Buret

Mia var en af de der piger, som altid klarede sig godt i alt. Hun var vellidt blandt venner, medstuderende og selvfølgelig sin familie. Hun fik gode karakterer på universitetet og spillede på førsteholdet i håndbold. Man kunne vel kalde hende naboens pige, så ved de fleste, hvilken kategori hun hører under. Mia har langt lyst hår og klare blå øjne, hendes krop var trænet med kvindelige former. Det gode udseende gjorde hende også meget populær hos fyrene.

Alt så ud til at køre for hende ud ad til, men inde i Mia var der noget, som ikke var som det skulle være. Siden hun var  20 år, havde hun gået med en følelse af, at alt ikke var helt som det skulle være. Der lå altid så meget pres på hendes skuldre om at klare sig godt i sin uddannelse, finde drømmefyren og stifte familie. Der var bare lige den ene ting, at Mia kun havde været sammen med en mand i hendes 26 år. Den ene gang havde føltes fuldstændig forkert for hende.
Derfor havde Mia nu planlagt en aften, som skulle være med til at definerer resten af hendes seksuelle liv. Hun havde set en reklame på nettet om en hjemmeside, som hed DomLes.dk. Siden henvendte sig til kvinder i aldersgruppen 25-45, som var lesbiske eller bi, og som enten nød at dominerer eller blive domineret. Mia havde flere gange været inde og læse diverse opslag, samtaler og se hvilken begivenheder der var blevet oprettet.

Nu var det torsdag aften, og hun sad endnu en gang og surfede rundt på hjemmesiden. Indtil nu havde hun aldrig selv skrevet noget, hun havde blot observeret de andre på afstand, hvilket hun fandt sig rigtig godt tilpas i. Det skulle nu forandre sig. Hun havde set, at 3 kvinder søgte en ung, slave for en enkelt aften. Opslaget så sådan ud:

SLAVE SØGES!
Vi er fire modne kvinder mellem 35 og 43 år. Vi søger en ung, fræk pige, som ønsker at blive domineret, pirret og tilfredsstillet for en aften. Dette vil foregå i ”det røde rum” i vores klubhus i Gentofte. Vi har følgende krav:

Minimum 25

Maksimum 30

Lydig

Slank

Liderlig

Kontakt os her på siden.

Det var lige præcis den annonce, som Mia ubevidst havde ventet så længe på. Hun skrev en privatbesked til gruppen, og med det samme følte hun spænding i hele sin krop. Hun længtes efter at give slip på sin kontrol, og lade andre styre slagets gang. Det har kunne blive hendes frirum for hverdagens stress og pres.

Der gik ikke 5 minutter før hun modtog et svar. Det var kort og kontant, hvilket både pirrede og skræmte hende på samme tid. Hun fik en adresse, et tidspunkt og en dresscode. Det var allerede i morgen. Hun besluttede sig for at lukke ned for computeren og få noget søvn, der var nemlig noget i hende, som tænkte, at hun nok ville få brug for energi i morgen.

Det blev fredag aften. Mia havde taget sit sorte sæt lingeri på og en lang sort jakke udover, hvilket var den påkrævet dresscode. Hun satte sig i en bestilt taxa og fortalte en adresse, som lå 5 minutters gang fra klubhuset, så hun var sikker på, at ingen så hvor hun skulle hen. Da hun steg ud af taxaen ti minutter senere, kiggede hun sig over begge skuldre. Tænk hvis nogen vidste, at hun egentlig ikke var den gode pige, som alle troede, hun var.

Ude foran stod to fakler og brændte, ildens skær beroligede hende på en måde, og hun følte sig klar til at gå ind. Hun åbnede døren og duften af kvindelig parfume ramte hende. Det var en sensuel og røgelseslignende duft, hvilket gjorde hende utrolig godt tilpas.

Hun fortsatte direkte mod ”Det røde rum”, som hun også havde fået besked på. Inden hun åbnede døren tog hun en dyb indånding, og afsluttede med et lille smil. Indeni glædede hun sig som et lille barn til juleaften.

Der stod de. Tre smukke kvinder klædt i det mest sexede tøj, man kunne forstille sig. To af dem havde langt sort hår, mørkt øjenskygge og helt røde læber. Den sidste skilte sig ud, og Mia blev hurtig klar over, at hun var lederen af denne lille dominans-gruppe. Hendes hår var postkasse rødt og klippet i en skarp page. Hendes læber var fyldige og meget røde af natur. Hun havde en maske om sine øjne, som var sort med de fineste blonder. Hun var klædt i et sort, lak korset, men lange sorte støvler og netstrømper. Mia døbte hende ”den røde kvinde” i sit hoved. Lederen gik med bestemte skridt mod Mia uden at trække en mine. Hun tog fat i Mias arm og trak hende over til korset, som sad fast mod bagvæggen. I den modsatte hånd havde lederen en lang pisk, som hun slog mod gulvet én gang. Det gik op for Mia, at dette var en besked til de to andre kvinder om at starte seancen. Den ene kvinde knappede jakken op, og tog den af Mia, mens den anden gjorde manchetterne klar på korset. Efter et kort øjeblik var Mia fastspændt på korset med både arme og ben. Lederen stillede sig direkte foran hende og kiggede hende i øjnene. ”Du er min nu, og jeg vil ikke høre andet end ja tak, fra dine små uskyldige læber – forstår du?” Mia svarede, som hun havde fået besked på med et ja tak. Lederen slog igen med pisken mod gulvet, og den ene af kvinderne gik over mod en lille bankboks lignende genstand til højre for korset. Sa hun åbnede boksen, kunne Mia se, at der var rekvisitter til en helaftensforestilling. Kvinden tog en kniv ud og afleverede den til lederen. Mia mærkede hendes hjerte hamre af sted, og blev i tvivl om de ville skade hende, men det var ikke tilfældet. Lederen skar omhyggeligt Mias undertøj i stykker, imens hun holdte øjenkontakten med hende. Det var pirrende og enormt skræmmende på samme tid. Lederen kiggede kort på den anden kvinde, som gik over til boksen og fandt tre lys frem.

