Daten som endte med dominans i gyden

Jeg var lige kommet hjem fra arbejde en lørdag aften, da der popper en besked frem på min skærm fra en fyr fra Tinder. Manden hedder Martin og er en 33-årig københavner, som er flyttet til Odense. Jeg matchede med ham for et par dage siden, og vi har skrevet lidt sammen siden da. Han er en høj fyr med brede skuldre, mørkt hår, blå øjne og et stort skæg. Med andre ord: han er lækker!

Vores samtale har været meget grundlæggende og har handlet meget om hans flytning til Fyn. Han starter først arbejde om nogle uger, og han kender ikke særligt mange mennesker her. I aften skriver han og spørger, om vi ikke skal mødes over en øl. Jeg er med det samme hooked. Ved ikke helt, hvad jeg skal forvente af daten. Jeg dater normalt mænd, som er i 20’erne, men efter min veninde havde overtaget min tinder og søgt efter ældre fyre, var jeg snublet over ham, og jeg kunne ikke sige nej. Måske kan han give mig det, som jeg ikke kan finde i yngre fyre?

Er ved at blive træt af at møde drengerøve, som tror, jeg skal opføre mig som deres mor. Jeg har vældig meget brug for en, som kan sætte mig på plads, og udfordre min intelligens på lidt højere niveau end bilmærker. Jeg har ikke brug for yderligere overbevisning, så jeg skriver straks til ham, at vi mødes kl. 19 på Old Irish i Vintapperstrædet. Med forventninger om, at det skal ende hjemme ved mig, begynder jeg at rydde hurtigt op i min lejlighed, indtil der popper en besked op på min mobil. ”Vi ses smukke”, skriver han.

Jeg går i skabet og finder noget frækt tøj frem. Hvad passer til lejligheden? Jeg får en ide. Går i min undertøjsskuffe og tager min hofteholder på sammen med selvsiddende strømper. Det passer perfekt under min stramme stribede nederdel, der sidder så godt på min røv. Det er min yndlingsnederdel, for hver gang jeg har den på, kan jeg se mændenes blik falde op og ned ad mine lange ben og min røv. Mine veninder kalder mig den Odenseanske Kim Kardashian, fordi min røv bryder alle standarder.

Kanten af mine nylonstrømper stikker lige lidt ud under nederdelen, så man kan se det frække udstyr. Sammen med en blonde, grå top, som giver mig kavalergang, vil Martin ikke kunne tage øjnene fra mig. Og så til toppen af kransekagen: jeg tager ingen trusser på. I samme øjeblik tager jeg min mobil frem og skriver det til Martin. Jeg hører min mobil vibrere 20 sekunder efter og det kilder i maven, da jeg læser: ”Dem får du heller ikke brug for..”

Med mit outfit og sort eyeliner, der indrammer mine øjne og giver dem lidt katte-agtigt udtryk, er jeg klar til at møde Martin. Jeg bor tæt på byen, så jeg vælger at gå derind. Så kan jeg samtidig lige indsamle noget selvtillid, når jeg vimser ned ad gaden i min sorte stilletter og frække outfit til daten. Jeg møder flere mænd på min vej derind, og jeg mærker hurtigt, at der bliver varmere mellem mine lår. Hver eneste gang, jeg møder en flot mand på min vej, bliver jeg bare en tand mere våd i min fisse. Hvis det ikke var fordi, jeg skulle mødes med Martin, havde jeg taget en mand under armen og taget hans hånd op under min kjole. Det kunne være så lækkert med to fingre oppe i mig lige nu. Fortryder lidt, at jeg ikke tog mine TrainBalls i som en lille opvarmning, men jeg finder også hurtigt ud af, at jeg slet ikke behøver opvarmning. Jeg finder en lille gyde, hvor der ikke går nogle mennesker forbi, trækker min nederdel op, så den glider nøjagtig over mine balder. Jeg tager blidt fat i mine inderlår, og jeg kan ikke lade være med at falde hen i mine egne tanker, så jeg bevæger mine fingre op til min fisse, der tager imod dem, som var de sukker i min mund. Jeg fugter dem lidt, inden jeg bevæger mine fingre op til min klit, som føles varm og følsom. Det gisper i mig, da jeg begynder at bevæge min håndflade rundt og rundt, frem og tilbage, op og ned på min klitoris.

