han havde kneppet, jeg kunne forstille mig at han var et stort attraktiv blandt tøserne og ganske rigtigt havde han vist fået godt med fisse de sidste par år.

Jeg lænede mig ind over ham, lod min tungespids løbe langs hans læber og pressede min mund mod hans og lod min tunge glide ind i hans mund, Victor gengældte mit kys med en aktiv og liderlig entusiasme, hans hænder kørte hektisk op og ned af mit lår, virkede som om han næsten ikke kunne vente med at hive trusserne af mig og banke sin pik op i mig og jeg nød hans begær, nød at mærke den unge fyrs store hænder og hans frække tunge i min mund. Drillende kørte jeg mine hænder op af hans lår, kradsede blidt med mine negle på hans buksegylp, der var ved at sprænges af hans stenhårde pik.

Jeg havde egentligt bare forstillet mig at jeg skulle hævne mig lidt på min mands datter, kneppe hendes kæreste fordi jeg ku’ og intet andet i det. Men overraskende nok gjorde knægten mig skrup liderlig og jeg mærkede en bølgende og brusende liderlighed i mit underliv. Stønnende hev jeg lidt op i min nederdel og satte mig overskrævs på Victor. Hans øjne sejlede og nysgerrigt fulgte han med i mine fingre, der knappede min skjorte op og hev den til side, han gispede kært da han så størrelsen på mine bryster og hurtigt flyttede han sine hænder fra min røv og løsnede hægterne i min bh. “Er du gal, nogle store pa….” – Victor stoppede op i sin sætning, kiggede spørgende på mig for at afkode om det var ok at kalde mine store bryster for patter.

“Det er ok, skat ..” Smilede jeg og stønnede: “det er nogle store patter og du må lege med dem lige som du vil” Victor var dybt fascineret og liderligt greb han fat om mine bryster og æltede dem hårdt, krammede dem og nev forsigtigt i mine stive brystvorter. Jeg stønnede bekræftende overfor knægtens kærtegn og lidt efter lidt, fortsatte han grådigt med at sutte og bide i dem. Hans grådige varme mund omkring mit bryst, hans store nysgerrige hænder og afsindig liderlige teenager begær, fik mig til at klynke af lyst, kunne næsten ikke vente med at mærke den 17 årige drengs stive pik i min driv våde fisse. Liderligt opildnede jeg ham til at tage for sig, lege med min krop lige som han havde lyst til.

Victor hviskede nærmest til sig selv: “jeg elsker store patter..” Inden han grådigt lukkede munden og suttede ihærdigt på min brystvorte igen og igen. Jeg smilede for mig selv, tankerne om Linas spinkle krop og de små bitte tøsepatter hun havde, gav mig tilfredse kramper i underlivet, hvor ville jeg ønske at den lille heks kunne hører hendes kæreste liderligt fortælle hvor vild han var med store patter

Jeg tog fat om Victors hoved, kiggede ham i øjnene og spurgte ham om han havde kneppet Lina? Et skær af dårlig samvittighed, ramte hans kønne øjne men blev hurtigt afløst at det kære og kække, da han sukkende og lidt opgivende sagde: “nej, hun vil kun have finger.. Hun siger at jeg er for stor” det gjorde hverken min lyst eller liderlighed mindre og forventningsfuldt gned jeg mig op af knægten og ynkede staklen for ikke at ha fået fisse i lang tid, fortalte ham at han på ingen måde skulle finde sig i at mangle fisse. Victor legede sagligt videre med mine patter imens jeg nysgerrigt udspurgte ham om Lina og ham. Han fortalte villigt og alt i alt kunne jeg hører at den lille tøs, i bund og grund var røv kedelig og blev sur hvis den stakkels knægt, sprøjtede i hendes mund. Den lille heks var jo irriterende på alle planer.

Jeg greb Victors hånd, førte ham ind på Linas værelse og kælent trak jeg bukser og boksershorts af ham, knægtens 17 årige teenager pik var ikke bare stiv, han var kamp stiv. Victor stønnede tungt da jeg gled ned på knæ og kælent lod hans pik glide ind i min mund. Stadig med Victors liderlige pik i min mund, trak jeg mit hoved lidt bagover sugede og suttede som en gal og kiggede ham dybt i øjnene. “Du er sindssyg, fræk” hviskede han og utålmodigt, bevægede han sit underliv mod mit ansigt.

Jeg gjorde mig umage, gjorde alt for at gøre plads til at Victor kunne presse sin tykke pik, langt ned i halsen på mig. Mit svælg var på hårdt overarbejde, knægten var revet med og nød følelsen af hver en cm af hans pik, der forsvandt ned i halsen på mig. Konkurrerende forsøgte han at presse den lidt længere.. Og længere endnu og da jeg sagligt lukkede munden om roden af hans pik, kunne han ikke længere holde sig tilbage, med et brøl sprøjtede han kaskader af varm sæd ned i halsen på mig, imens han krampagtigt holdt fat i mit hoved.

