Creampie og hotelsex

Safranpigen@gmail.com

Det er sen aften, Mette og Jesper har spist en fantastisk lækker middag, de har hygget sig grinet og pjattet. Begge kender en del af planen for i aften, han bedre end hun men begge er bekendt med at de skal se sig selv og hinanden fra nye sider.

En nøgle skifter hånd, leveres fra en maskulin næve til en feminin hånd, et blik og et kram og de går hver sin vej. Jeg låser døren op, en vidunderligt syn møder mig. En lille fast blondine, ligger blindfoldet og fastspændt med håndjern til hovedgærdet. Hun er som ønsket iført sort corsage, sorte nylonstrømper, hofteholder og ingen trusser. Det frækkeste helt glatte skød, får det til at krible i fingrene. Jeg betragter hende sultent, har en trang til at bide i de fine faste patter og mærke den indbydende fisse.

Hun bevæger sig uroligt men kun så meget som håndjernene tillader, hun er spændt og usikker, har længe ventet på dette. Uden et ord, mærker jeg længe på tøsens krop og lader mine fingre følge formen på hendes læber. Min hånd glide ned af hendes hals og finder vej under corsagen. Jeg kupler mine hænder omkring hendes bryster, klemmer dem blidt og napper lidt hårdere i de fristende stive og stenhårde brystvorter. Hun stønner forsigtigt og klynker bekræftende overfor mine hænder der niver hårdere og hårdere i hendes brystvorte.

Fordi hun er i tvivl, er jeg også i tvivl om hvor meget tøs hun er. Men hendes faste ungpige krop reagerer sagligt, på de hårde kærtegn. Hun er mere tøs end hun selv tror. Jeg bukker mig ind over hende, lader min tunge spille henover de stive brystvorter, slikker, sutter og puster blidt på de følsomme vorter og hvisker til hende at hun er en lækker og fræk tøs. Hendes vejrtrækning er tung og hendes krop urolig, utålmodige klynk forlader hendes mund, hun venter tydeligvis på kærlig behandling af hendes allerhelligste sted.

Kvinden under mine hænder vrider sig, som en tæve i løbetid, gør hun sig til og løfter sit underliv. Det kribler i mine fingre, for at straffe hende for at være en lille luder, en liderlig dukketøs. Jeg kærtegner hendes mund med en stor dildo, opmuntre hende til at sutte “gør den våd til dig selv tøs”. Grådigt sluger hun dildoen, sutter, slikker og stønner. Synet af tøsen der sutter, får det til at drive i mit skød. Rytmisk kører jeg den ind og ud af hendes mund og niver blidt i hendes brystvorter. Lille luder, lille frække liderlige ludertøs.

Ligger mig på knæ mellem tøsens ben, i hånden har jeg den store tilsavlede dildo. Forsigtigt puster jeg på hendes brændende skød, lader hende tro at min liderlige tunge om lidt vil pirre den fristende fisse. Spreder de faste skamlæber, betragter den drivvåde fisse. Tøsen er så klar, klitten er hård og opsvulmet tigger mig nærmest om berøring. Med blide kærtegn, kører jeg fingrene frem og tilbage, kærtegner hendes skamlæber. Hun drejer sig, søger grådigt mine fingre, klynkende tigger hun om berøring.

“Fortæl mig du er en lille luder, en lille hore tøs” hvisker jeg krævende, tøsen klynker men overgiver sig liderligt, hendes krop kræver af hende at hun lystrer. Den “pæne” pige, prototypen på naboens datter, nærmest skriger at hun er en ludertøs, en hore og en lille tæve fisse. Belønningen kommer prompte. Mine hænder dirrer, da jeg sætter dildoen mod de små våde skamlæber, et let pres og hovedet af den naturtro pik glider ind i den stramme tøse fjams. Stønnende klynker hun og tigger om at mærke mere, men kun lige pikhovedet får lov at mærke den lille fisses krampetrækninger.