Jeg står i gyden og kæler for mig selv, med hovedet bagover, og en hofteholder som kigger frem under nederdelen, da jeg hører nogle fodtrin i baggrunden, som begynder at nærme sig i samme takt som min orgasme kommer tættere på. Den bølger ind over mig, da fodtrinene er så tætte på, at jeg kan høre dem snakke. Når lige at opfange, det er en mand, som taler i telefon, da jeg når mit klimaks. Jeg stønner højt, idet manden går forbi gyden og taber kæben over mit lille arrangement.

Jeg kommer tilbage til virkeligheden hurtigt og bider mig lidt i læben, mens jeg kigger tilbage på ham. Han er stoppet lige foran gyden, og jeg kan se, at han er en flot mand omkring de 40-45 år. Han er tydeligt begejstret over min scene og friske initiativ, og jeg kan se at han står lidt og overvejer sit næste skridt. Jeg trækker min nederdel ned over mine balder, og går roligt over mod ham, indtil jeg står lige overfor ham. Så tager jeg min tommelfinger, som jeg lige har haft inde i den mest intime del af mig, og aer ham i mundvigen. ”Du har lidt savl her..”, siger jeg og går min vej, med det bedste vrik i min hofter, som jeg har lært. Det her bliver en rigtig god aften…

Da jeg kommer ned til Old Irish i gågaden sidder der allerede folk udenfor på bænkene, men dørmændene er dog ikke kommet endnu. Jeg vimser forbi de besatte borde, da jeg hører at mændene som sidder der, fløjter efter mig. Det tænder mig bare en lille smule mere, så jeg træder ind på pubben med oprejst pande og en dryppende fisse. Jeg kigger mig omkring og leder efter Martin, men han er ikke kommet endnu, så jeg sætter mig ned i båsen bagerst i lokalet, som vender hen mod indgangen, så jeg kan se ham når han kommer. Jeg når kun at sidde et par minutter før han træder ind ad døren.

Jeg lægger min mobil fra mig og rejser mig op for at hilse på ham. Han er meget frækkere i virkeligheden end på hans billeder. Hans store biceps og skuldre sætter gang i mig, og hans frække blå øjne gør mig endnu vådere, end hvad jeg nogensinde har forestillet mig. Åh! Og hans skæg, hvor ville jeg gerne mærke det mellem mine ben.

Han er heller ikke helt ubemærket over mit udseende. Jeg have stadig håbet på at få en lidt tydeligere reaktion fra ham… han virker ærligt talt lidt uimponeret. På den anden side, ser det også ud som om, at han virker en anelse mystisk og kold. Jeg rejser mig op på den mest elegante måde, og træder hen mod ham, i håbet om at få en større reaktion fra ham, men han bliver ikke synderligt begejstret – ligesom mig. Jeg lægger an til et knus, da han hiver mig hårdt ind til mig og siger: ”Hold kæft, hvor er du lækker. Jeg kan slet ikke fatte, hvor fræk du er at se på.” Jeg kan ikke dy mig, så jeg hvisker tilbage: ”Jeg har glemt mine trusser derhjemme…” Han stivner et øjeblik, hvorefter han trækker sig væk fra knuset og kigger vurderende op og ned ad mine bare ben og derefter op til mine bryster og brune øjne. Mine muskler i underlivet trækker sig sammen af begær, og jeg bider mig lidt i læben for at se hans reaktion. Igen, er der ingen reaktion at spore… Hvis det var enhver anden fyr, ville de falde på knæ for det her. Jeg er altså mega lækker. Hvad er det, manden ikke fatter?

Vi starter med at bestille nogle øl, og vi får den første del af snakken til at gå med at snakke om vores fælles kærlighed til mørk øl. Der er et eller andet frækt ved mænd, som drikker mørkt øl og kan sætte pris på den rigtigt gode af slagsen. Jeg kan heller ikke lade være med beundre hans skæg. Han ligner en rigtig mand, og det tænder mig helt vildt, selvom der ikke er den samme begejstring at spore hos ham! Snakken glider over på vores drømmepartner, og jeg fortæller, hvor fedt det kunne være at møde en rigtig mand, som ved, hvad han vil, og hvordan man styrer en kvinde. ”Jeg tror, jeg har brug for en mand, som kan sige hold kæft til mig og sætte mig på plads, når jeg har brug for det..” Til det svarer han prompte: ”Challenge accepted” mens han kigger mig i øjnene og tager en slurk af sin øl. Jeg kan ikke lade være med at rødme over hans selvsikre svar, som sender mig i himlen. Han virker som en meget mystisk mand, der både tænder mig helt vildt men samtidig overrasker mig. Han er uforudsigelig…