”Før du kan få din nydelse, skal du mærke smerte”. Lysene blev tændt og de tre kvinder hældte omhyggeligt stearin ned over Mias små, strittende bryster, Følelsen var præcis, som hun havde forventet varm, smertefuld, men enormt befriende. Det var ikke længere hende selv, som havde kontrollen og det føltes dejligt. Kvinderne kom med små kommentarer til Mia, de kaldte hende navne og mindede hende om, hvem der bestemte. Det gjorde hende enormt liderlig, så liderlig at hun tiggede dem om af røre ved hende. Men det var jo mod lederens regler, og hun skulle derfor have straf. Det var som om, at man kunne se tilfredsstillelse i lederens øjne, da hun piskede Mias fisse og bryster så hårdt, at det efterlod røde mærker. Mias skreg af smerte og tiggede om nåde, men der var ikke noget at komme efter, lederen fortsatte med slagene.

Nu gik lederen selv mod boksen, og kom tilbage med et spanskrør og en vibrator. Hun gav hver af kvinderne en genstand, imens hun gav dem instrukser. For hvert støn slaven kom med, skulle hun modtage slag med spanskrøret.

Kvinden med vibratoren satte sig på knæ foran Mia. Kvinden kørte vibratoren langs Mias lår og skamlæber, det fik Mia til at vride sig og stønne, men det blev hurtigt straffet med et slag mod højre brystvorte. Kvinden lod sit hovedet glide mod Mias våde fisse og begyndte at slikke hende. Det var en forløsning, som Mia ikke kunne stride imod, hun stønnede igen. Lederen tog hårdt fat om Mias kæbe og fortalte hende, at hun var en lille luder, som skulle lære at lytte efter reglerne. Nu var ”den røde dame” sur, og beordrede kvinden med spanskrøret om at give Mia konstante slag.

Følelsen af smerte og nydelse på samme tid, gjorde Mia mere en liderlig. Hun vred sig på korset, hvilket resulterede i mærker på hænder og fødder, da hun var hårdt fastspændt i manchetterne.

Kvindende afløste sin slikkende tunge med den hårde vibrator mod Mias spændte klitoris. Samtidig kom lederen helt tæt på korset, tog fast i Mias hår og stak to fingre op i den våde, opsvulmede skede. Lederen beordrede Mia til ikke at komme under nogen omstændigheder, hvilket kun fik Mias presserende orgasme til at komme tættere på. Lederens to fingre blev til tre, hvilket fyldte den lille stramme fuldstændig ud.

Slagene overalt på kroppen, den hårde vibrator mod klitoris og lederens erfarne fingre oppe i hende, føltes som den mest befriende følelse, hun nogensinde havde haft.

”Må jeg ikke nok komme?!” ”Jeg bliver nødt til at komme” råbte Mia gentagne gange. Hendes krop var så fyldt op, at hun ikke kunne holde det ud længere. Det fik lederen til at slå i gulvet med sin pisk to gange. Begge kvinder stoppede med deres hårde udøvelser mod hende.

De åbnede manchetterne og trak Mia mod et bur placeret i modsatte ende af ”det røde rum”. Inden Mia havde opdaget det, sad hun nu i et lille bur med benene placeret mellen tremmerne. Lederen lagde sig på alle fire foran buret og trak i begge ben. Hun kiggede Mia dybt i øjnene og sagde, at hun ville få hende til at komme som aldrig før. Lederen lod sine erfarne fingre glide dybt op i Mias skede, imens hende bløde tunge cirkulerede mod hende klitoris. Det var en ukendt følelse for Mia. Hun havde før opnået klimaks derhjemme med hendes brusehovede, men denne følelse var anderledes. Orgasmen pressede sig på, og Mia vred hele hendes krop imens hun skreg. Det hele kulminerede i en lang, sprøjtende orgasme som ramte lederen i ansigtet. ”God pige”, sagde lederen, mens hun stillede sig op. Hun låste buret op, og gav Mia hendes jakke. Mia følte stadig orgasmen glide rundt i hendes krop, samtidig med at hendes safter løb ned mellem lårene. De to kvinder to Mia i hver arm og førte hende mod hoveddøren. Nu stod hun der i den mørke efterårsaften, helt nøgen under sin jakke, og hun havde aldrig følt sig så tilpas.

Inden Mia ringede efter en taxa, tænkte hun for sig selv, at buret og ”den røde kvinde” var hendes seksuelle fremtid.

Del dette indlæg