Victors voldsomme udløsning gjorde mig liderlig, stønnende slap jeg hans pik og efterlod ham ikke med nogen tvivl om at jeg nød at sluge hver en dråbe af hans sperm. Han kiggede forlegent på mig og usikkert fremstammede han et hviskende: “undskyld, jeg kunne ikke holde det tilbage..” Jeg kiggede kærligt på ham og hviskede at han ikke skulle undskylde, at det var en rigtig mands ret at sperme en tøs langt ned i halsen, knægten smilede sagligt og slugte grådigt mine ord.

Jeg havde aldrig i mit liv forestillet mig at sex med en 17 årige fyr kunne være så lækkert og frækt, og det der var så fantastisk var, at der ikke skulle mange minutter til, før end Victors stolte teenager pik igen stod rank og indbydende. Allerede da jeg rejste mig, lod min skjorte glide ned over mine skuldre, løsnede min nederdel og afslørede min helt glatte fisse, stønnede knægten og hans pik rejste sig. Blidt puffede jeg ham ned i Linas seng, så han lå på ryggen, ophidset begyndte jeg at opfører et lille show for den liderlige knægt, kælede for mine bryster, lod mine hænder glide ned over min krop, op langs mine lår, kredsede omkring mit skød og kiggede ham intenst i øjnene…

Som de fleste andre teenageres telefon, havde den heftigt bippet den sidste halve time, Victor havde overlegent ignorerede lyden fra telefonen men det gav et forskrækket gip i ham da hans telefon ringede, vi kiggede begge ned mod hans bukser der lå på gulvet og inden han kunne nå at reagere, fiskede jeg telefonen op, trykkede på besvar og rakte ham smilende telefonen. Jeg var ligeglad om det var hans mor, bedstemor eller en af gutterene .. Jeg havde kun et håb, og heldigvis var det Lina der ringede.

Victor, tog telefonen, nervøst stammede han: “Hej skat..” Jeg bukkede mig ind over ham, kyssede hans pik og kælede for hans spændte nosser, Victor svarede ukoncentreret og meget kort på Linas spørgsmål, han forsøgte ihærdigt at vende sig om, men små klynkende satte jeg mig overskrævs på ham og førte hans frie hånd op til mit bryst. Jeg elskede at han krammede mit bryst hårdt imens han ihærdigt prøvede at slippe for den lille finke. Den forkælede tøs havde valgt at gå ud fra biografen, før filmen var slut og nu stod hun der og forventede at Victor ville underholde hende imens hun ventede på at hendes far så filmen færdig. Hun skulle bare vide, hvordan hendes flotte kæreste var optaget, liderligt lod jeg mine hænder glide ned til mit skød, spredte mine skamlæber en anelse for den sultne dreng og kælede blidt for min klit.

Victor prøvede med alle midler at slippe af med Lina i telefonen, men tøsen var som sædvanligt slet ikke lydhør over for andet end sit eget behov. Først da jeg løftede mit underliv og liderligt gled ned over hans pik fik han travlt med at fortælle Lina at hans mor kaldte og han var nød til at løbe, kærligt bekræftede han Lina i at han elskede hende, og ville hente hende inde ved biografen til aftalt tid. Jeg red den unge pik i et heftigt tempo, imens han fik sluttet sin samtale og forpustet afbrød han opkaldet. Victor lagde telefonen fra sig, plantede sine store hænder på mine hofter og førte mig op og ned af hans frække liderlige pik, han var en fantastisk elsker som tydeligvis nød at kneppe en moden kvinde.

Der gik ikke længe før Lina igen ringede, fnisende prøvede jeg igen at nå telefonen men Victor var velforberedt og endte med at slukke telefonen helt. Jeg øgede tempoet, gled ihærdigt op og ned af hans pik og tiggede ham klynkende om at slå på mine bryster, Victor skulle ikke tigges meget ihærdigt daskede han til mine gyngende bryster, nev hårdt i mine brystvorter og kaldte mig en lille liderlig so. Jeg nød det, det var fantastisk at mærke Victors grådige pik, i mit dunkende underliv. Det tændte mig afsindigt at den nervøse 17 årige, fandt sin mandighed frem og behandlede mig som en lille tæve. Jeg kunne mærke hans dominans, bag den lidt usikre og forlegne dreng, var der absolut en mand der kunne tage en kvinde præcis som hun skal tages.

“Kald mig Lina” hviskede jeg klynkende og da knægten hvæsende hviskede min steddatters navn, krampede mit underliv omkring hans pik, “kom så lille Lina, ta’ min pik” hviskede knægten og en hysterisk orgasme rullede gennem min krop, skrigende pressede jeg mit underliv mod hans og inden de sidste kramper havde forladt mit underliv mærkede jeg de første varme sprøjt af Victors sperm dybt inde i mig, jeg kiggede ham dybt i øjnene og klynkende lillepige agtigt tiggede jeg ham om at fylde min fisse med hans varme sæd.

Victor smilede sagligt og da jeg bukkede mig ned over ham for at give ham et kys, greb han fat om mine bryster og igen hviskede han: “jeg elsker store patter..”

Det var første gang jeg forførte Linas flotte kæreste, men absolut ikke sidste, langsomt oplærte jeg den unge usikre dreng, til at blive en dominerende tyr men en dag gik det galt ..

Forfatter: Safran
Email: safranpigen@gmail.com

Den onde stedmor del 1”
Læs del 2 her
Læs del 3 her

Del dette indlæg