Efterhånden som det bliver senere, kommer der også flere mennesker ind på pubben, og selvom jeg ikke har lyst til at kigge på andre end Martin, kan jeg ikke undgå at se, hvor mange mennesker, der kigger og peger ned på os. Jeg fryder mig lidt over interessen og tænker, at jeg lige må give både dem og Martin et show, så jeg undskylder mig selv og rejser mig op for at gå ud på toilettet. Det kan være, at det kan sætte lidt gang i ham. Jeg mærker hurtigt, Martins blik falde ned af mit stramme tøj. Jeg har hænderne i siden og trækker lige lidt op i nederdel, så han lige akkurat kan få et blik af mine hofteholder, som hænger fast til mine nylonstrømper, men han kigger væk, som om han ikke vil se det. Lad os se, hvordan han har det, når der er flere, der kæmper om mig… Jeg går ud imod toilettet, og mændene i baren begynder at kigge langt efter mig, og nogle fløjter endda højlydt, selvom de ved, jeg er sammen med Martin herinde. Ha!

Det skal nok blive spændende. Der er ikke noget bedre end en krig mellem alfahanner. Jeg går ud og kigger mig lidt i spejlet, frisker mit hår lidt op og hiver lidt ned i mit tøj. Da der er gået passende tid, går jeg ud fra toilettet, og går direkte over mod Martin som sidder og kigger sulten og en anelse sammenbidt på mig, som om jeg gemmer på noget. Han stiller sig straks op og tager hårdt fat i min albue, da jeg kommer over til ham. ”Jeg bliver vildt tændt af at se dig vimse rundt med den røv og de stænger, men jeg vil have dig for mig selv. Vis mig, hvor du bor og lad mig kneppe dig så hårdt i din fine røv, indtil du råber om nåde. Jeg kan ikke holde mig tilbage længere, så nu tager du dine ting, og så følger du med.” Jeg klapper mig selv på skulderen i min tanker, for nu har jeg endelig vækket det bæst jeg håbede på at finde.

Jeg tager mine ting, imens han står afventende og kigger på, at jeg bukker mig ned efter min pung. Han griber fat i stropperne fra min hofteholder og slipper igen, så det giver et smæld på min balde og mit lår. Det giver mig et lille chok, men samtidig er det en smerte, som jeg kan lide, og det sætter gang i mit begær igen. Han tager sine fingre ind under stroppen igen, men denne gang aer han mig lidt, inden han giver mig et smæld igen. Jeg begynder at trække vejret lidt hurtigere nu, og jeg bliver så liderlig af at mærke den lille smerte, samtidig med, at han står bagved mig. Vi skal hjem nu!

Han tager fat i min albue igen og trækker mig nærmest ud af døren og ned ad gaden. Han giver ikke slip. Hvis det ikke var fordi, jeg selv var så opsat og ivrig for at komme hjem, havde han sikkert taget mig over skulderen. Da vi passerer den gyde, som jeg stod i for et par timer siden, skubber han mig ind i den, indtil jeg står med ryggen til muren og overvejer om skulle prøve at løbe forbi ham, for at provokere ham lidt.

Han tager sig om munden og sætter sin hånd i siden, som om han står og overvejer hans næste skridt. ”Ved du godt, hvor meget det irriterer mig, at du går sådan klædt, når jeg ikke kan gøre noget ved det. Du siger, at du gerne vil have en mand, som tager noget kontrol over dig?” Jeg nikker spændt, og træder et skridt nærmere i håb om, at han vil indtage min mund med sin tunge, men det gør han ikke. ”Jeg er så tæt på at rive tøjet af dig lige nu og slå dig til du skriger, og din første indskydelse er at flirte med mig?

Det er meget modigt af dig. Jeg er træt af at være høflig. Du skal ikke tro, at jeg er ligesom de unge drenge, som du før har datet. Jeg knepper hårdt, og det skal gå ondt, før det er sjovt. Hvis du er klar på det, så vil jeg vise dig en helt ny verden. Til gengæld skal du overholde min eneste regel” Jeg nikker anerkendende igen, fanget af denne mand, som viste sig at være et lidt større bæst end først forventet. ”Du skal adlyde mig ned til mindste ordre. Kan du det ?”

