Bustur med efterskolen

Efterskolen, fuld af overraskelser og gode minder.

For mange år siden på efterskolen, var der hvert år et tilbud om man kunne komme på skiferie.
Godt nok havde jeg aldrig prøvet at stå på ski før, men en gang skulle jo være den første og så var det jo en god mulighed for at komme til at prøve hvad det var for noget.

Turen der ned og selve skiferien gik som sådan noget nu en gang går, ganske hyggeligt og en super god oplevelse som jeg desværre kun har haft mulighed for et par gange siden.

Der imod må jeg desværre sige at jeg ALDRIG har oplevet en bustur, som den hjem fra Østrig.

Som ung og genert teenager der på ingen måde viste hvordan man skulle gøre sig til for det andet køn var det i sagens natur ret svært at gøre noget ved det over for dem man godt kunne lide og tro på de tegn som der måske / maske ikke var nogle der sendte i ens retning. Tænk nu hvis man tog fejl og dummede sig?!

Men som på vejen der ned, gjorde vi også holdte på vejen hjem da det var ved at være aften, så bussen kunne blive lavet om til sovebus.

Vi gik ind og børstede tænder, gjorde os klar til natten og vendte så tilbage til bussen hvor sæderne var lang ned og der lå en lille pude og et tæppe til hver.

Hurtigt fandt vi vores pladser igen og jeg var ganske tilfreds med at jeg havde siddet ved siden af Sandra, så jeg også skulle sove ved siden af hende.

Ikke at vi havde noget kørende eller noget i den stil, men som nævnt tidligere, var det nok en af de piger der kunne have været spændende at snakke noget mere med, hvis modet havde været til det. Så det meste af turen i bussen var gået med lidt stille small talk om skiferien og hvor kedeligt det blev at komme tilbage til skolen og så ellers snakke med dem der sad omkring os.

Som de fleste andre, var vi også iklædt den joggingdragt som vi havde fået gennem skolen, den var ikke for tyk og irriterende når vi skulle sove, til gengæld den var tyk og komfortabel nok til man kunne sidde i den mens vi kørte om dagen. Og så var det vel bare en tid, sidst i 90´erne, hvor moden lige knap var så vigtig, så man ikke kunne have et sæt syntetisk Nike tøj på fra tid til anden.

Sandra havde dog smidt sin trøje, så hun kun have en top på, da hun lagde sig ind i det nederste lag af senge, hvor jeg allerede lå inderst.

Der gik som forventet lidt tid med at få ro, men som en uges underskud af søvn indhentede de forskellige i bussen, faldt der alligevel en dyb stilhed over bussen, med undtagelse af den knurrende motor og lidt trafikstøj.

Jeg selv havde det vist lidt sværere end de fleste med at falde i søvn. Der var egentlig ikke meget at holde sig vågen for, men jeg lå ikke alt for godt og fra tid til anden viftede lidt af Sandras lange sorte hår over og kildede mig under næsen.

Der havde efterhånden været stille i bussen ret lang tid, sådan føltes det i hvert fald når der ikke var mulighed for at følge tiden på nogle ure og jeg vendte mig rundt for at se om det var bedre at sove på den anden side.

Uden at tænke over det landede min ene hånd på Sandras tæppe og jeg kunne mærke et af hendes bløde bryster gennem de tynde stykker stof.

Jeg var som forstenet, og holdte for en hver pris mine øjne lukket, hvis ikke hun sov måtte hun på ingen måde finde ud af at JEG ikke gjorde!

Jeg lå lidt og bussen små bump og rystelser fra vejen lod jeg forplante sig til min hånd, måske endda med lidt ekstra hjælp fra mig selv. Det var jo ikke til at vide hvornår det ville få en ende.

Jeg mærkede på et øjeblik, hvordan hendes brystvorte trak sig sammen til en hård lille kugle under min hånd og hurtigt fik jeg lagt en lille plan i mit hoved. Om det så ville lykkedes måtte tiden vise. Men jeg havde jo trods alt verdens dårligst undskyldning i baghånden: Jeg sov.

Jeg trak hånden til mig og ind under mit tæppe, jeg prøvede at trække den så lang tid jeg kunne, uden at falde i søvn, men også så hvis hun ikke sov helt eller var blevet vækket af mine berøringer, så kunne hun døse lidt hen igen.

Det føltes mindst som et kvarter før jeg igen prøvede lykken og denne gang førte jeg hånden ind under hendes tæppe. og mærkede at hun kun havde den lille tynde bomuldstop på, uden bh under, og med det samme kunne jeg mærke hvordan brystvorten igen anerkendte mine små berøringer, og rejste sig i en hård lille kugle.

