Bi sex på rastepladsen

Det var en dejlig varm sommer aften, Søren var på hjem fra Jylland, hvor han havde været til genforeningsfest fra sin Militær tid. Det havde været en rigtig sjov og meget våd fest. Ligesom de andre gange, når han havde været i byen, var han altid meget liderlig dagen efter en druktur.
Da han satte kurs mod Fyn, begyndte han at tænke på, om han kendte en eller anden kan kunne lave en fræk aftale med. Jo mere han tænkte på at få lettet trykket, desto mere liderlig blev han. Hans pik var konstant stiv, han overvejede flere gange, at tage en tilfældig rasteplads, for at spille pik og få taget trykket. Han tog den første rasteplads ude på motorvejen for at finde et diskret sted, hvor han kunne få sig en spiller.

Tanken om at få et blowjob var så stærk i ham, at hans pik dunkede voldsomt i hans shorts. På rastepladsen var der ingen mulighed for at få sig en spiller, andet end hvis han gik ind på toilettet. Der var mange som sad og nød den varme sommeraften, de sad og spiste is og børnene legede, så der var ikke en mulighed for at Søren kunne spille pik der. Han tog sin mobil, for at se om han skulle have en kontakt, hvor der ville være en mulighed for at få et blowjob. Der var ikke rigtig nogle der skrev tilbage af dem, han skrev til.
Søren kom i tanke om, at han havde hørt en masse om rastepladsen ved Middelfart, som skulle været et ret besøgt sted, for folk som gerne vil have sex i det fri. Det fik ham til at tænke, at der nok skulle være en mulighed for at finde en som ville sutte pik.
Søren blev endnu mere liderlig ved tanken om, at skulle mødes med en ukendt, som bare skulle sutte hans pik helt indtil at den til sidst begyndte at pumpe varm, fedtet sperm ud i munden.

Foden fik et ekstra tryk på speederen, for nu skulle der ske noget. Efter en times tid ankom Søren til rastepladsen. Søren kendte kun stedet fra den gang, han en kold vinterdag var derinde for at pisse, og dengang kendte han ikke til, hvor de mødes der.
Søren parkerede sin bil og gik rundt om den store bygning, hvor der var herre og dame toiletter og så var der handicaptoilet. Det var handicaptoilettet, som viste sig at være der, hvor der var mange, som skulle ind. Søren tog fat i døren, den var låst, hvilket var lidt underligt, da der lige var gået en ud. Igennem det slørerede glas kunne han se 2 personer inde på toilettet. Han kunne kun se, at der var en sort T-shirt og rød T-shirt. Det så ud som om, de tog omkring hinanden, der kom en svag latter inde fra rummet.
Søren gik ned i mod skoven. Da han gik hen over en stor grænseplæne så han, at mindst 3 fyre gik efter ham. Da Søren kom hen til skoven, var der en bænk, som han tog plads på og langsomt kom de 3 mænd hen forbi bænken, hvor Søren sad. Hans hjerte bankede hurtigt, det var første gange han var der og vidste ikke hvad der senere ville ske. De 3 mænd viste sig at være nogle ældre herrer, som gik langsomt forbi, den ene valgte at sætte sig meget tæt på Søren, som refleks fik han sagt til den ældre fyr “fis af med dig, der er optaget”, det fik ham til at gå igen.

Efter nogle minutter kunne Søren høre en kvinde og en fyr tale sammen, hun talte ret meget og halvhøjt. Da de kom hen til bænken, kunne Søren se, at hun have en meget kort, rød netkjole på. Hun havde et stort blondt hår og sammen med hende var der en fyr. Hun talte højlydt om hvor liderlig hun var, og at der snart skulle ske noget frækt, ellers skulle de bare hjem og kneppe selv.  Hun gik hen til Søren og spurgte: “Må vi gerne sidde sammen med dig her på bænken?” Søren svarede hurtigt ja, da det ville være hyggeligt. Hun trak op i sin kjole og sagde, at hun ingen trusser har på, og fortalte herefter at hun var meget våd. ”Jeg elsker at have sex sammen med min unge kæreste, gerne foran nogle friske fyre som spiller pik. Nogle gange får de fyre også lov til at lege sammen med os” Søren sagde, at det var sgu da fedt, at de kom forbi, for han var liderlig efter at få lidt sex. Hende kæreste var en meget veltrænet fyr. Han virkede lidt genert, det var helt klart hende, som var den aktive i deres sexleg.
“Må vi godt sutte pik på dig,” spurgte hun Søren om. Søren svarede, at det måtte de da meget gerne.