Lader mine hænder løbe frem og tilbage over den nylonbeklædte ben, nyder synet af en fræk blondine, iført sort luderundertøj og spidsen af en stor dildo inde i sin fisse. Forsigtigt bøjer jeg hendes ben, lader min hænder glide ind under hende og mærker de faste baller, grådigt mærker jeg hendes røv og kærtegner let, hendes lille hul. Hun stivner da jeg fortæller hende, at jeg om lidt vil kneppe hendes kæreste, lige her i sengen ved siden af hende vil jeg lade ham glide ind i min våde fisse.

Klynkende tigger hun om at få lov til at se det, men det er ikke den oplevelse hun skal ha’, hun skal ligge blindfoldet, liderlig med en dildo halvt inde i sig lytte og fornemme at hendes mand knepper en anden kvinde. Fristelsen er for stor, bøjer mig hen over den sexede tøs og lukker munden om hendes klit, blidt napper jeg i den og lader min tunge kredse omkring den. Hun reagere stærkt på de længe ventet kærtegn, hulkende tigger hun om mere og går nærmest i bro, blot for at løfte sig liderlige skød. Hun er en fantastisk lille ludertøs, indbyder til røvfuld og kærtegn på en og samme tid, en perfekt kombination, præcis sådan en rigtig tøs skal være.

Opslugt at duften og smagen af den lille fisse, slikker jeg grådigt og uden varsel presser jeg dildoen helt op i tøsen. Nyder at være så tæt på den lille glatte dåse, at jeg tydeligt kan se hvordan de glinsende skamlæber tæt omslutter den store gummipik. Så frækt, så fucking frækt, synet af den lille artige prinsesse, nu forvandlet til en liderlig tæve, får mig til at glemme alt om aftalen. Hårdt skubber jeg dildoen ind og ud af tøsen, uden berøring er jeg nærmest ved at eksplodere over synet.

Da et hårdt klask rammer min røv, er det min tur til at stivne. En brændende smerte, breder sig på min røv, det bare ikke bare et lille klask men et hårdt myndigt og maskulint klask. En hæs mandestemme hvisker: “det var ikke aftalen” – og det var det ikke, aftalen var at tøsen skulle varmes op, ikke kneppes ikke nusses om, ikke slikkes. Men jeg var revet med, drevet af den artige pige med en vidunderlig krop der teede sig som en lille tæve.

Mine fingre kører langsomt frem og tilbage langs Mettes svulmende, glinsende og våde skamlæber da jeg hvisker: “tøsen er varmet op, hun er klar” Jesper beder mig kravle op og fylde Mettes mund med mine patter:” lad tøsen bide lidt i de, store frække patter” hvisker han liderligt. Den pæne pige, ligger allerede og gaber som en sulten fugleunge venter hun på at fyldt sin mund. Hurtigt kravler jeg op, ligger på knæ ved siden af tøsen og lader hende sutte, slikke og bide i mine følsomme brystvorter. Den lille godte nyder det, hun er klynkene, liderlig og stønnende da hun grådigt sutter på mine bryster. Min krop fyldes af små liderlige kramper, det sitre og dirre i alle afkroge over den lille blondines liderlige tunge.

Jesper blander sig da han hæst hvisker:” nu skat, mærk efter” -og i en lang glidende bevægelse, trænger han ind i min våde og villige fisse. Min krop banker frem og tilbage over Mettes hoved i takt med at hendes kæreste knepper min grådige fisse. Desperat forsøger hun at flytte sit hoved efter mine patter, som gynger hen over hende. Jesper har godt fat i mine hofter, han knepper mig i hårde hurtige bevægelser, fortæller Mette at det er en dejlig stram fisse han knepper, -at han vil tømme sig i mig og hun skal slikke mig ren. Hun skriger bekræftende, tigger ham om at røre ved hende.

Mine hænder er overalt på Mettes krop, nulre hendes brystvorter, aer hendes kind og hiver hende i håret. Stønnende fortæller jeg hende, hvor meget hendes kæreste fylder i min fisse, hvor meget jeg nyder hans liderlige pik. Hun stønner bekræftende overfor at det tænder hende at hendes kæreste får noget fremmed fisse, lige ved siden af hende. Det sortner for mine øjne, Jesper har presset sin tommelfinger ind i mit snævre røvhul, han brøler jeg skriger hulkende da vi kommer samtidig. I krampeagtige bevægelser, malker jeg Jespers fyldige pik og mærker han spermer langt oppe i mig. Mette ligger uroligt, bevæger sine ben i utålmodige bevægelser og klynker efter at smage Jespers sperm i min fisse.

