Den forbudte lyst

Min kæreste og jeg har nu været sammen i 5 år. Vores forhold har altid været godt både følelsesmæssigt og seksuelt. Vi mente derfor, at det var på tide, at vi fandt et hus sammen, så der er plads til kommende børn, da vi jo begge er midt i 30’erne og klar til de slags forpligtelser.

Efter lang tids søgen fandt vi endelig vores drømmehus, der dog manglede lidt hjælp hist og her. Min kæreste, som ellers er IT-mand, er ret god med sine hænder og kunne derfor klare de fleste handyman-opgaver selv.

Månederne gik, og vi var egentlig faldet godt på plads i vores lille hjem, men min kæreste blev forfremmet og han havde langt flere timer på arbejdet. Det gik både ham og mig på, da han så ikke havde tid til at ordne de sidste ting i huset, og jeg fik ikke særlig meget tid med ham. En lørdag aften hvor vi sad og hyggede med god mad, fik vi snakket om tingene, og vi blev enige om at få en tømrer til at se på de sidste opgaver. Heldigvis kendte min kæreste en, som kendte én, som ville gøre det godt, hurtigt og billigt. Jeg arbejdede skæve tider, så jeg havde mulighed for at være hjemme, når tømreren kom.

Det var en torsdag aften lige efter spisetid, jeg sad og så TV, da det ringede på døren. Jeg havde egentlig glemt alt om vores aftale med tømreren, selvom det havde irriteret mig, at jeg skulle være alene med ham, da min mand var på forretningsrejse og først var hjemme fredag morgen. Jeg gik ud og åbnede døren, og med det samme fik jeg et sug i maven. Der stod han, tømreren, og han var som taget ud fra en mandekalender, en af dem, man køber i sexshops. Han havde mørkt, fyldigt hår, som var strøget tilbage, helt klare blå øjne og det frækkeste smil jeg længe havde set. Jeg blev fuldstændig målløs, og stod bare i døråbningen og spiste ham med øjnene. Jeg glemte i de få sekunder, at jeg faktisk havde en kæreste, som jeg elsker meget højt. Han præsenterede sig selv, og spurgte om det var den rigtige adresse. Jeg bød ham ind og viste ham de områder, hvor vi manglede hans hjælp. Jeg prøvede at bevare roen, imens jeg forklarede ham manglerne i huset. Det var næsten en umulig opgave for mig, da han holdte øjekontakten, så det føltes som hans øjne brændte lige ind i mine. Jeg følte, at han kunne høre alle mine forbudte tanker, og det tændte mig kun endnu mere.

Da vi havde været hele vejen rundt i huset, gik han ud i køkkenet og startede på sit arbejde. Jeg selv gik ind i sofaen og prøvede at falde ned igen. Min krop var tændt, som den ikke har været længe, og jeg kunne mærke, at jeg var meget fugtig mellem mine ben. Samtidig blev jeg ved med at minde mig selv om, at det var forbudt, og at sådan en ung, flot mand sikkert ikke havde interesse i mig alligevel.

Klokken blev 21, og tømreren havde været inde og spørge om et par ting nogle gange. Hver gang vi snakkede, blev vores blikke mere og mere flirtende og han smilte med det der skæve, frække smil, som gjorde, at mine trusser nu var helt våde. Nu kom han ind med sit værktøj og sagde, at han var færdig for i aften. Jeg tog mod til mig, og spurgte om han ville have en øl, inden han skulle køre. Han takkede hurtigt ja og gik selv ud efter den. Da der var gået et par minutters tid og han stadig ikke var kommet tilbage fra køkkenet, gik jeg ud for at tjekke om alt var okay.

