Biografen – Kasper og Lea, del 1

Biografen bød på en overraskelse i mørket.

Leas ene hånd gled ind mellem hendes ben og fandt hvile udenpå hendes trusser. Hun kunne mærke varmen fra sin fisse gennem de tynde blonder. Lea stod på kontoret i færd med at afklæde sig sit ret anstændige business-suit med nederdel, skjorte og blazer. I dagens anledning havde hun matchet det med et sæt lækre, selvsiddende strømper og de tyndeste, sorte blondetrusser, hun havde kunnet finde i sin bugnende undertøjsskuffe. Der var selvfølgelig ingen, der kunne se det, men Lea vidste det, og det var nok til, at hun havde smilet lidt ekstra hele dagen. Der skulle ikke altid så meget til.

Hun var blevet fjantet som en skolepige, da sms’en fra Kasper var tikket ind aftenen før. Hun vidste, det ville blive en lang dag i retten den følgende dag, så det var intet mindre end perfekt timing, at hun nu kunne se frem til et seriøst knald. Lea havde taget sagsakterne til morgendagens retsmøde med på badeværelset sammen med et glas rødvin. Rundhåndet hældte hun lavendelolie i badekarret, før hun sænkede sin slanke krop ned i det varme vand. Hun havde kælet for sin krop under boblerne og været ekstra grundig med skraberen, før hun var steget ud af karret og havde smurt sin krop ind i et tykt lag velduftende bodylotion. Hun elskede at gøre sig klar til Kasper.

På toilettet lod Lea fingerspidserne søge ind under blonderne og mærkede sine lange negle glide langs de glatte læber. Hun sukkede stille og lod sig selv mærke forventningens prikken i sin hud, før hun rullede de selvsiddende strømper af og smøg sig i et par mørke jeans og en ærmeløs hvid silketop. Hun så sig i spejlet, rettede på lange, mørke lokker og opfriskede mascaraen omkring de brune øjne. På med blazeren igen og de røde hæle og så var hun klar. Lea kunne godt lide det professionelle look, hendes business-suits gav, men jeans var langt mere passende til en tur i biografen, syntes hun. Hun havde derfor taget skiftetøj med på kontoret. Hun vidste godt, hun ikke ville kunne nå hjem og aftensmaden kneb det også med. Hun nåede lige at fortære et æble, mens hun gik gennem byen mod Palads.

Lea havde tænkt, det var et mærkeligt sted, de skulle mødes, da Kasper havde sendt en sms med tid og sted. Sms’en i sig selv var der ikke noget mærkeligt i. Det var altid den måde, deres aftaler om at mødes kom i stand på. En sms med et tidspunkt, og så om det var hans eller hendes lejlighed, der skulle danne rammen om deres hyggestund. Men stedet denne gang forundrede hende.

De havde aldrig lavet ting sammen ude i den virkelige verden, og det passede egentlig Lea fint. De var alligevel altid mere eller mindre afklædte, når de sås, så der var en vis tryghed i, at den slags foregik bag lukkede døre. Lea var i øvrigt heller ikke interesseret i andet end en lækker mand at lege med i ny og næ. Hun havde hverken tid eller lyst til noget mere fast lige nu. Det var alt for besværligt, og Lea lod sit job og sin spirende karriere fylde rigtig meget. Men okay tænkte hun. Hvis han havde lyst til at se en film med hende, ville hun da ikke stå i vejen. Det gjorde hun i øvrigt sjældent. Stod i vejen, altså.

Der var ligesom en særlig dynamik over deres forhold, hvis man da kunne kalde det det. De knaldede jo kun. Og det tilmed med en rollefordeling der gjorde, at det var ham, der havde bukserne på og ledte an, om end Lea ikke kunne dy sig for indimellem at spille lidt kæk og lade som om, hun var uenig. Om ikke for andet, så bare for den måde hvorpå hans klare blå øjne lyste endnu stærkere op, og hans stemme fik en helt særlig tone over sig, når han med en fasthed i sine ellers ret bløde kontorhænder lod hende vide, at hun gjorde klogest i at makke ret.

Lea fik øje på ham, længe før han fik øje på hende. Hun kom gående langs Studiestræde og hendes brystvorter havde instinktivt rejst sig, da hun så ham. Han stod henslængt op af gelænderet foran biografen. Klædt i jeans, polo og blazer. Casual og komplet uimodståelig. Hans lyse hår sad som om, han lige var trådt ud af badet, men hvis Lea kendte Kasper godt nok, var der ikke et eneste hårstrå, der ikke sad lige præcis der, hvor han havde bedt det bugte sig.