Jesper bukker sig ned over hans kæreste, blidt kysser han hendes glinsende fisse. Det er tydeligt han er stolt over sine lille creampie tæve, han elsker sin pæne prinsesse, med en beskidt tøse side. Han peger ivrigt op på Mette og allerede inden de sidste kramper har forladt min liderlige fisse, sidder jeg overskrævs ved tøsens hoved og kræver hendes frække tunge. Hun slikker ivrigt, labber sin kærestes sperm blandet med mine safter i sig. Jesper er trådt ud på gulvet, fascineret kigger han på sin lille tæve tøs der slikker en kvinde, den kvinde han netop har tømt sig i. Med den ene hånd stryger han blidt Mette over håret med den anden leger han med mine bryster.

Min puls har endnu ikke fundet normalen, efter den sidste hårde og hurtige orgasme og hurtigt kan jeg mærke hvordan den igen banker heftigt. Det er ikke kun det at en fræk tøs slikker mig, men det, at det er hendes kærestes sperm hun slikker fra min fisse, der tænder mig afsindigt. Ydmygelsen er stor, men denne lille dirty tøs nyder det, elsker at få fedtet sit kønne ansigt ind i blandede safter.

Jeg er ikke den eneste der nyder det frække syn, af den lille liderlige blondine der lystigt slikker min glatte revne. Ud af øjenkrogen, kan jeg se at Jespers pik har rejst sig igen. Mekanisk og drevet af lyst læner jeg mig frem mod ham og tager hans stive pik i munden. Hans kvinde suger ivrigt på min klit, hendes første gang med en kvinde og hun nyder det. Jesper holder fast om mit hoved, stønnende banker han pikken frem og tilbage i min varme mund, forsøger desperat at kærtegne ham med tungen samtidig, men han har travlt. Han kigger stønnende ned på sin prinsesse, der grådigt og stønnende labber fisse safter i sig. Han havde ikke forstillet sig at nydelsen ville være så stor, for hende men det tænder ham at se hans lille artige slavetæve i denne position.

Da jeg rejser mig fra tøsens ansigt, er Jesper hurtig til at skifte mund, i en voldsom bevægelse fylder han tøsens creampie mund med sin pik og knepper hendes hals i dybe stød. Jeg kan ikke modstå fristelsen, den lille prinsessetøs får det til at krible i mine fingre og krampe i mit underliv. Blidt glider den store dildo i bund, hendes lille fisse tager sultent imod. Tøsen nyder hver eneste glidende bevægelse i både hendes mund og fisse. Jesper er hård ved hende, den ene lussing efter den anden rammer hendes fine hud, samtidig med at han knepper hendes mund. Hendes fisse driver af liderlige safter, blidt lader jeg dildoen kærtegne hendes indre og lukker munden om hendes klit.

Mettes krop dirre, den ambivalente følelse af blide kærtegn af fissen og hård behandling af munden får alle muskler i hendes frække krop til at spænde op. Jesper er meget målrettet da han trækker sig ud af hendes mund, et kort øjeblik nyder han synet af at en kvinde slikker hans frække tøs. Det er tydeligt for mig at det er pladsen mellem hans kvindes ben han venter på. Jeg suger en sidste gang hårdt på den opsvulmede og hårde klit, inden jeg viger pladsen.

Diskret klæder jeg mig på, kigger på det unge elskende par. Jesper har bøjet hendes ben helt op, han sidder på knæ og gennemprygler den lille frække tøs. Hun klynker tilfreds og tigger ham om at kneppe sin røv. Da jeg vender mig en sidste gang, inden jeg går ud af døren kan jeg se at han har trukket sig ud og sætter pikken mod hendes stjerne. Diskret lukker jeg døren og nyder tankerne om den lille frække analprinsesse.

Smilende sætter jeg et hak på min “noget-jeg-skal-prøve-inden-jeg-dør-liste” og går i bad.

 

Del dette indlæg