Jeg lod hånden glide ned over det tynde stof og gled inden for i hendes løse bukser og begyndte at kæle forsigtigt uden på hendes trusser.

Helt langsomt og forsigtigt kælede jeg for hende og mærkede hvordan hun langsom og sikkert ubevist i sin søvn, spredte benene lidt ekstra for mig.

Jo mere jeg nussede hendes underliv, jo mere spredte hun sine ben og da jeg synes at kunne mærke fugten trække i gennem den bløde bomuld, blev jeg enig med mig selv om det var på tide at gå et skridt længere.

Jeg havde ingen idé om hvor vidt hun lå og kiggede på mig, eller om hun sov, men langsomt og med helt stille bevægelser fik jeg listet hånden inden for i hendes trusser og ned til de små bløde dun.

Jeg kunne lige forestille mig hvordan hun måtte se ud hvis jeg havde muligheden for at tage et kig.

Igen følte jeg mig forsigtigt frem og nøjedes i lang tid med at holde mig fra hendes mest hellige, men kælede kun omkring hendes skød.

Jeg prøvede endelig med en nysgerrig finger at glide hen over revnen og mærkede både hvordan det fik hende til at vride sig lidt, men også hvor våd hun allerede var.

Langsomt kørte jeg min langefinger frem og tilbage et par gange for at fugte den lidt inden jeg endelig prøvende lod den glide op i hende.

Desværre var hun hurtig til at fange mit håndled og trak min hånd over til min egen mave hvor hun slap den og trak sig igen ind under sig tæppe.

Jeg havde mest af alt lyst til at prøve igen, tænkte den hurtige reaktion måtte være tegn på hun havde været vågen og selv valgt hvor langt hun synes det var i orden jeg gik, men blev alligevel liggende et par minutter inden jeg igen lod min hånd finde ind under hendes tæppe.

Igen forsvandt mine fingre ned i hendes trusser og kun med en lidt tungere vejrtrækning fornemmede jeg på hende at jeg igen havde fundet hendes lille frække klit med en listig finger og gav mig denne gang endnu bedre tid til at kæle for hende uden at nærme mig den liderlige revne.

Jeg fornemmede at hun igen spredte benene en lille smule ekstra som for at acceptere mine kærtegn, men lod denne gang være med at gøre andet end køre en finger eller to ned over de nu endnu mere fugtige læber inden jeg igen fandt den lille strittende klit.
Holdt mit fokus på og omkring den til jeg mærkede en let skælven i hendes krop og da jeg igen lad en finger glide ned over revnen var hun ikke kun fugtig, men direkte våd.

Det gav mig fornyet håb og med en stille pegefinger prøvede jeg igen at søge inden for i varmen, men nåede ikke meget længere end første gang, før hun trak underlivet væk fra min finger, som ramte jeg et ømt punkt, mens hun igen fangede min hånd.
Denne gang slap hun dog ikke min arm da hun flyttede den over under mit eget tæppe.
I stedet førte hun min hånd ned til mine egne bukser og med lidt diskret hjælp fik hun ført min hånd inden for i underbukserne.

Jeg kunne ikke undgå at mærke at hun lige var nød til at være helt sikker på jeg havde fat om pikken før hun langsomt begyndte at føre min hånd frem og tilbage over skaftet.

Jeg forstod budskabet og helt stille og som en ubevidst bevægelse begyndte jeg selv at overtage den monotone rytme og inden længe mærkede jeg de tynde, forsigtige og lidt famlende fingre om min pung, mærkede hvordan hun prøvende tog om nosserne og legede lidt med dem inden hun flyttede sin hånd op og erstatte min hånd og med en lidt nervøs og urutineret hånd gjorde hun mig færdig.

Jeg kunne på ingen måde begribe hvad der lige var sket, men mens hun fik tørrede det værste af min sperm af sine fingre, i mine underbukser hviskede hun at hun desværre stadig var jomfru og ikke vant til at blive rørt på den måde, men hvis jeg manglede et sted at tage på natterend i næste uge var hendes vindue åbent og hendes værelseskammerat havde en ekstra uges ferie, før hun vendte sig rundt med ryggen til mig og vendte tilbage i drømmeland…

… Hvad mere kunne man bede om som usikker teenager? En spiller af den frække pige fra skolen og en invitation der ikke var til at tage fejl af – om det så var for at finde ud af om jeg virkelig sov eller rævesov betød ikke noget i min verden, og for en sjælden gang ønskede jeg weekenden overstået før den var gået i gang.

Bustur med efterskolen
Forfatter: Sexy Satan
Mail: sexy-satan@live.dk

Del dette indlæg