Der var intet ondt skabt i Kasper. Han var regnskabsmand, et par år ældre end hende – de var på hver sin side af de 30 år – og hun havde mødt ham til en fest hos en fælles bekendt. Efter at have flirtet gennem stuen nogle timer, var de forsvundet ud i natten sammen, forhåbentlig uden nogen havde lagt alt for meget mærke til det. Lea var fuldstændig tryg ved ham, men der var ingen tvivl om, at han var en mand med sin helt egen vilje. Kasper havde, som kun ganske få af de mænd, Lea tidligere havde mødt, karismaen til at bakke stilen op, så Lea lod ham gøre det. Hun nød hans påfund og hans vilje – og hun nød ham.

Da hun kom tættere på, fortabte Leas øjne sig i hans ansigt. Hans markerede kæbe og det lækre, rødblonde fuldskæg, hun var så vild med. Hendes øjne gled nedover hans krop og hun bed sig i læben. Han var så pokkers velformet. Kasper fik øje på hende og trådte et skridt frem for at give hende et kram. Lea kunne ikke dy sig for lige at kaste et blik på bulen i hans jeans, før hun lod sin hånd glide ned langs hans ryg, mens de krammede. Hun lagde hovedet mod hans kind. Mmm. Den duft…

Kasper havde købt billetterne, mens han havde ventet på hende, og nu sad de så i sal 11 som nogle af de eneste mennesker en tilfældig onsdag aften. Foran dem kørte en film, som hun ikke havde hørt det fjerneste om, før hun for en times tid siden var trådt indenfor i Palads. Lea havde kæmpet ihærdigt den første halve time for ikke bare at sidde og glo på Kasper, mens hun ventede på, han foretog sit træk. Der måtte simpelthen være en mening med biografturen, men Kasper sad bare helt roligt og tilbagelænet i sædet og så på filmen.

Lea havde trukket resigneret på skuldrene og sat sig for at finde ud af, hvad den film gik ud på. Måske der var et hint at finde i dens handling. Den halve time blev til en hel, og Lea havde stadig ikke hittet hverken hoved eller hale i setuppet og menneskene, der flimrede forbi foran hende. Hun følte det som om minutterne sneglede sig af sted og langsomt mærkede hun, hvordan hun blev døsig og ikke kunne lade være med at gabe. Det havde været nogle frygteligt lange arbejdsdage i denne uge allerede, og weekenden syntes stadig flere årtier væk. Det var hårdt at være fuldmægtig på et af byens største advokatkontorer. Med ét blev hun dog lysvågen.

”Hvis du gaber igen, bliver jeg nødt til at gøre noget ved det”, hviskede Kasper i hendes øre. Hans stemme var neutral, men bestemt. Hun kendte det tonefald. Han prøvede at være cool, men han havde en plan. Lea smilede og mærkede sit skød instinktivt trække sig sammen i et lille ryk.

Hendes hjerne kværnede afsted. Hvordan kom hun videre herfra? Hun kunne jo ikke bare gabe på kommando, for så ville han uden tvivl gennemskue hende og afslutte hele spillet, før det overhovedet kom i gang. Sådan var han nemlig også. Iskold og klar til at aflyse alt på et øjeblik, hvis han fornemmede, Lea forsøgte at tage mere magt, end han var villig til at afgive. Også selvom han var bundliderlig og nød at kneppe hende fra sans og samling. Han havde kontrol over sin veltrænede krop og kunne lukke ned for lysten, hvis tingene ikke artede sig i den retning, han havde tænkt – eller i det mindste kunne dreje dem til sin fordel undervejs.

Lea havde ikke den fjerneste idé om, hvad Kasper havde i tankerne, men hun var sikker på, at det var en oplevelse, hun ikke kunne lade gå fra sig. Den fornemmelse havde hun haft en del gange sammen med ham, og hun havde endnu aldrig taget fejl.

Hun så over på ham. Hans øjne flyttede sig ikke fra biograflærredet, men hun var ikke i tvivl om, at han havde bemærket hendes blik. Han fiskede noget ud af sin jakkelomme og rakte til hende. ”Tag den her på”, sagde han køligt. ”Du ser alligevel ikke filmen”. Lea mumlede et ’javel’, men Kaspers øjenbryn trak sig sammen, og han tyssede på hende. Den enkle, lille bevægelse mindede Lea om, at de ikke var alene i biografen.

Der sad to ældre ægtepar næsten forrest i salen, og en lille håndfuld øvrige gæster spredt enkeltvis omkring. Der sad ingen på samme række som hun og Kasper allerbagerst, og heller ingen på rækken lige foran. Heldigvis, tænkte hun, mens hun foldede det lille, bløde stykke stof ud, som Kasper havde rakt hende. Da hun opdagede, at stoffet havde elastikker i siderne, begyndte hendes fingre at sitre. Forventningen snurrede i hendes mave. Lea tog blindfoldet på og sad nu i den i forvejen mørke biograf, fuldstændig blændet.