Sørens pik var stiv, og han tog sine shorts af. Hun begyndte at sutte pik med det samme. Hendes kæreste stod og spillede sin pik ved siden af Søren. Der gik ikke lang tid, så fik han besked fra hende om at hjælpe hende med at sutte pikken stiv. Søren var så liderlig og pikken var stenhård. Hun tog med at fast greb hans store, glatte nosser og sagde så til kæresten: “Du skal sluge den pik helt ned til roden NU!”. Kæresten lage sig foran Søren og slugte pikken helt ned og begyndte at hoste lidt. Nu spyttede han og gjorde pikken meget våd. Han kunne tydeligvis godt lide at sutte pik. Efter lidt tid, tog hun igen styringen. Jeg vil have pik nu, sagde hun og kiggede på Søren. Hun lage sig på knæ, så hun kunne få Sørens pik bagfra, og samtidig sutte hendes kæreste som stod på bagsiden af bænken.
Søren pressede sin stive pik op i den varme, våde fisse. Hun begyndte at småstønne i takt med at pikken gled op i hendes varme fisse. Søren holdt godt fast omkring hendes hofter, og han kunne mærke, at hvis det forsatte sådan her, ville han snart komme. De stønnede alle 3, Søren smækkede hendes røv, hvilket hun godt kunne lide, det skulle bare være hårdt, så hun fik røde baller.
Jeg vil ride, sagde hun og skiftede stilling med Søren, som sad på bænken. Hun gled ned over pikken, som stadigvæk var stenhård. Hun bad kæresten om at slikke hendes fisse, imens Søren skubbede pikken langsomt op i hende. Han slikkede skiftesvis fissen og Sørens nosser.
Hun hoppede af pikken og kiggede på Søren og sagde, at hvis man skulle kneppe hendes unge, flotte kæreste, skulle hun have pik først og det havde hun fået nu, så nu måtte Søren gerne kneppe kæresten. Kæresten lagde sig ned foran Søren og suttede videre på hans pik, imens han suttede pik på Søren, begyndte hun at rimme kærestes røv. Så er han klar til at du kan kneppe ham, sagde hun, bare røven var slikket meget våd . Kæresten lage sig på knæ på bænken. Søren pressede sin stive pik op i ham – den unge fyr. Han var meget stram, og da pikken gled ind i hans lille røv, begyndte han at stønne.
Hun sad på bænken og legede med sin fisse. Søren kneppede den lille stramme røv og nød det meget, Søren stønnede og sagde, at han snart kom. Den unge fyr kiggede op på Søren og sagde, han vil have Søren til at komme oppe i ham. Da Søren kiggede rundt omkring bænken, var der 5 fyre som  kiggede på, og 2 af dem spillede pik. Hun fik de 2 pikspillere til at sprøjte hende ud på patterne, imens fik hun selv en orgasme og i det samme fik Søren den vildeste orgasme. Der blevet pumpet en masse sperm ud i kærestens stramme røv.  Da Søren trak sin pik ud, vendte den unge fyr sig om og Søren kunne se hans store, stive pik var klar til at komme. Søren tog fat om den tykke pik og malkende den tom for sperm.De tog deres tøj på og gik hver for sig.

Da Søren er kommet hjem til Odense, ville han lige købe en sodavand og fransk hotdog. Inde på tanken møder han igen den røde kjole og ham den unge fyr. Hun genkender ikke Søren, men det gør kæresten tydeligvis, som griner og siger tak for i aften, da de går fordi Søren i køen på tanken.

Del dette indlæg