Alt var helt okay, for han havde nu smidt trøjen og stod der med sin solbrune overkrop og arbejdsbukser. Jeg nåede ikke at sige noget, før han tog målrettet skridt mod mig. Han greb hårdt fast i min røv med hans store hænder, imens han kiggede mig dybt i øjnene og beskrev hans begær til mig. Jeg glemte alt om kæreste og gav mig fuldstændig hen til mine dyriske lyster. Han tog fat om min talje med fast greb og vendte mig rundt, så jeg stod med ryggen mod ham. Han pressede sin maskuline krop mod mig, og jeg kunne mærke hans hårde pik mod min lænd. Han fjernede håret fra min hals, så det lå langs min venstre skuldre, og hviskede i mit øre ”I aften er du min!” Begge hans hænder lå nu på mine skuldre og fortsatte ned til mine bryster, mens jeg stadig kunne mærke hans hårde pik trykke sig mod mig i velbehag. Med hans tommel- og pegefingre klemte han mine brystvorter. Først gjorde han det med let tryg, som fik mig til at trygle om mere, til sidst klemte han så hårdt, at jeg måtte udstøde et højt støn som kulmination af smerte og nydelse på samme tid. Hans hænder fortsatte ned til min buksekant, hvor han hurtigt knappede op og fulgte mine jeans hele vejen ned til mine fødder, så jeg nu kun stod i trusser. Han vendte mig om og løftede mig op på køkkenbordet. Han knappede de tre øverste knapper på min skjorte op, hvilket gjorde mig så tændt, at jeg rev min skjorte op så han kunne se mine fyldige bryster. Jeg knappede hans bukser op og rev hans store pik over kanten på hans boxershorts, imens jeg holdte fast i den med min højre hånd. Inden jeg så mig om, havde han trukket min trusse til side og presset hans stive lem op i mig. Der kom et højt støn fra os begge, han fyldte mig fuldstændig ud, og det var den mest tilfredsstillende følelse, jeg længe havde følt. Hans hænder holdte om mine hofter, imens han trak mig ud til kanten af bordet for at støde hurtigt og hårdt op i min våde, varme fisse. Inden for få minutter var jeg så tæt på klimaks, at det var svært at være i min egen krop. Jeg skreg, at han skulle tage mig hårdere, hurtigere og få mig til at komme!

Pludselig trak han sig ud med ordene ”jeg vil mærke dig i alle huller” Han løftede mig ned fra bordet og vendte mig om, og pressede min overkrop mod bordet. Han lod sin hånd ligge mellem mine skuldre med et let tryg. Jeg mærkede min liderlighed stige i grad med, at han tog styringen og dominerede min krop. Med den anden hånd tog han fat i mine ben og sørgede for, at de var helt spredte og mine huller var klar til ham. I hans taske, som lå på gulvet, havde han en glidecreme liggende. Han påførte sig kondom, og smurte sin pik godt ind i glidecreme. Jeg kunne nu mærke hans hånd glide ned ad min ryg, da han nåede min røv vendte han sin hånd, så fingerspidserne vendte nedad. Han lod sine fingre strejfe mit røvhul og fortsætte ned til min skedeåbning. Han lod to fingre glide op og udforske min varme skede. Han fandt hurtigt mit g-punkt og lod hans hånd køre frem og tilbage. Det var en ny og intens følelse, som gjorde mig sindssyg våd. Han tog sine fingre ud og tog dem i sin mund. ”Du smager fantastisk!”.

Med hans tommelfinger masserede han mit røvhul og gjorde det klar til at modtage hans store pik. Stille lod han sin pik glide op i min stramme røv centimeter for centimeter, imens han han pressede min overkrop mod køkkenbordet. Han kneppede mig så hårdt, at jeg skreg af den pirrende nydelse, det gav mig, at føle ham så langt oppe i mig.

Han kom i en eksploderende orgasme, som fik os til kollapse sammen på køkkengulvet.

Vi blev enige om, at dette var en engangsfornøjelse og sagde derfor pænt farvel til hinanden. Næste morgen da min mand kom hjem, var jeg stadig så fyldt med lyst og liderlighed, at med det samme førte ham ind i vores soveværelse. Jeg red ham så hårdt og længe, at jeg kom i en sprøjtende orgasme.

Den dag i dag er min oplevelse med tømreren stadig det bedste forspil min mand og jeg nogensinde har haft.

Gratis Danske sexnoveller

Del dette indlæg