Sådan sad hun længe. Minutterne føltes som timer, mens hun sad der og prøvede at slappe af. Hendes indre var i oprør. Tankerne kværnede stadig løs, selvom hun prøvede at standse dem. Hun vidste ikke, hvad der ville komme til at foregå – om noget overhovedet. Hun burde være ligeglad, for hun havde alligevel ingen indflydelse på situationen, men hun kunne ikke slukke tankestrømmen.

Hvor længe havde Kasper tænkt sig, hun skulle sidde sådan? Hvorfor sagde han ikke noget? Eller rørte hende? Skulle de først have sex, når filmen var færdig? Eller skulle de overhovedet ikke have sex? Handlede det hele virkelig om filmen, som hun nu ikke engang kunne se? Den sidste tanke fik Lea til at rynke på næsen. At være sammen med Kasper uden at have sex, virkede utopisk. Hendes fisse prikkede utålmodigt bag de nye jeans, der strammede perfekt om hendes velformede balder. Det var næsten ikke til at holde ud bare at vente. Hun skar endnu en grimasse og trak vejret tungt.

”Det er ikke pænt at rynke på næsen, når jeg har taget dig med i biografen”, kom det tørt fra ham. Lea gippede lidt forskrækket. Han måtte have siddet og set på hende igen – denne gang uden hun havde bemærket det. Men hvordan skulle hun også kunne det med bind for øjnene, tænkte hun. Lea åbnede munden for at sige noget, men han lagde en finger over hendes bløde læber og hun fornemmede, at han rykkede sig ind mod hende. Hans skæg kildede mod hendes øre, så tæt på var han, og hans stemme fik det til at risle lystent ned over hendes ryg. ”Tag min pik i munden. Nu!”.

Lea sad som forstenet i det varme biografsæde. Chokeret. Til dels over at hun ikke selv havde tænkt på, at det var der, de var på vej hen, men mindst lige så meget af bar overraskelse over, hvordan han vidste, at hun længe havde fantaseret om at få lov til netop dette.

Ingen af de mænd, hun tidligere havde været sammen med, havde haft modet til at lade hende give dem et blowjob i ly af biografens mørke, men Kasper var tydeligvis anderledes. Ikke at det burde komme bag på hende efter de ting, de ellers havde oplevet sammen, men pludseligheden i det hele overraskede hende alligevel. Hvis man kan tale om en pludselighed, når hun havde siddet med blindfold på de sidste tyve minutter.

Hun mærkede hans hånd tage fat i hendes lange, mørke hår. ”Hørte du mig ikke?”. Hun nikkede og lænede sig over mod ham. ”Du siger ikke en lyd”, hviskede han advarende, da han fjernede fingeren fra hendes læber. Hånden i håret fastholdt det stramme greb, mens hun famlende fik åbnet hans bukser og fisket hans halvstive lem ud i det fri. Først da hun lod sine fyldige, varme læber sænke sig nedover ham, løsnede han grebet en smule.

Lea var i himlen. Der var kun ganske få ting, hun elskede mere, end at mærke en pik vokse sig større i hendes mund, og at hun nu intet kunne se, og i øvrigt befandt sig i en biograf uden idé om, om nogen så hende, tændte hende blot endnu mere. Hun lukkede sin mund omkring ham og lod pikken trænge helt ind i ét langt, lækkert sug. Hun masserede roden af hans pik med læberne, og så slap hun ham igen med et lille gisp efter luft. Hun blottede spidsen af hans pik og lod tungen slikke de første dråber af præsperm væk, før hun grådigt suttede det følsomme hoved ind og ud af sin varme mund. Meget mod hendes natur lykkedes det hende at være så godt som lydløs. Kun hendes dybe vejrtrækning og en svag smasken hørtes omkring hende. Hun kvalte hvert et støn, der boblede i hende, før det slap forbi hans hårde pik.

Virkningen udeblev ikke. Det varede ikke længe før grebet i hendes hår igen blev strammet, og hun mærkede Kasper løfte sig lidt fra sædet og presse sine hofter op mod hendes ansigt for at få pikken helt ned i hendes hals. Det opsvulmede pikhoved gled dybere ned i hendes svælg, og den spændte pik dunkede mellem hendes læber.