Jeg overvejer kravet lidt, inden jeg svarer ham. Selvfølgelig kan og tør jeg adlyde ham. Det er der så mange mænd, der har krævet før ham. Det er sgu ikke noget nyt. Jeg kan se, hvor meget det irriterer ham at jeg er så længe om at svare, så jeg beslutter mig for at gøre noget, for at teste ham. Jeg tager tre hurtige skridt forbi ham, og ser min vej væk med det største smil på læben. Jeg når lige til gydens åbning, da han griber fat i min arm og trækker mig tilbage igen. Fuck! Han hiver fat i min talje og trækker mig ind mod sig og skubber mig tilbage i gyden. Jeg bliver hidsig og kæmper imod hans hårde greb, men han er alt for stærk. Adrenalinen løber igennem min krop, og jeg er bange for, hvad han vil gøre. Han holder mig fast mod muren. Så tager han mine arme op over mit hoved og holder dem fast med den ene af hans arme. Med den anden hånd begynder han at åbne sine bukser, indtil han står med sin stive pik ud i luften.

Jeg er vred, føler mig antastet, samtidig med at jeg bliver tændt af hans dominans og kontrol over mig. Hvordan kan man både føle sig så tændt og misbrugt på samme tid. Han griber hurtigt fat om min talje og vender mig rundt, så jeg står med ryggen til med armene over hovedet. Så begynder han – uden nogle ord – at trække mine nederdel ned over mine balder, som kigger ud over kanten af den. Jeg har stadig min hofteholder på, da han spreder mine ben og begynder at klaske mig så hårdt i røven, at jeg stønner og skriger på samme tid. Gisp! Hvor er det frækt det her. Efter tre slag i min røv, og uden nogen anden opvarmning støder han ind i mig bagfra i et så stort ryk, at jeg næsten får tårer i øjnene. Han slipper mine arme med den ene hånd, og tager fat i min skulder i stedet, for at holde mig nede, imens han hamrer ind i mig igen. Uden nogen rytme, indtager han min fisse, som om det var hans ejendom. ”Du skal ikke tro, du kan flygte fra mig. Det er mig der bestemmer”.

Han støder ind i mig igen, imens jeg begynder at trække vejret hurtigere, og min adrenalin i kroppen. Han støder ind i min våde fisse med rytmiske stød nu, imens hans egne støn bliver hårdere og hurtigere. ”Du er min. Din fisse er min”. Sig at du vil adlyde mig. ”SIG DET!”

Jeg hulker næsten men uden at græde. Jeg kan ikke få et ord ud. Det gør så ondt, og samtidig vil jeg ikke have, at han stopper. Han griber fat i mit hår bagfra, så mit hoved falder bagover, og jeg møder hans blik. ”SIG DET NU!”

Jeg piber ”Jeg skal nok adlyde dig”-  ”Godt min pige”. Så skal jeg nok lade dig komme.” Han tager sin hånd om til min klit, imens han stadig hamrer ind i mig, så der triller en tåre ned ad min kind. Han begynder at massere mig, og før jeg ved af det kommer orgasmen skyllende indover mig og udvisker al adrenalinen i min krop. Han kommer efter fem ryk mere ind i mig, som får jorden til at skælve under mig. Han stivner inde i mig i et råb. ”FUCK JA!”

Jeg er fuldstændig blackoutet, da han griber fat om mig og finder sig selv igen. Jeg kan slet ikke finde balancen, og jeg opdager kun halvt, at han løfter mig op på hans skulder og begiver sig til at gå ud på gaden igen. Kan ikke finde tilbage til virkeligheden, før han spørger, hvilken adresse jeg bor på, og han bærer mig op i lejligheden.

Han lægger mig ned i sengen indenfor og begynder at tage mit tøj af, uden nogle indvendinger. Jeg kigger op på ham og ser, at han begynder at tage sit eget tøj af, før han lægger sig ned i sengen til mig. ”Du har brug for søvn, inden vi tager næste runde. Sov min pige. Det her er kun starten.” Jeg smiler og overvejer, om jeg burde provokere ham én gang til, men jeg falder i dyb søvn i stedet. Næste dag vågner jeg ved, at jeg kan mærke hans pik på min røv, og hans ånde i nakken…

Del dette indlæg