Da Lea mærkede en intens sitren i Kaspers ene lår, der var presset mod hendes kind, løftede hun sin ene hånd og klemte sammen om hans nosser, der stadig var gemt væk som en varm bule i hans jeans. Det gav et hårdt ryk i pikken, og Lea måtte for en kort stund opgive at lade sin tunge gnubbe hårdt og grådigt mod det saftige hoved, og i stedet blot fokusere på at trække vejret gennem næsen, mens Kasper kom i lange, varme sprøjt i hendes mund.

Lea slog vejrmøller indeni. Af liderlighed og lyst, af begejstring for manden hvis lem hun stadig havde i sin våde mund, men også af fryd. Han havde overgivet sig. Hun havde på fornemmelsen, at dette ikke nødvendigvis havde været meningen med deres tur, men Lea klagede ikke. Tværtimod. Hun sank hans tykke, klistrede sperm og trak så langsomt hovedet tilbage.

Pikken slap hendes læber med et svup, og hun slikkede sig om munden. Kæft, så lækkert han smagte, tænkte hun. Hun indsnusede hans duft og listede hånden ned i hans jeans. Han havde intet under og hun klemte blidt om hans varme nosser. Der havde været virkelig meget sperm gemt i de glatte kugler, der nu langsomt begyndte at slappe af i hendes hånd. Det var der altid, syntes hun, men hun kunne alligevel ikke lade være med at tænke, om han havde sparet sammen til hende i dag. Måske han havde trængt lige så meget til hende, som hun havde trængt til ham. Og stadig trængte til ham. Hendes skød var brændende, og hendes krop sitrede af begær.

Hun slikkede hans pik ren med lange, bløde strøg og sluttede af med et enkelt, halvhårdt sug på det blottede hoved. For at få det hele med – og for at drille. Hun vidste, hvor følsom han var, lige når han var kommet, og nu hvor hun havde fået lov til at sutte hans pik så grådigt i mørket, turde hun godt løbe risikoen for, at det var alt for denne omgang. Hun ville hade sig selv senere, hvis det ikke blev til mere, for hun trængte vitterligt til minimum et par timers hed sex, men hun kunne bare ikke lade være med at tirre ham lidt. Bare sådan indimellem, så han ikke kunne vide sig for sikker på, hvor han havde hende.

Hun pakkede pænt hans nu igen halvslappe stav tilbage i hans bukser og satte sig op i biografstolen. Hun smilede, mens hun slikkede sig om læberne og registrerede svagt noget musik i det fjerne. Hendes tidsfornemmelse var forsvundet, men hun havde alligevel en formodning om, at det var underlægningen til rulleteksterne. Hun havde stadig bind for øjnene, så hun vidste det ikke med sikkerhed, men det var også lige meget. Kasper var i kontrol og hun skulle bare følge med.

”Bliv siddende. Sæt din telefon på vibrator og vent. Jeg skriver senere”. Kaspers ansigt var igen helt tæt mod hendes. Hans ord var korte. Kontante og afmålte. Han afslørede intet om, hvorvidt dette reelt havde været hans plan, og Lea vidste, at han gjorde det med vilje. Hun vidste, at han vidste, at hun var ved at gå ud af sit gode skind af nysgerrighed – og af længslen efter mere.

Kasper bed hende drillende men også halvhårdt i øret, tog bindet fra hendes øjne og puttede det tilbage i jakkelommen, før han rejste sig og gik ud af biografen. Lea så hans atletiske krop forsvinde om hjørnet og sukkede dybt. Hun vred sig i sædet. Det havde været så ubeskriveligt lækkert at sutte hans pik i mørket, men for pokker, hvor var hun også selv tændt nu. Og så gik han bare? Altså, hun vidste da godt med sin sunde, jyske fornuft, at oddsene for, at han ville have taget hende hårdt og dybt lige her indover biografsædet var minimale, men det var ikke just fornuften, der var den fremherskende stemme i hendes hoved lige nu.

Hendes nybarberede, bløde fisse var klar til leg og dunkede ubarmhjertigt mellem hendes lår. Hun vidste, det ville være aldeles forbudt at styrte på toilettet og kærtegne sig selv, når han havde bedt hende blive siddende, men åh hvor havde hun lyst! Hun lod højre hånd lukke sig om sit ene bryst, i håb om at det ville mildne brystvortens næsten smertefulde gnidninger mod bh’ens tynde blonder. Det hjalp ikke. Hendes spændte brystvorte skreg på flere berøringer, men Lea var tvunget til at blive siddende i biografen. Hun klemte lårene sammen og lukkede fingrene hårdt om brystvorten. I venteposition på ubestemt tid. Ophidsende, frustrerende og fantastisk!

Biografen – Kasper og Lea, del. 1
Læs del. 2 her
Forfatter: CarolineS

Del dette indlæg